Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Somborac

Post by Somborac »

ИЗ ФК ВОЈВОДИНА: Капарисан трилинг

Први дан летњег прелазног рока за фудбалере спортски директор ФК Војводина Миодраг Пантелић искористио је за разговор с Миодрагом Стошићем.
- Није тајна да је Стошићу превасходна жеља да каријеру настави у иностранству. Понудили смо му за наше услове добар уговор, бољи него што је имао до сада и на њему је да се изјасни до недеље. Очекујемо да и Буач и Стошић и у следећој сезони буду чланови Војводине – рекао је Пантелић.
У среду, када се екипа окупи у 12 сати у ФЦ “Вујадин Бошков” на тестовима, међу црвено-белима биће и штопер са Детелинаре, повратник Каран.

- То је извесно, а за сада могу да обелоданим да смо практично све договорили с тројицом суперлигашких играча. Вероватно ће се сви они појавити у недељу, када ће под руководством тренера Драгослава Степановића и званично почети припреме – истакао је Пантелић.

С. С.

Da se razumemo, pojacanja bi bila Davidov, Vulicevic, Gasic, Trajkovic, Babic, Vilotic, Batak itd

Bojovic nije bolji od Mise i Mrdje, a ni perspektivniji od Danija. Mislim da bi samo gomilali igrace,a Panta i Bata moraju da se ZAHVALE MIJATOVICU, LAZETICU I VUKAJLOVICU! To je jasna zelja svih navijaca, a i za stvaranje nove i zdrave konkurencije u timu!

Nadam se da ce Panta dobro ovo odraditi, a Bata otvoriti konacno kesu za pojacanja :!:
SlobaNN

Post by SlobaNN »

mondo wrote:Jedan od najatraktivnijih igrača u ovom prelaznom roku, desni bek Miroslav Vulićević i vezista Nemeka Ađuru u ponedeljak su viđeni (i snimljeni) kako ulaze u novosadski hotel "Park", inače vlasništvo predsednika Vojvodine Ratka Butorovića.

Vojvodina je zainteresovana i za rasnog strelca Nikolu Simića.

Što se Javora tiče, sva trojica mogu u Novi Sad, a najbliži promeni sredine je upravo Vulićević.
Samo napred Vojvodina!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Evo malo informacija o nasem nesudjenom pojacanju Ilcu Naumoskom.
b92 wrote:Makedonski reprezentativac Ilčo Naumoski nalazi se veoma blizu prelaska u splitski Hajduk, prenosi ’Indeks’.

25-godišnji napadač igra u Matersburgu, a karijeru je počeo u bečkom Rapidu gde se sa roditeljima doselio iz rodnog Prilepa. Naumoski je u razgovoru za ’Indeks’ rekao da mu je najveća želja u životu beogradski Partizan i da je često iz Austrije „bežao“ da bi gledao ’crno-bele’ u Beogradu.

"Ostao sam u Rapidu deset godina. Teško je to opisati, ali zaista je teško biti stranac u Rapidu, to je poseban klub. No, ja sam uspeo iako mi je otac radio na građevini. Na kraju, ipak su neki drugi da igraju ispred mene, pa je otac podigao kredit i otkupio moj ugovor", opisao je Naumoski svoje početke u Rapidu.

Naumoski je otišao u GAK sa 17 godina gde je osvojio titulu prvaka, takođe postavši najmlađi fudbaler u istoriji koji je zaigrao za seniorsku reprezentaciju Makedonije.

Došao u je u Mattersburg 2005. godine gde mu ugovor ističe za desetak dana, a novi mu nije ponuđen. Prema sajtu transfermarkt.de, vrednost Naumoskog iznosi oko 800 hiljada evra.

Hajduk je najzainteresovaniji i najbliži dovođenju makedonskog reprezentativca, ali je Naumoski priznao da bi iznad svega voleo da igra za Partizan koji mu je „jedna od najvažnijih stvari u životu“.

„Čak sam ovde u Austriji skupljao žute i crvene kartone kako bih mogao da idem na ’večiti’ derbi“, priznao je Naumoski.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

ssnigd wrote:Evo malo informacija o nasem nesudjenom pojacanju Ilcu Naumoskom.
b92 wrote:Makedonski reprezentativac Ilčo Naumoski nalazi se veoma blizu prelaska u splitski Hajduk, prenosi ’Indeks’.

25-godišnji napadač igra u Matersburgu, a karijeru je počeo u bečkom Rapidu gde se sa roditeljima doselio iz rodnog Prilepa. Naumoski je u razgovoru za ’Indeks’ rekao da mu je najveća želja u životu beogradski Partizan i da je često iz Austrije „bežao“ da bi gledao ’crno-bele’ u Beogradu.

"Ostao sam u Rapidu deset godina. Teško je to opisati, ali zaista je teško biti stranac u Rapidu, to je poseban klub. No, ja sam uspeo iako mi je otac radio na građevini. Na kraju, ipak su neki drugi da igraju ispred mene, pa je otac podigao kredit i otkupio moj ugovor", opisao je Naumoski svoje početke u Rapidu.

Naumoski je otišao u GAK sa 17 godina gde je osvojio titulu prvaka, takođe postavši najmlađi fudbaler u istoriji koji je zaigrao za seniorsku reprezentaciju Makedonije.

Došao u je u Mattersburg 2005. godine gde mu ugovor ističe za desetak dana, a novi mu nije ponuđen. Prema sajtu transfermarkt.de, vrednost Naumoskog iznosi oko 800 hiljada evra.

Hajduk je najzainteresovaniji i najbliži dovođenju makedonskog reprezentativca, ali je Naumoski priznao da bi iznad svega voleo da igra za Partizan koji mu je „jedna od najvažnijih stvari u životu“.

„Čak sam ovde u Austriji skupljao žute i crvene kartone kako bih mogao da idem na ’večiti’ derbi“, priznao je Naumoski.
Samo ti skupljaj kartone,daleko ces dogurati...
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Ако дође код нас, нешто ми говори да ће брзо почети да се куне да му је Војводина најдражи клуб у универзуму! 8)
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

SlobaNN wrote:
mondo wrote:Jedan od najatraktivnijih igrača u ovom prelaznom roku, desni bek Miroslav Vulićević i vezista Nemeka Ađuru u ponedeljak su viđeni (i snimljeni) kako ulaze u novosadski hotel "Park", inače vlasništvo predsednika Vojvodine Ratka Butorovića.

Vojvodina je zainteresovana i za rasnog strelca Nikolu Simića.

Što se Javora tiče, sva trojica mogu u Novi Sad, a najbliži promeni sredine je upravo Vulićević.
Odlicna novost i odlican transfer, Nemenka je po meni najbolji zadnji vezni u ligi (misljenja sam da ce to biti Kiza na sredini, nadam se prodaju Popa), dok je Vulicevic dobrodosao jer smo na poziciji desnog beka izuzetno tanki, jos ne mogu da prezalim i shvatim da smo onako olako prodali Savu Pavicevica (Vulevic po svemu podseca na njega). Mislim da ce tandem centarhalfova biti Stosic-Lovric, dok ce mali Karan dobijati sansu i polako uciti prvoligaski zanat. Ostaje jos da dovedemo pravo levo krilo, jer po svemu sudeci Tadic se prodaje.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Krle

Post by Krle »

Samo nek Tadic ode, ali ne pre Vukajlovica, Lazetica, Popovica, Pekovica, Stojanovica i ostalih koji su na terenu pokazali da jedino znaju da primaju platu. Ako sam nekog izostavio molim da se ne ljuti... :deal:
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Krle wrote:Samo nek Tadic ode, ali ne pre Vukajlovica, Lazetica, Popovica, Pekovica, Stojanovica i ostalih koji su na terenu pokazali da jedino znaju da primaju platu. Ako sam nekog izostavio molim da se ne ljuti... :deal:
Kako si uspeo Mijatovica da izostavis :shock:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
limanfkv

Post by limanfkv »

Vidim ja da ce ovo smanjenje broja igraca sa 45 zavrsiti na cifri 65...
0.0625
vladans

Post by vladans »

shecky

Post by shecky »

Evo ovako..posto ja manje vise pratim Soproni Ligu pa imam neki uvid u vrednost pojedinih igraca...
Od ove cetvorice izdvojio bih Tisu i Rajcija.

http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html

shecky

Post by shecky »

xaxa 2 Tibora i 2 Petera...a evo ga 1 od Petera...

http://www.youtube.com/watch?v=ozXWn0R- ... re=related
DUB

Post by DUB »

B92 wrote:Ergić i Bazel prekidaju saradnju

Fudbalski klub Bazel neće produžiti saradnju sa Ivanom Ergićem, nekadašnjim reprezentativcem Srbije i Crne Gore i Srbije.

Ekipa Bazela koja je prethodne sezone ostala bez titule u Švajcarskoj biće značajno izmenjena a Ergiću, kome je istekao ugovor, neće biti ponuđen novi.

Ergić je rođen 1981. godine u Šibeniku, kao dečak je, posle kratkog boravka u Beogradu, otišao u Australiju i fudbal počeo da igra u Pertu. Iz Pert Glorija ga je doveo Juventus ali je prvo pozajmljen pa onda prodat Bazelu. Za švajcarski klub odigrao je 282 utakmice, postigao 49 golova a od 2006. do 2008. godine bio je kapiten ekipe. Sa Bazelom je osvojio četiri titule prvaka i četiri kupa.

Dva puta je igrao u Ligi šampiona (2002/03, 2008/09).

Prethodne sezone igrao je 30 utkamica u švajcarskom prvenstvu i pet u Ligi šampiona.

Za reprezentaciju Srbije i Crne Gore i Srbije odigrao je jedanaest utakmica i učestvovao na Svetskom prvenstvu 2006. godine u Nemačkoj.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Milan

Post by Milan »

16. jun 2009. | Izvor: B92, Večernje novosti
Mrđa: "Dobra ponuda ili ostajem"

Fudbaler Vojvodine Dragan Mrđa rekao je da će napustiti novosadski klub samo ako dobije primamljivu ponudu iz inostranstva.

"Znam da je stiglo nekoliko ponuda, ali u ovom trenutku ni o jednoj ne mogu nešto konkretnije da kažem. Glupo bi bilo da, sa 25 godina, kažem da ne bih otišao u neki dobar evropski klub, ali ne bih, verujte mi, bio nesrećan ni da ostanem u Vojvodini. Među “lalama”mi je stvarno prelepo", rekao je Mrđa.

25-godišnji fudbaler je odlično igrao tokom prolećnog dela sezone i postigao deset golova, ukupno 13. Mrđa sa Vojvodinom ima ugovor na još godinu dana. Do sada je njegova vrednost procenjivana na otprilike milion evra, ali je, od ovog leta, sigurno veća.

"I za cifre je prerano. U svakom slučaju, moj odlazak je moguć samo ako obeštećenje koje bude ponuđeno bude odgovaralo Vojvodini i ako, naravno, meni budu ponuđeni odgovarajući uslovi. U protivnom, ostajem", izjavio je Mrđa.

Fudbaleri Vojvodine okupljaju se u sredu u podne na početku priprema za predstojeću sezonu. Suprotno uobičajenoj praksi, neće je obaviti šef stručnog štaba Dragoslav Stepanović koji je na ranije planiranom odmoru u Španiji. On u Novi Sad stiže 21. juna, kada će pripreme “lala” i zvanično početi. Pre toga biće obavljeni lekarski pregledi i testiranja fudbalera.
A evo i jednog od komentara ispod ovog teksta:
Ljudi ne zavaravajte se!! decko od prosle nedelje pregovara sa Zvezdom.Na Novom BGD je vidjen u autu sa Lukicem,a juce je bio u jednom elitnom restoranu na rucku tj. poslovnom rucku sa Adzicem i sa jos dva coveka iz Zvezdine uprave.Pregovori su u toku i po poslednjoj informaciji delegacija iz Zvezde u cetvrtak ide za NS.Mrdja je naravno prihvatio ponudu Zvezde,ostalo je jos da se obave razgovori sa ljudima iz Vose i da se potpise ugovor na tri godine.Vojvodina je ne mogu da kazem nemocna,ali kada igrac ne zeli da ostane i kada zeli da se vrati kuci,tacnije svojoj prvoj i jedinoj ljubavi onda je van svake pameti sliti ga da igra i da ostane u Novom Sadu.Jesan iz Novog sada,nisam neki kako se kaze okoreli navijac Vose,ali sam blizu desavanja unutar kluba.To je ono sto imam da kazem.Vosa stoji iza svojih principa da svoje igrace nece prodavati direktnim rivalima,ali kao sto svi znamo Mrdja nije igrac Vojvodine,Mrdja je na zalost i upravo igrac i da se tako izrazim dete Zvezdino i to je cinjenica zbog koje ce Vosa da proda Mrdju Zvezdi.samo mi nikako nije jasno,odakle pare Zvezdi i sta se desava na Marakani,po svemu sudeci para ima.Koliko sam obavesten pare ce leci na racun Vose kada stigne lova od Milijasa.Eto samo toliko.I posle ce da se prospe prica kao pa kada sam rekao na veliki Evropski klub,mislio sam na Zvezdu sto i jeste.Ha,mozda i jeste,ali samo bilo nekada.Nema veze,sa ili bez njega,imamo i imacemo dobru i to jako dobru ekipu.Bice Vosa jaka,jaca nego ikada.
(SREMAC, 17. jun 2009 01:06)
Last edited by Milan on Wed Jun 17, 2009 10:11 am, edited 1 time in total.
POŠTO OBRAZ ???!!!
SlobaNN

Post by SlobaNN »

Mene od svega najvise boli to sto ce mo potpuno izmeniti prvi tim. Pa taj tim mora da se uigra, ne mogu odma svi igraci da igraju jedan sa drugim kada su dosli sa razlicitih strana. Pretpostavljam da je ovo samo pocetak dovodjenja igraca. A sto se tice odlazaka, i tu je takodje poduzi spisak... Iskreno se nadam da ce gospodin Stepanovic uspeti nekako da ukombinuje i makar malo uigra tim da se borimo za najvisi plasman :!:
Samo napred Vojvodina!!!
Post Reply