Steta sto nije zavrsio u jednom od blizanaca jer tamo bi se odlicno uklopio sa Bajkovicima,Karleusama,Tomicima,Scepovicima i ostalom sabanskom bratijom...
Sto ga manje budem gledao na terenu tim ce biti bolje...
"U fudbalu je jedino merilo rezultat, a ja sam plaćen da ga ostvarim. Ja znam da postižem rezultate sa igračima, sa 'imenima' ne znam i ne želim da radim", dodao je trener Vojvodine.
Mislim da je ovo krucijalno. Samo je potvrdio da kako se zahvalio Lazeticu letos, tako ce i ostalim "velikim imenima" koji bi eventualno na staroj slavi zaradjivali platu.
Ocekujem punjenje Madjara u subotnjoj predstavi u Antaliji i u prvom i u drugom poluvremenu.
Izvini,a koji je to razlog zasto ne bi zeleo da ga gledas na terenu?
Steta sto nije zavrsio u jednom od blizanaca jer tamo bi se odlicno uklopio sa Bajkovicima,Karleusama,Tomicima,Scepovicima i ostalom sabanskom bratijom...
Izvini,a koji je to razlog zasto ne bi zeleo da ga gledas na terenu?
Preduhitrio si me,ja koliko sam ga video u veterniku lepo decko igra,postale su dosadne svadje oko gluposti i kukanje pri prvoj pripremnoj utakmici,samo adminima pravite posla,a to sto se momci sprdaju pa i oni su ljudi Boze moj ne vidim problem,bar ja ne vidim mozda i postoji sta ja znam...
Nije nista lose, on odlicno igra - kad igra, i voleo bi da ga gledam sto duze na terenu. Nadamo se da ce biti spreman za svih 90min (mada ne bi bilo lose da on i Brana podele utakmicu). Nego je bilo polemike oko njegovog intervjua i poredjenja sa Balotelijem, pa mi je i slika bila zanimljiva. A to da u glavi nije bas sasvim svoj, to vec znamo. Mada, ako bude pruzao partije kakve zna, sve je to manje bitno.
Nadam se da smo oko glupave slike zavrsili raspravu, jer ne zelim da kadgod posetim forum narednih dana, citam diskusiju na temu te slike. DOSADNO JE! Ostavite nase igrace na miru, bar kad nista lose nisu uradili. Samo kukamo nesto, jbt.
Ne zanima me slika,nego samo ne vidim razlog zasto je "vojvodina jedna jedina" rekao da se nada da ga nece gledati na terenu.Decko je pruzao jako dobre partije a sto kaze Casual samo se nadam da ce sada imati vise snage nego prosle sezone.
vosa do groba wrote:Ne zanima me slika,nego samo ne vidim razlog zasto je "vojvodina jedna jedina" rekao da se nada da ga nece gledati na terenu.Decko je pruzao jako dobre partije a sto kaze Casual samo se nadam da ce sada imati vise snage nego prosle sezone.
Katai nije pokazivao veliku zelju za radom i napredovanjem ni dok je bio nas igrac prosle sezone,a kamoli ce sada kada u dzepu ima visegodisnji astronomski ugovor sa Olimpijakosom,tako da ne ocekujem mnogo od njega osim povremenih bljeskova,slicno kao i prosle sezone.
Popravljaju se i izveštači. Mogla je biti malo življa atmosfera (i nestatičan kadar), ali bar su pitanja bila na mestu, kao i odgovori - ipak se (o)kreće.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov