Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
1892

Re: Transferi

Post by 1892 »

Pa kakve ima veze da li je produžio, rečeno je da se pregovara sa klubovima oko obeštećenja.
Come on you Reds!
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Osim broja dresa ja na ovom snimku ne vidim nikakvu desetku. Cak mu ni statistika ne ide u prilog da je desetka (10 asistencija na vise od 10000 minuta), sta vise ona bas potvrdjuje vidjeno sa snimka jer on trazi prostor i sut(gol) a mislim da to nije tip igraca kojeg vecina Vas ovde na forumu ocekuje (a rekao bih da ocekujete nekog da poveze i da zna da je gurne).
„Hasta la Victoria Siempre!“
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Forza Voša wrote: Sun Jul 17, 2022 6:32 pm Osim broja dresa ja na ovom snimku ne vidim nikakvu desetku.
Pa cim je Cumic bio na radaru ocigledno je da se i ne trazi neko ko ce da poveze,vec neko ko ume da daje golove.Inace Partizan se dovodi u vezu sa Cumicem i zanimljivo je citati komentare povodom moguceg transfera. Mislim da sam vec jednom pitao,ali me zanima,da l biramo igrace od onih sto nam nude ili ih same pronalazimo
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Mislim da se traži neko ko ima brz prvi korak i pravi razliku na terenu u igri 1 na 1. Verovatno da bi Simic bio pomeren na levo krilo.

@Voja čuo sam da rade po principu, Rastavac kaže npr hoću golmana koji igra nogom, štopera koji igra levom nogom i ume da iznosi loptu iz zadnje linije i onda provuku kroz neki skauting program gde izbacuju isfiltrirane igrače sa sposobnostima koje Rastavac traži. I sad npr izadje 100 igrača i sad od tih 10 njih 20 otpadnu zbog godina, 20 zbog cene, 20 zbog slabije igre slabijom nogom itd itd i onda dodju do 15-20 igrača koji odgovaraju cenovno i profilu igrača kakvog Rastavac želi i onda se o tim igračima raspituju i gledaju detaljni snimci. I onda se vrv napravi lista od pet igrača sa kojima se pregovara. Recimo čuo sam da je Traore bio tek četvrta opcija pa se ispostavilo za sad da je pun pogodak. Važno je na kraju i ko je agencija odnosno menadžer koji zastupa igrača. Mislim da neka naša agencija odnosno čovek zastupa Traorea. A vrv se gledaju i igrači koje Rastavac poznaje.
Cane

Post by Cane »

Ne znam da li je ovaj klasična desetka ili nešto drugo, teško je to i zaključiti na osnovu onih izdvojenih par minuta, ali mi je ključno pitanje da li ga Mima želi i uklapa li se u njegovu koncepciju. Ako je na ova dva pitanja odgovor da, onda nemam nikakvu dilemu da li nam treba takav.
Karlsson

Post by Karlsson »

Jeste li primetili kakvu su desetku makedonski Albanci iskopali u Kostariki? Dečko za dve sezone nakupio 35 asistencija! Zamislite da Simić, Nikolić, Baraj, Vidakov i ostali imaju pored sebe ovakvog saigrača.
https://www.transfermarkt.com/freddy-al ... ler/309857

Možda bi i mi trebali malo da rovarimo po tim centralnoameričkim i južnoameričkim ligama, da iskopamo nešto korisno za male pare. Neki makedonski klubovi to i rade sa nižim brazilskim ligama.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Karlsson wrote: Tue Jul 19, 2022 2:46 pm Jeste li primetili kakvu su desetku makedonski Albanci iskopali u Kostariki? Dečko za dve sezone nakupio 35 asistencija! Zamislite da Simić, Nikolić, Baraj, Vidakov i ostali imaju pored sebe ovakvog saigrača.

Možda bi i mi trebali malo da rovarimo po tim centralnoameričkim i južnoameričkim ligama, da iskopamo nešto korisno za male pare. Neki makedonski klubovi to i rade sa nižim brazilskim ligama.
Ispratiti ga kakav će biti protiv Dinama.

Doduše i TSC je doveo najboljeg igrača iz Makedonske lige Mirčevskog pa je Simić bolji za klasu od njega minimum. Imao sam od Mirče velika očekivanja ali je preslab fizički za ovu ligu nekako, Simić pored njega kao da je na baterijama.
Postigne Mirčevski tu i tako neki gol ali uticaj na igru nikakav… A deluje mi da može dosta više.

Mada opet to zavisi i od igrača do igrača.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Škupi po svemu sudeći ima neki opasan njuh za strance, pošto je Dembo Darbo, koji je, logično, ovde pominjan kao potencijalno pojačanje(bez ikakve utemeljene logike kako bismo ga tačno doveli), otišao u Belorusiju u Soligorsk u transferu teškom 700k. Takođe ovde spominjani(iz istog razloga logike bez) Sandej Adetundži isto igra tamo i postiže golove u izobilju.

Škupi(albanski naziv za Skoplje) je poznatiji kao FK Sloga Jugomagnat.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Postoji jedna stvar koju sam zaboravio da kažem ako je u pitanju Luis Fernandez taj igrač kog je trenirao Rastavac, Wisla trenutno igra drugu ligu Poljske i to je verovatno karta na koju igramo.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Nešto mi se javlja da do kraja nedelje stiže desetka :mrgreen:
Cane

Post by Cane »

churguzijanac wrote: Tue Jul 19, 2022 5:34 pm Nešto mi se javlja da do kraja nedelje stiže desetka :mrgreen:
Nadajmo se onda da će se "javiti" i još nekima :wink:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Tue Jul 19, 2022 3:16 pm
Karlsson wrote: Tue Jul 19, 2022 2:46 pm Jeste li primetili kakvu su desetku makedonski Albanci iskopali u Kostariki? Dečko za dve sezone nakupio 35 asistencija! Zamislite da Simić, Nikolić, Baraj, Vidakov i ostali imaju pored sebe ovakvog saigrača.

Ispratiti ga kakav će biti protiv Dinama.

Evo ga asistencija (i to lepa) za 0:1 :)
Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Dobar je Fredi, al mislim za nas sad vec nedostižan.Malko smo zakasnili.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija

Post by Turija »

Uhh, kakav bi to napad bio :!:

Mislim da smo odbranu konsolidovali.
Jelicic je mnogo napredovao uz Traorea. Imamo sasvim dobre i rezevervne stopere ( Jelenkovic , Stevanovic, Kopitovic i Devetak). Mozda je steta sve ih zadrzati? Mozda nekog poslati na pozajmicu u klub iz Super lige.?
Bekove, takodje, imamo odlicne i njihove zamene.

Samo ofanzivni vezni je nepopunjen adekvatno. Zukic napreduje, ali jos nije potreban nivo za ozbiljne protivnike.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply