Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

@Slanobarac ne srdim se, nego samo me "taguj" i opleti. Ali eto vidim da nas ima vise koji gotivimo Mladenovica :mrgreen:

Mozda kada bi i ostali igraci mogli da isprate njegov ritam njegova igra bi dosla do izrazaja. Jedini igrac kod kog lopta ide uvek u napred. Da ne pricamo da je jedini igrac na malom prostoru koji moze nekog i da predribla a pokazao je da itekako moze da takticki isprati zamisli trenera u zvezdi.

Veliki problem u igri je sto je Covic daleko od mesta gde je lopta a jos dalje od protivnickog gola i nikako se ne snalazi u tom prostoru izmedju. Bukvalno je odsecen.

Najveca tuga je sto je ova igra ista kao u poslednja tri meseca kod Lalatovica gde smo bodove uzimali najvise kod kuce. Recimo mi bi i sa ovakvom igrom dobili Muru na Karadjordju i ako ne lici ni na sta.

I trener je video da mu fali vise igraca sto poslednja izjava nakon meca potvrdjuje. Nije neko ko "veruje" u ovu grupu igraca i decidno nece promene. Barem nesto kao pozitivno.
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote:@Slanobarac ne srdim se, nego samo me "taguj" i opleti.
Ti zaista misliš da ja mogu da znam ko je šta pisao pre mesec dva?
Iskomentarišem neki novi post ili kažem koju na aktuelnu temu i to je to. Ne zna šta sam juče ručao a da znam ko je šta rekao. Uopšte nisam sujetan i briga me ako se moje pisanje nekom ne sviđa. Nismo svi isti i forum valjda i služi da sučelimo mišljenja. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

slanobarac wrote: Ti zaista misliš da ja mogu da znam ko je šta pisao pre mesec dva?
Iskomentarišem neki novi post ili kažem koju na aktuelnu temu i to je to. Ne zna šta sam juče ručao a da znam ko je šta rekao. Uopšte nisam sujetan i briga me ako se moje pisanje nekom ne sviđa. Nismo svi isti i forum valjda i služi da sučelimo mišljenja. :cheers:
E ako te neko razume,taj sam... i meni se uvek javlja neko prozvan,a ja evo ni sad ne znam kome se obracam... cek da vidim,a eto Slanobarac... Ne znam zasto se ljudi uvek tako nadju prozvani. I da ne bude off,po meni Mladenovic je ispod renomea Vosinog dresa
Image
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Voja wrote:
slanobarac wrote: Ti zaista misliš da ja mogu da znam ko je šta pisao pre mesec dva?
E ako te neko razume,taj sam... i meni se uvek javlja neko prozvan,a ja evo ni sad ne znam kome se obracam... cek da vidim,a eto Slanobarac... Ne znam zasto se ljudi uvek tako nadju prozvani. I da ne bude off,po meni Mladenovic je ispod renomea Vosinog dresa
Prosto je neverovatno koliko je malo pokazao za ovo vreme provedeno u Vojvodini. Mislim da će u Kolubari pokazati koje su mu mogućnosti. Ako ne ode za dva dana, pošto je to postalo pravilo u tom klubu.Sve u sve Mladenović je završio svoju misiju u FK Vojvodina.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Slanobarac
@Voja
Opste se ne ljutim mislim i sam da forum zbog takvih diskusija i postoji. Nego sam samo pomislio da je @Slanobarac mislio na mene pa je hteo indirektno da me potkaci nista vise od toga zato sam samo napisao da moze da me @taguje.
:cheers:

Da ne idemo u off sa temom.

Bogdan je oslobodio mesto koje ce zauzeti Bastajic.
ssnigd

Post by ssnigd »

Odlazak Mladenovica je dobra odluka. Ocekivao sam dosta od njega, secajuci se kako je igrao u Radu.
Nazalost povrede i veci klub i ocekivanja su ga pojeli.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ernesto

Post by ernesto »

Ode Leandro iz Proletera u TSC!
Banujte me molim vas :beg:
Turija

Post by Turija »

Ode Tekijaski u Poljsku.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... 8/comments" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Petar Pavlićević, naš misteriozni crnogorski virtuozo iz Benfike(ne navodi se koje, možda one iz Angole, ko će ga znati...), novi je igrač Iskre iz Danilovgrada. Ne navode se detalji dogovora, kao i model prelaska, ali će cg-fudbal u narednim brojevima odgonetnuti i tu misteriju.

Đorđe Pantelić, koji je bio sa Neškovićem na pozamici u Inđiji je u Radniku iz Bijeljine. Takođe se ne navodi da li je pozajmljen ili je raskinut ugovor sa njim
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija wrote:Ode Tekijaski u Poljsku.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... 8/comments" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilo bi previse za nas da smo platili dva stopera.
Jedino je pitanje ko je bolji pa da smo mozda tu omasili ali Stevanovic deluje dobro za sada i nije vreme za bilo kakvu komparaciju. Dule je godinu dana stariji pa nije ni to neka otezavajuca/olaksavajuca okolnost.

Tesko je pitanje da li je bilo sta dobio odlaskom u Poljsku jer njihova liga sem vizuelnog nije nikakav "apgrejd" plus u tim koji je poslednjih nekoliko sezona bio drugoligas do ove sezone kada su se vratili u najvisi rang Poljskog fudbala. U svakom slucaju Tekijaski je dobar igrac i bice u izlogu njihovim najkvalitetnijim timovima ako potvrdi kvalitet.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Milan Vidakov, mladi špic koji je polusezonu proveo na pozajmici u Kabelu, ponovo u prvoj ligi, ovaj put na Satelitu.
ssnigd

Post by ssnigd »

Nas bivsi omladinac Pantovic, koji je otisao u cigane i koga je navodno trazio Man City, na kraju presao u Vozdovac.
Deluje da smo ga mogli dovesti kod nas. Ako se ne varam on je onaj iz plejade omladinaca koji su pobegli dok je pumpadzija bio u klubu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
fare

Post by fare »

Ako nam je to to od pojačanja ne piše nam se dobro.
Beonic

Post by Beonic »

fare wrote:Ako nam je to to od pojačanja ne piše nam se dobro.
Ja baš mislim kontra, ako je ovo kraj sa pojačanjima ja sam prezadovoljan.
Ispasti nećemo, a ni biti u top 3. Nama bi trebalo još bar 5-6 veoma kvalitetnih igrača da bi ovaj tim na nešto izgledalo, a nije realno da to nađemo i isplatimo.
Pa čak i da napravimo timčinu, znamo kako je to prošlih godina izgledalo, naletiš na zid koji se zove politika.
Tako da, ajde deco pokažite šta znate! Možda mi imamo mnogo bolji tim nego što mislimo!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

@Beonic

Kao kokoška sam, ponavljam milion puta istu stvar, šteta za ovakva pojačanja bačenih para. Sve i da nisu loši, nikakav iskorak neće doneti u odnosu na one koje su zamenili. Ni Stevanović ni Cucin ni Busnić. Najviše sam prooscilovao za Bastajića, a zapravo njegov dolazak mi se najmanje ne sviđa. Pogotovo ako ode Vukadinović. Ova ekipa ima još balasta, kojeg bi se trebalo osloboditi. Samo, zna se kad mi počinjemo prelazni rok, kakav je kvalitet i koji je kvantitet tih igrača. Tako da, samo mirno. Biće još vatre, siguran sam. Na kraju ti ni ne odgovorih iako te zapljunuh, trenutna ekipa je mnogo bolja nego što joj se veruje. Čekam Slavoljuba.
Post Reply