Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

Da, evo, prosipaju se imena po mocartu, Psiho Đorđević od uprave zahteva Komnena Andrića i Stefana Milića iz Dinama i Elivelta iz Panevežisa. Kaže isporučilac komentara kako se finansijski uklapaju u budžet Vojvodine. Ok, jedva čekam da vidim Mamića koji nam poklanja igrače. Pogotovo perspektivne poput Milića. I taj finansijski okvir budžeta.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Gledam danas kako Mesi suze lije za Barsom,pa kontam mozda nije sve u parama,mozda da odigramo na emociju,da se skupimo mi forumasi i snimimo video sa pesmom "Ciribu,ciriba...." i zamolimo ga za sezonu kod nas. Pre toga jedino da neko ko je dobar sa Psihom obezbedi garancije za mesto startera u timu,da se ne brukamo sa pozivnicom bzvz 8)
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

Podržavam. Mrkaić bi eksplodirao. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Stexman

Post by Stexman »

Topik "Transferi" da se preimenuje u : "Čekajući Fiera"

Pošto stalno nekog čekamo a nikad niko ne dodje. Bar ne od tih što smo ih čekali.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Stexman wrote:Topik "Transferi" da se preimenuje u : "Čekajući Fiera"
Ili "Priprema za zimu"...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Rabba wrote:
Stexman wrote:Topik "Transferi" da se preimenuje u : "Čekajući Fiera"
Ili "Priprema za zimu"...
Mislis "drvara"? :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Radoye wrote:Mislis "drvara"? :deal:
Na to i ciljah... Treba ložiti zimi...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Voja wrote:Gledam danas kako Mesi suze lije za Barsom,pa kontam mozda nije sve u parama,mozda da odigramo na emociju,da se skupimo mi forumasi i snimimo video sa pesmom "Ciribu,ciriba...." i zamolimo ga za sezonu kod nas. Pre toga jedino da neko ko je dobar sa Psihom obezbedi garancije za mesto startera u timu,da se ne brukamo sa pozivnicom bzvz 8)
Ne znam. Toliko godina gledam klub bez napadača, čini mi se da ćemo ući u istoriju jednom po tome. Ne bih ja to kvario. Možda je Baselona nešto više od kluba, ali mi smo nešto više od golova. Nama oni ne trebaju :D
Io odio Belgrado
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Sto se Komnena Andrica tice, legao bi nam kao budali samar, ali nemamo mi para za to. To su gluposti. Bice opet licitacija Andric, Nikolic, Elivelto, a na kraju cemo dobiti tipa Cecarica i Zocevica... :mafia:
Danilo

Post by Danilo »

Turija wrote:
Danilo wrote: Mi cekamo Andrica
Danilo, kojeg Andrica?
Onog naseg sto mu je istekao ugovor kao opciju za stopera i desnog beka, malo mi nelogicno
fare

Post by fare »

Metalac doveo Stuparevića a mi nismo mogli (ili hteli) majko moja :shock:
Turija

Post by Turija »

https://www.maxbetsport.rs/djordjevic-z ... eo-301267/" onclick="window.open(this.href);return false;

OK - potreba za spic igracem, a verujem da se svima cini da nam je najpotrebniji graditelj igre. Ili da dovedemo igraca koji je 2u1.

Ne znam, videcemo Jelicica u cetvrtak ( i to ne na svoj prirodnoj poziciji stopera), ali mi nije jasno sto je toliko nepoverenja u tog momka, koji je odigrao mnogo utakmica u Kabelu?
Takodje, sto je tolika kuknjava za stoperom, a nedostatak 10 se ne spominje kao velik problem?

Na kraju, u vezi spic igraca, mi imamo alternative u Covicu i Kabicu, pa cak i brze Vukadinovica i Simica. Ne vidim tu toliki problem, koliko u nedostatku graditelja igre - klasicne desetke, jer mi ne mozemo da prenesemo loptu kroz pas igru.

10 bi trebala prioritet svih prioriteta u ovom prelaznom roku.

PS
Valjda bi drugi sponzor trebao biti vidljiviji u tom domenu, a ne samo na ledjima nasih igraca? Takodje i na svom portalu sa tekstovima o Vosi. Mi, za sada, ne vidimo nikakve promene, po tim pitanjima?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Tako je. Nama je preko potreban organizator igre. I to iskusniji a takođe i centralni napadač. Ali ona izjava Đorđevića da sd vredno radi i da imamo još mesec dana fore?! Kada prođu još 4,5 kola i napravimo zaostatak za vodećim? Inače gledajući ukupno rezultate mi i ne stojimo tako loše. Eventualno pobedom u Lučanima idemo na 4. mesto. Porazom bi se baš zakucali. Biće velika bodovna razlika između prvih 4,5 ekipa i ostatka lige. Mnogo ekipa će biti u kanalu i čupaće se za opstanak.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Pretpostavljam da su za 10ku predviđeni Čović i Zukić. Meni je to ok. Problem je što nema ko da donese loptu do njih. Uloga naše 10ke nije da pronese loptu kroz sredinu, već da kreira šanse(Zukić) ili deluje iz drugog plana(Čović). Prenošenje lopte je za srednjake, a niko osim donekle Novice nije pokazao da zna bilo šta sa loptom u sredini. Drugi deo utakmice sa Voždovcem, sa Novicom u sredini i Zukićem ispred je delovao dosta dobro, Još samo kad bi Dejanu iz Jarka narasla jaja(zvuči poznato?), to bi bila dobitna kombinacija. Nama treba dobar špic, koji bi profitirao i od Čovićeve i od Zukićeve uloge. Ne treba nam 10ka. Startni ili rezervni levi štoper nam treba ako oteramo Stevanovića i Stojsavljevića, desni bek ako oteramo Cucina. Jeličić kao zamena za Kovačevića deluje sasvim sasvim pristojno. I dalje ne znam zašto ste odušavljeni ni Busnićem ni Stevanovićem ni golmanom Simićem.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Zukic mora da igra svaki mec sa onakom hrabroscu kao sto je to bilo protiv Macve pred kraj prosle sezone.
Ima vic u igri, svidja mi se njegov pregled igre ali kao da je u grcu stalno. Ja od svih nasih klinaca najvise i cenim Zukica u njemu vidim da gaji cistu emociju prema klubu.
Nadam se da ce pokazati svoj kvalitet. Isto mislim i za Neskovica mislim da i jedan i drugi mogu bolje.

@Rabba
Recimo slazem se sa tobom da je sve ovo moglo malo pametnije recimo odmah da je produzen Andric ne bi bilo potrebe za Cucinom a Andric bi popunio obe kriticne pozicije. I tu bi ustedeli. Uskakao bi i na stopera i na beka pa bi bilo dovoljno mesta i za Bjekovica da napreduje a i dovoljno minuta bi bilo za njega. Plus je Andric provereno resenje i znamo sta od njega moze da se ocekuje pogotovo u defanzivi i tu bi se popunjavao sa ofanzivnije orijentisanim Bjekovicem

Ne slazem se za teranje Stevanovica i Stojsavljevica.
Valjda i trener ima pravo na neku svoju zelju i realno klub je morao da mu izadje u susret. Meni se ne svidja sto Stevamovic sve igra na spic i svaka mu je izlaz. Ne znam da li opravdava 150k eur placenih za njega ali je itekako solidan i nije promasaj recimo momak vec sad igra bolje od Sanicanina u poslednjoj sezoni gde nas je Sanicanin unistio na preko pet meceva direktno svojim greskama.
Ali okej on je dovoljno kredita skupio u proteklih par godina pa nije ni zasluzio preterane kritike ali je odigrao ispod svakog nivoa. Stojsavljevic ne igra za neke pare i skroz je okej resenje za tog cetvrtog stopera i vremenom moze da napreduje do neke trece opcije sto je nama dovoljno.
Post Reply