24. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 1:0

Prognoze

Poll ended at Wed Apr 27, 2011 3:15 pm

1
4
6%
x
10
16%
2
49
78%

Total votes: 63

ice

Post by ice »

Vojo, postaješ zaista naporan i ne znam zašto si se mene toliko uhvatio?Zamolio bih te i da ne vređaš, do sada sam to uzimao neozbiljno kao šalu, više neću.

Ajde, zamoliću te lepo da ponovo pročitaš moj prvi post gde sam napisao da smo zasluženo izgubili zbog slabe igre i da sudija nije uticao na rezultat.

I Vojo, ti si jedan dokon čovek koji svoje mišljenje bazira na pričama uz pićence sa tvojim komšijama navijačima titovih blizanaca.Naravno stadion skoro nisi video pa ne možeš ni da znaš koje se sve igre dešavaju oko terena.

I na kraju ću te zamoliti da navratiš na forume navijača titovih blizanaca, da ih malo pogledaš i da mi onda objasniš ovde kako to oni i njihove uprave uopšte ne misle na nas, ne spominju nas i ne uzimaju nas na zub.Za jedne smo cigani 2, za druge grobari 2, ali važno je da naš Voja sve zna jer mu je par komšija uz kaficu to objasnilo. :lol:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
ice

Post by ice »

BondNS wrote:
ice wrote:
BondNS wrote: Dosta bre više sa tim pričama o premijama, ta priča nema nikakve veze sa životom. Pa šta ako ih premiraju? Ukoliko smo mi bolji može da premira ko koga hoće i to koliko hoće. Jel vredi nekom da premira Čukarički?
Od svega ti si se uhvatio samo za premije?
I sa pogrešne strane to gledaš.Nije problem što su oni premirani protiv nas, nego što se sklanjaju sa terena protiv drugih i saginju na kolena.Razmisli malo, uostalom ne znam šta si konkretno mislio da istakneš, da je neuspeh što nećemo ugrabiti titulu ili braniš ove timove poput OFK-a?
Nemam potrebu da ikoga branim, jer svi ti klubovi već imaju ko da ih brani, a za premije sam se uhvatio, jer očigledno vlada mišljenje da 1.000€ može od babe da napravi Mesija. Što se tiče njihovog sklanjanja i saginjanja, problem je opet u nama/klubu i očigledno imamo pogrešnu strategiju, jer za tih 1.000€ premije po igraču kluba koji nije filijala jednog ili drugog blizanca, možemo se lagano prošetati do titule, a blizanci će završiti na sredini tabele.

Mnogo veći problem je u glavama ljudi koji razmišljaju da su nam za sve što nam se dešava mnogo više krivi drugi nego mi sami, al' opet, to je problem cele Srbije.

Što se tiče titule, Vojvodinu pratim 20-ak godina i nikada mi nedostatak iste nije bio neuspeh. Mnogo mi više znači to što Voša konačno počinje da ubira simpatije sve većeg broja ljudi. To je za mene mnogo više od titule!
Čekaj, je li ti to tvrdiš da mi treba da krenemo njihovim putem i da takođe premiramo ostale klubove?I to je baš u stilu FK Vojvodine?
Ako tako misliš, zašto lepo ne odeš do sportskog centra, potražiš Batu i to mu lepo predložiš nego ovde po forumu ističeš?A zašto ti ne bi uleteo sa kojim evrićem, lako je pričati da drugi da novac (bez obzira ko bio u pitanju, pa i crni đavo, a ne Bata za kojeg svi znaju da ga ne gotivim baš) ?

I pogledaj malo šta je većina ljudi ovde pisala, sami smo krivi što smo izgubili na Karaburmi jer smo loše igrali, ja sam na primer to odmah istakao i nemam što se toga tiče dilema.

Nemojte da širite defitizam po forumu, zašto niste tako cvrkutali kada smo pobeđivali, tebe lično nema baš dugo ovde i eto čim je naišao prvi poraz brže-bolje si pojurio da kritikuješ.

I jedno pitanje za kraj, kada si toliki navijač, ideš li bar na finale kupa (za ostalo i da ne pitam) ?
madda fakka

Post by madda fakka »

toftir wrote:Vulicevica pustiti, onako dve glupe greske su zaista nedopustive.
:?: :?: MOLIM :?: :?:
Meda je napravio nedopustivu gresku i zvezda nas pobedila 1:0 na Karadjordju... Jel smo trebali da ga kamenujemo? Jedna jedina situacija u kojoj je Vule za...o u celoj sezoni ti ga teras iz kluba....

ice wrote:Nema šanse da ćemo naći boljeg igrača od Vuleta, a toliko marljivog i požrtvovanog i da ne pričam.Svakome se može desiti da pogreši.On je potreban ovoj ekipi.
E ovo je post :!: :!:
I Bog je Slaninar...
car jovan

Post by car jovan »

Овде више стварно не вреди писати,и губити живце без везе.У последњих 15 утакмица победиш 14 пута и то не ваља,то је катастрофа.Овде пише нас десетак,и онда после првог пораза ево их дрвени адвокати са свих страна,који нису писали годинама.Вулићевић је већ проглашен за промашај века,Меда нема појма,овај неће да трчи,онај је спор,дај доста више,идите играјте шах или домине,немојте гледати фудбал.А што се тиче офк-е,против звезде ће сви да се склањају.е онда ћу да видим хоћете ли то прокоментарисати,или ће опет фудбалери Војводине бити криви што је то тако.
gardista

Post by gardista »

ice wrote:Vojo, postaješ zaista naporan i ne znam zašto si se mene toliko uhvatio?Zamolio bih te i da ne vređaš, do sada sam to uzimao neozbiljno kao šalu, više neću.

Ajde, zamoliću te lepo da ponovo pročitaš moj prvi post gde sam napisao da smo zasluženo izgubili zbog slabe igre i da sudija nije uticao na rezultat.

I Vojo, ti si jedan dokon čovek koji svoje mišljenje bazira na pričama uz pićence sa tvojim komšijama navijačima titovih blizanaca.Naravno stadion skoro nisi video pa ne možeš ni da znaš koje se sve igre dešavaju oko terena.

I na kraju ću te zamoliti da navratiš na forume navijača titovih blizanaca, da ih malo pogledaš i da mi onda objasniš ovde kako to oni i njihove uprave uopšte ne misle na nas, ne spominju nas i ne uzimaju nas na zub.Za jedne smo cigani 2, za druge grobari 2, ali važno je da naš Voja sve zna jer mu je par komšija uz kaficu to objasnilo. :lol:
Питам се чему све ово води, ако се лично познајете идите момци на пиво погледајте се у очи, прочешљајте шта имате па нам се опет вратите на форум у правом сјају какве вас знамо. Потребни сте нам овде, потребни сте Војводини. Места сујети и каприцу овде нема, за такву форму комуникације имате ПМ. Војводина је изгубила, па шта? ПА ШТА?Изгубила је од часног противника, конкретнијег на терену. Треба да смо јачи и јединственији више него икад, сада пред финале купа. На пиво па да поново радо читамо ваше постове јер сте део свих нас!!!
BondNS

Post by BondNS »

ice wrote:
BondNS wrote:
ice wrote: Od svega ti si se uhvatio samo za premije?
I sa pogrešne strane to gledaš.Nije problem što su oni premirani protiv nas, nego što se sklanjaju sa terena protiv drugih i saginju na kolena.Razmisli malo, uostalom ne znam šta si konkretno mislio da istakneš, da je neuspeh što nećemo ugrabiti titulu ili braniš ove timove poput OFK-a?
Nemam potrebu da ikoga branim, jer svi ti klubovi već imaju ko da ih brani, a za premije sam se uhvatio, jer očigledno vlada mišljenje da 1.000€ može od babe da napravi Mesija. Što se tiče njihovog sklanjanja i saginjanja, problem je opet u nama/klubu i očigledno imamo pogrešnu strategiju, jer za tih 1.000€ premije po igraču kluba koji nije filijala jednog ili drugog blizanca, možemo se lagano prošetati do titule, a blizanci će završiti na sredini tabele.

Mnogo veći problem je u glavama ljudi koji razmišljaju da su nam za sve što nam se dešava mnogo više krivi drugi nego mi sami, al' opet, to je problem cele Srbije.

Što se tiče titule, Vojvodinu pratim 20-ak godina i nikada mi nedostatak iste nije bio neuspeh. Mnogo mi više znači to što Voša konačno počinje da ubira simpatije sve većeg broja ljudi. To je za mene mnogo više od titule!
Čekaj, je li ti to tvrdiš da mi treba da krenemo njihovim putem i da takođe premiramo ostale klubove?I to je baš u stilu FK Vojvodine?
Ako tako misliš, zašto lepo ne odeš do sportskog centra, potražiš Batu i to mu lepo predložiš nego ovde po forumu ističeš?A zašto ti ne bi uleteo sa kojim evrićem, lako je pričati da drugi da novac (bez obzira ko bio u pitanju, pa i crni đavo, a ne Bata kojeg svi znaju da ne gotivim baš) ?

I pogledaj malo šta je većina ljudi ovde pisala, sami smo krivi što smo izgubili na Karaburmi jer smo loše igrali, ja sam na primer to odmah istakao i nemam što se toga tiče dilema.

Nemojte da širite defitizam po forumu, zašto niste tako cvrkutali kada smo pobeđivali, tebe lično nema baš dugo ovde i eto čim je naišao prvi poraz brže-bolje si pojurio da kritikuješ.

I jedno pitanje za kraj, kada si toliki navijač, ideš li bar na finale kupa (za ostalo i da ne pitam) ?
Da kopiram još jednom sve, pa sledeći put ti odgovori bez kopiranja.

Ja sam tu (na forumu) svaki dan, a nisam pisao ni cvrkutao po forumu među svojim istomišljenicima, već u oči ciganima i grobarima, a svoju podršku klubu i igračima davao kroz broj ljudi koje sam uspeo da privolim da koliko-toliko redovno dođu na utakmicu.

Jedino moje kritikovanje, kako ga ti nazivaš se odnosi na ljude koji po forumu šire defetizam (vrlo popularna reč ovih dana) pričama o stranim plaćenicima i domaćim izdajnicima, da ne zaboravim i sudije. Ljudi, ako vas to interesuje, idite u pravnike, policajce i sudije, pa rešite ovaj problem nama koji bi da gledamo fudbal i Vojvodinu, kakva god da je.

Što se tiče tvoje prozivke oko mog dolaska na bilo koju utakmicu... dozvoliću sebi da se ne spustim tako nisko i odgovorim ti.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
ice

Post by ice »

gardista wrote:
ice wrote:Vojo, postaješ zaista naporan i ne znam zašto si se mene toliko uhvatio?Zamolio bih te i da ne vređaš, do sada sam to uzimao neozbiljno kao šalu, više neću.

Питам се чему све ово води, ако се лично познајете идите момци на пиво погледајте се у очи, прочешљајте шта имате па нам се опет вратите на форум у правом сјају какве вас знамо. Потребни сте нам овде, потребни сте Војводини. Места сујети и каприцу овде нема, за такву форму комуникације имате ПМ. Војводина је изгубила, па шта? ПА ШТА?Изгубила је од часног противника, конкретнијег на терену. Треба да смо јачи и јединственији више него икад, сада пред финале купа. На пиво па да поново радо читамо ваше постове јер сте део свих нас!!!
I ja se slažem, pa šta ako smo izgubili i suprotno su potencirali baš oni koje Voja ne spominje?Voji ne smeta što neko pljuje Vuleta, ne, on je narcis koji ima potrebu da skrene pažnju na sebe i zato udara na onog ko otprilike najviše piše na forumu (ali i ide na utakmice, ima i svoj privatni život i zvanje, druži se sa prijateljima.....) .
Ne zanimaju njega utakmice, ne zanima njega ni Vojvodina, njega zanima samo ON SAM.
Misliš li da bi on hteo da ode sa mnom na piće?Takvi ljudi nemaju snage da se mrdnu iz svog stana (kuće), tu im je ceo svet, ono napolju je za njih nešto strano sa čim se suočavaju samo kada moraju.
Ne zanima Voju šta ko misli, on bi samo da se zabavi, da ubije dosadu.Ne zanimaju njega tuđi stavovi, jednostavno za njega je na primer Bundesliga jedino zanimljivo takmičenje i taman posla da neko pokrene priču o nečemu drugom.
Ali baš me briga šta on misli, ali vidim da se uhvatio mene, pa ne pušta.
Last edited by ice on Sun Apr 24, 2011 12:40 am, edited 1 time in total.
car jovan

Post by car jovan »

Добро,дакле дошли смо до закључка:Лига је толико фер поштена,а ми смо криви што немамо знања за прво место.
Друго:Два најпоштенија клуба су звезда и партизан
Треће:Војводина никад није била оштећена од стране судија,што је доказ данашња утакмица,јер боже мој Шаранов чак ни жути картон у ствари није заслужио.
Четврто:Вулићевић је заслужио директан црвени за оно симулирање једанаестерца.
Пето:звезда и партизан су толико јаки да њима не требају никакве филијале,јер се незна дал Реал или Барселона више нуде за њихове поједине играче.
Шесто:Боље да не излазимо на мегдан Раду јер ће нас просто прегазити.
ако има још нешто реците.
toftir

Post by toftir »

Ja ne znam sta hoce neki ljudi ovde na forumu ... da se OFK ne "angazuje" toliko protiv nas? Hoce li to biti resenje? Sta ikoga briga za njih?

Zna se kako oni igraju ...

Nije problem u porazu, ne moze nijedan klub ovde da sve pobedjuje ...

Problem je u igri ...

Problem je u tome sto igraci ne znaju da prime loptu kako treba ...

Sto ne igraju kako je trebalo, pozrtvovano u odbrani i sigurno u napadu ...

Onakvi startovi su zaista sramota ... nemam reci.

Ako ti ne mozes da pobedis jedan OFK ili Rad nijednom u poslednjih x godina, onda ti ne treba niko drugi ...

A da ne govorim o kupu. Prosli put se branimo celi mec i damo ga na kraju ... ali, sta bi bilo da su uspeli ugurati bar jedan ...

Milovic je morao ostati, to je sigurno.
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

gardista wrote:Питам се чему све ово води, ако се лично познајете идите момци на пиво погледајте се у очи, прочешљајте шта имате па нам се опет вратите на форум у правом сјају какве вас знамо. Потребни сте нам овде, потребни сте Војводини. Места сујети и каприцу овде нема, за такву форму комуникације имате ПМ. Војводина је изгубила, па шта?
Kakva sujeta,kakav kapric!?Samo sam izneo svoje misljenje.Nemam snage da u danu kad su nasi igraci podbacili,citam o Zvezdinim,Partizanovim,OFKovim.... a Icea cesto spomenem,jer mi je drag... :lol: Coveka inace nikada video nisam.
Image
Friend

Post by Friend »

Dosta više ako Boga znate!

Hristos Voskrese!

Molim admine da zaključaju temu,i ako treba forum na par sati da se glave ohlade!
ice

Post by ice »

BondNS,

Znači za tebe je obično pitanje prozivka?
Au, ala izigravamo uvređenu mladu.Ali neka, znam već odgovor na to pitanje.
Znam da redovno posećuješ forum, viđam te, ali baš zato te pitam ZAŠTO NISI PISAO i kada je Voša pobeđivala?Smetalo ti je to?Odmah si dojurio posle sto godina posle prvog poraza.Pametnom dosta.
Smeta ti spominjanje sudija i premija na sportskom forumu?A sa druge strane ti spominješ suprotno, odnosno da naš klub treba da premira druge.Po meni se to kosi sa zdravim razumom.
I molim te objasni mi šta si to pričao među ciganima i grobarima, možda kako njihovi rivali imaju fer i pošteno suđenje i kako to uopšte ne treba spominjati?Mislim o čemu si to pričao kada ne želiš da se ovde oni spominju?Ti imaš jedini tapiju na spominjanje njihovih imena?

I dalje mi nije jasno šta je poenta tvoje priče, da li braniš neke klubove koje mi nazivao filijalama blizanaca ili si nezadovoljan činjenicom da smo verovatno ispali iz trke za titulu?Ako ti smeta priča o premijama i sudijama koje niko nije uzimao za alibi za naš poraz od OFK-a, onda je to verovatno u okviru neke od ove dve stavke.
Last edited by ice on Sun Apr 24, 2011 12:51 am, edited 1 time in total.
madda fakka

Post by madda fakka »

Gasite temu poubijacemo se na cyber space-u :D

Svima koji slave uskrs

HRISTOS VOSKRESE, SRECAN USKRS!!

Svima koji su Bogu-mili a ni vragu nisu mrski, da provedu lepo dan 8)
I Bog je Slaninar...
BondNS

Post by BondNS »

Ice,

Ja iz cele tvoje priče ne vidim ni jedan konkretan predlog rešenja, već samo pokušaj lične diskreditacije onih koji se sa tobom ne slažu.

Prvo nauči da nije lepo pretpostavljati stvari o drugim ljudima i gurati im reči u usta, jer je to je stvar osnovne kulture.

Obzirom da ti već znaš odgovore na sva pitanja koje si mi postavio, ne vidim razlog iz kojeg ih postavljaš!? Za kraj, poslužiću se tvojim rečima - "Pametnom dosta"
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
toftir

Post by toftir »

Kada sam rekao da Vulicevica treba pustiti, to je zatio sto mu sledece sezone istice ugovor ... nesto ne verujem da ce ga produzit.

Posto medju mladim igracima nema ko da pokriva tu poziciju (a Stevanoviceva pojava u evropskim utakmicama na desnom beku mi se nimalo ne dopada) treba dovesti:

Golmana + dva desna beka + vratiti Milovica + dva vezna igraca + jedan napadac.

Trebalo bi se rastati sa: Adjuruom, Jaom, Bilbijom, Nestorovicem, Novakovicem, Karanom, Lazeticem i (verovatno) Medojevicem i Vulicevicem

Brkic takodje ide.

Trebali bi poceti da igramo i sa dva ofanzivna vezna ...
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
Locked