"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
мализека

Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Post by мализека »

Душан wrote:С обзиром да смо једина репрезентациај без навијача на СП, и није тако лоше. Где ли су силне србенде са топчидерских севера и југа да бодре репрезентацију :mrgreen:
А не...њима су звездана и гробље важније од Србије. :wink: Сада се види и колико. Када је звездана играла против ЦСКА у Москви, ишло их је око две хиљаде. Баш ме интересује колико десетина их је ишло у Самару. Толико о "стубовима српства", да не развлачим причу без потребе. :thankyou:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Pa od svojih klubova imaju i firme, poslove, plaćena gostovanja...kad im savez ponudi iste uslove, patriotizam će da naglo ispliva.
Io odio Belgrado
Протомајстор

Post by Протомајстор »

Како то мислите да смо без навијача? Ја сам хтео у два наврата на ово СП: после жреба сам резервисао карте за Бразил, па одустао, а недавно ме опет ухватила еуфорија, али карте су још одавно распродате. Било је само још пар улазница за Костарика-Швајцарска у нашој групи, ал' то ме није занимало.

Одлично отварање Мундијала, данас! :cheers:
Stexman

Post by Stexman »

Протомајстор wrote:
Pogotovo za Svajcarce!

Moracemo da ih nagazimo zestoko ako ne mislimo da se vadimo na Brazil u situaciji kad i oni moraju da se vade.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Stexman wrote:
Протомајстор wrote:
Pogotovo za Svajcarce!

Moracemo da ih nagazimo zestoko ako ne mislimo da se vadimo na Brazil u situaciji kad i oni moraju da se vade.
Sve razumeo,ali sta ima mi da se vadimo kao prvi u grupi.Mi samo treba da nastavimo ovako pa cemo da vidimo dokle cemo dogurati. Gde pise da mi ne mozemo da dobijemo Brazil!?
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Obratio sam bas paznju na VAR tehnologiju ovo svetsko, i tacno se vidi da ce to kod nas biti zestoko zamazivanje ociju, ako ikada uvedu. Sudija kad donese odluku, VAR ne moze vise na to da utice. Sto ce reci, da je Sergej dao one makazice, ne bi mu se priznao gol, jer je sudija dunuo u pistaljku i svirao ofsajd. Takodje, Svajcarska dala gol posle faula.

Vec vidim sudije koje zure da dunu u pistaljku i onu gnjidu terzica kako upada u prostorije gde je VAR. :mrgreen:
Del_Boske

Post by Del_Boske »

Нервира ме то само преузимање скраћенице, ВАР технологија, ко да је нешто варилачко. Не дај Боже превести... :D
Turija

Post by Turija »

VAR ce morati na doradu, jer ovako ne resava glavni problem, tj da ekipa ne moze biti ostecena nepravilnom sudijskom odlukom, ili kapricom.
VAR mora ,,pregaziti" sudijsku odluku, ako je pogresna. Takodje i da svaka ekipa ima pravo da odredjen broj puta zatrazi VAR - kao u tenisu.
Brazilci bi ga sinoc trazili sigurno 2 puta. Opravdano.
2 zahteva po mecu - po ekipi, mislim da bi bila mera, ostalo neka sudijski VAR tim kontrolise.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Del_Boske wrote:Нервира ме то само преузимање скраћенице, ВАР технологија, ко да је нешто варилачко. Не дај Боже превести... :D
Sta ja znam, da je neki komplikovan pojam, kontao bih da treba. Ovako, dve od tri reci u toj skracenici svakodnevno koristimo (video i asistent). Mislim da je to za narode koji u najvecoj meri grade svoj nacionalni identitet preko jezika.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Lepo smo delovali juce... a to je iz samo jednog razloga,zato sto je svaki igrac bio na poziciji na kojoj moze da pruzi najvise i to je osnova,ali i najveci problem naseg reprezentativnog fudbala. Jer uvek je bilo bitno da "neko" igra,pa makar na pogresnom mestu ili na svom mestu,ali da izgura drugog igraca na pogresno. Juce jedini koji nije bio na svojoj poziciji je Ljajic i to se odmah primetilo na njegovom ucinku. Kontam da na klupi imamo bolje igrace za tu poziciju. Od nasih,Tadic me odusevio igrom u defanzivi,dok je Sergej pokazao da ce biti kapitalac za ovu reprezentaciju.Krstajic je ucinio pravu stvar sto mu je poverio ovu poziciju.Mada mi se cini da je Sergej igrao dosta sputano (sto se najvise primeti u mekoci njegovih lopti) jer je imao ogroman pritisak na sebi,vec protiv Svajcaraca mislim da ce biti 3x bolji i opusteniji. Moram priznati da me je odusevio i Milenkovic,jer ga bas i nisam do sada gledao nesto. Zaista dobar igrac. Tosic je odigrao super mec,patriotski. I svaki put kada je bio u kadru,ja pomislim na Puskarica :mrgreen: Ostali rekao bih prosecni.
Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Slazem se za Ljajica.Nije za krilo, a Sergej je jaci na poziciji iza centarfora.Jedino Sergej da igra dublje, drugog centarfora, a Ljajic ispred Matica i Milivojevica.
Turija

Post by Turija »

Sergej je sjajno odlagao lopte i nogom i glavom ( ispucane od Stojkovica). Nepredvidljiv je. Igrac je sa najvise ,,vica" u reprezentaciji. Odlicno se i kretao, zato se i umorio. Vodio je zestoku borbu i u skoku i na zemlji.
Probio je led u repki i ocekujem da ce igrati jos bolje (za nerviranje blizanackih navijaca i nekih komentatora na rts).
Dzajic ga je posebno apostrofirao. Pohvala za tu izjavu Dzajica, sto nema taj kompleks, kao i Stankovicu, sto ga je Ivanovic prestigao u broju nastupa za reprezentaciju i to su prihvatili normalno - ljudski.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

churguzijanac wrote:Slazem se za Ljajica.Nije za krilo, a Sergej je jaci na poziciji iza centarfora.Jedino Sergej da igra dublje, drugog centarfora, a Ljajic ispred Matica i Milivojevica.
Nije nosonja za dzabe stavio Ljajica na krilo. Brzina protivnickih bokova se neutralise posedom, a na krilu osim njega i Tadica nemamo igraca koji mogu da zadrze loptu i igraju smirenu laganu pas igru. Slazem se, nije bas ubedio da moze, jer je previse davio loptu, ali to je u sustini to sta je trener hteo - posed i opsada gola. S te strane je fenomenalno postavljena ekipa, jer ni Tadic nije bas brz na krilu, ali mu das loptu i ne brigas. Ako bi stavio drugog spica, onda ne bi imao krila, vec dva poluspica (Tadic i Ljajic), a to je vec kupus, plus ne mozes Kolarova ostaviti da sam pokriva celu stranu, covek je previse ofanzivan.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Duca igra k'o bogotac danas. Sudija nas kolje kartonima, bice "interesantno" u drugom poluvremenu sa oba pozutela zadnja vezna.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ovo polako vec postaje klasicni sudijski pederluk.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Post Reply