Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Dejan

Post by Dejan »

CICA GLISA wrote:Velika borba pored mnogo zainteresovanih klubova je dobijena. Bata je uspeo da uspesno zavrsi pregovore sa Gasicem iz Napretka, Adjurom i Vulicevicem iz Javora. Ocekuju se dolasci Simica iz Javora, Da Koste, Trajkovica iz Kule, i moguceg dvojca iz Zete Savio i Kadu... pozz
Prvi dan posle zavrsetka prvenstva sam pisao o Gasicu, Vulicevicu, Trajkovicu i Djuri :wink: Mislim da bi nam Simic, a posebno Savio i Kadu bili potpuno bespotrebni!

Trenutno je najinteresantniji i najperspektivniji Dejan Babic iz BSK-a
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Cica Gliso, jel istina da se pregovara sa jednim bivsim igracem Vojvodine o povratku?
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Stara Garda wrote:Cica Gliso, jel istina da se pregovara sa jednim bivsim igracem Vojvodine o povratku?
p.s.dupliran post namerno zbog sujeverja oko broja mojih postova
Koral

Post by Koral »

Znači za Radzinskog više nema brige, Voja nam sređuje :D
vladans

Post by vladans »

Turija wrote: Ne sećam se kada je na ovom forumu objavljena netačna informacija...
CICA GLISA wrote:Jefferson potpisuje .... Moguci dolazak Dmitrovica .... Vrlo blizu je realizacija jednog reprezentativnog spica ... nesmem reci ime dok se transfer nerealizuje , i naredna 2 dana ce se znati
CICA GLISA wrote:Velika borba pored mnogo zainteresovanih klubova je dobijena. Bata je uspeo da uspesno zavrsi pregovore sa Gasicem iz Napretka, Adjurom i Vulicevicem iz Javora. Ocekuju se dolasci Simica iz Javora, Da Koste, Trajkovica iz Kule, i moguceg dvojca iz Zete Savio i Kadu... pozz
budababa

Post by budababa »

Дневник wrote:Трансфер на помолу

У ФК Војводина не желе да ломе преко колена ни када су у питању одласци, а поготово доласци. То потврђују и речи спортског директора Миодрага Пантелића.
- Разговарамо, преговарамо, договарамо. Оно што могу да кажем је то да смо на добром путу да остваримо један трансфер, када је реч о ангажовању нових играча. Истовремено, можда и продамо неког фудбалера, а нешто више требало би да знамо до суботе – рекао је Пантелић, чекајући јуче разговор с Владимиром Буачем, којем је попут Миодрага Стошића истекао уговор, али Војводина жели обојицу да задржи.

С. С.
Ocigledno je da se nesto kuva, pa hajde da sacekamo i tu subotu. Uostalom, pripreme krecu vec za par dana, i logicno je da se vec mesaju karte. Buki nam svakako treba, ali na svojoj staroj poziciji napadaca, i nadam se da ga Stepi nece gurati na beka. Za Stoleta cenim da bi i njemu i klubu vise odgovaralo da ode - da svako zaradi neki dinar.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
chinaman

Post by chinaman »

Cisto sumnjam u sve ovo ali da sacekamo pocetak prelaznog roka pa da vidimo. Dmitrovic je izjavio da ce mu ovo biti poslednja sezona u karijeri, tako da ne verujem da ce se seliti iz Cacka. Sto se tice igraca FK Javor, predsednik njihovog UO je bio clan UO kluba u raspadu tako da je mala sansa da ce nam prodati igrace. Koliko sam danas citao cigani cak idu i da se pripremaju tamo za sledecu sezonu, verovatno im je ovaj dao teren i hotel za dzabe.
Dejan

Post by Dejan »

Gradjanski list wrote:Da Košta i blizu i daleko od Vojvodine

Ima neka tajna veza... Da, kada je reč o Vojvodini i Paolu Seržu da Košti, 29-godišnjem Portugalcu, koji je nedavno stavio tačku na svoju 11. sezonu igrajući za kiparski Apoel. Da Košti je to bila treća sezona na Kipru, gde ga je Anortozis iz Famaguste, u stvari, pozajmio Apoelu, a pre toga je bio u Arisu iz Limasola. U klubu istog imena, ali u Grčkoj, proveo je dve sezone, s tim što je profesionalnu karijeru započeo u svojoj domovini, u Alversi.

– I tačno i nije. Da Košta je jedan od fudbalera koji se nalazi na našoj listi želja, ali ništa se još ne zna. Štaviše, u ovom času smo daleko od bilo kakvog dogovora, samo ponavljam da i Da Koštu imamo u kombinaciji – govori sportski direktor Miodag Pantelić.

Generalni sekretar Radisav Rabrenović je u tom pogledu još zagonetniji:

– U svakom prelaznom roku je ista stvar, što se mene tiče. Dok neko ne dođe i ne stavi potpis, sve je prazna priča. Znam samo da se radi o odličnom igraču, ali hoće li biti s nama ili neće...

Da Košta je bio svojevremeno i u Interu, koji ga je pozajmio prvo Ređini, onda Portu i Veneciji, a bio je i u Bordou, iz koga je otišao u Žil Visente.

Dejan Babic

http://www.youtube.com/watch?v=LeJxF8o1JAQ

http://www.youtube.com/watch?v=zwFcbQh8 ... re=related
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Polako ljudi.Cica Glisa je izneo neke novosti i forum je odmah zivnuo.I to je nesto u ovoj mrtvoj medjusezoni.Neka bude i samo nesto od toga,nece biti lose.Pozdrav!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Dejan

Post by Dejan »

I Voša želi Vulićevića, ali i Markovića
Petak, 12. jun 2009. 09:28

Miroslav Vulićević iz ivanjičkog Javora, hteo-ne hteo, postade najtraženije ime pred letnji prelazni rok u srpskom fudbalu.

Posle Partizana i Crvene zvezde i Vojvodina se uključila u priču oko dovođenja Vulićevića, iako na stadionu "Karađordđe" niko ne želi da potvrdi tu informaciju.

"Sport" piše da je zakazan sastanak čelnika Vojvodine i Javora o uslovima za transfer igrača iz Ivanjice.

Ali, to nije sve. Isti list navodi i da je nekadašnji reprezentativni bek i igrač Crvene zvezde Marjan Marković takođe interesantan Vojvodini, kao i napadač Čukaričkog Miloš Bojović, kojeg je novi trener "lala" Dragoslav Stepanović učio dok je bio trener Čukaričkog.

Ranije se pojavila informacija da je na oku Vojvodine i Portugalac Paulo Seržo da Košta, koji je poslednjih godina igrao u kiparskim klubovima.

Image
Milan Bojovic

http://www.youtube.com/watch?v=gDjVhsGSPNE

http://www.youtube.com/watch?v=E1C2l7j- ... re=related
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Ne trebaju nam oba igraca (Vulicevic i Markovic), treba nam samo jedan od njih. Oba igraca igraju na poziciji desnog beka. Ja sam pre za Vulicevica jer je Markovicevo vreme proslo. Sto se tice tog Bojovica, ja nisam za njega, jer opet Aleksic onda nece dobijati sansu da zaigra.
Samo napred Vojvodina!!!
Koral

Post by Koral »

Mi želimo da budemo ispred Partizana i Zvezde, a kako to mislimo ako stalno pokušavamo da se pojačamo sa igračima koji ne mogu da uspeju u ta dva kluba. Evo Marković novi primer. Što se tiče Vulićevića evo snimka kada je igrao za reprezentaciju http://www.youtube.com/watch?v=Rw-d8f2oMuw Po mom mišljenju tada je pravio dosta kikseva. Evo još nekih interesantnih igrača od mene:

7. RODOLFO ZELAYA

Reprezentativac Salvadora. Smatra se najvećim talentom te zemlje. Igra na pozicijama u veznom redu i neposredno iza napadača, ali može biti i sam špic. Igra za mizernu sumu, baš malo košta, kao i većina igrača iz Salvadora. Nastupa za klub Alianca u svojoj zemlji. Mlad je i veliki talenat, godište 88'. Za A tim reprezentacije odigrao 15 mečeva i postigao 4 gola. http://www.youtube.com/watch?v=gI3C_3va4Lk

8. RIČARD DAFI

Ričard Dafi je fudbaler iz Velsa. Igra na poziciji desnog beka, a takođe i u veznom redu na desnoj strani. Cena mu je takođe pristupačna i jeftiniji je od igrača koje trenutno imamo. Godište je 85'. Odigrao je 13 utakmica za reprezentaciju Velsa, a predvodio je selekcije do 17, 19 i 21 godine svoje zemlje. Sezone 2004-2005 potpisao je za Portsmaut, ali je odigrao samo 2 meča za taj tim. Igrao je proteklih sezona za Koventri, Svonsi i Milvol u Engleskoj. Trenutno je slobodan igrač.

9. ABDESALAM BENDŽELUN

Godište je 85'. Igra na poziciji napadača. Nakon igranja u svojoj zemlji, 2006 potpisao je za škotski Livingston. Protekle dve sezone boravio je na pozajmicama u Belgiji (Šarloa i Ruzelar). Za reprezentaciju Maroka odigrao je 7 meča i postigao je 3 gola.

10. ČIBUZOR OKONKVO

Igra na poziciji desnog beka. Godište je 88'. Cena zanemarljiva. Igra u svojoj domovini Nigeriji za klub Bejelsa Junajted. Debitovao za A tim Nigerije. Za mladu reprezentaciju igra konstantno. Nastupao za Nigeriju i na Olimpijadi prošle godine.

11. OLADAPO OLUFEMI

Takođe debitovao za reprezentaciju Nigerije. Nema klub, a protekle sezone bio u Boavišti u Portugalu. Takođe igrao na Olimpijadi. Igra na pozicijama centralnog i defanzivnog veznog.

12. BONGANI KUMALO

Reprezentativac Južne Afrike. Nema klub, cena takođe za naše prilike. Nije se još uvek našao u klubu van Južne Afrike. Veliki talenat, godište 87'. Igra na poziciji centralnog veznog, a snalazi se i kao ofanzivni vezni.

13. ŽAN-FILIP KALJET

Takođe jedna dobra prilika za nas. Istekao mu je ugovor u Kini, a cena takođe dobra, dosta jeftiniji od Mijatovića recimo. Francuski fudbaler na poziciji štopera, bogatog iskustva. Ostavio dubok trag u klubovima - Mec, Kaen i Klermon u Francuskoj, Liteks u Bugarskoj i Genk u Belgiji. Protekle sezone igrao u Kini. Ima 31 godinu.
ssnigd

Post by ssnigd »

Po ovim klpovima sa youtube-a ovaj mali Babic je strasan igrac :shock: Sa kojom lakocom on drzi loptu u nogama i sa kojom lakocom pronalazi igrace bilo gde npo terenu. Ima samo 20 godina i ako ga sada ne dovedemo kada mu je i cena pristojna i jos kada veciti, tj novinari nisu bacili oko na njega, ja ne znam kada cemo ga onda dovesti. Podseca me na Milana Davidova, samo malo fizicki slabijeg 8) Bilo bi lepo da dodje do nas, posebno jer nam od odlaska Davida jako fali igrac ovakvog kalibra.

ps. Koral gde ti pronalazis sve ove silne igrace 8)
pss. Da li ste ti i Dejan potrazili posao u skauting sluzbi naseg kluba ili bar kao pomocnici sportskog direktora 8)
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Dejan

Post by Dejan »

Last edited by Dejan on Fri Jun 12, 2009 3:34 pm, edited 1 time in total.
Koral

Post by Koral »

@ ssnigd

Sigurno da bi bilo zadovoljstvo i meni i Dejanu da radimo za voljeni klub 8)

Kucišvili u intervjuu rekao da ima još godinu i po dana ugovor sa Vojvodinom http://www.mojsport.net/blog/mikail-kuc ... /1319.html

Grozdanoski ušao u 77 minutu za reprezentaciju i dao asistenciju za 2:0 u 85 minutu http://www.youtube.com/watch?v=pzhpLnx6 ... re=related

Što se tiče ovog Babića, ovo što vidim, stvarno dobro igra, a inače i ta Borča igra dobro koliko vidim.
Post Reply