Emil je povredjen od zimskih priprema...fare wrote:Vidim da je Rockov pao u zaborav u svom klubu nije više ni 2 golman, što ne probamo za te silne pare koje smo ga prodali vratiti nazad.
Transferi
Re: Transferi
- gospodinFKV
S obzirom na to kakvi pacijenti sede u foteljama, meni iskreno zao svakog od tih momaka sto obuku dres.
Sto neko rece, nisu oni krivi sto ih je neko ubedio da imaju kvalitet za FKV. Isto tako, ni igraci koji zapravo imaju kvalitet za Vosu, poput Aganspahica, Veljka Simica, Kabica, Covica, nisu krivi sto moraju da dele dres, teren i to silno neznanje s njima.
Sto neko rece, nisu oni krivi sto ih je neko ubedio da imaju kvalitet za FKV. Isto tako, ni igraci koji zapravo imaju kvalitet za Vosu, poput Aganspahica, Veljka Simica, Kabica, Covica, nisu krivi sto moraju da dele dres, teren i to silno neznanje s njima.
Odsutan sam ovih dana,apsolutno nisam u toku sa ovim.Sta se desilo?Deep Purple wrote:@Voja
Izgleda da ces gledati Aganspahica kod nas

Ma mozzart je napisao da smo zainteresovani za njega i to je to.Voja wrote:Odsutan sam ovih dana,apsolutno nisam u toku sa ovim.Sta se desilo?Deep Purple wrote:@Voja
Ih... i ja kao da navijam za Vosu godina prvafare wrote:Ma mozzart je napisao da smo zainteresovani za njega i to je to.Voja wrote:Odsutan sam ovih dana,apsolutno nisam u toku sa ovim.Sta se desilo?Deep Purple wrote:@Voja

Ejj, zainteresovanifare wrote:Ma mozzart je napisao da smo zainteresovani za njega i to je to.Voja wrote:Odsutan sam ovih dana,apsolutno nisam u toku sa ovim.Sta se desilo?Deep Purple wrote:@Voja

Jedino ako ce mozzart da plati, moze neki igrac doci u Vosu. A i kod njih je, kanda, kao kod Sojica: polako s placanje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Kanceri dovode i šakom i kapom a mi ne možemo jednog krštenog igrača dovesti 

https://www.instagram.com/p/CTP3d2eo4Ig ... =copy_link" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko je golman na četvrtoj slici?
Ranko Puškić?MiSmoFKV! wrote:https://www.instagram.com/p/CTP3d2eo4Ig ... =copy_link
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Negde sam procitao da je talentovan golman. Na slici deluje i da je prilicno visok, sto je vec jedna dobra karakteristika za golmana.Rabba wrote:Ranko Puškić?MiSmoFKV! wrote:https://www.instagram.com/p/CTP3d2eo4Ig ... =copy_link
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Pa taj sa tim imenom i prezimenom ne može biti vrhunski golman u ozbiljnom klubu, može eventualno da čisti puške i da bude neki dalji rođak Puškariću... Ima nešto i u nauci o imenima! 
(Ne zamerite, nisam mogao da odolim)

(Ne zamerite, nisam mogao da odolim)
- Pera Centar
Za mene najveće razočarenje ovog leta Ljubiša Dunđerski!
Jel živ?Šta radi?O čemu razmišlja?Da li je pogrešio profesiju?
Učinak u prelaznom roku: Cucin, Busnić, Bastajić, Stevanović, Kopitović.
Veoma loše.Dovedeni su igrači koji su isti ili lošiji od naših omladinaca.
Tamo gde smo tanki u napadu i sredini terena nema pojačanja koje bi moglo da unapredi igru Vojvodine.
Ako se ovako završi prelazni rok sa prilično tankim igračkim kadrom ni bolji treneri od Đorđevića ne bi mogli da izvuku puno.
Sve u svemu još jedna propala sezona. Hvala upravi i sportskom direktoru.
Tamo gde smo tanki u napadu i sredini terena nema pojačanja koje bi moglo da unapredi igru Vojvodine.
Ako se ovako završi prelazni rok sa prilično tankim igračkim kadrom ni bolji treneri od Đorđevića ne bi mogli da izvuku puno.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... s-u/397460" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ga
Evo ga
Pa, to je onda odlična vest! Nadajmo se da je tačna i onda možemo upravi dati još kredita.Minja wrote: Imam neproverenu ii nepotvrdjenu informaciju da je politika kluba da samo 100% igraci u "vlasnistvu" kluba mogu da budu/igraju u klubu (ne tvrdim da je tacna).
(...)
Dok se ne steknu bolji uslovi, podmladak, nasi igraci i oni koji hoce da se afirmisu kroz igre u nasem timu i to je to. Nije to malo. Ako se radi ispravno, dosta.
Posle onog skandaloznog odnosa prema Meriju, nista neocekivano.Pera Centar wrote:Za mene najveće razočarenje ovog leta Ljubiša Dunđerski!