UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina 1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Pa oni ovo bas i hoce,da nas prave navijace Vojvodine oteraju sa stadiona i udalje od kluba a pojedinci nasedaju na to.Valjda sada bas u inat ne trebamo da se predajemo,ne moze ovako doveka !
Uh u kakvoj sam zabludi kao mali bio da ovi potpisnici koje sam prepoznao su pravi modeli navijaca... sta da vam kazem ljudi, zapad, istok (al dalje od potpisnika) i gledajte da uradite nesto u zivotu da vam ljubav i navijanje ne prerastu u profesiju
Koliko se ljudi ovde predstavljaju da nešto znaju oko prilika u našem klubu i onda se čude posle ovog povlačenja potpisa. Ovde je većina ljudi dosta slabo upoznata sa dešavanjima u klubu, prave se sveznalice a u stvarnosti je to mnogo drugačije.
Pa ovo se znalo odmah posle utakmice sa zvezdom i svih onih sastanaka koji su se održavali medju navijačima. Bata je uspeo u svojoj nameri da razjedini navijače, podeli ih na mladje i starije, i radi šta on hoće. Mladji su preuzeli tribinu, odlučili da pruže još jednu šansu Bati (ne ulazim u razloge takve odluke) i nema se šta više pričati. Samo je još ostalo da na prvoj sledećoj utakmici Bata povede pesmu i to je to.
Da se dotaknem još malo utakmice sa zvezdom. Ta utakmica najbolje pokazuje naš mentalitet. Mislim da je Sever skandirao protiv uprave tek u nekom 90. minutu i to onako slabašno. A ništa bolji nismo ni mi sa zapada. U onom jednom minutu posle Abubakarovog gola zaboravili smo na sve loše tokom cele sezone i u nekom transu slavili pobedu u jednoj nameštenoj utakmici. Umesto da je tada zagrmelo i sa severa i sa zapada "uprava napolje", da pokažemo šta mislimo, mi smo uradili nešto najgore. Postupili smo baš onako novosadski.
I posle svega toga mi smo našli da nekom morališemo da li je postupio ispravno ili ne i to preko foruma koji trpi sve.
Ponekad se zapitam koliko je zapravo ljudi protiv ove uprave? Mislim da nisu ni svi koji redovno dolaze na domaće utakmice, tih nekih 1500 ljudi, a ne neke šire mase. Te šire mase su slabo upoznate sa radom kluba ili ih to jednostavno ne zanima. Ostali smo mi mučenici koji smo navučeni na klub i koji svake druge nedelje provodimo vreme na stadionu Karadjordje.
Mislim da se ni jedna uprava ne menja ovako kako mi to mislimo da može, a posebno ne ova kojom rukovodi čovek kakav je Bata.
Morao sam opet da se registrujem,iako nisam hteo.Stari profil mi nesto baguje...Ovako,ne zeliim nikog vredjati,vec samo zelim da sacekamo i da vidimo kako ce i sta ce biti.Ne dajem upravi drugu sansu,davno su je propustili.Sacekajmo malo,vreme ce pokazati ko ce koga smazati
Ako bude novosti,postavljajte.
Pošto nisam član Firme i nemam mnogo dodirnih tačaka sa njom, ne dajem sebi za pravo da komentarišem to koliko ih ima na utakmici, ili koliko su glsano pevali, ili da li su imali koreografiju ili ne. Ali pošto prethodna odluka utiče direktno na klub koji volim i čije utakmice redovno gledam, moram da kažem da je ona jako loša i da će verovatno dovesti klub do propasti.
Ne vidim niti jedan razlog ovakve odluke i poništenja zahteva za skupštinom ako se gleda dobrobit kluba, pak ako se radi o dobrobiti Firme o tome neću da pričam. Ako se mnoge stvari znaju, da je Rabrenović sudija osuđen za korupciju, da je v.d. nesposobni vođa Dnevnika, da Pantelić nije sposoban da dovede igrača, da Čabrić skida transparente gostujućim navijačima, zar nije logično da iz tog sastanka i odluke proiziđu bar neke promene? Ako ste već odlučili da Bata ostane na čelu kluba, zar niste mogli zahtevati bar nešto, pa makar i prelazni rok da se odradi kako treba? I jako je glupo da neko dođe ovde i napiše kako mi ne znamo neke stvari i ne možemo da ih razumemo, pa pitam ja vas ako mi ne razumemo koji smo redovni na stadionu, ko još treba da razume? Kažete da se ponudi neko rešenje, svako rešenje koje uključuje iskrene Vojvodinaše je ispravno! Jer naš klub se samofinansira od prodaje igrača i ne vidim nikakav razlog zašto bi to bilo problem, sem što bi mnogi ljudi vodili više računa o klupskim parama i doprinosili boljoj Vojvodini.
Pogotovo me boli činjenica da se pravi razlika između navijača Vojvodine, na one koji su podesni i one koji su nepodesni, kako od ljudi iz kluba tako i od nekih drugih. To ne mogu da shvatim, pa nas nema 2 miliona, da bismo imali takav luksuz. Kažete "Mi smo jedno, to je naša snaga" i ja se sa tim slažem, ali u ovom trenutku jednostavno je jako licemerno tako nešto reći. Lako je doći iskritikovati ovde na forumu kako ima 200 ljudi na stadionu, kada se zna da upravo ljudi koji posećuju forume su tih 200 ljudi, i koji Vojvodini žele dobro, a kada kažete da neće ništa konkretno da urade, opet moram da postavim pitanje, kako? Da li ja npr. mogu da odem da kupim člansku kartu kluba i da postanem član kluba, da li u tom slučaju će me iko išta pitati, da li ću imati pravo da biram i budem biran? Nadam se da su potpisnici ove inicijative i poništenja iste, dobro razmislili o dobrobiti i budućnosti kluba.
Pozdrav.
Da ne bi otvarao novi topic, a pitanje je goruće ,ako ne zbog mode onda zbog RABRENOVIH dilova. Da pitam samo,posto se otprilike zna gde odlaze novci iz kluba... GDE SU NOVI DRESOVI GOSPODO Ovu garnituru smo dobili 2009 iz Home i evo ulazimo u četvrtu sezonu...delujemo kao amaterski klub čak i u blizim evropskim okvirima... Aj samo da se ne javljaju ovi sto kazu da su u klubu jako zadovoljni opremom.. Gde je kontigent novih dresova,gde su ... Jel firma HOMA ostala u vremenskoj masini iz 2009 godine... Jel vodimo mi računa o vizuelnoj prezentaciji kluba... Jel umemo mi da napravimo neku pompu oko nečega,a da to nije farsa...