А не...њима су звездана и гробље важније од Србије.Душан wrote:С обзиром да смо једина репрезентациај без навијача на СП, и није тако лоше. Где ли су силне србенде са топчидерских севера и југа да бодре репрезентацију

А не...њима су звездана и гробље важније од Србије.Душан wrote:С обзиром да смо једина репрезентациај без навијача на СП, и није тако лоше. Где ли су силне србенде са топчидерских севера и југа да бодре репрезентацију
Pogotovo za Svajcarce!Протомајстор wrote:
Одлично отварање Мундијала, данас!
Sve razumeo,ali sta ima mi da se vadimo kao prvi u grupi.Mi samo treba da nastavimo ovako pa cemo da vidimo dokle cemo dogurati. Gde pise da mi ne mozemo da dobijemo Brazil!?Stexman wrote:Pogotovo za Svajcarce!Протомајстор wrote:
Одлично отварање Мундијала, данас!
Moracemo da ih nagazimo zestoko ako ne mislimo da se vadimo na Brazil u situaciji kad i oni moraju da se vade.
Sta ja znam, da je neki komplikovan pojam, kontao bih da treba. Ovako, dve od tri reci u toj skracenici svakodnevno koristimo (video i asistent). Mislim da je to za narode koji u najvecoj meri grade svoj nacionalni identitet preko jezika.Del_Boske wrote:Нервира ме то само преузимање скраћенице, ВАР технологија, ко да је нешто варилачко. Не дај Боже превести...
Nije nosonja za dzabe stavio Ljajica na krilo. Brzina protivnickih bokova se neutralise posedom, a na krilu osim njega i Tadica nemamo igraca koji mogu da zadrze loptu i igraju smirenu laganu pas igru. Slazem se, nije bas ubedio da moze, jer je previse davio loptu, ali to je u sustini to sta je trener hteo - posed i opsada gola. S te strane je fenomenalno postavljena ekipa, jer ni Tadic nije bas brz na krilu, ali mu das loptu i ne brigas. Ako bi stavio drugog spica, onda ne bi imao krila, vec dva poluspica (Tadic i Ljajic), a to je vec kupus, plus ne mozes Kolarova ostaviti da sam pokriva celu stranu, covek je previse ofanzivan.churguzijanac wrote:Slazem se za Ljajica.Nije za krilo, a Sergej je jaci na poziciji iza centarfora.Jedino Sergej da igra dublje, drugog centarfora, a Ljajic ispred Matica i Milivojevica.