Njegovo veličanstvo - FUDBAL
Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL
Na pola teksta sam odustao od citanja. Da li su mogli vise da zakomplikuju?
POŠTO OBRAZ ???!!!
GenjalnoДушан wrote:Што су уопште укидали Куп победника купова, то је било добро такмичење. Колико би само добро дошло нама у последњих десет година

Kup Pobednika Kupova je NAS!!!
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Red Marquis
- Moderator
Ja samo da zapljunem, da što se mene tiče, zvezda uopšte ne mora da pobedi Olimpijakos.
Io odio Belgrado
Pa to se podrazumeva!Red Marquis wrote:Ja samo da zapljunem, da što se mene tiče, zvezda uopšte ne mora da pobedi Olimpijakos.

Kup je nas!
- slanobarac
Kako god bilo, ove godine bg
rade i u našem interesu.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Ali to nas ne sprecava, da im zelimo svako moguce ZLO u takmicenju. A posebno ciganskim smradovimaslanobarac wrote:Kako god bilo, ove godine bgrade i u našem interesu.
Gojko Kacar wrote:
Oni nikad ne rade u nasem interesu, cak i kad nam se na momenat poklope interesi. Nas najveci interes je da crveno
i crno
prestanu da postoje. Jedino njihovo rasformiranje daje nadu da je moguce ozdravljenje sporta u Srbiji, sve dok oni postoje sanse za to su ravne 0.

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
U ovom slučaju racio kaže da bi poboljšan koeficijent zaista išao i nama u korist, ali s druge strane srce se raduje svakom golu koji ovi prime. Malo šizofrena situacija ali je tako i sigurno će i ostati dokle god su tako prljavi i spremni na svako zlo. A kako stvari stoje ne planiraju da se promene ni za promil.
A kako bi to išao nama u korist, majke ti?Cane wrote:U ovom slučaju racio kaže da bi poboljšan koeficijent zaista išao i nama u korist, ali s druge strane srce se raduje svakom golu koji ovi prime. Malo šizofrena situacija ali je tako i sigurno će i ostati dokle god su tako prljavi i spremni na svako zlo. A kako stvari stoje ne planiraju da se promene ni za promil.
Kup je nas!
- gospodinFKV
Ta retorika se uspesno prodaje na ovim prostorima vec toliko dugo da mi je muka svaki put kad vidim da se napise kako rade u nasem interesu.slanobarac wrote:Kako god bilo, ove godine bgrade i u našem interesu.
Slomili su kicmu svakom klubu s kojim su dosli u kontakt, ali ce eto sad sa te pozicije da ispadnu dobrotvori i ''narodski klub'', kako je rekao onaj njihov bolesnik, pa ce svim klubovima da kupe invalidska kolica. Se*em im se ja u taj njihov rad. Neka im sva tri tima razbuse tu celavu jajaru od golmana i meni srce puno. Isto vazi i za one druge.
Zar pored klupskog koji je dominantan ne postoji i nacionalni koeficijent? Od njega zavise neke stvari poput broja klubova koji ulaze u kvalifikacije, kola od kojeg kreću, pozicije nosiica itd. A što ovi sad osvoje više bodova biće veći i nacionalni koeficijent.Djisa wrote:A kako bi to išao nama u korist, majke ti?Cane wrote:U ovom slučaju racio kaže da bi poboljšan koeficijent zaista išao i nama u korist, ali s druge strane srce se raduje svakom golu koji ovi prime. Malo šizofrena situacija ali je tako i sigurno će i ostati dokle god su tako prljavi i spremni na svako zlo. A kako stvari stoje ne planiraju da se promene ni za promil.
Tako svejedno, koliki kod da je koeficijent, igracemo onu trecu ligu, osim ako budemo u prva dva, a necemo sigurno. A i da nesto menja, pa da nam i znaci, necu navijati za njih. Crkli da bod ga!Cane wrote:Zar pored klupskog koji je dominantan ne postoji i nacionalni koeficijent? Od njega zavise neke stvari poput broja klubova koji ulaze u kvalifikacije, kola od kojeg kreću, pozicije nosiica itd. A što ovi sad osvoje više bodova biće veći i nacionalni koeficijent.Djisa wrote:A kako bi to išao nama u korist, majke ti?Cane wrote:U ovom slučaju racio kaže da bi poboljšan koeficijent zaista išao i nama u korist, ali s druge strane srce se raduje svakom golu koji ovi prime. Malo šizofrena situacija ali je tako i sigurno će i ostati dokle god su tako prljavi i spremni na svako zlo. A kako stvari stoje ne planiraju da se promene ni za promil.
Kup je nas!
Ne mora. Čak bi bilo poželjno i da izgubi od njega.Red Marquis wrote:Ja samo da zapljunem, da što se mene tiče, zvezda uopšte ne mora da pobedi Olimpijakos.
Legenda kaze da postoji jedan navijac Vose sa vecim IQ-om od 100 i sa istorijom pracenja Vose duze od 10 godina, a da bi voleo da zvezda pobedi u LS.
Ja doduse nisam jos upoznao nijednog (eventualno begecko kljuse koje im igra centarfora? ali nisam siguran za prvi uslov..)

Ja doduse nisam jos upoznao nijednog (eventualno begecko kljuse koje im igra centarfora? ali nisam siguran za prvi uslov..)
https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-f ... lk_of_town" onclick="window.open(this.href);return false;
Iako je dosta zakomplikovano takmicenje u tri nivoa, mislim da se daje sansa svim klubovima, koji ce u tom trenutku imati kvalitet za LE i iz Lige konferencije, ako sam dobro shvatio na prvo citanje ( nisam pravio semu i ,,duboku analizu").
Za LS, dok je ovakvog odnosa prema blizancima, nema niko sanse u Srbiji, osim njih
.
Iako je dosta zakomplikovano takmicenje u tri nivoa, mislim da se daje sansa svim klubovima, koji ce u tom trenutku imati kvalitet za LE i iz Lige konferencije, ako sam dobro shvatio na prvo citanje ( nisam pravio semu i ,,duboku analizu").
Za LS, dok je ovakvog odnosa prema blizancima, nema niko sanse u Srbiji, osim njih

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov