Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Voja wrote: Sat Aug 27, 2022 10:33 pm
churguzijanac wrote: Sat Aug 27, 2022 10:31 pm U nekim razmisljanjima bio bi zadovoljan i jednog igraca da dovedu do kraja prelaznog roka.Zamislite da na mestu gde igra bazuka mi imamo nekog ko stvarno zna da igra i pravi razliku.
I jos da bude u formi :wink:
Mnogo tražite igrača koji pravi razliku i koji je u formi :whistler:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Deep Purple wrote: Sat Aug 27, 2022 10:34 pm
Voja wrote: Sat Aug 27, 2022 10:33 pm
churguzijanac wrote: Sat Aug 27, 2022 10:31 pm U nekim razmisljanjima bio bi zadovoljan i jednog igraca da dovedu do kraja prelaznog roka.Zamislite da na mestu gde igra bazuka mi imamo nekog ko stvarno zna da igra i pravi razliku.
I jos da bude u formi :wink:
Mnogo tražite igrača koji pravi razliku i koji je u formi :whistler:
Kad malo bolje pogledaš to je zapravo jedan zahtev.Ako već pravi razliku evidentno je da je u formi :D
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Da li je neko iz kluba izasao u medije da kaze koliko smo zaradili od prodaje igraca? Samo sam nasao da su dobili ponudu koju nisu mogli da odbiju. Koliko rodjaci? Sto je to tajna, jesmo li postali privatan klub? Cutanjem odajete sumnju da vam nisu casne namere u Vosi. Necu po portalima da citam nagadjanja oko cene transfera, pa tako na jednom citam da je Devetak otisao za 50 hiljada, a na drugom za 500 hiljada. Zelim transparentnost, zbog nas navijaca.
Drugo, cemu toliko zatisje iz kluba? Kad je islo dobro gostovali su po svim medijima( cak i na Hepi tv wtf?!).
Trazimo Vosu sa vise zara, a tesko da ce trener da ih prodrma kada on sedi na klupi i zeva. Tako se anemicnost ne leci.

Moram malo da kritikujem, za dobrobit kluba, ne zamerite :cheers:
Uprava napolje!
Turija

Post by Turija »

Kad je prodat Takac, stigli su reflektori na Stadion Vojvodine. Mozda bi prosli Seltik sa njim u timu, usli u polufinale Kupa Sampiona i osvojili KS? Mozda je bila greska, ( medjutim, nismo imali ni malo srece na toj utakmici), ali Vojvodina je dobila reflektore, kad ih je malo ko imao u Jugoslaviji.

Za sada, nista kapitalno nije stiglo u Vosu, ako izuzmemo NN i Traorea, mozda Baraja i Malbasica, ali istini za volju, svi oni su bili slobodni igraci na trzistu.
E sad, njihove plate su sigrurno ozbiljnije, samo da ne bude to sto Andjus prica za zvezdine. Malo ovo izdanje u Surdulici radja sumnje vise vrsta u obecanu transparentnost Kluba.

Hajde, jos da vidimo sta donosi taj dan D 31. 08. Nije daleko.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Istocno stajanje wrote: Sun Aug 28, 2022 7:14 am Da li je neko iz kluba izasao u medije da kaze koliko smo zaradili od prodaje igraca? Samo sam nasao da su dobili ponudu koju nisu mogli da odbiju. Koliko rodjaci?
Рекао је Збиљић да смо до сада од трансфера зарадили око 2,5 милиона.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
ssnigd

Post by ssnigd »

Turija wrote: Sun Aug 28, 2022 7:42 am Kad je prodat Takac, stigli su reflektori na Stadion Vojvodine. Mozda bi prosli Seltik sa njim u timu, usli u polufinale Kupa Sampiona i osvojili KS? Mozda je bila greska, ( medjutim, nismo imali ni malo srece na toj utakmici), ali Vojvodina je dobila reflektore, kad ih je malo ko imao u Jugoslaviji.
Ovo ovde je najveca greska Vujadina Boskova. Ispustili smo priliku da osvojimo Kup Sampiona i da iskocimo ispred svih u staroj Jugoslaviji.
Ovo je po meni primer negledanja u buducnost i palanackog mentaliteta
Sa osvojenom titulom Kupa Sampiona prodali bismo igrace i za vece novce i opet imali priliku za reflektore.
A posebno Takac
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Turija

Post by Turija »

ssnigd wrote: Sun Aug 28, 2022 12:17 pm
Turija wrote: Sun Aug 28, 2022 7:42 am Kad je prodat Takac, stigli su reflektori na Stadion Vojvodine. Mozda bi prosli Seltik sa njim u timu, usli u polufinale Kupa Sampiona i osvojili KS? Mozda je bila greska, ( medjutim, nismo imali ni malo srece na toj utakmici), ali Vojvodina je dobila reflektore, kad ih je malo ko imao u Jugoslaviji.
Ovo ovde je najveca greska Vujadina Boskova. Ispustili smo priliku da osvojimo Kup Sampiona i da iskocimo ispred svih u staroj Jugoslaviji.
Sa osvojenom titulom Kupa Sampiona prodali bismo igrace i za vece novce i opet imali priliku za reflektore.
A posebno Takac
Ne znamo mi sve detalje te prodaje, da bi mogli da izvedemo takav zakljcak. Nije to bio Vujketov privatni klub, pa de je on sam odlucivao o svemu.
Mozda on to nije ni hteo, mozda je neko drugi ,,jaci," politicki hteo, mozda je sam Takac zeleo da ne propusti takvu priliku....? Na kraju, nije sigurica da bi i sa Takacom eliminisali Seltik ( koji posle te utakmice postao i evropski sampion). Fudbal i sport nisu, ipak, cista matematika, iako je dobra racunica vazan faktor.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
FORD

Post by FORD »

Istocno stajanje wrote: Sun Aug 28, 2022 7:14 am Da li je neko iz kluba izasao u medije da kaze koliko smo zaradili od prodaje igraca? Samo sam nasao da su dobili ponudu koju nisu mogli da odbiju. Koliko rodjaci? Sto je to tajna, jesmo li postali privatan klub? Cutanjem odajete sumnju da vam nisu casne namere u Vosi. Necu po portalima da citam nagadjanja oko cene transfera, pa tako na jednom citam da je Devetak otisao za 50 hiljada, a na drugom za 500 hiljada. Zelim transparentnost, zbog nas navijaca.
Drugo, cemu toliko zatisje iz kluba? Kad je islo dobro gostovali su po svim medijima( cak i na Hepi tv wtf?!).
Trazimo Vosu sa vise zara, a tesko da ce trener da ih prodrma kada on sedi na klupi i zeva. Tako se anemicnost ne leci.

Moram malo da kritikujem, za dobrobit kluba, ne zamerite :cheers:
Potpuno se slazem. Kao da je ostala ista uprava od prosle godine. Prvi Septembar je uskoro pa da vidimo tu novu upravu ili je ovo sve magla.
ssnigd

Post by ssnigd »

Turija wrote: Sun Aug 28, 2022 12:35 pm
ssnigd wrote: Sun Aug 28, 2022 12:17 pm
A posebno Takac
Ne znamo mi sve detalje te prodaje, da bi mogli da izvedemo takav zakljcak. Nije to bio Vujketov privatni klub, pa de je on sam odlucivao o svemu.
Mozda on to nije ni hteo, mozda je neko drugi ,,jaci," politicki hteo, mozda je sam Takac zeleo da ne propusti takvu priliku....? Na kraju, nije sigurica da bi i sa Takacom eliminisali Seltik ( koji posle te utakmice postao i evropski sampion). Fudbal i sport nisu, ipak, cista matematika, iako je dobra racunica vazan faktor.
Slazem se Turija. Utice dosta stvari.
Medjutim, pred utakmice decenije mi prodajemo najboljeg igraca. Ne pije mi vodu nikako....
Tako smo izgubili i nemotivisanog Abubakara pred Serif, koji bi nas uveo u Evropu.
A pri tom, ovaj otisao u neki seoski belgijski klub.
Palanacki mentalitet!!!
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Karlsson

Post by Karlsson »

Kada se završava prelazni rok? Hoće li biti još šta kod nas? Dolasci? Odlasci? Gde je taj čuveni štoper koji se čuva u strogoj tajnosti već nedeljama i šta koči Stevanovićev konačni odlazak?
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ukoliko neko zeli moze da pogleda izvestaj meca prvog kola Kipra,u kojem je nastupio Valakari i zabelezio asistenciju... verujem da nekad preterujem,al jbg,jace od mene :mrgreen:
Image
Taxista

Post by Taxista »

Karlsson wrote: Sun Aug 28, 2022 11:32 pm Kada se završava prelazni rok? Hoće li biti još šta kod nas? Dolasci? Odlasci? Gde je taj čuveni štoper koji se čuva u strogoj tajnosti već nedeljama i šta koči Stevanovićev konačni odlazak?
Štoper i još jedan igrač dolaze,nije Radoja😒
Maki

Post by Maki »

Hvala na šturim informacijama.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ne dođe li neki organizator igre, zabole me za svo botovanje ovde, prelazni rok je neuspešan.
Io odio Belgrado
Post Reply