Pripreme
Re: Pripreme
Probaj ovde na chrome pa nek prevede
http://fckarpaty.lviv.ua/ua/news/8031/page.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1:0 katai
http://fckarpaty.lviv.ua/ua/news/8031/page.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1:0 katai
Mi smo jedno to je naša snaga...
Koliko ja razumem,Katai se spominje u svakom napadu Vojvodine.Izgleda da smo nadmocniji.Zute kartone su dosad dobili Milovic i Radoja (a mozda i jos neko).
Dodje mi da zaplacem sto smo ga prodali pre vremena! Pa ovaj momak da je igrao kod cigana ili ovih crnih bez 8 miliona ne bi napustio zemlju!postman wrote:Koliko ja razumem,Katai se spominje u svakom napadu Vojvodine.Izgleda da smo nadmocniji.Zute kartone su dosad dobili Milovic i Radoja (a mozda i jos neko).
On ima talenat koji nema pola nase ekipe i to je evidentno bilo jos u sezoni sa Milinkovicem. Ako je lud u glavi, to klub treba da resi, psiholozi,treneri itd.
Pa i Runi je bio lud, Baloteli je jos uvek takav pa ih se nisu odrekli. Sve ovo pricam na konto prica da smo ga prodali zato sto nije normalan pa da uzmemo pare sto pre.

Катаи изгледа баш растура на овим припремним утакмицама, надам се само да неће као Билбија бити добар на пријатељским, а неприметан на званичним...
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Da imamo pametnu upravu (kao sto nemamo),raskinuti ugovor sa Grcima,vratiti im pare (ako su ih uopste dali),drzati Saleta jos godinu-dve i uzeti bar 10 miliona od velikih evropskih klubova.
Javite gospodinu da je Vojvodina pobedila sa 1:0.Hteo sam prvi da mu javim,samo kazite - Pera pisar iz administrativnog odeljenja.
Zapamtite,Pera pisar.

Zapamtite,Pera pisar.

Ovaj post mi malo deluje kao da je napisan samo da bi se pljunula uprava.Da imamo pametnu upravu (kao sto nemamo),raskinuti ugovor sa Grcima,vratiti im pare (ako su ih uopste dali),drzati Saleta jos godinu-dve i uzeti bar 10 miliona od velikih evropskih klubova.
Kako si zamislio to? To je moguce jedino u slucaju da ne placaju redovno rate, a i tada je to tesko... Da li placaju na rate ili od jednom? To je kao da prodas auto i posle godinu dana odes kod lika kome si prodao, vratis mu pare i otmes auto. To moze jedino ako Grci hoce da ga prodaju, ali mislim da mi nemamo te pare koje su oni nama dali pa da ga kupimo. Sustina je da ovo uprava moze samo da ponudi Olimpijakosu da ga otkupi opet, odnosno da se ne pitamo i da ne mozemo da ga otmemo Grcima onako kako si ti naveo. Ali se slazem sa svima da je prerano prodat i za premalo para kao sto se pokazalo sa Tadicem, Kacarom sada sa Medojevicem.
Или нпр. да урадимо као што је Шахтјор урадио са Чигринским. Продали га Барси за 25 милиона, тамо се није наиграо и после само годину дана Шахтјор га довео назад за 15 милиона. Значи добилу су назад одличног играча, капитена и репрезентативца + зарадили су чистих 10 милиона.postman wrote:Da imamo pametnu upravu (kao sto nemamo),raskinuti ugovor sa Grcima,vratiti im pare (ako su ih uopste dali),drzati Saleta jos godinu-dve i uzeti bar 10 miliona od velikih evropskih klubova.
Зна се да Олимпијакос није задовољан са Катаијем и чини ми се да је неко написао да је Ковачевић сд олимпијакоса изјавио да им је то најгори трансфер. Верујем да би пристали да нам га продају назад за половину суме за коју смо им га продали, а пошто нам вероватно још нису ни исплатили тај износ, отпишемо им пола и оставимо Катаија за стално.
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Dobro,slazem se da sam nezgrapno formulisao to da vratimo Kataia od Grka,ali koliko sam ja razumeo oni su navodno priznali da su se za*ebali,i da im je on jedan od "najvecih promasenih transfera" (Darko Kovacevic
) i da bi ga se rado otarasili.Zato sam ja to kao "mali Perica" se igrao transfera.Izvinjavam se sto je zvucalo neozbiljno i trapavo.

@postman: E ubicu te
, sad ne mogu da prestanem da mislim kako bi bilo dobro vratiti Katai-ja...

Iskreno, mnogo me brine ta kriza u odbrani. Golove koje primamo su ponizavajuci, a kako vidim i citam, dosta gresaka pravimo u fazi odbrane.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
fkvojvodina.rs wrote:Trener Vojvodine Dejan Vukićević u izjavi nakon završetka utakmice u kojoj je njegov tim savladao odličnu ekipu Karpata, nije krio zadovoljstvo.
Za to je imao itekako mnogo razloga. Bez Moreire, Abubakara i Trajkovića, fudbaleri Vojvodine prikazali su sjajnu igru protiv renomiranog protivnika. Karpati znaju da igraju fudbal, i igraju ga zaista dobro, ali danas su se namerili na raspoloženu, borbenu i čvrstu Vojvodinu pred kojom su na kraju morali da polože oružje.
Prvo poluvreme proteklo je u dinamičnoj, brzoj igri punoj snažnih duela ali u granicama fer pleja. Naoko je delovalo da Ukrajinci imaju više od igre ali Vojvodina je bila ta koja je imala zrelije prilike.
Čvrstim presingom na polovini protivnika „crveno-beli“ su terali na greške odbrambene igrače Karpata, a potom opasno ugrožavali gol Glumaka.
Već u 3 minutu pokušao je Mojsov udarcem glavom nakon slobodnog udarca Kataia ali je prebacio gol.
U 17 i 19 minutu opasno je zapretio Aleksandar Katai udarcima sa distance. Oba puta su napadači i srednji red Voše agresivnim pritiskom na zadnju liniju zeleno-belih“ oduzeli loptu. Prvi put Katai je šutirao tik kraj gola da bi u sledećem naletu kapiten Ukrajinaca Glumak na jedvite jade izbio loptu iz samog levog donjeg ugla.
Karpati su svoju jedinu priliku imali u 22 minutu kada je Balažić nakon kornera sa leve strane odlično skočio ali je lopta posle njegovog udarca glavom završila preko prečke.
U 35 minutu svoj šut oprobao je i Marko Ljubinković ali je i on bio za malo neprecizan.
Na samom početku drugog poluvremena, najveća šansa za Karpate. Mojsov se poigravao sa loptom pokušavajući da kao poslednji igrač odbrane dribla protivničkog napadača. Podoljak je bio spretniji u tom duelu, oduzeo mu loptu i krenuo sam ka Supiću. Na sreću Vojvodine, njegov šut je za koji centimetar prošao pored stative. Vukićević je odmah reagovao i nervoznog Mojsova zamenio Bojovićem, a na mesto štopera stao je kapiten Vulićević koji je do kraja utakmice svoj posao obavio bez greške.
50 minut 1 : 0 za Vojvodinu. Vuk Mitošević se izborio za loptu na polovini igrališta, sjajno „bacio u vatru“ Ilića koji u svom stilu „zalama“ protivničkog beka. Nakon što se oslobodio protivnika, slavljenik (danas napunio 27 godina) Ilić odigrava povratnu loptu na 16 metara koju Katai topovskim šutem šalje ispod golmana u mrežu.
Odmah nakon vođstva, fudbaleri Vojvodine mogli su da „bace mast u propast“. Pogrešio je Ađuru (slično kao Mojsov) ali su Ukrajinci opet bili neprecizni u situaciji „1 na 1“.
Do kraja utakmice igrači Karpata pokušavali su da ugroze Supića uglavnom nakon kornera i slobodnih udaraca ali je odbrana Vojvodine na čelu sa iskusnim Milovićem lako rešavala te situacije.
Dvadesetak minuta pre kraja, Bojović je propustio sjajnu priliku da dovede svoj tim u vođstvo od 2 : 0 ali je u odsudnom trenutku bio dekoncentrisan pa je golman Karpata sačuvao svoju mrežu.
Navijače i stručni štab Vojvodine može da raduje ozbiljan pristup i požrtvovanje koje su iskazali svi igrači koji su danas ulazili u igru bez obzira na evidentan umor kod nekih. Stefen Apija iz utakmice u utakmicu na terenu izgleda sve bolje i sigurnije. Kada bude potpuno fizički spreman, teško da će mu biti premca u našoj ligi.
Današnji susret Vojvodine i Karpata izazvao je veliko interesovanje ljudi iz sveta fudbala. Utakmici su prisustvovale delegacije Fudbalskog saveza Ukrajine, sudijske orrganizacije Kazahstana, treneri Ljubomir Ristovski (Novi Pazar), Sosa Babić (OFK Beograd), Simo Krunić (Jagodina), potom menadžer i bivši igrač Vojvodine, Uroš Predić, Vladimir Matijašević…
I imali su šta da vide…
Volem Vošu!
brana u svom stilu zalama 
jeste da smo posle te akcije, postgli gol, al' leba vam recite brani da to ne radi.

jeste da smo posle te akcije, postgli gol, al' leba vam recite brani da to ne radi.
ФКВ
- Red Marquis
- Moderator
Opet Mojsov? Dobro je što ga je odmah poslao na klupu Vukićević. Trebali smo ga se rešiti sad na polusezoni, pogotovo zato što zauzima mesto stranca.
Io odio Belgrado