Liga Evrope - sezona 2013/14
Re: Liga Evrope Q4R: Šerif-Vojvodina, četvrtak 19h
2:1
AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
AJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
-
ma sad im siluj mamu... 

Ostalo nam je jos samo da ne osvojimo taj kup i sve ce biti kao pre!
Stexman wrote:Ostalo nam je jos samo da ne osvojimo taj kup i sve ce biti kao pre!

Jebiga toliko o tome.
A sada raspad po svim savovima.
Treneru, strucnom stabu, SVIM igracima...Jedno veliko hvala i cestitke na ovogodisnjem izdanju u evropi
P.S. Izvlace nas sutra!

P.S. Izvlace nas sutra!

Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti
Sramotna igra, sramotna taktika, zaslužen poraz. Ovakvu šansu nećemo imati do 3014. Luzeri bili i ostali 

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
-
javili ti tamo brzojavom?Radoye wrote:Stexman wrote:Ostalo nam je jos samo da ne osvojimo taj kup i sve ce biti kao pre!![]()
Jebiga toliko o tome.

Pisalo u Madjarsou.recni galeb wrote:javili ti tamo brzojavom?Radoye wrote:Stexman wrote:Ostalo nam je jos samo da ne osvojimo taj kup i sve ce biti kao pre!![]()
Jebiga toliko o tome.
Cekamo zreb sutra za mesto u LE umesto Fenera, a ljudski je nadati se da nas izvuku...nije nije gotovoBoske87 wrote:Sramotna igra, sramotna taktika, zaslužen poraz. Ovakvu šansu nećemo imati do 3014. Luzeri bili i ostali

Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Usrali su se ko pickice! Jednostavno igraci Serifa su imali mnogo veca muda u ovom dvomecu! To je sve sto imam da kazem. Uvek se useru kada je najvaznije, uvek, godinama!
Lekovic se sledio u prvom poluvremenu, ali za njega razumem nekako, nije navikao na ovakve utakmice.
Djuric? Koliko smo golova zbog njega primili? Kako se on pogubi kad protivnik ima kontru, krene na jednog igraca, pa se predomisli, ide na drugog, na kraju ni kod koga ne ode, vec ispadne iz igre. Napad nula. Kakva je to igra, celo poluvreme furati duge lopte, preskakati sredino? To Nikolic sigurno nije trazio od igraca. Kad god smo probali organizovati napad pas igrom, ispalo je dobro. Ali nazalost jako retko se desavalo. Gurati duge lopte na Skuletica i Kaludjerovica je debilizam... bolje da ne pisem dalje, ovako vruce glave, jer cu napljuvati sve redom, od uprave, preko Abua, igraca, do domara...
Kako cemo sad da propadnemo, to je neverovatno... mozemo zaboraviti na Trajka, Vuleta... ugovor nije realno da produzimo ni sa kim, pojacanja vise nikakva... uzas. Boze pogledaj nas jednom.
Odoh sad da iskuliram.
Lekovic se sledio u prvom poluvremenu, ali za njega razumem nekako, nije navikao na ovakve utakmice.
Djuric? Koliko smo golova zbog njega primili? Kako se on pogubi kad protivnik ima kontru, krene na jednog igraca, pa se predomisli, ide na drugog, na kraju ni kod koga ne ode, vec ispadne iz igre. Napad nula. Kakva je to igra, celo poluvreme furati duge lopte, preskakati sredino? To Nikolic sigurno nije trazio od igraca. Kad god smo probali organizovati napad pas igrom, ispalo je dobro. Ali nazalost jako retko se desavalo. Gurati duge lopte na Skuletica i Kaludjerovica je debilizam... bolje da ne pisem dalje, ovako vruce glave, jer cu napljuvati sve redom, od uprave, preko Abua, igraca, do domara...
Kako cemo sad da propadnemo, to je neverovatno... mozemo zaboraviti na Trajka, Vuleta... ugovor nije realno da produzimo ni sa kim, pojacanja vise nikakva... uzas. Boze pogledaj nas jednom.
Odoh sad da iskuliram.
+ odlazak Abua je poremetilo dosta toga.Minja wrote:Velika steta. Kako bilo, to je fudbal, ali meni se namece utisak da je trener jako lose postavio obe utakmice, i da je ekipa u padu.
Serif je ipak samo prosek proseka, i videcemo kako ce proci u grupnoj fazi.
Sve u svemu, velika steta. Mozda nas sreca pogleda sutra, ali to su samo promili
Vojvodina se nije obrukala ali nije ni iskoristila potencijal i ukazanu ogromnu sansu. Na kraju, opor ukus, tu si a nema te nigde. Kao kada zavrsis trku na cetvrtom mestu. Super rezultat ali nema medalje. Cvrst stisak ruke i tapsanje po ramenu, pa kome je to dovoljno. Meni nije.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
-
izem ga, idemo dalje, ko je od nas i navikao na nesto lepo...
a neko napisa da hoce "mucenika", eto nam ga opet...
a neko napisa da hoce "mucenika", eto nam ga opet...

Kako smo igrali tako smo i prosli, vrlo jednostavno.
Delac kirv za prvi gol koji je u sustini i presudio ovaj mec, mada se moze reci da smo morali hrabrije da igramo do tog gola pa bi onda mozda bila i druga prica,tako da jes Delac kriv ali je po meni Nikolic krivlji.
Ovaj Serif je 0 od ekipe i prognozriam mu sve poraze u grupi i pozamasan - u golovima.
Simon me iznenadio ,on je svezije odigrao dugo poluvreme u odnosu na prvo??!! o0
Denkovic ko da prvi put u zivotu igra fudbal.. lopta leti prema njemu pola sata i on se iznenadi i ne stigne je..!
Mozda je i umor sitgao igrace,jednostavno se vidi da nema one agresivnosti kao protiv Honveda i Burse pa to prihvatam kao delimicno opravdanje za koje opet mogu samo trenera kriviti koji je morao mnogo vise igraca da rotira u TSL.
Sve u svemu nista novo kad je Vosa u pitanju,uvek se useremo kad najmanje treba.. sto bi neki rekli ,jednom luzer uvek luzer.
I ne mogu da izdrzim a da ne spomenem jedno ime .. Abu .. jes da mnogima ide na q vise kad pricamo o njemu posto nije vise nas clan ,ali je neverovatno koliko je on znacio ekipi .. bukvalno 50% tima je bio on.
Delac kirv za prvi gol koji je u sustini i presudio ovaj mec, mada se moze reci da smo morali hrabrije da igramo do tog gola pa bi onda mozda bila i druga prica,tako da jes Delac kriv ali je po meni Nikolic krivlji.
Ovaj Serif je 0 od ekipe i prognozriam mu sve poraze u grupi i pozamasan - u golovima.
Simon me iznenadio ,on je svezije odigrao dugo poluvreme u odnosu na prvo??!! o0
Denkovic ko da prvi put u zivotu igra fudbal.. lopta leti prema njemu pola sata i on se iznenadi i ne stigne je..!
Mozda je i umor sitgao igrace,jednostavno se vidi da nema one agresivnosti kao protiv Honveda i Burse pa to prihvatam kao delimicno opravdanje za koje opet mogu samo trenera kriviti koji je morao mnogo vise igraca da rotira u TSL.
Sve u svemu nista novo kad je Vosa u pitanju,uvek se useremo kad najmanje treba.. sto bi neki rekli ,jednom luzer uvek luzer.
I ne mogu da izdrzim a da ne spomenem jedno ime .. Abu .. jes da mnogima ide na q vise kad pricamo o njemu posto nije vise nas clan ,ali je neverovatno koliko je on znacio ekipi .. bukvalno 50% tima je bio on.
Ja moram jos nesto ovako vruce glave pre nego odem negde na ladno pivo...
Poletanovic dokazao da nije za prvi tim!
Vranjes se sve vise trudi da nas ubedi u isto!
Djuric koliko god to nisam zeleo da kazem - kostao nas je prolaska!
Lekovic ne izgleda kao pojacanje.
Denkovic definitivno nije pojacanje ni za kadete a ne za prvi tim!
Besan jesam, al naviko sam! Bolje od Vojvodine nemamo, i sto se pre sa tim pomirimo manje ce boleti!
Poletanovic dokazao da nije za prvi tim!
Vranjes se sve vise trudi da nas ubedi u isto!
Djuric koliko god to nisam zeleo da kazem - kostao nas je prolaska!
Lekovic ne izgleda kao pojacanje.
Denkovic definitivno nije pojacanje ni za kadete a ne za prvi tim!
Besan jesam, al naviko sam! Bolje od Vojvodine nemamo, i sto se pre sa tim pomirimo manje ce boleti!
+1Minja wrote:Velika steta. Kako bilo, to je fudbal, ali meni se namece utisak da je trener jako lose postavio obe utakmice, i da je ekipa u padu.
Serif je ipak samo prosek proseka, i videcemo kako ce proci u grupnoj fazi.
Sve u svemu, velika steta. Mozda nas sreca pogleda sutra, ali to su samo promili
Vojvodina se nije obrukala ali nije ni iskoristila potencijal i ukazanu ogromnu sansu. Na kraju, opor ukus, tu si a nema te nigde. Kao kada zavrsis trku na cetvrtom mestu. Super rezultat ali nema medalje. Cvrst stisak ruke i tapsanje po ramenu, pa kome je to dovoljno. Meni nije.
Да ли неко има лек за притисак без рецепта...... Уххх.....
И да, коме сада треба да полижемо и попушимо?