Transferi
Re: Transferi
Bastajic je uzasan. Za ovo malo sto je igrao je vise nego tragicno. Neskovic ne sme biti opcija posle njega.
Ps. Nemojte da iznosite lupetanja totalno nebitnih likova, zeljnih paznje iz komentara sa kojeg god vec sajta.
Ps. Nemojte da iznosite lupetanja totalno nebitnih likova, zeljnih paznje iz komentara sa kojeg god vec sajta.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Ako se Neskovic oporavio i fizicki solidno pripremio ( sto je boljka celog naseg tima, posto imaju snage samo za jedno poluvreme u prosecnom ritmu), mislim da bi trebalo probati sa njim u veznom redu. Ubrzali bi prenos lopte.
PS
Nije mi najjasnije zasto se otvara pitanje povratka Lukovica?
Ima li neke osnove ili onako hipoteticki?
Meni Lukovic vs Zukic priblizno isto, sa time sto je Lukovic u blagoj prednosti ( snaga, visina, brzina i kontinuitet igara).
Nasa struka mora dati procenu vredi li forsirati Zukica ili ne?
Zukic je u ozbiljnoj stagnaciji, a mislim i da se izgubio u ulogama na terenu.
Uz sve to, kao i skoro svim drugim nasim igracima, fali kondicija i cvrstina u duelu, apstrahujuci (i u ovom slucaju) ideju u igri.
PS
Nije mi najjasnije zasto se otvara pitanje povratka Lukovica?
Ima li neke osnove ili onako hipoteticki?
Meni Lukovic vs Zukic priblizno isto, sa time sto je Lukovic u blagoj prednosti ( snaga, visina, brzina i kontinuitet igara).
Nasa struka mora dati procenu vredi li forsirati Zukica ili ne?
Zukic je u ozbiljnoj stagnaciji, a mislim i da se izgubio u ulogama na terenu.
Uz sve to, kao i skoro svim drugim nasim igracima, fali kondicija i cvrstina u duelu, apstrahujuci (i u ovom slucaju) ideju u igri.
Last edited by Turija on Fri Aug 27, 2021 11:44 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mislio sam da nesto znas,da si upoznat sa zivotima fudbaleraDanilo wrote:manite se Nikolica decko je dijabola sa glavom, da rascopa bar nesto dobro sto imamo ,disciplinu kako na terenu tako i van njega
Al si se ovde odaoDanilo wrote:Sta mislite o Luki Lukovicu, u jednom momentu najaci zvezdin omladinac presao kod nas, pa posle igrao po dosta klubova

- Deep Purple
Kaze brat Elivelto da bi on dosao u Novi Sad jos juce da smo ga zvali
Zgotivicu momka svega mi, postace mi kao Valakari Voji
Forum nije spreman za to.
Obecao mi je sam dres, pitam se samo da li cu ga pre od njega dobiti ili kupiti u shopu. Sanse su podjednake u ovim konstalacijama

Zgotivicu momka svega mi, postace mi kao Valakari Voji

Forum nije spreman za to.
Obecao mi je sam dres, pitam se samo da li cu ga pre od njega dobiti ili kupiti u shopu. Sanse su podjednake u ovim konstalacijama

Pitanje za iskusnije forumase, kad smo mi izbacili spica iz nase skole da je ostavio bilo kakav trag u klubu, ili posle napravio neku karijeru
Mislim da je tu Partizan najaci
Mislim da je tu Partizan najaci
- gospodinFKV
Danilo, imas li neko lakse pitanje?
Meni pada na pamet onaj nesretnik Vukelja, sto je eksplodirao na sezonu i to je bilo to. Pre njega Beli. Laneta kontam i ne racunam u nasu skolu, a ni Despota. Eventualno Aleksic, ali on kod nas nije nesto bog zna sta odigrao pre nego sto smo ga prodali i tek skoro je eksplodirao. To je to u poslednjih 20 godina. Nadam se da nisam nekog zaboravio, ali preturam sad ovako po glavi, niko mi ne pada na pamet.
..........Saleta Kordic

Meni pada na pamet onaj nesretnik Vukelja, sto je eksplodirao na sezonu i to je bilo to. Pre njega Beli. Laneta kontam i ne racunam u nasu skolu, a ni Despota. Eventualno Aleksic, ali on kod nas nije nesto bog zna sta odigrao pre nego sto smo ga prodali i tek skoro je eksplodirao. To je to u poslednjih 20 godina. Nadam se da nisam nekog zaboravio, ali preturam sad ovako po glavi, niko mi ne pada na pamet.
..........Saleta Kordic

Danilo wrote:Brdo nasih omladinaca je prebaceno u Kabel da se klub nebi ugasio Kljajic, Miric, Pavlica , Martinkevic....prakrivno svi omladinci izuzev onih koji su pre pozajmljeni
Kadeti su prebaceni u omladince
Ja licno nista ne ocekujem od Neskovica , valjda gresim.....ne daje mu se sansa jer je dugo povredjen
Sta mislite o Luki Lukovicu, u jednom momentu najaci zvezdin omladinac presao kod nas, pa posle igrao po dosta klubova
Ako je Lukovic opcija, zatvarajte prelazni rok, ne treba niko!
Kup je nas!
I meni se tako cini.....ovi partizanovi sa 18 , 19 godina izgledaju kao da imaju 25, Mitrovic, Jovanovic , Colic , Stulic , Jovic....bas nam se neda, svi nekako i dodju ali spic ja nepamtim.....naravno Šaleta je ulazio, neswto mozda i ŠušnjargospodinFKV wrote:Danilo, imas li neko lakse pitanje?
..........Saleta Kordic![]()
![]()
![]()
https://www.transfermarkt.com/saleta-ko ... ler/220801" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogme Šaleta vec 28 godina
Bogme Šaleta vec 28 godina
Stojak, ali kratko bese.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Vidim da je Rockov pao u zaborav u svom klubu nije više ni 2 golman, što ne probamo za te silne pare koje smo ga prodali vratiti nazad.
- Deep Purple
@Voja
Izgleda da ces gledati Aganspahica kod nas
Izgleda da ces gledati Aganspahica kod nas

- slanobarac