Фирмин новогодишњи коктел одржаће се у петак у ложи са почетком од 19 часова. Позивамо све навјаче и све којима је Војводина у срцу да дођу на дружење и да сумирамо утиске после тешке полусезоне за наш клуб.
Brate, nemoj me shvatiti pogrešno, nemam ništa ni protiv koga. Ali, dok god se navijači budu sastajali u loži, neće valjati za grupu. Na žalost - to se, već poodavno, odražava na brojnost grupe (kojoj ja btw. želim sve najbolje)...
P.S. Što se prikazanih artikala marketinga tiče, ima da pokupujem sve do jednog i da ih odnesem na Ekonomski fakultet, da studentarija vidi kako će završiti ako ne bude učila
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Ovo je tek vrh! Od svakog pljesa koji ova gospođa utalja, klub ima zaradu. Da se sa ovim krenulo kod nas pre 10 godina, ja sam bi isfinansirao nadogradnju istoka
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
@budababa: da su bili iole pametni mogli su sa Brenom da stupe u dil. Svako sa godišnjom propusnicom za bilo koju tribinu kupovinom pljeska finansira kao što si rekao sređivanje stadiona. Ne bi morali da troše na prikolicu. Već samo Brenu malo da prefarbaju iz zelenog u belo-crveno.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
ragazzi di Neoplanta wrote:Jel možda neka greška? 2000 RSD?
Jel' to i u našoj upravi kubure sa nulama, kao ovi sa kineskim milijardama
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
cena dresa je ok pa ako je i kvalitet pristojan verovatno ga i kupim, cak bi i cenu kalendara shvatio kad bi recimo to za 2000 bio kalendar sa raznim dodatnim sadrzajem tipa potpisi igraca ,dodatne strane o istoriji vojvodine itd..a da uz taj kalendar stampaju i jednu prostiju varijantu koja bi kostala do 500 din i reprodukciju kalendara sa dodatnim sadrzajem ali na losijem papiru koji bi kostao do 500 din
Strip Princ Valijant u novom izdanju Čarobne knjige formata 33x24 cm, tvrde korice, 112 strana, sve u boji, na kvalitetnom papiru, sam platio 770 dinara a ovo da košta 2000 dinara? Pa jel i sezonsku dobijam pride?
Minja wrote: I do sada sam mislio da klub vode ljudi koji to ne treba da rade i jasno je kao dan da kako seju tako ce i znjeti, barem sto se tice posete i podrske. Ovo ce biti polusezona najbednije posete i najbednije podrske, verovatno, na nivou ratnih devedesetih.
Nije problem cena kalendara, karte, dresa, vec odluka svakog pojedinca da li zeli, ili ne zeli da finansijski pomogne neformalnu grupu gradjana, si****a i d****a koji se predstavljaju kao uprava i zaposleni u FK Vojvodina. Dakako, tamo ima i onih do kojih bi bilo smisleno i korisno da stigne neki dinar, ali posto do njih sigurno stici nece, moji troskovi prema FK Vojvodina ove godine ce iznositi deset hiljada milijardi nicega.