Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Neću da zatrpavam temu o utakmici sa Šerifom, pa sam rešio da ovde napišem svoje mišđljenje oko cena godišnjih i pojedinačnih ulaznica.
Cene za Moldavce su OK. Pa, najskuplja karta nije ni 7 Evra!
Sezonske? Malo skupe, ali dobro. Nego, imam jednu ideju (koja se na Zapadu sprovodi već duže vreme), a to je - uvesti kategoriju NEZASPOSLENI! Zašto penzoši, koji imaju kakve-takve prihode, da plaćaju upola cene sezonsku, a nezaposlen čovek (većina ima i decu na "leđima"), koji nema nikakve prihode, da plaća punu cenu? Apsurdno, zar ne?
Pošto ljudi iz kluba čitaju ovaj forum, eto im ideje za naredni period.
P.S. Nisam izmislio toplu vodu, to je praksa u razvijenom svetu.
Sezonske? Malo skupe, ali dobro. Nego, imam jednu ideju (koja se na Zapadu sprovodi već duže vreme), a to je - uvesti kategoriju NEZASPOSLENI! Zašto penzoši, koji imaju kakve-takve prihode, da plaćaju upola cene sezonsku, a nezaposlen čovek (većina ima i decu na "leđima"), koji nema nikakve prihode, da plaća punu cenu? Apsurdno, zar ne?
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
+1Marcello wrote:Neću da zatrpavam temu o utakmici sa Šerifom, pa sam rešio da ovde napišem svoje mišđljenje oko cena godišnjih i pojedinačnih ulaznica.
Mene samo zanima kako ce oni podeliti centralni deo i bocne delove zapada?
Da li su to ikada radili?
Jednostavno. Postaviće špalir redara i nećeš moći da prođeš kroz njih bez validne ulaznice.MiSmoFKV! wrote:Mene samo zanima kako ce oni podeliti centralni deo i bocne delove zapada?
To jest, neces moci da preskocis ogradu pored njih. 

Ova priča sa nezaposlenima je odlična! Verujem da će biti problema tehnički to realizovati jer se u Srbiji ne zna tačno ko je nezaposlen ("zaposleni" u propalim preduzećima bez prihoda, rad na crno, siva ekonomija, skidanje ljudi s evidencija nezaposlenih zbog mućkanja sa statistikom...) i ne postoji "kartica" s kojom to potvrđuješ kao, recimo, u Grčkoj. Ali sama ideja i poruka koja se time šalje je sjajna! Više od 50 odsto mladih u Novom Sadu nema zaposlenje i "socijalno odgovorna" Voša može biti pun pogodak. Mada, ponavljam se, ne znam koliko je to moguće izvesti kod nas...
Slažem se. Za "prave" nezaposlene je lako - doneseš kopiju potvrde sa biroa (radne knjižice) i gotovo. Najveći problem je sa ljudima koji rade, a ne dobijaju platu (kao ja npr
)...Imam nekoliko ideja u glavi, ali, prilično su indiskretne, da ne kažem ponižavajuće, pa ih ne bih iznosio...

- Schteph_F89
I za ovo se trebalo potruditi,tako da verovatno ima nekog pomaka u radu.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 1587_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 1587_o.jpg
Kada je marketing kluba u pitanju,mislim da je to otvoreno polje bez granica,znaci milion ideja,milion solucija... a zasto ga nemamo,cini mi se da je u pitanju samo jedan odgovor. Nije profitabilno!

- Schteph_F89
Druženje navijača i igrača Vojvodine pred evropske utakmice postaje tradicija.
U najavi odlučujućeg susreta za plasman u grupnu fazu Lige Evrope, fudbaleri i stručni štab Vojvodine biće gosti centra Novog Sada gde će se družiti sa svojim simpatizerima.
Promotivna akcija „Sa Vošom u Evropu“ održaće se u utorak 20. 08. 2013 na početku Zmaj Jovine ulce od 18-22 časa.
„Voša bus“ sa kompletnim igračkim kadrom i članovima stručnog štaba u centar stiže oko 20:30 časova.
- One and only
Marko Nikolic i Igor Djuric bice danas gosti u Razglednicama.
United of Vojvodina
Hoce li biti jos majica pok. BB? Kontam da vam se prosli kontigent rasprodao. Ne trebaju vam nikakva druga klupska obelezja jer pok. Bata = FKV. Pozdravljam marketing sluzbu kluba na celu sa Nusom Senk i Draganom Capeljom na brlijantnim idejama. Alal vera, alal vera!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Nikad čuo za čoveka, ni lik mu ne prepoznajem...Minja wrote:Ne potcenjujem niciji trud ali dajte malo ozbiljnosti u tom delu...
![]()
A ovo je hit: Niclas Nyhlén ... zna li neko ko je to????

Počeo je u nekom BK Olympic-u, odigrao verovatno polusezonu (7 utakmica, dao čitav 1 gol...), pa nekim "gastarbajterskim kanalom" došao (valjda) i potpisao za Vošu, gde je (opet pretpostavka !) odigrao u sezoni 1984/85. - neverovatne 2 utakmice bez datog gola, vratio se u BK Olympic i odigrao 2 sezone, prilično redovno - 42 utakmice na kojima je postigao 8 golova (kud tad nije došao kod nas, jer je tad izgleda postao "igrač" - možda bi dobacio do Šampionske sezone) i potom prešao u Malme FC gde je odigrao gro mečeva karijere...
Sve ostalo mu je epizoda, pa i pečalbe u koje je odlazio...
Podaci o njemu su na: http://en.wikipedia.org/wiki/Niclas_Nyhl%C3%A9n" onclick="window.open(this.href);return false;
GDE NJEGA ISKOPAŠE

AJMO CRVEN-BELI !!!

"Voša bus"?
"Sa Vošom u Evropu"?
Miriše mi na slavlje pre pobede, kao pred finale Kupa. Samo da se ne obije o glavu...
Meni je nekako logičnije da budu u karantinu dva dana pred tekmu, ne da idu s navijačima. Možda grešim.
"Sa Vošom u Evropu"?
Miriše mi na slavlje pre pobede, kao pred finale Kupa. Samo da se ne obije o glavu...
Meni je nekako logičnije da budu u karantinu dva dana pred tekmu, ne da idu s navijačima. Možda grešim.
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.