Transferi
-
Re: Transferi
Срећа па никог више нису доводили.Сигурно је могло да се нађе правих појачања без обештећења ал наши не знају и боље да не дирају ништа.
Mujo nahrani svinje i ništa ne diraj 

-
Skoro 3 meseca je trajao prelazni rok, a oni nikog valjanog nisu doveli. Pa mi sa foruma bismo mnogo bolje uradili prelazni rok, ovo je neverovatno sta nam rade.
Uprava napolje!
Gas'te ovu temu do Nove godine bar... 

A koga da dovedu? Razne Nikolice,Keite,Stuparevice,Ninkovice,Mihajlovice,da Silve... ajd nemojmo da se zajeba*amo 

Vojo se suprostavio Turiji!Voja wrote:A koga da dovedu? Razne Nikolice,Keite,Stuparevice,Ninkovice,Mihajlovice,da Silve... ajd nemojmo da se zajeba*amo
Sve mu diraju samo nemoj NN

Banujte me molim vas 

NN je "izolovan slucaj" oko kog se Turija i ja stopostotno slazemo.ernesto wrote:Vojo se suprostavio Turiji!Voja wrote:A koga da dovedu? Razne Nikolice,Keite,Stuparevice,Ninkovice,Mihajlovice,da Silve... ajd nemojmo da se zajeba*amo
Sve mu diraju samo nemoj NN

- gospodinFKV
U ekipi u kojoj trener bez izuzetka svaku utakmicu stavi 11 igraca iza lopte, a stavio bi i klupu i redare i foto ekipu da moze, Nemanja Nikolic samo moze ostati upropasten. Ovakav Covic bi u nekoj drugoj Vojvodini imao skor kao Siladji i Lukic u TSC-u, a u tandemu sa Nikolicem verovatno i vise. Neopisivo mi je zao Covica sto mora da igra nas i drago mi je sto je Nikolic otisao u ekipu u kojoj mu ofanzivni fudbal odgovara.
Jezivo odradjen prelazni rok. Dundjerski bi za ovo i u Zimbabveu otkaz dobio. Ovakav nivo apsolutne nesposobnosti nismo 20 godina imali, a neki koji pamte vise, verovatno mogu da se sloze da ni pre toga nismo imali ovako indolentan i nesposoban kadar. Naravno, u ovo ne ubrajam secikese i pljackase poput onog kancera od pre par godina. Ovi bi s Bajernom iz Minhena zavrsili 10. u ovoj ligi. Apsolutni debili.
Jezivo odradjen prelazni rok. Dundjerski bi za ovo i u Zimbabveu otkaz dobio. Ovakav nivo apsolutne nesposobnosti nismo 20 godina imali, a neki koji pamte vise, verovatno mogu da se sloze da ni pre toga nismo imali ovako indolentan i nesposoban kadar. Naravno, u ovo ne ubrajam secikese i pljackase poput onog kancera od pre par godina. Ovi bi s Bajernom iz Minhena zavrsili 10. u ovoj ligi. Apsolutni debili.
- Deep Purple
Vojo neces mi verovati ali sam znao da si nesto napisao za Sumu cim sam video da je raskinut ugovor. On je igrac koji fali ovoj ekipi. Sa njim bi dobili sem kvaliteta dodatan sportski bezobrazluk.Voja wrote:Jel imamo pravo sad da dovedemo Sumu?
Covic
Simic Suma Vukadinovic
Not too bad

https://youtu.be/UKpMhn07cxA" onclick="window.open(this.href);return false;
Imas vise poverenja u mene nego u upravu?Deep Purple wrote:Vojo neces mi verovati ali sam znao da si nesto napisao za Sumu cim sam video da je raskinut ugovor.Voja wrote:Jel imamo pravo sad da dovedemo Sumu?

- churguzijanac
Lego bi nam ko budali samar!
- slanobarac
Šta se palite bezveze?
I da dođe,a neće, nema igranja do zimskog prelaznog roka.
I da dođe,a neće, nema igranja do zimskog prelaznog roka.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- churguzijanac
Tako je, nista bez vajba