Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Schteph_F89

Re: Pripreme

Post by Schteph_F89 »

vojvodina jedna jedina wrote:Mene zanima hoce li snimci nasih utakimica biti na SOS kanalu i da li ce biti kompletni snimci ili cemo morati da se zadovoljimo skracenom verzijom u kome cemo videti samo najzanimljivije detalje?
Bio je danas izvestaj na Sosu,intervju sa Sasom Todicem i sa Apijom na sve italijanskom.Sve u svemu pristojan prilog,i u odnosu na dosadasnje o nama "imam jednu sekundu da vam kazem" izvestaje ovaj je bio poprilicno dugacak.E sad,od :shit: su bile citave utakmice,pa se nadam da ce i nase biti isto,u suprotnom :evil:
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Schteph_F89 wrote:
vojvodina jedna jedina wrote:Mene zanima hoce li snimci nasih utakimica biti na SOS kanalu i da li ce biti kompletni snimci ili cemo morati da se zadovoljimo skracenom verzijom u kome cemo videti samo najzanimljivije detalje?
Bio je danas izvestaj na Sosu,intervju sa Sasom Todicem i sa Apijom na sve italijanskom.Sve u svemu pristojan prilog,i u odnosu na dosadasnje o nama "imam jednu sekundu da vam kazem" izvestaje ovaj je bio poprilicno dugacak.E sad,od :shit: su bile citave utakmice,pa se nadam da ce i nase biti isto,u suprotnom :evil:
Upravo zbog njihovih utakmica sam i pitao,kad kod bih prebacio na SOS ide snimak njihove utakmice.

Red bi bio i da nas ispostuju po tom pitanju...
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Savet (molba) za naseg trenera:
Gospodine Vukicevicu, molio bih vas da se malo vise skoncentrisete i posvetite terenu (igracima), a da malo batalite (in)direktno hvalisanje predsednika jer vam uskoro ni pertle nece viriti iz njegove...
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Veceras u 22:25 na SOS-u ekskluzivno FK Vojvodina Antalija.
Friend

Post by Friend »

Grba_NS wrote:Savet (molba) za naseg trenera:
Gospodine Vukicevicu, molio bih vas da se malo vise skoncentrisete i posvetite terenu (igracima), a da malo batalite (in)direktno hvalisanje predsednika jer vam uskoro ni pertle nece viriti iz njegove...
Slažem se sa tobom,i mišljenja sam odavno da ovakav trener nije dorastao našem klubu.Vreme će pokazati da li sam bio u pravu ili ne,a zbog svih nas koji volimo Vojvodinu voleo bih da me demantuje.
limanfkv

Post by limanfkv »

Treba uzeti u obzir da su ovo ekipi Slovackog poslednje utakmice pred sezonu, a nama je prva.
0.0625
nboya
Administrator

Post by nboya »

Prosli put smo igrali 3:3 sa njima. http://www.fkvojvodina.com/vesti.php?id=704" onclick="window.open(this.href);return false; . Pretprosle sezone, kad je u pripremama briljirao Bilbija. Osim njega su golove dali i Mrdja i Tadic. Tad se Slovacko borio za opstanak.
UPRAVA NAPOLJE!!!
budababa

Post by budababa »

Turija wrote:Međutim, zvanični rezultat utakmice sa Česima ne deluje baš pristojno, mada je prvo poluvreme, kanda, bilo okej. No, "prvi se mačići u vodu bacaju", tako da ne treba previše brinuti. Ekipa je "presložena" i sve to sada treba optimalno uklopiti, za šta je potrebno vreme i kvalitetan rad.
Tačno tako, ne treba praviti preveliku dramu od ovog poraza, ali je opomena svakako dobrodošla (ako/kad je već morala da dođe, došla je na vreme). Pogledavši pripreme nekoliko godina unazad, imali smo gomilu slučajeva da neki rani nagoveštaji nisu dobili ostvarenje u prolećnom delu sezone, koliko god obećavali. Tako smo imali slučaj da je Bilbija eksplodirao na tim pripremnim utakmicama i zaradio nadimak Bilbi-gol, a posle je mu je učinak u prvenstvu baš bio "gol", a ne "golovi". Isto tako smo jedne sezone odigrali očajno te pripreme, tukao nas je neki prosečan svet iz istočne Evrope, a na proleće smo cupnuli k'o Feniks iz pepela i terorisali celu našu ligu. Nemam ništa protiv da se i ovde ne proslavimo Bog-zna-kako, ali da prvo kolo u Kragujevcu demonstriramo silu. Uostalom, pripreme i služe da se delići slagalice slože do početka takmičarskih mečeva.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
mihailov

Post by mihailov »

Ja bih čak rekao da je ovaj poraz prava stvar i da je došao u najboljem mogućem trenutku...čisto da nam se stavi do znanja da se nećemo prošetati do Kupa i da, uprkos dobro odrađenom prelaznom roku, mi još uvek nismo "drim tim" srpskog fudbala-sve dok rezultati ne pokažu suprotno!
Napred Voso!
laki

Post by laki »

U rec se slazem sa budababom.

A pojedinci bi mogli da smanje tenziju, ovo je pocetak priprema. Vec znate da li je Vukicevic dorastao zadatku, vec znate i ko je taj ko se nije zalagao i sl. Oladite ljudi, izbrojte do 10 pa kuckajte. Ne mora svaka vasa misao da zavrsi kao post na forumu. Uzdravlje. :cheers:
Image
Casual

Post by Casual »

[video]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -wgGfW7Was#![/video]

Ovo su sudili neki cuvari, konobari, cistaci bazena... Nisu ovo prave sudije.
Volem Vošu!
Turija

Post by Turija »

Auu, kakvi jevtini golovi (zato ih je valjda i bilo toliko?).
'ajde početak je priprema, ali šta to bi (opet) sa našim centarhalfovima?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Kamenica

Post by Kamenica »

Koji krs od terena... Milion golova oko tebe, ne znas ni gde bijes? Nije lose. Abubakar dao gol, ne znam ko je dao drugi za nas, nisam bas najbolje video. Golovi su kao u predskolskom uzrastu, ali sudije su nas pojele. Hvala svima, sto nas izvestavaju direktno iz Antalije.

Do Kragujevca imamo jos vremena.
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Turija

Post by Turija »

Što reče Kamenica, krš od terena i dok se na snimku ne snađeš, gde, šta, ko, koji gol da gledaš, lopta već u njemu.Međutim, morao bih da pohvalim naš prvi gol (koji je po meni, onako, pravi), gde su Abu i Boske odigrali majstorski.Boske se odlično ubacio, Abu ga uposlio, a on mu uzvraća istom merom i sledi sigurna realizacija našeg centarfora - sve za aplauz (školski primer napada, posle ,,presečene" lopte protivničkoj odbrani) :hurray:

PS
Čitam izveštaj u Dnevniku, i na službenom sajtu, gde se Vukićević, potpuno opravdano, ljuti na indolentnost pojedinaca (što se dosta dobro vidi i iz ovih nekoliko klipova).Verovatno je i umor učinio svoje, ali ipak je utakmica jedno, a trening drugo, i mora se na njoj uložiti više, pokazati takmičarski duh, želja i odgovornost.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Casual

Post by Casual »

Ne znam za vas, ali mene Katai zabrinjava pomalo :mrgreen:

Image
Volem Vošu!
Post Reply