Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Post by Milan »

Na pola teksta sam odustao od citanja. Da li su mogli vise da zakomplikuju?
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Душан wrote:Што су уопште укидали Куп победника купова, то је било добро такмичење. Колико би само добро дошло нама у последњих десет година :mrgreen:
Genjalno :mrgreen:
Kup Pobednika Kupova je NAS!!!
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ja samo da zapljunem, da što se mene tiče, zvezda uopšte ne mora da pobedi Olimpijakos.
Io odio Belgrado
Djisa

Post by Djisa »

Red Marquis wrote:Ja samo da zapljunem, da što se mene tiče, zvezda uopšte ne mora da pobedi Olimpijakos.
Pa to se podrazumeva! :mrgreen:
Kup je nas!
slanobarac

Post by slanobarac »

Kako god bilo, ove godine bg :shit: rade i u našem interesu.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
ssnigd

Post by ssnigd »

slanobarac wrote:Kako god bilo, ove godine bg :shit: rade i u našem interesu.
Ali to nas ne sprecava, da im zelimo svako moguce ZLO u takmicenju. A posebno ciganskim smradovima
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Oni nikad ne rade u nasem interesu, cak i kad nam se na momenat poklope interesi. Nas najveci interes je da crveno :shit: i crno :shit: prestanu da postoje. Jedino njihovo rasformiranje daje nadu da je moguce ozdravljenje sporta u Srbiji, sve dok oni postoje sanse za to su ravne 0.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Cane

Post by Cane »

U ovom slučaju racio kaže da bi poboljšan koeficijent zaista išao i nama u korist, ali s druge strane srce se raduje svakom golu koji ovi prime. Malo šizofrena situacija ali je tako i sigurno će i ostati dokle god su tako prljavi i spremni na svako zlo. A kako stvari stoje ne planiraju da se promene ni za promil.
Djisa

Post by Djisa »

Cane wrote:U ovom slučaju racio kaže da bi poboljšan koeficijent zaista išao i nama u korist, ali s druge strane srce se raduje svakom golu koji ovi prime. Malo šizofrena situacija ali je tako i sigurno će i ostati dokle god su tako prljavi i spremni na svako zlo. A kako stvari stoje ne planiraju da se promene ni za promil.
A kako bi to išao nama u korist, majke ti?
Kup je nas!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

slanobarac wrote:Kako god bilo, ove godine bg :shit: rade i u našem interesu.
Ta retorika se uspesno prodaje na ovim prostorima vec toliko dugo da mi je muka svaki put kad vidim da se napise kako rade u nasem interesu.

Slomili su kicmu svakom klubu s kojim su dosli u kontakt, ali ce eto sad sa te pozicije da ispadnu dobrotvori i ''narodski klub'', kako je rekao onaj njihov bolesnik, pa ce svim klubovima da kupe invalidska kolica. Se*em im se ja u taj njihov rad. Neka im sva tri tima razbuse tu celavu jajaru od golmana i meni srce puno. Isto vazi i za one druge.
Cane

Post by Cane »

Djisa wrote:
Cane wrote:U ovom slučaju racio kaže da bi poboljšan koeficijent zaista išao i nama u korist, ali s druge strane srce se raduje svakom golu koji ovi prime. Malo šizofrena situacija ali je tako i sigurno će i ostati dokle god su tako prljavi i spremni na svako zlo. A kako stvari stoje ne planiraju da se promene ni za promil.
Zar pored klupskog koji je dominantan ne postoji i nacionalni koeficijent? Od njega zavise neke stvari poput broja klubova koji ulaze u kvalifikacije, kola od kojeg kreću, pozicije nosiica itd. A što ovi sad osvoje više bodova biće veći i nacionalni koeficijent.
Djisa

Post by Djisa »

Cane wrote:
Djisa wrote:
Zar pored klupskog koji je dominantan ne postoji i nacionalni koeficijent? Od njega zavise neke stvari poput broja klubova koji ulaze u kvalifikacije, kola od kojeg kreću, pozicije nosiica itd. A što ovi sad osvoje više bodova biće veći i nacionalni koeficijent.
Tako svejedno, koliki kod da je koeficijent, igracemo onu trecu ligu, osim ako budemo u prva dva, a necemo sigurno. A i da nesto menja, pa da nam i znaci, necu navijati za njih. Crkli da bod ga!
Kup je nas!
Go west

Post by Go west »

Red Marquis wrote:Ja samo da zapljunem, da što se mene tiče, zvezda uopšte ne mora da pobedi Olimpijakos.
Ne mora. Čak bi bilo poželjno i da izgubi od njega.
Salvador

Post by Salvador »

Legenda kaze da postoji jedan navijac Vose sa vecim IQ-om od 100 i sa istorijom pracenja Vose duze od 10 godina, a da bi voleo da zvezda pobedi u LS. :whistler:
Ja doduse nisam jos upoznao nijednog (eventualno begecko kljuse koje im igra centarfora? ali nisam siguran za prvi uslov..)
Turija

Post by Turija »

https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-f ... lk_of_town" onclick="window.open(this.href);return false;
Iako je dosta zakomplikovano takmicenje u tri nivoa, mislim da se daje sansa svim klubovima, koji ce u tom trenutku imati kvalitet za LE i iz Lige konferencije, ako sam dobro shvatio na prvo citanje ( nisam pravio semu i ,,duboku analizu").
Za LS, dok je ovakvog odnosa prema blizancima, nema niko sanse u Srbiji, osim njih :oops: .
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply