Transferi
Re: Transferi
Čumić je nizak, ali veoma brz i prodoran i predstavljaće ozbiljno oružje u napadu. Njegov dolaskom će najviše da ispašta Nešković, u manjoj meri i Kabić ili Malbašić (ne znam koga Rastavac više forsira). Nešković je u prvom timu od svoje šesnaeste godine, nije mnogo napredovao, a više nije ni bonus igrač. Ako nema kvalitet za Vojvodinu sada neće imati ni za godinu ili dve, ma koliko da je naše dete i ma koliko da nam je drag. Vukčević je isto totalni višak, pogotovo što je sada tu i Malbašić koji po potrebi može da igra i špica, što je kod nas i radio i to prilično uspešno.
Ne znam nikakvu pozadinu Turija nego rezonujem,citam izmedju redova... sto opet ne znaci da sam u pravu... Razmisli i sam sta bi moglo biti zajednicko vecini dovedenih igraca

Čestitam Vojo na uspešnoj prognozi!

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... lca/429526
- Deep Purple
@Voja
Pre svega Stevanović je loš tehnički i tu se njegove šanse za minutima u Vojvodini trenutno završavaju. Nema tu puno filozofije i nema tu priče oko toga dobio ili ne šansu, odradio je pripreme sa klubom, trener je video šta zna, šta ne, ne vidi ga i tjt. Šatara je mnogo bolji tehnički a da li je bolji celokupno od Stevanovića ne znam ali je kalup štopera kakvog želi Rastavac.
Inače nisam ispričao ali izvesni skaut koji radi u Teleoptiku mi je pre početka prošle sezone rekao da ne razume zašto je partizan doveo Saničanina a ispustio Stevanovića jer je po njegovom mišlienju Stevanović dosta bolji igrač. Ja sam prošle sezone na forumu jako branio Stevanovića od “zluradih” komentara ovde ali kada se ne uklapaš treneru u koncepciju onda je to skroz drugačija stvar a Stevanović je ipak štoper koji igra na “palac” i sa takvim načinom igre nije ni imao šanse kod Rastavca.
Pre svega Stevanović je loš tehnički i tu se njegove šanse za minutima u Vojvodini trenutno završavaju. Nema tu puno filozofije i nema tu priče oko toga dobio ili ne šansu, odradio je pripreme sa klubom, trener je video šta zna, šta ne, ne vidi ga i tjt. Šatara je mnogo bolji tehnički a da li je bolji celokupno od Stevanovića ne znam ali je kalup štopera kakvog želi Rastavac.
Inače nisam ispričao ali izvesni skaut koji radi u Teleoptiku mi je pre početka prošle sezone rekao da ne razume zašto je partizan doveo Saničanina a ispustio Stevanovića jer je po njegovom mišlienju Stevanović dosta bolji igrač. Ja sam prošle sezone na forumu jako branio Stevanovića od “zluradih” komentara ovde ali kada se ne uklapaš treneru u koncepciju onda je to skroz drugačija stvar a Stevanović je ipak štoper koji igra na “palac” i sa takvim načinom igre nije ni imao šanse kod Rastavca.
Neku zajednicku crtu u vezi Cumica, mogu naslucivati samo u Olimpijakosu, gledajuci sportski.
Mozda postoji neki drugi biznis za kojeg ne znam? Ali, stvarno, ne znam. Ne pada mi na pamet, ali ne insistiram da izneses javno.
Mozda postoji neki drugi biznis za kojeg ne znam? Ali, stvarno, ne znam. Ne pada mi na pamet, ali ne insistiram da izneses javno.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Znači sve su manje šanse da stigne Radoja. Ostao je još jedan neotkriveni igrač koji stiže. Ako je to štoper onda je to to.
Ako se neko seca cesto (i pre dolaska ove uprave) sam predlagao ovde Antonijevica kao igraca kojeg bih voleo u Vosi,tako da moram da budem srecan posle ovog potezaKarlsson wrote: ↑Fri Sep 02, 2022 8:23 pm Čestitam Vojo na uspešnoj prognozi!![]()
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... lca/429526

A Turija reci cu ti,al opet ne mora biti tacno,biraju se samo igraci koji mogu biti veoma profitabilni po odlasku iz Vose.Znaci ako igrac u startu ima dobar pedigre da moze za visestruko vise da se proda (nego sto je placen) iz Vose dovescemo ga,pre nego nekog dokazanog koji ima momentalni kvalitet,ali i koji u buducnosti ne obecava dobar profit. A sad na tebi je da procenis dal sam ispravno rezonovao ili ne!?
Zato sam i ja toliko insistirao na Valakariju (koji upravo igra i dao je gol iz penala) jer moze da garantuje veliki profit,ali je problem sto on za razliku od ovih dosadasnjih za njega se trazi i veliki ulog,a na to izgleda nismo spremni.
Inace Valakari i sledeci klub bi mogli da budu slicna prica kao Sergej i Genk... kupili ga od nas za neko milionce,a prodali za 12.
Sama logika namece da sa istom statistikom uspesnosti npr. Carevica i Simica,Carevica mozemo da cenimo 3x vise zbog njegovog CVa,zar ne!?
Last edited by Voja on Fri Sep 02, 2022 8:54 pm, edited 2 times in total.

Pa to i jeste jedini ispravan rezon, ako gledaš unapred, a ne samo da prodaš i spališ ono što ne možeš da uvališ. Levi bek je bio izvestan, jer ne možeš sezonu pregurati samo sa tri, a da nisi pod krilom duha koji lebdi. Sad je nedoumica, ukoliko novac nije pitanje, da li pojačati vezu ili obezbediti rotaciju za odbranu.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- Deep Purple
@Voja
Ja se sećam i odmah sam pomislio na tebe kad sam prvi put čuo za njega da se spominje. Za ovo drugo, pa zar to nije normalna i poželjna stvar da se dovode igrači koji mogu da pruže a posle i da se prodaju? A opet nisu dovedeni Baraye, Nikolići, Malbašić i Traore zbog prodaje? Od ovih imena za neko veće obeštećenje možda može da ode samo Traore ostali eventualno ili Rusija i Arapske države ali nisu dovedeni zbog prodaja već zbog instant kvaliteta?
@Karlsson
Do sad je Mare u nekoliko navrata navodio broj pojačanja koji dolazi i nijednom do sad se nije ispostavilo tačnim broj koji je naveo. Tako da gledati kako stiže mali Antonijević znači da stiže još samo jedan igrač mislim da nije tačno.
Sviđa mi se što klub dovodi igrače gde vidi da fale.
Ja se sećam i odmah sam pomislio na tebe kad sam prvi put čuo za njega da se spominje. Za ovo drugo, pa zar to nije normalna i poželjna stvar da se dovode igrači koji mogu da pruže a posle i da se prodaju? A opet nisu dovedeni Baraye, Nikolići, Malbašić i Traore zbog prodaje? Od ovih imena za neko veće obeštećenje možda može da ode samo Traore ostali eventualno ili Rusija i Arapske države ali nisu dovedeni zbog prodaja već zbog instant kvaliteta?
@Karlsson
Do sad je Mare u nekoliko navrata navodio broj pojačanja koji dolazi i nijednom do sad se nije ispostavilo tačnim broj koji je naveo. Tako da gledati kako stiže mali Antonijević znači da stiže još samo jedan igrač mislim da nije tačno.
Sviđa mi se što klub dovodi igrače gde vidi da fale.
Ne znam u Metalcu sam bio odusevljen Antonijevicem,delovao mi je da moze da trci za jos 3 utakmice,a dobar i tehnicar... al opet Metalac je specificna sredina... ono sto me raduje je to sto mi nekako slazuci ovaj tim pomalo licimo na njihov sistem,tako da ocekujem da se Antonijevic odlicno uklopi i bude jos jedan igrac kojeg sam dobro (pr)ocenio.Deep Purple wrote: ↑Fri Sep 02, 2022 8:54 pm @Voja
Sto se ovog drugog tice ako bi nastavili da sirimo temu mozda bi dosli do milion novih otvorenih pitanja. Nije isto dovesti igraca,afirmisati ga kroz 3-4 sezone i minimalno zaraditi na njemu,ali imati stabilnost rezultata,zadovoljnu publiku.Ili ga prodati posle prvih 10 dobrih utakmica i dorbo zaraditi. A i ciljevi profita mogu biti itekako razliciti,tako da videcemo.... Recimo i Terzic dovodi igrace da se posle prodaju

Pa, ako dovedeš Radoju pod pristojnim da bi uz njega sazreo Miletić, obezbedio rezultate i privukao publiku, onda je to rezonski. Ako dovedeš Baraja, da bi sačekao Kabića ili Miloševića, pod gore navedenim uslovima, onda je to opet dobar potez. I slično.
Naravno, nije to uvek slučaj, ali mi je uvek drago kad se iz niza poteza vidi makar neka dugoročna strategija. Ne idealizujem, ali ono što se sad dešava, zaista je pozitivno u odnosu na poslednju deceniju, ako ne više. Setimo se samo šlepera drvne građe ili timova za jednu sezonu.
Naravno, nije to uvek slučaj, ali mi je uvek drago kad se iz niza poteza vidi makar neka dugoročna strategija. Ne idealizujem, ali ono što se sad dešava, zaista je pozitivno u odnosu na poslednju deceniju, ako ne više. Setimo se samo šlepera drvne građe ili timova za jednu sezonu.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- Deep Purple
Antonijević i zvanično.
@Voja Slažem se Vojo delikatna tema koja otvara mnogo pitanja.
@Voja Slažem se Vojo delikatna tema koja otvara mnogo pitanja.
-
Čestitke na još jednom pojačanju. Ozbiljnije zavrsavate prelazni rok od "blizanaca".
Pa zavisi, jedan Radoja može da proda više Topića.
Npr pankov i babić bi trebali svaki da daju Ninu Pekariću od plate, jer da nije bilo njega nikad se ne bi prodali.
poletanović bi bez Radoje Belgiju video samo na razglednici.
Neki igrači prave svoje saigrače boljim.
Topić izgleda neuporedivo bolje pored Milosavljevića, nego pored Busnića prošle godine.