Uprava
To je upravo ono sto i mene brine. U Novom Sadu vise nam jake firme koja bi stala iza kluba, sa izuzetkom NIS - a, medjutim on je sad u Ruskim rukama. Gradske i pokrajinske strukture boli uvo za nas klub, a kriza u zemlji i okruzenju je sve gora. Dake lako je reci uprava napolje, ali da li imamo neko drugo resenje?
- KoKanidja
Mnogo je tesko, probacu da budem kratak.
MNOGE ljude to uopste ne interesuje, a one koje interesuje, nisu dovoljno "jaki" da pokrenu tu pricu i sprovedu je u delo. Mada i ti koji su navodno "jaki" da pokrenu pricu, ali samo PRICU, veliko je pitanje koliko su to ustvari. Pogotovo kad si u dobrim odnosima sa tom Upravom, kad ides sa njima na proslave, ljubis se i ostalo.
A iza ta 2 kretena, zna se ko stoji. Pogotovo iza brkatog kretena. Najmanji je problem bio njih dvojicu, ta dva obicna kurtona - prozivati parolama, prepadati, shikanirati, i preko dozvole bilo koga sa tribine i u ime svoje grupe.
Ali ko onda da dodje ustvari tom nadleznom i kaze da treba i on da ide? Ili, kako nadleznima objasniti ko treba da ide? A mislim da je to JEDINI PUT kojim ovi mogu da odu.
E sad, ova 2 kretena su ih dovela, mnogo se tu para uzelo i svima je lepo, kako sad nadleznima reci da upravo njih oteraju kad su ih ovi doveli i napravili im pare?
Velika vecina ljudi je u fazonu da ih to ne zanima i da ih boli k***c. Do tada, terace se igraci i treneri, a oni koji ih dovode na nasu zalost ce izgleda jos dugo biti tu. Bar do te privatizacije, a mozda i posle toga.
MNOGE ljude to uopste ne interesuje, a one koje interesuje, nisu dovoljno "jaki" da pokrenu tu pricu i sprovedu je u delo. Mada i ti koji su navodno "jaki" da pokrenu pricu, ali samo PRICU, veliko je pitanje koliko su to ustvari. Pogotovo kad si u dobrim odnosima sa tom Upravom, kad ides sa njima na proslave, ljubis se i ostalo.
A iza ta 2 kretena, zna se ko stoji. Pogotovo iza brkatog kretena. Najmanji je problem bio njih dvojicu, ta dva obicna kurtona - prozivati parolama, prepadati, shikanirati, i preko dozvole bilo koga sa tribine i u ime svoje grupe.
Ali ko onda da dodje ustvari tom nadleznom i kaze da treba i on da ide? Ili, kako nadleznima objasniti ko treba da ide? A mislim da je to JEDINI PUT kojim ovi mogu da odu.
E sad, ova 2 kretena su ih dovela, mnogo se tu para uzelo i svima je lepo, kako sad nadleznima reci da upravo njih oteraju kad su ih ovi doveli i napravili im pare?
Velika vecina ljudi je u fazonu da ih to ne zanima i da ih boli k***c. Do tada, terace se igraci i treneri, a oni koji ih dovode na nasu zalost ce izgleda jos dugo biti tu. Bar do te privatizacije, a mozda i posle toga.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
-
I ja se slazem sa ovim.Bolje igrati i trecu ligu,ali znati zasto dolazis na stadion,nego gledati ovo mucenje iz godine u godinu.A nije Vojvodina Bezanija(iako nasa uprava pokusava da je napravi takvom),uvek,ali UVEK bi se nasao neko ko bi bio rad da dodje u nju,jer je voli i navija za nju.limanfkv wrote:Kako se od 5 miliona eura dolazi do duga od 500.000 za godinu dana?
Uprava Napolje!
Pa neka se i ugasimo, mada je to vise tehnika zastrasivanja
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Ova uprava je izgradila i osavremenila trening centar i upravnu zgradu, ne prodaje igrace najjacim konkurentima, drugi smo na tabeli sto je u odnosu na proslih 20 godina najveci uspeh, nemamo dugovanja kao veciti, imamo gomilu reprezentativaca i najvecu perspektivu u Srbiji, to su pozitivne strane ove uprave i da njih nema pitam se sta bi se desilo sa Fk Vojvodinom. Radi se na marketingu kluba, i misljenja sam da nije uredu da odmah ocekujemo da prestignemo blizance, jer za to mora jos puno pasulja da se pojede. Smene trenera su krajnje glupe, jer ni Alex Ferguson prvih 5 godina nije bio sampion sa Mancesterom, a zasto bi to bila jedna Vojvodina. Mi ovde na forumu smo krajnje nezahvalni i ne strpljivi a to nisu vrline. Zasto da budemo "Obilic"?
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Uprava napolje bez obzira na sve.A mislim da bi se nasao ko bi hteo u Vosu kada bi sve ove stetocine do jednog otisle.Ako se oni samo toboze povuku,ali i dalje su tu negde i prete,ucenjuju,onda nece valjati.Neka se okrenu gradjevinskim i ugostiteljskim poslovima,a da ne kazem cemu jos a nas i fudbal nek ostave na miru.Tesimo se da smo drugi.Dragi moji sacekajte leto i sledecu sezonu.Kada nas rokne jos gori tim od Hapoela i kada sledece sezone i prvenstvo krene naopako bice mnogo,mnogo kasno.A da ne pricam i o nekim pobedama iz tekucih par prvenstava unazad.Da nam bosovi nisu namestali utakmice ko zna koji bi smo bili.Zar nam treba takva reputacija,DA LI CEMO SE MI IKADA VRATITI NASEM STAROM UGLEDU I GOSPODSKOJ REPUTACIJI?Davno to vec bese.
Bato majstore vodi nas do titule 

Cekaj Zeljo, evo upravo citamo da su za manje od godine dana potrosene pare (5 miliona evra) od transfera i da je klub u dugu pola miliona... Ona upravna zgrada ne kosta toliko - ili mozda kosta, i kostace nas jos puno vise na duge staze... Drugi smo sada a na kraju sezone najverovatnije necemo biti ni treci, a obecavana je dupla kruna... OK ne prodaje se blizancima, imamo reprezentativce, ali eto jedan od tih nasih reprezentativaca je i Mrdja "veteran" a jedan drugi reprezentativac je oteran iz kluba pa sad zabija golove za Cukaricki... Kolika nam je perspektiva i kako se o njoj vodi briga vidi se kad na teren istrce uvek istih 11 koji moraju da igraju dok za nasu decu nema mesta ni u 18...
Niko ovde ne ocekuje da budemo k'o Mancester, vec samo da se domacinski posluje i da se rukovodi isklucivo sportskim motivima a ne % vamo % tamo - ako se bude tako radilo ni rezultat nece izostati.
A bojim se da smo "Obilic" postali vec odavno...
Niko ovde ne ocekuje da budemo k'o Mancester, vec samo da se domacinski posluje i da se rukovodi isklucivo sportskim motivima a ne % vamo % tamo - ako se bude tako radilo ni rezultat nece izostati.
A bojim se da smo "Obilic" postali vec odavno...
Mozda se nigde ne posluje domacinski,ali vala se maltene svuda posluje cistije,otvorenije i postenije nego kod nas.Cak su nas i blizanci u tome pretekli.Oni bar javno iznose transfere,imaju bolju komunikaciju sa medijima,placeni novinari ne pisu tako ocito za njih,Partizan na primer daje sansu svojoj deci na terenu,opet zvezdini navijaci otvoreno dizu glas protiv uprave cim nesto lose uradi,Zvezda po meni ove sezone skoro da nije namestila utakmicu...To sto mi njima ne prodajemo igrace,samo je rezultat opsteg jada u nasem fudbalu gde vise niko nema para da plati igrace vec se dovode samo jeftini i normalno da im necemo prodati kada ovi iz uprave mogu mnogo bolje da profitiraju ako prodaju igrace napolje.Pritom,za nase igrace i ne vlada neko interesovanje,sem za Aleksica,Djurica pa i Tadica,a oni imaju cenu i napolju(Djuric ako ovako nastavi srezace sebi cenu).Tu je jos Kizito koji bi se mogao prodati,ali on voli nas klub i grad i ne ide mu se,igrac za primer.Za Brkica je jos rano,Panta je zavrsio svoje,a ostale igrace ne bi ni za dzabe uzeli ni Vlaznija i Fljamurtari.To sto se navodno za neke interesuju italijanski bezimeni prvoligasi ali ovi jednostavno toboze nece da idu,je vrhunska laz i jos jedan dokaz kakvi nam protezirani igraci igraju u timu.
UPRAVA NAPOLJE,Gajic,Dubroja,Dalton i Apro nisu nam ama bas nista dobro doneli,a tek ce biti stete.
UPRAVA NAPOLJE,Gajic,Dubroja,Dalton i Apro nisu nam ama bas nista dobro doneli,a tek ce biti stete.
Bato majstore vodi nas do titule 

A sta mene briga kako se posluje u drugim klubovima, o tome nek se sekiraju njihovi navijaci. Ako komsija sere po hodniku i pisa po liftu i baca dju**e sa terase jel' to onda znaci da treba da i ja radim to isto?Zeljafcv wrote:Samo cu jedno pitanje da postavim svim forumasima. Da li mogu da mi navedu bar jedan fudbalski klub u kojem se posluje domacinski (mislim na % vamo % tamo)?
Dok god svi rade tako kako rade, a i mi sa njima, nece se u nasem fudbalu nista promeniti - ona dva kluba ce da rasporedjuju trofeje izmedju sebe a mi svi ostali cemo samo da glumimo dekor za "takmicenje koje je svake godine sve regularnije".
Ako imamo ambiciju da postanemo redovni u borbi za trofeje i da ozbiljno izlazimo u Evropu (a ne u "predsoblje" Evrope) onda ne treba da se ugledamo kako rade ostali vec treba da radimo kako treba da se radi. Znaci domacinsko transparentno poslovanje, da se zna koliko para ulazi u klub i koliko (i kome i zasto) se te pare placaju, da se igraci dovode ako za tim ima potrebe da se tim ojaca a ne zato sto ih je lako na brzinu prodati, da igraju onih 11 koji su u datom trenutku najspremniji a ne za koje menadzeri narede da moraju igrati...
E sad, ako nam to nije ambicija i ako smo srecni da se borimo za trece-cetvrto mesto i da gledamo antipropagandu fudbala, da nam nasa talentovana deca propadaju jer neki igraci jednostavno moraju da igraju, da nam ispari 5 miliona evra samo tako... onda je super bas ovako kako jeste, i ne treba nista menjati. Vozi Misko!!!!
Svaka cast,pravo tamo gde treba!Radoye wrote:A sta mene briga kako se posluje u drugim klubovima, o tome nek se sekiraju njihovi navijaci. Ako komsija sere po hodniku i pisa po liftu i baca dju**e sa terase jel' to onda znaci da treba da i ja radim to isto?Zeljafcv wrote:Samo cu jedno pitanje da postavim svim forumasima. Da li mogu da mi navedu bar jedan fudbalski klub u kojem se posluje domacinski (mislim na % vamo % tamo)?
Ne znam za procente, ali sa sportske strane ima na koga se moze ugledati.Zeljafcv wrote:Samo cu jedno pitanje da postavim svim forumasima. Da li mogu da mi navedu bar jedan fudbalski klub u kojem se posluje domacinski (mislim na % vamo % tamo)?
OK Vosa devedesetih ili KK Partizan u zadnjih 7-8 godina.
Dobar trener + odresene ruke + vreme = Dobri rezultati
Ovakvom seljackom politikom, menjanjem 'trenera', mozemo samo da se brukamo kupujuci utakmice.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Da, da, da Ok Vojvodina je izuzetno politicki potkovan 90-tih, koliko samo gradskih politicara je proslo kroz Ok Vojvodina. Kad ce grad da pomogne i odresi ruke Fk Vojvodini, kada? Mislim da je tu srz problema, nema nista bez politicke zaledjine... Moze nam doci Barsina uprava i ne bih nista napravila ukoliko nema odresene ruke od strane gradske politike! ZALOSTAN JE ODNOS GRADA PREMA FK VOJVODINI!nboya wrote:Ne znam za procente, ali sa sportske strane ima na koga se moze ugledati.Zeljafcv wrote:Samo cu jedno pitanje da postavim svim forumasima. Da li mogu da mi navedu bar jedan fudbalski klub u kojem se posluje domacinski (mislim na % vamo % tamo)?
OK Vosa devedesetih ili KK Partizan u zadnjih 7-8 godina.
Dobar trener + odresene ruke + vreme = Dobri rezultati
Ovakvom seljackom politikom, menjanjem 'trenera', mozemo samo da se brukamo kupujuci utakmice.

- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!