Još da napomenem - SVI IGRAČI FKV će se priključiti pripremama u ponedeljak, osim Jaoa koji će to učiniti 22. juna! Ako to nekog zanima - Mereba je rezervisao karte za let...Na pripremama će biti i Brka, Lazetić (koji verovatno i završava), trenira i Smiljanić (već) posebno...Znači SVI koji su još uvek zvanično igrači FKV! Šta će biti u prelaznom roku i ko će od njih ostati ne znam...
Sa druge strane, jurimo golmana i to pod hitno!!!
Trener(i) FK Vojvodina
- Grof Žekula
- Administrator
Deo mog posta sa teme o TRANSFERI-ma, da ne bi bilo nepotrebnih komentara (naročito sa sumnjivih izvora informacija):
Da iskoristim priliku i pozelim Ljubi Ristovskom mnogo srece na svetoj klupi!
O njemu sam pisao ovde jos dok je bio u Proleteru i vec tada sam ga
spominjao u kontekstu Vojvodine.
Drago mi je da je dobio priliku, ja verujem u njega iako ostaje zal za
gospodinom Milinkovicem.
p.s. sto se tice njegovog kafica (vidim da se pisalo ovde i o tome), cesto
sam tamo ispijao jutarnje kafe i moram priznati da neki bezveze dizu
prasinu oko toga. Nisam primetio nijedan detalj koji bi me naveo na to
da pomislim da covek nije Vojvodinas.
Inace, zena od Aleksandra
Kesica radi tamo, cesto mi je kucala tikete, ima zlatnu ruku
O njemu sam pisao ovde jos dok je bio u Proleteru i vec tada sam ga
spominjao u kontekstu Vojvodine.
Drago mi je da je dobio priliku, ja verujem u njega iako ostaje zal za
gospodinom Milinkovicem.
da pomislim da covek nije Vojvodinas.

- Grof Žekula
- Administrator
podbara wrote:Да ли неко може нешто да нам каже више о Васиљевићу? Чешљам своја сећања, па све мислим да он није играо за Војводину?ice wrote:Lepa vest je da su pomoćni treneri Jelačić i Vasiljević, treneri koji su iz kluba i radili su sa mlađim selekcijama.
Nadam se da sam dovoljno brz i expeditivan, te da ćeš biti zadovoljan odgovorom.
Zoran Vasiljević je rođen 12.8.1971. godine u Tuzli. Ima Višu trenersku školi, poseduje “A“ licencu i upisao je za Pro-licencu.
Kao igrač, prošao je celu omladinsku školu tuzlanske Slobode, a kao senior je nastupao za Loznicu, somborski Radnički, nikšićku Sutjesku, beočinski Cement i Boksit (Milići, Republika Srpska).
Tu je, predodeći isti taj FK Boksit (prvi tim), započeo trenersku karijeru, koja mu traje već 12 godina. U FK Veterniku je vodio omladince, pa potom i prvi tim, a već 4 godine radi u našoj Omladinskoj školi, gde je trenirao sve selekcije.
Izuzetno je zaljubljen u crveno-belu boju “Stare dame“, bar po onome što ja znam (i što sam video).
Igrao je i za Cement i za Boksit, koji je i trenirao...Nadam se da sprema iste takve linije našeg tima!!!
-
Ako je to taj čovek koji je vodio mlađe selekcije u Veterniku,onda nemam baš nikakve reči hvale,a pogotovo to da su mu naše crveno bele boje prirasle srcu.Grof Žekula wrote:podbara wrote:Да ли неко може нешто да нам каже више о Васиљевићу? Чешљам своја сећања, па све мислим да он није играо за Војводину?ice wrote:Lepa vest je da su pomoćni treneri Jelačić i Vasiljević, treneri koji su iz kluba i radili su sa mlađim selekcijama.
Nadam se da sam dovoljno brz i expeditivan, te da ćeš biti zadovoljan odgovorom.
Zoran Vasiljević je rođen 12.8.1971. godine u Tuzli. Ima Višu trenersku školi, poseduje “A“ licencu i upisao je za Pro-licencu.
Kao igrač, prošao je celu omladinsku školu tuzlanske Slobode, a kao senior je nastupao za Loznicu, somborski Radnički, nikšićku Sutjesku, beočinski Cement i Boksit (Milići, Republika Srpska).
Tu je, predodeći isti taj FK Boksit (prvi tim), započeo trenersku karijeru, koja mu traje već 12 godina. U FK Veterniku je vodio omladince, pa potom i prvi tim, a već 4 godine radi u našoj Omladinskoj školi, gde je trenirao sve selekcije.
Izuzetno je zaljubljen u crveno-belu boju “Stare dame“, bar po onome što ja znam (i što sam video).
Igrao je i za Cement i za Boksit, koji je i trenirao...Nadam se da sprema iste takve linije našeg tima!!!
Ti si moderator.Grba_NS wrote: Bilo bi lepo kad bi ti, recimo, poveo racuna (razmislio) o tome sta pises, koliko postujes svoje sagovornike i ostale forumase (i ako se ne slazes sa njihovim misljenjem i pisanjem), pre nego sto pocnes sa iznosenjem pausalnih ocena o upotrebi mozga i sl.
Za sve postoji nacin i bas zato su nedavno uspostavljena odredjena pravila ponasanja na forumu, i bilo bi lepo kad bi ih se pridrzavao!
A o forumu i njegovim "osrticama" ima ko da brine, isti oni ljudi koji su i stvorili ovu oazu za navijace Vojvodine, pa bi bar iz postovanja prema njima i njihovom trudu mogao da se pridrzavas tih pravila
Ako mislis da moje pisanje nije dovoljno lepo za forum onda me banuj.
Necu biti ni prvi ni poslednji.
Ono sto sam ja napisao je tacno. To je i danas potvrdjeno.
Ako je neko iznosio pausalne ocene onda su to bili Igoork i Trelos.
Ali, dobro, izgleda da pisanje stvari koje nemaju mnogo veze sa realnoscu i nije neki forumaski greh.
Inace, ako se vama svidja kako ovaj forum izgleda onda nista.
Mislim da je i Bata zadovoljan.
Svaki diktator bi voleo da ima takvu opoziciju.
Opoziciju ciji je najveci domet kuckanje poruka na forumu i pisanje Uprava Napolje u potpisu.
- slanobarac
Ti možeš kao i svako ko želi da tamo ispija jutarnje kafe koliko hoće ali da u njegovom kafiću radi kladionica e pa to već nije u redu! Znači trener nam drži kladionicu i tu vidim što bi rekli sukob interesa. Možda grešim ,nemam ama baš ništa protiv Ristovskog već stvar principa koju uopšte nije trebalo pominjati forumaš jer nam je dosta autogolova.lexa wrote:
da pomislim da covek nije Vojvodinas.Inace, zena od Aleksandra
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Slanobarac,
Ja se ne mogu oteti utisku da na ovom forumu svi cesljaju tudje postove
i samo traze nesto sto bi nazvali "autogolom" i slicno.
Pa sta ako covek ima kafic i kladionicu? Uostalom, ko zna da li je
kladionica uopste njegova, mozda je samo kafic a drugi deo lokala
iznajmio toj kladionici. (da im sad ne pravim reklamu)
Kako god, ne vidim u tome nista lose niti opasno po klub jer ako mislite
da bi on preko ledja kluba lomio neke stvari zbog svoje licne koristi, onda
mi stvarno nemamo o cemu pricati.
Zbog cega volite da od muve pravite slona? Zbog cega u svacemu vidite
neke autogolove, teorije zavere i slicno?
Okanite se te paranoje.
Okanite se te paranoje.
- slanobarac
Potpuno si u pravu. Ovo je Srbija i sasvim je OK da trener ima kladionicu u svom kafiću. ps: pročitaj svoja 2 prethodna posta i moj i videćeš ko češlja tuđe postove i ko je pominjao zavere,muve i slonove. Koliko vidim samo ti. Pozdrav.lexa wrote:Slanobarac,
Okanite se te paranoje.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Da li ti stvarno misliš da je on vlasnik kladionice ili samo voliš da teraš kontru?
A kladionice su svuda oko nas, da nije u njegovom lokalu, bila bi u lokalu pored. Svako može da ode u kladionicu i da odigra tiket, ali napravite razliku između vlasnika kladionice i vlasnika lokala u kom se nalazi kladionica.
Stvarno pravimo problem i gde ga nema.
A kladionice su svuda oko nas, da nije u njegovom lokalu, bila bi u lokalu pored. Svako može da ode u kladionicu i da odigra tiket, ali napravite razliku između vlasnika kladionice i vlasnika lokala u kom se nalazi kladionica.
Stvarno pravimo problem i gde ga nema.
Jeste,ovo je Srbija i ako mislis da je to tipicno samo za Srbiju varas se.
Jedna od najpoznatijih svetskih kladionica je bila sponzor fudbalskom
klubu Milan (mozda je jos, nemam pojma). Bivsi predsednik Hajduka iz
Splita je imao lanac kladionica po HR itd. itd. ovakvih primera ima na stotine
a mi se uhvatili Ristovskog koji kroz svoju karijeru nije uspeo da resi
egzistenciju pa covek mora imati i neki dodatni posao.
Sportski pozdrav i tebi!
Jedna od najpoznatijih svetskih kladionica je bila sponzor fudbalskom
klubu Milan (mozda je jos, nemam pojma). Bivsi predsednik Hajduka iz
Splita je imao lanac kladionica po HR itd. itd. ovakvih primera ima na stotine
a mi se uhvatili Ristovskog koji kroz svoju karijeru nije uspeo da resi
egzistenciju pa covek mora imati i neki dodatni posao.
Sportski pozdrav i tebi!
Da bi izbegli brisanje postova, mislimo malo o "Pravilima foruma", koja upravo kršimo! Pravila su napisana upravo zato da bi se kvalitet dijaloga podigao na viši nivo. Zato se potrudimo da sačuvajmo ozbiljnost ovog Foruma. Hvala vam.
http://www.fkvojvodina.com/forum/viewtopic.php?t=1589
http://www.fkvojvodina.com/forum/viewtopic.php?t=1589
Pravila foruma wrote:5) Zabranjeno je ostavljanje poruka lične prirode, reklamiranje bilo kakve prirode i ostavljanje bilo kakvih privatnih podataka na forumu, bilo ličnih, bilo tuđih.
9) Poruka mora imati veze s temom topika u kojem pišete. Nemojte pisati u pogrešne topike ili skretati diskusiju u pogrešnom smeru. Poruke koje nisu tematski vezane za taj deo foruma ili raspravu biće obrisane ili preseljene tamo gde pripadaju.