VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Maribor - VOJVODINA, četvrtak 20.15 (prvi meč)

Post by Deep Purple »

Savcic Luka wrote: Wed Aug 07, 2024 9:42 pm Lazar Jovanović je i prošle sezone mogao da ima daleko ozbiljniju minutažu nego što je imao.
Naravno, i Božina odluka kao trenera koji je došao na polusezoni i dobio zadatke, je legitimna i meni sasvim razumljiva.
Ali njegov talenat je bio za prvi tim, a šta se tu tačno desilo je drugo pitanje.

@Salvador, opušteno, sprdam se :cheers:
Lazar Jovanović bi nas napustio ovako ili onako, onaj ko želi da mu dete produži ugovor sa nama samo sa takvom klauzulom ne želi da to dete ostane već gleda svoje interese i ucenjuje.

Nije bilo realno da Lazar ispuni tu klauzulu i to je tako, moglo je samo na silu gurati ga da to ispuni, očekivalo se da se sa Lanetom ispegla situacija i da će imati razumevanja. Ovo je najviše politička odluka, neka druga vrata se otvaraju Milanu Jovanoviću, najmanje je tu interes njegovog deteta. A i u zvezdi će dobiti bolje lične uslove njegovo dete i kao tu neku “evropu” pa može odluka da se ogleda i tako odmosno tako i da je prikaže ali zapravo nije.
Danilo

Post by Danilo »

Porodica Jovanovic je imala potpisan predugovor sa Zvezdom jos u decembru prosle godine.Sve su radili u tajnom paktu sa Zvezdom.
I da prosle godine nije bio ni blizu da igra za prvi tim ni po kom osnovu....al se koliko toliko gurao....da je talenat jeste dal je prosle godine mogaonda igra ...Nije
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Ne ulazim u spekulacije oko bilo kakvih dogovora i politike. Ima je svuda, daleko smo mi od izuzetka.
Da Lazar nije mogao sakupiti mnogo više minuta, ne licitirajući koliko, jednostavno nije tačno. Samo o minutama ja pričam, ne o drugim stvarima.
Nije on meni uopšte bitan. Daleko mu lepa kuća.
Ono što je bitno, a povezano sa ovom temom je da u ovoj sezoni, posle Čuke, Boža nadje način da momke koji su igrali protiv Čuke podigne i da igraju u nekim narednim utakmicama, a da mu se oni oduže Pa da dobijemo “malog zvezdaša” Sukačeva, Drobnjaka koji je protiv Tekstilca bio dobar, da debituje Butraković itd.

A danas je bitno nešto drugo… :cheers:
Maki

Post by Maki »

Voleo bih da vidim tog forumaša koji će pogoditi Božinih 11 večeras. :mrgreen:
Ako smo ranije znali unapred čak i izmene i minut kada će ih izvesti, ove sezone je to nemoguća misija. Da pokušam:
Carević - Butean, Sičenđe, Crni, Baroš - Njegoš, Poletanović, Savićević - UN, Dele, Seri
Kontam, Dele sigurno na centarforu, jer je Miha igrao prošlu celu?
1892

Post by 1892 »

Maki wrote: Thu Aug 08, 2024 8:21 am Voleo bih da vidim tog forumaša koji će pogoditi Božinih 11 večeras. :mrgreen:
Ako smo ranije znali unapred čak i izmene i minut kada će ih izvesti, ove sezone je to nemoguća misija. Da pokušam:
Carević - Butean, Sičenđe, Crni, Baroš - Njegoš, Poletanović, Savićević - UN, Dele, Seri
Kontam, Dele sigurno na centarforu, jer je Miha igrao prošlu celu?
Golman odbrana i zadnji vezni nema greske. Bojim se da si i ofanzivnu liniju pogodio mada bi ja lično pre stavio Radulovića nego UN na krilo i Mihu u špic da proradi.
Come on you Reds!
Turija

Post by Turija »

Utakmica ce biti mnogo manje zahtevna, nego protiv Ajaksa, pa se nadam da mozemo izdrazati isti tempo citav mec (uz izmene izvrsene tokom utakmice).

Drugo, trener i momci, moraju da se iskupe za poraz od Cukarickog. Bar jedan gol se mora dati veceras.
Pa, srecno!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

@Маки

Ко против Ајакса
Царевић - Бутеан, Сичење, Црни, Барош - Полетановић, Његош, УН, Деле, Ивановић, Сери
Савићевић је имао повреду зато није био против Чуке па контам да га неће од првог минута ставити
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Petrović, Preletanović, Medojević vezni red, to je moje očekivanje.
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Fun fact!

Na današnji dan 2013.godine smo očetkali bursaspor 3:0 u gostima !
Last edited by kuzma liman on Thu Aug 08, 2024 11:31 am, edited 1 time in total.
Duplof

Post by Duplof »

Deep Purple wrote: Thu Aug 08, 2024 10:20 am Petrović, Preletanović, Medojević vezni red, to je moje očekivanje.
+1

Htedoh to sad napisati, videćemo šta će Boža pripremiti.

@kuzma neka i večeras bude pobeda za nas tim rezultatom :)
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
VošaNS

Post by VošaNS »

Mislim da nije pravedno prema Seidu da opet ostane na klupi i presedi ceo meč. Vidi se po njemu da nije srećan i zadovoljan minutažom.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
hvylarn

Post by hvylarn »

Na konto Seida i utakmice u Topoli protiv Ajaxa. Tokom zagrevanja mi je bio dosta blizu gde sam sedeo pa sam ga posmatrao malo. Bio je dečko izolovan i solo nešto petljao sa loptom, nije mi delovao kao neko ko je sretan što je izostavljen. Došlo mi da ga potapšem po ramenu i kažem biće sve u redu. Verujem da je svima krivo posle onakve polusezone da bleji na klupi u ovako ključnim utakmicama.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

АМСТЕРДАМСКИ РЕЦЕПТ ЗА ПЛЕЈ-ОФ: Фудбалери Војводине у четвртак у Марибору играју квалификације за Лигу конференција

https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... oru-igraju
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ponovicu, uz jos jedno podvlacenje da je Seid moj omiljeni igrac u ovom timu - ovaj tim ima 3 stopera koja, u pola noci da ih podignes iz kreveta, mogu da pocnu utakmicu, uz jos dva koja mogu da uskoce (od toga jedan bonus). Nema u profesionalnom fudbalu mesta pravicnosti pri selekciji, ako se ona ne podudara sa aksiomom da igraju najspremniji i (iznad svega) oni koji ce odgovoriti specificnim zahtevima meca.

Ako je procena da Seid, ili bilo drugi, nije spreman ili se ne uklapa svojim karakteristikama u zahteve meca, ovakvi dvomeci retko kad prastaju onakva pomracenja kao u prvom poluvremenu protiv Cukarickog. Ja prvi navijam da vidim stoperski par Sicenje-Korac, ali ne znam koliko je to realno, s obzirom da imamo levonogog stopera u ekipi koji je, da se ne lazemo, odigrao vise nego pristojno protiv Ajaksa.

Fer ili ne, Seid snosi deo krivice za gol u Amsterdamu, a i za 1 ili 2 gola protiv Cukarickog. Da li je u pitanju najobicniji pad forme ili nezadovoljstvo, to mi ne mozemo da znamo. Ono sto znamo, i vidimo (ko hoce da vidi), jeste to da su i Crni i Sicenje izuzetno spremni, i ako je Seid u padu forme, to se treba podizati u Superligi, a ne u utakmicama koje donose koliko ova dva naredna dvomeca donose.

Voleo bih da ga vidim u 11, jer kao i svi ovde, izuzetno cenim Koraca i kao igraca i kao profesionalca, ali samo ako struka kaze da je spreman. Imamo jos dosta do kraja, ne treba praviti frku oko ovoga, i ne treba sada upadati pretpostavke kako se neko oseca na osnovu toga kako je izgledao u zagrevanju. Koliko vec 3 dana kasnije je igrao, a igrao je svih 90 i protiv Tekstilca. Ako pocna na klupi danas, ja bih mu dao malo rasterecenije minute pred revans, ako budemo bili u situaciji, pa nazad u 11 sledece nedelje. :cheers:
021

Post by 021 »

Radujem se evropskim utakmicama koje slede, jer ćemo u njima jasno videti šta smo i gde smo. Imamo situaciju koju smo godinama priželjkivali - povoljan žreb i protivnike sa kojima bi trebalo da budemo egal. Ovo je trenutak istine za FKV i velika prilika da se klub popne na viši nivo. Nema fudbalskih vanzemaljaca i nemogućih misija, nameštene lige, sudija i oranica od terena - sve zavisi isključivo od naših igrača i stručnog štaba. Sada je vreme da pokažete šta znate i koliko vredite. Odigrajte jako i pametno, izbacite Maribor i Djurgården, i dokažite skepticima sa foruma da ovo jeste evropska Vojvodina - i svi ćemo biti zadovoljni.
Post Reply