Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
njaks

Re: Uprava

Post by njaks »

Mislim da bi trebalo da organizujemo spamovanje...svi da spamuju pa neka vija sve ako hoce...
Nevernik

Post by Nevernik »

Bata nije mogao da izabere bolji klub.
Ni pitanje putem interneta ne smemo da postavimo.
nomad

Post by nomad »

:deal: http://www.zurnal.rs/2012/05/08/ratko-b ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
budababa

Post by budababa »

Image

:mrgreen:
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Salvador

Post by Salvador »

Nevernik wrote:Bata nije mogao da izabere bolji klub.
A šta to tebe tako kopka pa ne smeš da pitaš :mrgreen:
Milan

Post by Milan »

Verujem da je mnoge zanimalo:

Image
POŠTO OBRAZ ???!!!
Drina

Post by Drina »

Ajde nemoj sad tu glumiti nesto! Ako te nesto zanima reci
pa cu ja postaviti.
Nevernik

Post by Nevernik »

Drina wrote:
pa cu ja postaviti.
Ne glumim ja nista.
Moj komentar se odnosio na pisanja kako se preporucuje mladjim forumasima da ne postavljaju pitanja jer ko zna sta moze da im se desi.
Drina

Post by Drina »

Nevernik wrote:
Drina wrote:
pa cu ja postaviti.
Ne glumim ja nista.
Moj komentar se odnosio na pisanja kako se preporucuje mladjim forumasima da ne postavljaju pitanja jer ko zna sta moze da im se desi.
Verovatno niko od njih nece docekati sutra. :frown:
Vec sam rekao, ako je nekom problem ili se boji neka napravi lazni profil i kraj. ;)
Edit:
Upravno sam saznao nesto o cemu ne bih ovde, ali bitno je to da ga nikako ne dodajete sa vaseg pravog profila ako vec
hocete nesto da ga pitate..
johnny

Post by johnny »

Sutra je 11. maj, proslo je godinu dana kada su hulje pokazale po ko zna koji put svoje pravo lice...

Zasto se odustalo od krivicnog gonjenja igraca crnih db blizanaca koji su pevali pred juznom tribinom?
Da li je to zastarelo?
Da li se to moze pokrenuti pred tuzilastvom (sanse da ce drzava sa sve slavljenicima koji pale baklje na slavlju pokrenuti postupak je mizerna ali opet, mozda bi se malo digla prasina...)?
Drina

Post by Drina »

Nove vesti iz kluba! Bata nece da ode iz kluba, iako je vec bio rekao da odlazi izgleda da je odlucio jos "malo" da ostane!
Milinkovic je otisao zbog naseg dragog predsednika, a gospoda iz uprave razmisljaju da se mec sa ciganima ne igra na Karadjordju..
Imam pitanje za upravu. Koliko klub kosta karantin i veseraj i zasto se sve to ne obavlja u SC VB?!
Trebamo da u narednoj utakmici sa Borcem podrzimo klub u sto vecem broju i pokazemo upravi sta mislimo o njima!
Salvador

Post by Salvador »

Drina wrote: Verovatno niko od njih nece docekati sutra. :frown:
1. Upravno sam saznao nesto o cemu ne bih ovde, ali bitno je to da ga nikako ne dodajete sa vaseg pravog profila ako vec
hocete nesto da ga pitate..
Nove vesti iz kluba! 2.Bata nece da ode iz kluba, iako je vec bio rekao da odlazi izgleda da je odlucio jos "malo" da ostane!
3. Milinkovic je otisao zbog naseg dragog predsednika, a 4. gospoda iz uprave razmisljaju da se mec sa ciganima ne igra na Karadjordju..
5. Imam pitanje za upravu. Koliko klub kosta karantin i veseraj i zasto se sve to ne obavlja u SC VB?!
Trebamo da u narednoj utakmici sa Borcem podrzimo klub u sto vecem broju i pokazemo upravi sta mislimo o njima!
1. Pa to je jasno od početka, kao što su mnogi ovde već i primetili.
2. I sam je to rekao: 'Gospodo, neka vam bude jasno, otići ću kada ja budem hteo'
3. Stvarno? Zatečen sam!
4. Pa da lepo nastavimo tradiciju puštanja ciganije i gubljenja mesta na tabeli u poslednjem kolu.
5. A što ne pitaš Batu lepo na fb-u kao što predlažeš drugima?

PS. Nisi mi jasan, ovamo pozivaš na divan sa predšjednikom, a ovamo se javljaš sa novim 'iznenađujućim' informacijama.
PS2. A možda sam i ja budala što se nastavljam sa tobom...
Alexandar

Post by Alexandar »

Nemojte da dozvolite da nas razjedine kada smo napokon oko bar jednog pitanja svi složni. Ceo stadion im je poručio šta misli o njima, u očajanju vuku jedan za drugim pogrešnim potezom i neka ih, neka se sami udave i dopisuju preko društvenih mreža. Niko od nas nije blesav pa da ne zna šta se sve krije iza njihovih poslednjih poteza, ali to nama može samo da koristi nikako da odmaže. A svadja izmedju nas samih nam nikako nije potrebna u ovom trenutku.
Uprava napolje!
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
Minja
Administrator

Post by Minja »

FB = Virtuelni svet, virtuelni navijaci.

Ovaj klub ima nesto malo navijaca koji iz nedelje u nedelju dolaze na stadion, i tesko da ce iko uspeti da pronadje zamenu za njih na nekakvoj drustvenoj mrezi. Nema 'leba od tog posla.
masterNS

Post by masterNS »

Alexandar wrote:Nemojte da dozvolite da nas razjedine kada smo napokon oko bar jednog pitanja svi složni.
Uprava napolje!
Daleko smo mi od jedinstvenog stava nazalost. Prelistaj poslednjih desetak strana i videces da i dalje ima ljudi koji veruju da ce posle Bate biti potop i da Bata ustvari uopste nije los, a da mi kojima se on ne svidja prvo treba da nadjemo nekoga ko bi hteo da ga zameni, pa da taj neko izlozi program, pa tek onda smemo da teramo Batu. Cak ne osecaju sram dok to pisu, a trebali bi.
Post Reply