Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Mi smo njega videli nekoliko puta na terenu dok trener radi sa njim svaki dan. Valjda je za ovih nekoliko meseci uvideo da li momak trenutno ima ili nema kapacitet. Ako je procenjeno da nema onda bolje pozajmica nego da sedi na klupi.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Rezervni levi bek je Lazarević. Obzirom da su desno Bjeković i Lazarević, mora se nekako naći minuta za obojicu. Samim tim, Lazarević je kandidat za startera desno i zamena levo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Po meni trenutno su nam bekovi i klasican centarfor najslabije karike u timu,i slazem se sa kupovinom (ukoliko je bude) novih bekova,jos ako se ubode kao sa dosadasnjim kupovinama bice top. Sta ima veze ako je mator,ako ima ugovor na tri godine,najbitnije je da moze da odgovori zadatku kad je na terenu. Ne valja kad se potpisuju kratki ugovori,,ne valja kad se potpise na 3 god,ne valja kad stariji igraju nasa deca gledaju,al ne valja ni kad nasa deca dobiju sansu pa nas uvere da ipak nisu kvalitet,ne valja kad golman ima pune ruke posla pa i gresi,sad ne valja kad u 4 meca ne dira loptu jer eto ne znamo kakav je...
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija

Post by Turija »

Vojo, uproscavas situacije i stvaras opsti konglomerat stavova sa kojim ce se svako sloziti u globalu. Medjutim, svaki slucaj je pojedinacan za analizu i razlicit u svojoj sustini.

Ja mogu isto da te pitam: zasto smo potpisali ugovor, pre par nedelja, sa igracem kojeg saljemo u trecu ligu?
Ne ni u prvu, ni u drugu, vec u trecu. Znaci, racunamo na Djordjevica 3 godine i mislis da cemo ga posle tog roka prodati nekom? Da li je to realno?
Ok, ako igra 3 godine dobro za nas, ali zasto onda trazimo boljeg levog beka startera ( verovatno), jer rezerve imamo u Lazarevicu, kako kaze Deep ili Milanovu ili Bukincu?

PS
Sta mislite da li ce Klub prodati V. Simica? Ja nisam siguran da nece, a onda nam se rusi cela koncepcija napada.
Last edited by Turija on Mon Aug 08, 2022 12:56 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Voja wrote: Mon Aug 08, 2022 10:43 am Po meni trenutno su nam bekovi i klasican centarfor najslabije karike u timu,i slazem se sa kupovinom (ukoliko je bude) novih bekova,jos ako se ubode kao sa dosadasnjim kupovinama bice top. Sta ima veze ako je mator,ako ima ugovor na tri godine,najbitnije je da moze da odgovori zadatku kad je na terenu. Ne valja kad se potpisuju kratki ugovori,,ne valja kad se potpise na 3 god,ne valja kad stariji igraju nasa deca gledaju,al ne valja ni kad nasa deca dobiju sansu pa nas uvere da ipak nisu kvalitet,ne valja kad golman ima pune ruke posla pa i gresi,sad ne valja kad u 4 meca ne dira loptu jer eto ne znamo kakav je...
Ahhahahahah, najbolji opis ovog foruma.
Maki

Post by Maki »

Vojo, Đorđević je iako najmatoriji ujedno i naše dete, a i u najboljim je godinama, plus je i kapiten. Takoreći, bez mane.

Turija, siguran sam da će Simić negde otići do kraja meseca. Ubedljivo je najbolji igrač u ligi, uz Kataia i Ivanića. Srećom, Malbašić je sada tu.

Ako zadržimo Simića i Topića i dovedemo Radoju (baš hoću da se nadam!), možemo napasti i prvo mesto. Baš i tome hoću da se nadam!
Karlsson

Post by Karlsson »

Ako prodaju Simića onda cela ta priča o visokim ambicijama i ciljevima koju smo slušali od dolaska novih ljudi u klub pada u vodu. Mogu da razumem i prihvatim jedino ako neko dođe i ponudi odmah minimum 3 miliona za njega, ali onda očekujem i da dobro odreše kesu za zamenu.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Mon Aug 08, 2022 12:33 pm Ja mogu isto da te pitam: zasto smo pitpisali ugovor pre par nedelja sa igracem kojeg saljemo u trecu ligu?
Ne ni u prvu, ni u drugu, vec u trecu. Znaci, racunamo na Djordjevica 3 godine i mislis da cemo ga posle tog roka prodati nekom? Da li je to realno?
Ok, ako igra 3 godine dobro za nas, ali zasto onda trazimo boljeg levog beka startera ( verovatno), jer rezerve imamo u Lazarevicu, kako kaze Deep ili Milanovu ili Bukincu?
A kakva je razlika u kvalitetu fudbala izmedju nase druge i trece liga? Ne pratim,ali mislim da su u trecoj ligi i neki doskorasnji superligasi... tako da po tom pitanju ne vidim problem.Zasto smo potpisali ugovor i poslali igraca na pozajmicu!? Pa kako drugacije moze? Ako nema ugovor sa nama kako da ga pozajmimo nekom? :)
Po meni sasvim logicno se sve odradilo... sad koliko vas razumem zastupate tezu da dugacak ugovor mora da znaci i obavezno mesto startera!? To sto je Djordjevic potpisao ugovor na tri godine ne mora da znaci da vec za vikend nece zaigrati za neki drugi tim.Sport je to,trziste... dugorocni ugovori posebno u nasoj zemlji ne znace bas mnogo. Potpisali ili ne potpisali ugovor sa bilo kojim igracem,jednogodisnji ili petogodisnji uvek cu rado prihvatiti tog igraca na klupi,ako dovedemo tj kupimo boljeg igraca na istoj poziciji. Pa neka se bore za poziciju u timu

A sto se tice Simica,Jovanovic izjavio da se traze i Traore i Jelicic... imamo tih mesec dana (do kraja prelaznog,mislim) da vidimo ideju vodilju,da vidimo sta je cilj ove garniture... moj neki opsti utisak je da je prodato sve za sta je stigla ponuda,a da je Simic raskrsnica koja ce nam pokazati kojim putem ustvari zelimo poci.

I da dodam... i Toroman u Kabelu :)
Last edited by Voja on Mon Aug 08, 2022 1:24 pm, edited 1 time in total.
Image
Turija

Post by Turija »

Prodaja Simica jeste test da li postajemo Cukaricki, pardon Trgovacki.
Ne svidja mi se, uopste, ta prica. Zasto ne produze ugovor V. Simicu?
To je prava opcija za visoke ambicije Vojvodine A, ne dosao je Malbasic, pa cemo sada prodati Simica (koji je uigran sa ekipom i njen glavni motor na sredini terena), pa se Malbasic slucajno povredi i ode sve do djavola.

Taman smo malo zapoceli verovati novoj upravi da je ambiciozna, kad zatalasase ozbiljno ka gubljenju poverenja i stavu da su svi isti i da ovde promene na bolje nisu moguce.
Sve se svede na dodji, uzmi i idi. I tako u krug, uvek kriva stara uprava za nove nevolje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson

Post by Karlsson »

Ovde se piše kao da je Simić već prodan ili kao da uprava ulaže napore da ga proda, a Mocart jasno piše da je ponuda odbijena.
Šta će nam Topić u slučaju da dođe Radoja? Rezervni zadnji vezni su Miletić i Busnić koji je još uvek u klubu. Radoja bi mogao da dođe jedino u slučaju prodaje Topića, ali on je pred prelaskom u Kadiz po pisanju medija.
Krle

Post by Krle »

Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Karlsson

Post by Karlsson »

Pokrenula se ponovo priča juče da je novi trener Junajteda zagrizao za Sergeja i da bi transfer mogao da iznosi oko 60 miliona evra.
Odavno se vode priče ''koliki je moj deo'', a kalkulator na Transfermarktu kaže da bi u tom slučaju taj deo bio 1,8 miliona.

Image
Eric Frod

Post by Eric Frod »

Ode Matic za Krusevac. Hvala im. Mislim da bi im legao i Kopitovic.
Marko93

Post by Marko93 »

Udomi,ne kupuj :greenbutt:
Post Reply