Transferi
Re: Transferi
Ja mislim da se ceka i vaga do 31 avgusta, da se vidi ko ce od igraca ostati bez kluba i da je to dan D za Vosina pojacanja ove polusezone?
Nadam se, samo, da su u pregovorima sa profilima igraca koji nam nedostaju?
Mislim da bi Radoja bio za Topicev razvoj potencijala jackpot.
Npr. kao sto je Dragovic ucinio za Erakovica na stoperskoj poziciji.
Dragovic iskusan i sporiji, a Erakovic brz i zustar. Ovde bi bilo iskustvo isto, ali obrnuto sto se tice brzine: Topic sporiji, a Radoja zustar i okretan. Imali bi mnogo brzu transformaciju za napad i prenos lopte na protivnicku polovinu.
Nadam se, samo, da su u pregovorima sa profilima igraca koji nam nedostaju?
Mislim da bi Radoja bio za Topicev razvoj potencijala jackpot.
Npr. kao sto je Dragovic ucinio za Erakovica na stoperskoj poziciji.
Dragovic iskusan i sporiji, a Erakovic brz i zustar. Ovde bi bilo iskustvo isto, ali obrnuto sto se tice brzine: Topic sporiji, a Radoja zustar i okretan. Imali bi mnogo brzu transformaciju za napad i prenos lopte na protivnicku polovinu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
i opet ja,koji smatra da je vise pomogao Sportski Zurnal nego Dragovic

I jos jedno pitanje,bez ikakve zle namere... ja sam Radoju zadnji put gledao u dresu Vose,a ti? (pitam cisto zbog tog "brz i okretan")

- Deep Purple
Nije Sportski Žurnal oni su grobarsko glasilo već Mozzart oni su cigansko glasilo ali isti je to kontekst

Neka je! Živ bio!
Vojo, gledao sam par utakmica kad je igrao u Levanteu.
Nije izgubio, sa godinama, ono sto je imao i u Vosi, a napredovao je. Nazalost Levante je bio kao Vosa prosle sezone u raspadu, iako nije igrao tako ni lose, ali rezultati su bili katastrofalni.
Nekad je bio u prvih 11, cesto i menjan u drugom poluvremenu. Bio mu je, uglavnom, zadatak defanzivan, da bude borben i sto pre da preda loptu. Kao Stankovic u Interu - kad treba da se ,,pegla" na sredini.
PS
Morate priznati da je Erakovic napredovao, ali ne toliko koliko su ga uzdigli u medijima. Gledao sam neke utakmice zvezde, ne cele, ali dovoljno da se primeti.
Napredovao je i Topic u odnosu na proslu sezonu. Topicu treba pomoc u veznom redu sa tehnicki i brzinski boljim igracem da bi bio sigurniji i primetniji.
Nije izgubio, sa godinama, ono sto je imao i u Vosi, a napredovao je. Nazalost Levante je bio kao Vosa prosle sezone u raspadu, iako nije igrao tako ni lose, ali rezultati su bili katastrofalni.
Nekad je bio u prvih 11, cesto i menjan u drugom poluvremenu. Bio mu je, uglavnom, zadatak defanzivan, da bude borben i sto pre da preda loptu. Kao Stankovic u Interu - kad treba da se ,,pegla" na sredini.
PS
Morate priznati da je Erakovic napredovao, ali ne toliko koliko su ga uzdigli u medijima. Gledao sam neke utakmice zvezde, ne cele, ali dovoljno da se primeti.
Napredovao je i Topic u odnosu na proslu sezonu. Topicu treba pomoc u veznom redu sa tehnicki i brzinski boljim igracem da bi bio sigurniji i primetniji.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti. ... id=2200929
Steta ako ode kod njih. Ovaj je bio odlican u nasem dresu a sada bi nam odlicno legao. Moze li se nesto uraditi po ovom pitanju, verujem da bi pre kod nas nego kod njih u ovakvoj situaciji
Steta ako ode kod njih. Ovaj je bio odlican u nasem dresu a sada bi nam odlicno legao. Moze li se nesto uraditi po ovom pitanju, verujem da bi pre kod nas nego kod njih u ovakvoj situaciji
- Deep Purple
Nije igrao godinu dana. Nama nije zbog toga odgovarao a partizan po svemu sudeći takve obožavaKoral wrote: ↑Mon Aug 22, 2022 7:42 pm https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti. ... id=2200929

Ljudi manite se povratnika...
Koliko povrtanika u celoj ligi procentaulno bili bolji nego u prvom mandatu u bilo kom klubu i koliko ih izdiglo fudbal na visi nivo,a da nisu papreno placeni
Koliko povrtanika u celoj ligi procentaulno bili bolji nego u prvom mandatu u bilo kom klubu i koliko ih izdiglo fudbal na visi nivo,a da nisu papreno placeni
Last edited by Voja on Mon Aug 22, 2022 8:15 pm, edited 2 times in total.

Ako je tačno da smo dogovorili Šataru šta će nam ostareli Jagoš? Ko zna i u kakvoj je formi i fizičkim mogućnostima.
Đorđe Despotović je slobodan. On bi bio pojačanje po našim standardima, samo što smo prepuni u napadu.
- slanobarac
Puno buke prošle nedelje o pojačanjima i onda..... tajac. Možda se nešto kuva daleko od javnosti, šta znam?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- gospodinFKV
Despotovic!?
Zasto stati tu? Daj i Pankova, nek ide zivot. Ko je jos okorelo dju**e...Skuletic! Eto malo i konkurencije u napadu za Despotovica...
Zasto stati tu? Daj i Pankova, nek ide zivot. Ko je jos okorelo dju**e...Skuletic! Eto malo i konkurencije u napadu za Despotovica...