Ima li neko pojma o ovome. Koliko sam upoznat doticni igra levog beka. Jer to mozda znaci da Kizito odlazi?najkasnije do petka dobijate jednog igraca iz cg, ako sve prodje kako treba, mislim da ce se pokazati kao extra potez, nije nikakvo zvucno ime, al vidjecemo, moje misljenje je da ce uz vulicevica biti najjace pojacanje
(Many-jAk, 23. jun 2009 11:27)
Sto ne rec odma ljudima da je rec o Luki Pejovicu
(Rados, 23. jun 2009 13:49)
Transferi
Sa B92 komentara
Samo napred Vojvodina!!!
# Sto ne rec odma ljudima da je rec o Luki Pejovicu
nije rijec o Luki Pejovicu, rijec je o nekom drugom igracu, koji je uzgred receno ubijao pejovica u medjusobnim duelima
(Many-jAk, 23. jun 2009 16:44)
ima i odgovor... dakle, ako je ovaj bek nije teško zaključiti da se radi o nekom ofanzivnije orjentisanom igraču. znali ko šta?
nije rijec o Luki Pejovicu, rijec je o nekom drugom igracu, koji je uzgred receno ubijao pejovica u medjusobnim duelima
(Many-jAk, 23. jun 2009 16:44)
ima i odgovor... dakle, ako je ovaj bek nije teško zaključiti da se radi o nekom ofanzivnije orjentisanom igraču. znali ko šta?
...ti si nasa prva ljubav...
sportske.net wrote:Štoper Vojvodine odlazi u Holandiju, nakon odlične četiri sezone za Novosađane. Ni holandski mediji ne znaju koliko je obeštećenje, ali je Vojvodina odbila da pregovara sa Santanderom koji je želeo u poslednji čas da angažuje našeg igrača. Đurić pojačanje za odbranu holandskog prvoligaša koja je primila mnogo golova prošle sezone.
Djuric VOjvodinaHolandski Telegraf izveštava da će fudbaler Vojvodine, Igor Đurić, danas ili sutra potpisati za Herenven.
On je prošao medicinske preglede, i od jeseni će zaigrati u Holandiji. Nije saopštena visina transfera, ali je Vojvodina odbila da pregovara sa Rasingom iz Santandera koji je želeo da dovede igrača.
Đurić je četvrto pojačanje ambicioznog kluba u ovoj sezoni, pre njega su stigli super talentovani Filip Đuričić, Samir Fazli i Mihael Papadopulos.
S obzirom na slabe igre odbrane Herenvena u prošloj sezoni, Đurić će biti značajno pojačanje.
Samo napred Vojvodina!!!
Moram priznati da sam iznenađen odlukom Buača da napusti klub. Nisam očekivao njegov odlazak ovog leta, s obzirom na relativno lošu sezonu koju je imao. Verujem da je i njega prethodna sezona sludila, a verovatno mu je i dojadilo da večito krpi sve rupe u ekipi i igra za druge. Takođe, činjenica je da će lakše pronaći angažman pošto mu je ugovor istekao. Jasno je da klub neće dobiti nikakvo obeštećenje, ali za to treba kriviti prethodnu upravu, koja mu nije na vreme ponudila novi ugovor. U svakom slučaju, Buaču želim mnogo sreće u traženju nove sredine i u nastavku karijere uopšte. Ne sumnjam da će, gde god da završi, uspeti da zadobije simpatije navijača kao što je to učinio u Voši. Žao mi je što odlazi, jer bih ga najradije gledao kako predvodi naš napad u novoj sezoni. Faliće nam, teško da možemo naći zamenu za takvog igrača, ali šta da se radi...
Koliko sam ja znao on je bio u Americi na probi u LA. E sad da li je zadovoljio ili ne ne znam....
U svakom slucaju kao sto i 021 rece
U svakom slucaju kao sto i 021 rece
021 wrote:Buaču želim mnogo sreće u traženju nove sredine i u nastavku karijere uopšte. Ne sumnjam da će, gde god da završi, uspeti da zadobije simpatije navijača kao što je to učinio u Voši. Žao mi je što odlazi, jer bih ga najradije gledao kako predvodi naš napad u novoj sezoni. Faliće nam, teško da možemo naći zamenu za takvog igrača, ali šta da se radi...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najpre hvala grofu sto nas je iscrpno izvestio sa promocije nasih pojacanja!
Malo mi provincijski deluju te price sa promocije kako su igraci potpisali trogodisnje ugovore ali eto ukoliko dodje dobra ponuda oni mogu da napuste klub i za deset dana,mislim cemu te price kao da im se izvinjavamo sto eto nisu otisli kod vecitih vec su dosli kod nas,ja bar ni sa jedne promocije pojacanja ta dva kluba nikad ne cujem tako nesto,vec samo superlative o tim klubovima!
Sto se tice Buaca i Stosica,red je da odu,zasitili su se sigurno(tu pre svega mislim na Stosica)i ko zna kakvi bi bili sledece sezone,Stole je i onako u zilanoj putanji vec duze vreme,a i kad ce otici u neke normalne klubove a ko ne sada kada su slobodni,a slobodni su samo zbog propusta bivse uprave,u kojoj je nas danasnji predsednik bio potpredsednik zaduzen za sportska pitanja,brka valjda sportski direktor?!Izgleda je na kraju Cvetko kriv za sve..
Zadovoljan sam sto smo se konacno "ocistili" skarta i nadam se da cemo do kraja prelaznog roka prevariti nekog i uvaliti im kapitena jer bi stvarno bilo prvoklasno mucenje gledati ga i naredne sezone!
Malo mi provincijski deluju te price sa promocije kako su igraci potpisali trogodisnje ugovore ali eto ukoliko dodje dobra ponuda oni mogu da napuste klub i za deset dana,mislim cemu te price kao da im se izvinjavamo sto eto nisu otisli kod vecitih vec su dosli kod nas,ja bar ni sa jedne promocije pojacanja ta dva kluba nikad ne cujem tako nesto,vec samo superlative o tim klubovima!
Sto se tice Buaca i Stosica,red je da odu,zasitili su se sigurno(tu pre svega mislim na Stosica)i ko zna kakvi bi bili sledece sezone,Stole je i onako u zilanoj putanji vec duze vreme,a i kad ce otici u neke normalne klubove a ko ne sada kada su slobodni,a slobodni su samo zbog propusta bivse uprave,u kojoj je nas danasnji predsednik bio potpredsednik zaduzen za sportska pitanja,brka valjda sportski direktor?!Izgleda je na kraju Cvetko kriv za sve..
Zadovoljan sam sto smo se konacno "ocistili" skarta i nadam se da cemo do kraja prelaznog roka prevariti nekog i uvaliti im kapitena jer bi stvarno bilo prvoklasno mucenje gledati ga i naredne sezone!
za to ne treba kriviti nikoga, jer mu je ugovor nudjen mesecima unazad ali, je on procenio (i bio je u pravu) da ce mnogo lakse pronaci inostrani angazman ukoliko ne bude imao omcu oko vrata u vidu obestecenja, a svi se ovde slazemo da je, iako ce nedostajati u prvom timu, ovo za njega poslednji voz da ostvari neki transfer i uzme koji dinar.021 wrote:Moram priznati da sam iznenađen odlukom Buača da napusti klub. Nisam očekivao njegov odlazak ovog leta, s obzirom na relativno lošu sezonu koju je imao. Verujem da je i njega prethodna sezona sludila, a verovatno mu je i dojadilo da večito krpi sve rupe u ekipi i igra za druge. Takođe, činjenica je da će lakše pronaći angažman pošto mu je ugovor istekao. Jasno je da klub neće dobiti nikakvo obeštećenje, ali za to treba kriviti prethodnu upravu, koja mu nije na vreme ponudila novi ugovor. U svakom slučaju, Buaču želim mnogo sreće u traženju nove sredine i u nastavku karijere uopšte. Ne sumnjam da će, gde god da završi, uspeti da zadobije simpatije navijača kao što je to učinio u Voši. Žao mi je što odlazi, jer bih ga najradije gledao kako predvodi naš napad u novoj sezoni. Faliće nam, teško da možemo naći zamenu za takvog igrača, ali šta da se radi...
skoro identicna stvar je i sa Stoletom, koji je i proslih prelaznih rokova bio na pragu odlaska u inostranstvo i jedino sto ga je kocilo je bilo obestecenje koje je, spram njegovih kvaliteta i godina, bilo nerealno.
Come on you Reds!
Po prvi put sam zadovoljan kako se odvija početak prelaznog roka.
Najvažnije je da smo se oslobodili ,,bolesnog tkiva", tako da više nećemo imati ,,živih rana" u takmičarskoj ekipi.Dakle, svi na koje se više ne računa, svojim igrama u Vojvodini, zaslužili su još mnogo ranije takav status.
Vulićević i Ađuru su dobri igrači, tako da sam i sa pristiglim pojačanjima zadovoljan.Čekamo sledeće...- kako reče Pantelić.
Što se tiče omladinaca priključenih prvom timu, samo sam delimično zadovoljan.Mislim da su Mudrinski i Katai trebali biti kooptirani, pre nego nekolicina novih mladih imena navedenih na objavljenom spisku.
Slažem se sa Ice-om da ne treba jedini kriterijum za prevođenje u seniore biti godište rođenja, odnosno Selekcija.No, verujem da će se i to ispraviti, kad Pantelić i Stepanović dobiju više vremena da se pozabave i ovom temom.Sada imaju mnogo prioritetnijih poslova, pa kad to završe, očekujem da će napraviti malu reviziju i korekciju.
Za Davidova mislim da mu nije baš mnogo pametno da se kocka, ako mu je ponuđeno to što kaže Podbara.Jer, naknadna ponuda povratniku je uvek slabija od početne odbijene.Posle odlaska iz Voše Davidov se baš nije nešto proslavio.Tako da je Vojvodina najbolji tim za koji je igrao.
Ja bih voleo da on i Franc dele utakmicu na pola, jer nijedan nema dovoljno snage da odigra celu, a imaju umeća da odigraju superkvalitetno poluvreme.
PS
Morali bi malo marketinški popraviti način predstavljanja novih pojačanja.
Vidi se da tu ima volje, htenja i dobrih namera, ali i da fali iskustva na takvim poslovima (i toj devojci i Panti, dok je Stepi pravi šmeker za takve stvari
).
Trebali bi se malo bolje pripremiti i za taj svečarski deo.S druge strane, mogli bi i NS novinari pripomoći pravim pitanjima, tako da atmosfera ne izgleda nategnuta, već opuštenija i punija pričom (ako treba i sa pripremljenom varijantom B za slučaj kamerne tišine).
Drago mi je kad čujem to tvrdo vojvođansko Č, ali mlada dama ne može na zvaničnoj promociji igrača reći VuliČević, umesto VuliĆević.Pogrešno je i neprofesionalno, s jedne strane, a sa drugei na neki način nehotice dovodi našeg igrača u neugodnu situaciju, da mu u Klubu ne znaju tačno ime, tj prezime.Svako je (pre)osetljiv kad mu se netačno izgovore podaci iz Krštenice.
Verujem da će vreme učiniti svoje i da će se popraviti i taj segment rada.
Najvažnije je da smo se oslobodili ,,bolesnog tkiva", tako da više nećemo imati ,,živih rana" u takmičarskoj ekipi.Dakle, svi na koje se više ne računa, svojim igrama u Vojvodini, zaslužili su još mnogo ranije takav status.
Vulićević i Ađuru su dobri igrači, tako da sam i sa pristiglim pojačanjima zadovoljan.Čekamo sledeće...- kako reče Pantelić.
Što se tiče omladinaca priključenih prvom timu, samo sam delimično zadovoljan.Mislim da su Mudrinski i Katai trebali biti kooptirani, pre nego nekolicina novih mladih imena navedenih na objavljenom spisku.
Slažem se sa Ice-om da ne treba jedini kriterijum za prevođenje u seniore biti godište rođenja, odnosno Selekcija.No, verujem da će se i to ispraviti, kad Pantelić i Stepanović dobiju više vremena da se pozabave i ovom temom.Sada imaju mnogo prioritetnijih poslova, pa kad to završe, očekujem da će napraviti malu reviziju i korekciju.
Za Davidova mislim da mu nije baš mnogo pametno da se kocka, ako mu je ponuđeno to što kaže Podbara.Jer, naknadna ponuda povratniku je uvek slabija od početne odbijene.Posle odlaska iz Voše Davidov se baš nije nešto proslavio.Tako da je Vojvodina najbolji tim za koji je igrao.
Ja bih voleo da on i Franc dele utakmicu na pola, jer nijedan nema dovoljno snage da odigra celu, a imaju umeća da odigraju superkvalitetno poluvreme.
PS
Morali bi malo marketinški popraviti način predstavljanja novih pojačanja.
Vidi se da tu ima volje, htenja i dobrih namera, ali i da fali iskustva na takvim poslovima (i toj devojci i Panti, dok je Stepi pravi šmeker za takve stvari

Trebali bi se malo bolje pripremiti i za taj svečarski deo.S druge strane, mogli bi i NS novinari pripomoći pravim pitanjima, tako da atmosfera ne izgleda nategnuta, već opuštenija i punija pričom (ako treba i sa pripremljenom varijantom B za slučaj kamerne tišine).
Drago mi je kad čujem to tvrdo vojvođansko Č, ali mlada dama ne može na zvaničnoj promociji igrača reći VuliČević, umesto VuliĆević.Pogrešno je i neprofesionalno, s jedne strane, a sa drugei na neki način nehotice dovodi našeg igrača u neugodnu situaciju, da mu u Klubu ne znaju tačno ime, tj prezime.Svako je (pre)osetljiv kad mu se netačno izgovore podaci iz Krštenice.
Verujem da će vreme učiniti svoje i da će se popraviti i taj segment rada.
Last edited by Turija on Tue Jun 23, 2009 7:51 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
http://www.sc-heerenveen.nl/web/show/id ... ntid=10497
Zaista ne znam sta sve ovo znaci,al mislim da je sve izvesnije da je Igor Djuric novi clan Herenvena.Srecno Djuro,da te vidimo opet u reprezentaciji,iako je konkurencija na stoperskim pozicijama ubitacna!
Zaista ne znam sta sve ovo znaci,al mislim da je sve izvesnije da je Igor Djuric novi clan Herenvena.Srecno Djuro,da te vidimo opet u reprezentaciji,iako je konkurencija na stoperskim pozicijama ubitacna!
Napred Voso!
Ako je neko posteno odradio cetvorogodisnji ugovor, onda je to Buac. Izgarao je na terenu, nije se stedeo, stizao u odbranu i napad, davao golove, a sto je veoma bitno bio je omiljen kod navijaca i standardan igrac kod svih trenera (a bilo ih je...
).
HVALA TI BUKI I PUNO SRECE I USPEHA U BUDUCOJ KARIJERI!!!

Last edited by Alan Ford on Mon May 02, 2011 11:38 pm, edited 1 time in total.
Čestitam Đuriću
i želim mu puno sreće i zdravlja.
Mogli smo se i lepše razići, ali se nadam da ćemo obostrane greške oprostiti jedni drugima i da nećemo doći u situaciju ,,Jokanović-Vojvodina".
(Jokan je takav grobar, da je to jače od njegovog novosadskog detinjstva i mladosti.A Voša mu je sigurno dala daleko više, nego on njoj.Doći će dan, kad će se to samo staviti na kantar, pa će se Jokan sam zapitati: zašto sam baš tako vratio Klubu koji me je ubacio u fudbalsku orbitu iz radničke Detelinare).

Mogli smo se i lepše razići, ali se nadam da ćemo obostrane greške oprostiti jedni drugima i da nećemo doći u situaciju ,,Jokanović-Vojvodina".
(Jokan je takav grobar, da je to jače od njegovog novosadskog detinjstva i mladosti.A Voša mu je sigurno dala daleko više, nego on njoj.Doći će dan, kad će se to samo staviti na kantar, pa će se Jokan sam zapitati: zašto sam baš tako vratio Klubu koji me je ubacio u fudbalsku orbitu iz radničke Detelinare).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Alan Ford wrote:Ako je neko posteno odradio cetvorogodisnji ugovor, onda je to Buac. Izgarao je na terenu, nije se stedeo, stizao u odbranu i napad, davao golove, a sto je veoma bitno bio je omiljen kod navijaca i standardan igrac kod svih trenera (a bilo ih je...).

-
Nije bilo dogovora, već sam pisao da je Davidov bio rezervna varijanta, a to je i njemu rečeno pre neki dan kada je bio na Veterniku. E sad što je on verovatno mislio da je gotova stvar to je drugi problem.SIVA EMINENCIJA wrote:Po drugi put su izigrali Davidova , i pored dogovora o potpisivanju ugovora , od veceras su odlucili DA NE GOMILAJU IGRACE ....
Što se tiče Bukija i Stoleta mislim da na kraju nisu ispali korektni prema klubu, mogli su zimus potpisati ugovore, klub bi ih svakako pustio da im je uletela neka ponuda. Nemojte da optužujete nikoga da im nisu bili ponuđeni ugovori jer je istina drugačija! Zimus je Stošić gotovo cele pripreme proveo sa Poljacima, nije mu se ni tada pravio problem. Mogli su da urade isto kao i Vukelja.
Lično mislim da će im Vojvodina biti najveći klub u njihovim karijerama u kom su igrali.
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!