Marketing kluba
- Schteph_F89
Re: Marketing kluba
Ne znam sto se toliko lozite kad se vidi da su to samo neki predlozi i da je u fotosopu nalepljen grb...
Tacno, u konacnoj verziji bi moglo biti i goreSchteph_F89 wrote:Ne znam sto se toliko lozite kad se vidi da su to samo neki predlozi i da je u fotosopu nalepljen grb...

- Schteph_F89
Dajte temu 'kutak za plakanje' pa tamo kukajte, smorili ste vise.
Čak i da je ovo predlog u ranoj fazi, ovde nam neko zaista vređa inteligenciju. Vrhunac maketinga, uzeti blanko upaljače/pepeljare/šolje i naštampati nešto na njih. Kapa dole marketinškom magu koji će napraviti revoluciju u reklamiranju jednog fudbalskog kluba... Stvarno treba skupiti deset posvećenih ljudi i napraviti paralelnu organizaciju proslave, pa dokumentovati to uporednim prikazima, čisto da generacije iza nas vide koji su nam paceri i amateri vodili klub za ovako bitan jubilej.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
- Schteph_F89
A sta treba da bude u web shopu u ponudi? Jesu gluposti ali za pocetak kape, salovi, solje, dresovi... Sta drugo? Daleko od toga da nam je celokupan marketing ne nula nego smo u debelom minusu ali to je sto je, bolje necemo imati... Dal je vece zlo nemati nista ili imati ovu saku jade pitanje je sad?
Ovo sada je bez dileme vece zlo, jer neko uzima pare za ovakav "marketing" a mi marketing i dalje nemamo. Bilo bi 100 puta bolje i postenije da nemamo nista. Ili zaposli sposobne i strucne ljude koji ce da rade svoj posao za koji su placeni (ovo ne vazi samo za marketing vec za svaki aspekt poslovanja kluba) ili nemoj nikoga da placas za posao koji se ne radi ili se radi preko one stvari.Schteph_F89 wrote:A sta treba da bude u web shopu u ponudi? Jesu gluposti ali za pocetak kape, salovi, solje, dresovi... Sta drugo? Daleko od toga da nam je celokupan marketing ne nula nego smo u debelom minusu ali to je sto je, bolje necemo imati... Dal je vece zlo nemati nista ili imati ovu saku jade pitanje je sad?
Zato nam je klub i prdn'o u cabar, jer se rasipa na sve strane, placaju se lezilebovici i nesposobnjakovici da ne rade svoj posao, zato sto to tako nekome odgovara.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ovo prvo treba uraditi sa kalendarom.budababa wrote:Stvarno treba skupiti deset posvećenih ljudi i napraviti paralelnu organizaciju proslave, pa dokumentovati to uporednim prikazima, čisto da generacije iza nas vide koji su nam paceri i amateri vodili klub za ovako bitan jubilej.
Sto se tice ,,ovog" marketinga, tu nije radio tim ljudi, otisli u stampariju (bilo koju) i ovi im ponudili katalog proizvoda na koje rade stampu, ovi izabrali upaljac, pepeljaru, olovku i sat...
- ragazzi di Neoplanta
Ovo je dobra ideja, i mislim da bi to trebalo da krene od navijača, barem će biti od srca, a sigurno da ovde postoji kapaciteta za tako nešto!budababa wrote:Čak i da je ovo predlog u ranoj fazi, ovde nam neko zaista vređa inteligenciju. Vrhunac maketinga, uzeti blanko upaljače/pepeljare/šolje i naštampati nešto na njih. Kapa dole marketinškom magu koji će napraviti revoluciju u reklamiranju jednog fudbalskog kluba... Stvarno treba skupiti deset posvećenih ljudi i napraviti paralelnu organizaciju proslave, pa dokumentovati to uporednim prikazima, čisto da generacije iza nas vide koji su nam paceri i amateri vodili klub za ovako bitan jubilej.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
- ragazzi di Neoplanta
Da li je ovo baš dres za takmičenja, ili sam ovako, reklamni? Video sam u poslednjih par godina par tih retro varijanti, ali ovo je prvi put da vidim da neko baš ima i ovaj "učkur".
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
A i mi poredimo Nike i Jomu. Pa ovi nasi nisu mogli raspored boja da ubodu iz prve a ne da dizajniraju retro dres.
I kakav je to sponzor koji nije u stanju da isporuci vecu kolicinu opreme za od koje bi jedan deo isao za klub a drugi namenjen za prodaju.
Nije samo dres najinteresantniji kupcima vec i trenerice, patike, majice za trening i sve ono sto Joma zapravo pravi za ovaj klub.
Stvarno je smesno stampati upaljace od 10 dinara i hemijske od 3 dinara. To nije suvenir. Suvenir je nesto sto ce ti trajati a ne nesto sto ces popusiti za mesec dana.
Ako vec zele upaljace zasto to ne bude ovakav upaljac?
http://i.ebayimg.com/t/Zippo-Lighter-Li ... esent-/00/$(KGrHqN,!h0E4qRDB16lBOT6YecwV!~~_12.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Oni upaljaci i hemijske su ok ako hoces da ih delis na poklon. I sto neko rece, ne treba izmisljati toplu vodu, vec pogledati samo najpoznatije svetske klubove i njihove shopove.
Ne treba mi da sve kopiramo od njih ali ne treba ni da pravimo nista gore stvari od toga. O onom kacketu necu ni da trosim reci, ono je smesno.
I kakav je to sponzor koji nije u stanju da isporuci vecu kolicinu opreme za od koje bi jedan deo isao za klub a drugi namenjen za prodaju.
Nije samo dres najinteresantniji kupcima vec i trenerice, patike, majice za trening i sve ono sto Joma zapravo pravi za ovaj klub.
Stvarno je smesno stampati upaljace od 10 dinara i hemijske od 3 dinara. To nije suvenir. Suvenir je nesto sto ce ti trajati a ne nesto sto ces popusiti za mesec dana.
Ako vec zele upaljace zasto to ne bude ovakav upaljac?
http://i.ebayimg.com/t/Zippo-Lighter-Li ... esent-/00/$(KGrHqN,!h0E4qRDB16lBOT6YecwV!~~_12.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Oni upaljaci i hemijske su ok ako hoces da ih delis na poklon. I sto neko rece, ne treba izmisljati toplu vodu, vec pogledati samo najpoznatije svetske klubove i njihove shopove.
Ne treba mi da sve kopiramo od njih ali ne treba ni da pravimo nista gore stvari od toga. O onom kacketu necu ni da trosim reci, ono je smesno.
- Toto Riina
Na pitanje da li ce moci da se kupi retro dres, odgovor je zavisi koliko komada Joma posalje
Pa zar se ne salje koliko narucis ili Cir ponovo ima svoje metode.

Zato sto ovi koje ce prave kostaju 100komada za evro u Kini.Stexman wrote: Ako vec zele upaljace zasto to ne bude ovakav upaljac?
0.0625
Momak u dresu Vose ometa Brazilke pri izvodjenju sedmerca u krcatoj Areni 

Željko Brkić jedan je od nas!!!