Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Re: Pripreme

Post by Red Marquis »

Katai zamenio onu šabansku šatiranu kosu za punk čirokanu i odmah najbolji na terenu :mrgreen:
Io odio Belgrado
DUB

Post by DUB »

Red Marquis wrote:Katai zamenio onu šabansku šatiranu kosu za punk čirokanu i odmah najbolji na terenu :mrgreen:
Sto naravno pozdravljamo! Ona shabana je vise za Robijeve decke...
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
budababa

Post by budababa »

[video]http://www.youtube.com/watch?v=QEg7KWzFT4s[/video]

Panta se otkravio skroz 8)
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Turija

Post by Turija »

Sigurna pobeda, u pravom trenutku (a i naši izveštači se polako ,,uigravaju").
Međutm, još važnija i zvučnija pobeda, bila bi ona na sledećoj utakmici protiv Metalurga.Nadam se da smo bolja ekipa i od ukrajinskog tima, ali to treba dokazati i na terenu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
masterNS

Post by masterNS »

Taj Metalurg je ukrajinski drugoligas, on njega bi morali da budemo bolji... Ti verovatno mislis na Metalurg iz Donjecka, ali mi igramo sa Metalurgom iz Zaporozja...

http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Metalurh_Zaporizhya
Turija

Post by Turija »

Jeste, mislio sam na taj Metalurg.Hvala na ispravci.
Skroz mi je bilo bezveze da igramo sa ukrajinskim drugoligašem, a u sastavu imamo Apiju, Moreiru, Abua...Verovatno da će u sredu šansu dobiti naši ,,rezervisti" (a kad ih pobedimo, možda će se još neko, slabije upućen u ukrajinski fudbal, ,,zeznuti" da smo pobedili onaj pravi Metalurg :) ) :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
masterNS

Post by masterNS »

Pola nase lige je tamo, cini mi se da je Radnicki Kg tamo isto, on bi bio puno bolji protivnik.
Nemamo sta sad tu da krijemo od njih, pa da ne igramo prijateljsku sa njima.
playmaker

Post by playmaker »

Ne znam da li ste gledali intervju sa Abuom na SOS-u ali momak je jednostavno car! :cheers:
DUB

Post by DUB »

playmaker wrote:Ne znam da li ste gledali intervju sa Abuom na SOS-u ali momak je jednostavno car! :cheers:
Inace sam ga obozavao ali me je za uvek kupio tim intervjuom, Abu kapiten!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Minja
Administrator

Post by Minja »

Kada smo vec kod pozitivnih emocija prema igracima. Evo jos jednog igraca za koga mozemo da kazemo da nas je "kupio" svojim pristupom obavezama. Srce na teren - Janko Tumbasevic

Image
postman

Post by postman »

Za mene ce gospodin Tumbasevic uvek ostati ""nas Janko"" !
Zasluzio je to svojim odnosom prema ""crveno-belom dresu"".
Dejan

Post by Dejan »

Turija wrote:Jeste, mislio sam na taj Metalurg.Hvala na ispravci.
Skroz mi je bilo bezveze da igramo sa ukrajinskim drugoligašem, a u sastavu imamo Apiju, Moreiru, Abua...Verovatno da će u sredu šansu dobiti naši ,,rezervisti" (a kad ih pobedimo, možda će se još neko, slabije upućen u ukrajinski fudbal, ,,zeznuti" da smo pobedili onaj pravi Metalurg :) ) :cheers:
Metalurg Zaporozja je veoma dobro organizovan klub, dugogodisnji generalni sponzor im je poznata zelezara celika Zaporizhstal. Od 1991. godine su bili stabilan clan prve lige, sve do prosle sezone. Sada su ubedljivo prvi u drugoj ligi uz skor 16 pobeda, 3 remija i samo 2 poraza uz gol razliku 45-14.
U timu imaju cak osmoricu stranaca.

Danas
OFK BEOGRAD - METALURG 2:2
STRELCI: 0:1 Matiš, 23 minut, 1:1 Nikolić, 69. iz jedanaesterca, 1:2 Ašraf, 74. iz jedanaesterca, 2:2 Nikolić 87. iz jedanaesterca. Sudija: Sandžar Bićikći (Turska). Stadion ; Sportski centar SB u Antaliji.
OFK BEOGRAD: Matek, S.Simić, Milenović, Sinđić, Marković, Kolarević, Jelić, Batihoa, Pavlovski, Raičević, Aleksić. Još su igrali: Petković, Rodić, Gašić, Vasiljević, Nikolić, Stojanović, Mijić, A,Simić, Ismanagić, Popović.
METALURG: Rudenko, Opanasenka, Bojko, Mateus, Čurilo, Ašraf, Šturko, Sidročuk, Pisocki, Žinior, Mateš. Još su igrali: Belik, Vjetrov, Nestorov.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Utakmica sa (edit) Slavijom iz Sofije je otkazana. Trazi se novi protivnik.
Само Војводина

Post by Само Војводина »

Ваљда Славија, а не ЦСКА?

edit: ispravljeno, hvala
budababa

Post by budababa »

Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Post Reply