Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
njaks

Re: Marketing kluba

Post by njaks »

Фирмин новогодишњи коктел одржаће се у петак у ложи са почетком од 19 часова. Позивамо све навјаче и све којима је Војводина у срцу да дођу на дружење и да сумирамо утиске после тешке полусезоне за наш клуб.

Видимо се у ложи у 19ч. :cheers:
lala1914

Post by lala1914 »

koliko je ocajan kalendar, da li ga je neko video kompletnog?
Marcello

Post by Marcello »

njaks wrote:Видимо се у ложи у 19ч. :cheers:
Brate, nemoj me shvatiti pogrešno, nemam ništa ni protiv koga. Ali, dok god se navijači budu sastajali u loži, neće valjati za grupu. Na žalost - to se, već poodavno, odražava na brojnost grupe (kojoj ja btw. želim sve najbolje)... :cheers:

P.S. Što se prikazanih artikala marketinga tiče, ima da pokupujem sve do jednog i da ih odnesem na Ekonomski fakultet, da studentarija vidi kako će završiti ako ne bude učila :mrgreen:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
21114

Post by 21114 »

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 8523_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Što se mene tiče, ovako se prodaju sezonske karte!
Darlington FC!
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
budababa

Post by budababa »

Ovo je tek vrh! Od svakog pljesa koji ova gospođa utalja, klub ima zaradu. Da se sa ovim krenulo kod nas pre 10 godina, ja sam bi isfinansirao nadogradnju istoka :mrgreen:

Image
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
kowalski

Post by kowalski »

jedino što bi ovde od svake ovaj i slični njemu imali zaradu. a ko pojede može da se ispovraća od muke. po njima.

Image
Image
21114

Post by 21114 »

@budababa: da su bili iole pametni mogli su sa Brenom da stupe u dil. Svako sa godišnjom propusnicom za bilo koju tribinu kupovinom pljeska finansira kao što si rekao sređivanje stadiona. Ne bi morali da troše na prikolicu. Već samo Brenu malo da prefarbaju iz zelenog u belo-crveno.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
Akcent

Post by Akcent »

Kalendar 2000 din :!: Strašno..

Retro dres 3300 (jeftiniji od običnih)
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

Jel možda neka greška? 2000 RSD? Jel može neko da okači taj retro dres da ga vidimo?
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
Turija

Post by Turija »

ragazzi di Neoplanta wrote:Jel možda neka greška? 2000 RSD?
Jel' to i u našoj upravi kubure sa nulama, kao ovi sa kineskim milijardama :oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
srkins

Post by srkins »

cena dresa je ok pa ako je i kvalitet pristojan verovatno ga i kupim, cak bi i cenu kalendara shvatio kad bi recimo to za 2000 bio kalendar sa raznim dodatnim sadrzajem tipa potpisi igraca ,dodatne strane o istoriji vojvodine itd..a da uz taj kalendar stampaju i jednu prostiju varijantu koja bi kostala do 500 din i reprodukciju kalendara sa dodatnim sadrzajem ali na losijem papiru koji bi kostao do 500 din
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Strip Princ Valijant u novom izdanju Čarobne knjige formata 33x24 cm, tvrde korice, 112 strana, sve u boji, na kvalitetnom papiru, sam platio 770 dinara a ovo da košta 2000 dinara? Pa jel i sezonsku dobijam pride?
Io odio Belgrado
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Minja wrote: I do sada sam mislio da klub vode ljudi koji to ne treba da rade i jasno je kao dan da kako seju tako ce i znjeti, barem sto se tice posete i podrske. Ovo ce biti polusezona najbednije posete i najbednije podrske, verovatno, na nivou ratnih devedesetih.
A mozda je bas to i cilj? :frown:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Turija wrote:
ragazzi di Neoplanta wrote:Jel možda neka greška? 2000 RSD?
Jel' to i u našoj upravi kubure sa nulama, kao ovi sa kineskim milijardama :oops:
Људи, идите у књижаре па погледајте шта можете све да добијете за 2000 рсд!Биће интересатно да видимо број продатих календара!
kowalski

Post by kowalski »

Nije problem cena kalendara, karte, dresa, vec odluka svakog pojedinca da li zeli, ili ne zeli da finansijski pomogne neformalnu grupu gradjana, si****a i d****a koji se predstavljaju kao uprava i zaposleni u FK Vojvodina. Dakako, tamo ima i onih do kojih bi bilo smisleno i korisno da stigne neki dinar, ali posto do njih sigurno stici nece, moji troskovi prema FK Vojvodina ove godine ce iznositi deset hiljada milijardi nicega.
Image
Post Reply