Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by gospodinFKV »

Turija wrote:Mislim da bi stvarno već trebalo dati imena našim tribinama i Loži.I zbog medija, i zbog nas, a najviše zbog zasluga naših Velikana.
Moj predlog:
zapadna: Vujadin Boškov
istočna: Todor Veselinović -Toza
severna: Silvester Takač
južna: Jozef Velker
loža: Dr Kosta Hadži.
:!: :!:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote:Mislim da bi stvarno već trebalo dati imena našim tribinama i Loži.I zbog medija, i zbog nas, a najviše zbog zasluga naših Velikana.
Moj predlog:
zapadna: Vujadin Boškov
istočna: Todor Veselinović -Toza
severna: Silvester Takač
južna: Jozef Velker
loža: Dr Kosta Hadži.
Turija, svaka ti je ko u Njegosa! :cheers:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
newnowapv

Post by newnowapv »

A na juznoj tribini umesto onog grafita lepo naslikati sampionsku ekipu iz '66 recimo, ili preslikati neku sliku vezanu za osnivanje kluba, ili slicno nesto...
angua

Post by angua »

newnowapv wrote:A na juznoj tribini umesto onog grafita lepo naslikati sampionsku ekipu iz '66 recimo, ili preslikati neku sliku vezanu za osnivanje kluba, ili slicno nesto...
Ova
Image
Cika Zika

Post by Cika Zika »

Kao sto je i novosadjanin postavio na nekom drugom topicu:
Image
Izgleda ce biti moguc ulaz u tu prodavnicu i spolja i iz tunela ispod zapada.

Image
Eto vidi se sad odavde (ne bas najbolji ugao) i ta leva strana ograde sa spominjanim natpisom.
Grouch

Post by Grouch »

Ocemo docekati Sampdoriju sa tim raspalim kontejnerima i pocepanim reklamama sa slike iznad?Sta se desava sa istokom,jel moguce da ce i dalje ostati osakacen kavezom?Izgleda uzasno,totalno je van svake logike i sto je najvaznije smanjuje se kapacitet za oko 400 ljudi.Kakav je status juzne tribine?Pretpostavljam da ima upotrebnu dozvolu jer je bilo ljudi na njoj prethodnu evro utakmicu.Zasto se onda ne prodaju ulaznice za nju?Ko je uopste i zaduzen u klubu za ta pitanja stadiona?Resavajte te manje probleme nemojte da vam dobri rezultati na terenu budu opravdanje za sve ostalo sto se ne uradi.
salefkv

Post by salefkv »

Grouch wrote:Ocemo docekati Sampdoriju sa tim raspalim kontejnerima i pocepanim reklamama sa slike iznad?Sta se desava sa istokom,jel moguce da ce i dalje ostati osakacen kavezom?Izgleda uzasno,totalno je van svake logike i sto je najvaznije smanjuje se kapacitet za oko 400 ljudi.Kakav je status juzne tribine?Pretpostavljam da ima upotrebnu dozvolu jer je bilo ljudi na njoj prethodnu evro utakmicu.Zasto se onda ne prodaju ulaznice za nju?Ko je uopste i zaduzen u klubu za ta pitanja stadiona?Resavajte te manje probleme nemojte da vam dobri rezultati na terenu budu opravdanje za sve ostalo sto se ne uradi.
Na juznoj tribini ce biti smesteni navijaci Sampdorije, iz tog razloga se ne prodaju karte. Za kavez mislim ali nisam siguran da je receno da im uefa ne dozvoljava da puste navijace tu iz ne znam kog razloga :?:
Za ostalo se slazem.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

salefkv wrote: Na juznoj tribini ce biti smesteni navijaci Sampdorije, iz tog razloga se ne prodaju karte. Za kavez mislim ali nisam siguran da je receno da im uefa ne dozvoljava da puste navijace tu iz ne znam kog razloga :?:
Prosto. Kavez nema stolice.
Io odio Belgrado
Jole

Post by Jole »

Ne moze kavez da se osposobi stolicama jer bi bio previse blizu ulazu gostujucim navijacima. Taj kavez mu dodje kao tampon zona.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Red Firm Telep

Post by Red Firm Telep »

Smatram da FK Vojvodina i grad Novi Sad zaslužuju stadion većeg kapaciteta... :!: Hoćemo Evropski Stadion Karađorđe :!:
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

Nema potrebe za većim stadionom, i ovaj nam je prevelik. Pravi pokazatelj za to je što je juče bilo sramno malo ljudi, odnosno naš standard. A sad što se traži karta više to je samo primer razmaženosti. Da se ja pitam, svima koji su došli na Javor bi rekao da sačuvaju ulaznice i da mogu na blagajnama preko reda da uzmu kartu za Sampdoriju, pa onda šta ostane neka kupuju ostali.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Jole wrote:Ne moze kavez da se osposobi stolicama jer bi bio previse blizu ulazu gostujucim navijacima. Taj kavez mu dodje kao tampon zona.
Naravno. Sve bi bilo drugačije da nam maheri iz grada nisu napravili Frankenštajn tribinu koja nema ni prilaz, ni svoj ulaz i sto drugih stvari.

@Red Firm Telep
Kapacitet bi bio dovoljan, kad bi bio toliki. Ali nije. Jug i deo istoka se ne prodaju. A nije ni dobro raspoređen kapacitet za naše potrebe. Sever neće biti dupke pun u četvrtak, a zapad bi prodao i 10 000 da se može. Takvi smo kakvi smo. A sve dok je stadion u vlasništvu grada, nikada nećemo ni imati normalan stadion. Pogledaj samo sve novije rađene restauracije, nadogradnje i izgradnje stadiona po Srbiji (sem Metalčevog koji je rađen privatnim novcem) i sve će ti biti jasno. Uvek je neko krpljenje i nešto što može da se zbrza do sledećih izbora...
Io odio Belgrado
PanonskiFantom

Post by PanonskiFantom »

Postavljaju se stolice u kavez danas tokom popodneva i sutra tokom prepodneva. Skinuće se ograda, tako da će kapacitet istoka biti još povećan za oko 450 mesta. Zbog bezbednosti, policija neće dati da se otvara ulaz do juga, tako da se naoružajte strpljenjem, dođite na vreme - igra Vojvodina :lala:
Vise nista nije isto!
Grouch

Post by Grouch »

ragazzi di Neoplanta wrote:Nema potrebe za većim stadionom, i ovaj nam je prevelik. Pravi pokazatelj za to je što je juče bilo sramno malo ljudi, odnosno naš standard...
Buraz,veciti si pesimista,ako se debelo ne varam svaki post ti je takav.Bio bi u pravu kad bi se slozili da treba da se uklopimo u blato srpskog fudbala,da pustamo razne lopine da nam izvlace desetine milione evra dok mi grcamo u dugovima itd.Valjda treba teziti necem normalnom.Normalno je da klub sa ovakvom skolom igra svake godine bar grupu EL,normalno je da uzima od toga velike pare kao i od prodaje igraca,normalno je da napravimo moderan fudbalski stadion bez atletske staze,naravno bez nekih megalomanskih ideja,20-tak hiljada,sto smo odavno i mogli da uradimo da nam vec spomenute barabe nisu izvukli ko zna kolko para.Cenim da nam treba 10-15 miliona evra za to.A ako cemo razmisljati u tvom fazonu onda nam ne treba nista,onda ne treba vise ni da igramo fudbal u ovom blatu jer nikad nece biti bolje.
Sto se tice istoka,nigde u propisima UEFA nisam nasao,a trudio sam se,gde pise koliki broj metara razdaljine mora biti izmedju navijaca.Milion je primera evropskih utakmica da ta razdaljina ne mora biti toliko velika kolika je rupcaga na istoku.Isto tako ta tampon zona(citaj redari,policija,ograda vec postoji na istoku) ako je tolika potrebna moze da se napravi na levoj trecini tribine gde je semafor a ne da se sakati istok.I trece,cak i da je potrebna ta tampon zona na istoku,ne vidim zasto bi tu stajala betonska rupa i ograda umesto redovnih stolica.

Eto sad videh sta je Panonski fantom napisao,zdrav razum je pobedio...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Grouch wrote:Sto se tice istoka,nigde u propisima UEFA nisam nasao,a trudio sam se,gde pise koliki broj metara razdaljine mora biti izmedju navijaca.Milion je primera evropskih utakmica da ta razdaljina ne mora biti toliko velika kolika je rupcaga na istoku.
Aman, ljudi, uopste nije problem ta ''tampon zona'', nego ti uefa dozvoljava samo onoliko karata koliko imas stolica. Zato ih postavljaju sad u kavez...
Post Reply