Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
vdn slaninar

Re: Transferi

Post by vdn slaninar »

И Максбет пише да је Радоја пред повратком,мислим да су међу првима објавили трансфер Мајсторовића.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Karlsson wrote: Fri Aug 19, 2022 9:58 pm a u isto vreme bi bio i iznenađenje je Veljko Nikolić iz zvezde.
A u kom smislu ti je on iznenadjenje?
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

vdn slaninar wrote: Fri Aug 19, 2022 10:06 pm И Максбет пише да је Радоја пред повратком,мислим да су међу првима објавили трансфер Мајсторовића.
''prenosi Telegraf''. Svi prepisuju od telegrafa, mada ne znam koliko su oni pouzdani kada smo mi u pitanju.
Karlsson

Post by Karlsson »

Voja wrote: Fri Aug 19, 2022 10:12 pm
Karlsson wrote: Fri Aug 19, 2022 9:58 pm a u isto vreme bi bio i iznenađenje je Veljko Nikolić iz zvezde.
A u kom smislu ti je on iznenadjenje?
Zato što mi jednostavno ni na kraj pameti nije bio. Zvezda ne računa na njega, ali se pokazao dobro u našoj ligi. Možda bi bio novi Veljko Simić.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Karlsson wrote: Fri Aug 19, 2022 10:56 pm Zato što mi jednostavno ni na kraj pameti nije bio. Zvezda ne računa na njega, ali se pokazao dobro u našoj ligi. Možda bi bio novi Veljko Simić.
Al onda necemo imati ekipu u kojoj ce svi navijati za Vosu :mrgreen:
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote: Fri Aug 19, 2022 10:59 pm
Karlsson wrote: Fri Aug 19, 2022 10:56 pm Zato što mi jednostavno ni na kraj pameti nije bio. Zvezda ne računa na njega, ali se pokazao dobro u našoj ligi. Možda bi bio novi Veljko Simić.
Al onda necemo imati ekipu u kojoj ce svi navijati za Vosu :mrgreen:
Ne treba to ni da ocekujemo,tj. da zvezdin igrac navija za Vosu, ali mora da je postuje i trudi se. A, mozda i pocne da mu se dopada Vojvodina, ako u njoj dobro odigra i ostane malo duze?

Problem navijanja se postavlja samo za one igrace ponikle na FCVB od malena. Zasto ne navijas za klub u kojem si ponikao, vec navijas za protivnicki? To mi nikako ne ide u glavu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Editovao sam post. Jer ne mogu da obrišem, neka moderacija obriše jer je off-topic.
Last edited by Deep Purple on Fri Aug 19, 2022 11:27 pm, edited 3 times in total.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

zasto? :mrgreen:
Last edited by Voja on Fri Aug 19, 2022 11:27 pm, edited 2 times in total.
Image
Cane

Post by Cane »

Daj Bože da je istina ovo za Radoju. Ali pre mi se čini da portali opet prepisuju postove s foruma :D
Ne bi im bilo prvi put.
Voleo bih da me demantuju, ali nešto sumnjam u to.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote: Fri Aug 19, 2022 11:15 pmzasto? :mrgreen:
Čitaju portali forum a momka znam lično i onako je sad na tankom ledu posle povrede, da ne pravimo problem tamo gde ga nema. :D
Turija

Post by Turija »

U meni je tesko poverovati da ce Radoja sad da dodje u Vosu?

Moze on, jos uvek, u Spaniji naci klub, mada nije bio bas ubedljiv u Levanteu, niti standardan. Gledao sam nekoliko utakmica u tv prenosu Levantea i cini mi se da mu nije odgovaralo kakve je zadatke dobijao ( i Levante je bio u raspadu, kao i Vosa prosle sezone). Previse je igrao defanzivno i bez slobode za kreaciju napada i prenosenja lopte.

U Vosi bi to bilo potpuno drugacije i njegovi kvaliteti bi bili mnogo izrazeniji, a za nas bi bio mega pojacanje. Bas to sto nam treba.
Vratio se Malbasic iz Spanije, dobro bi bilo da to uradi i Radoja. :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija jel se secas one nase turneje po Holandiji 1995.godine kada smo igrali sa Ajaxom!? Izgubismo 3:2.a protiv nas Van der Sar,Rajzinger,Blind,Bogarde,Frank de Bur,Sejdorf,Rajkard,Davids,Finidi,Ronald de Bur,Van Fosen,Litmanen,Overmars... kad vec spominjes Spaniju i spasnku ligu,ja bih voleo da se ostvari i neka saradnja sa holandskim klubovima... pronosili su nasi igraci slavu Vose u holandskoj ligi (Gluscevic,Govedarica,Samardzic,Tadic...) i verujem da bi mnogi klubovi pristali na saradnju sto se tice razmene igraca
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

I Sportal piše da na osnovu njihovih izvora u klubu pregovaramo sa Radojom, ali da nismo jedini, iako imamo dobre šanse. Isto tako pišu da se u tajnosti rešavaju još dva jaka igrača.
Ako zaista dovedu Čumića, Šataru i Radoju (kao šlag na torti) ovo bi bio naš ubedljivo najjači prelazni rok ikada.
https://sportal.blic.rs/fudbal/srbija/s ... 5570110133
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ajd da kazem ovde (posto jel,imamo procente) da je pocela prvenstvo Italije za U19,prvo kolo Sampdorija-Verona zavrseno bez golova,a domaci su u 83.minutu promasili penal. Ivanovic je presedeo na klupi,al je uveden u 90.minutu :)
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Ja ne znam ni zašto su oni njega dovodili kada im je omladinski tim prepun napadača. Neka šema ili šta već?
Post Reply