gardista wrote:ice wrote:Vojo, postaješ zaista naporan i ne znam zašto si se mene toliko uhvatio?Zamolio bih te i da ne vređaš, do sada sam to uzimao neozbiljno kao šalu, više neću.
Ajde, zamoliću te lepo da ponovo pročitaš moj prvi post gde sam napisao da smo zasluženo izgubili zbog slabe igre i da sudija nije uticao na rezultat.
I Vojo, ti si jedan dokon čovek koji svoje mišljenje bazira na pričama uz pićence sa tvojim komšijama navijačima titovih blizanaca.Naravno stadion skoro nisi video pa ne možeš ni da znaš koje se sve igre dešavaju oko terena.
I na kraju ću te zamoliti da navratiš na forume navijača titovih blizanaca, da ih malo pogledaš i da mi onda objasniš ovde kako to oni i njihove uprave uopšte ne misle na nas, ne spominju nas i ne uzimaju nas na zub.Za jedne smo cigani 2, za druge grobari 2, ali važno je da naš Voja sve zna jer mu je par komšija uz kaficu to objasnilo.

Питам се чему све ово води, ако се лично познајете идите момци на пиво погледајте се у очи, прочешљајте шта имате па нам се опет вратите на форум у правом сјају какве вас знамо. Потребни сте нам овде, потребни сте Војводини. Места сујети и каприцу овде нема, за такву форму комуникације имате ПМ. Војводина је изгубила, па шта? ПА ШТА?Изгубила је од часног противника, конкретнијег на терену. Треба да смо јачи и јединственији више него икад, сада пред финале купа. На пиво па да поново радо читамо ваше постове јер сте део свих нас!!!
I ja se slažem, pa šta ako smo izgubili i suprotno su potencirali baš oni koje Voja ne spominje?Voji ne smeta što neko pljuje Vuleta, ne, on je narcis koji ima potrebu da skrene pažnju na sebe i zato udara na onog ko otprilike najviše piše na forumu (ali i ide na utakmice, ima i svoj privatni život i zvanje, druži se sa prijateljima.....) .
Ne zanimaju njega utakmice, ne zanima njega ni Vojvodina, njega zanima samo ON SAM.
Misliš li da bi on hteo da ode sa mnom na piće?Takvi ljudi nemaju snage da se mrdnu iz svog stana (kuće), tu im je ceo svet, ono napolju je za njih nešto strano sa čim se suočavaju samo kada moraju.
Ne zanima Voju šta ko misli, on bi samo da se zabavi, da ubije dosadu.Ne zanimaju njega tuđi stavovi, jednostavno za njega je na primer Bundesliga jedino zanimljivo takmičenje i taman posla da neko pokrene priču o nečemu drugom.
Ali baš me briga šta on misli, ali vidim da se uhvatio mene, pa ne pušta.