Transferi
-
Ljudi,ne moze se tako gledati.Ako tako gledamo onda je i Davidov problematican lik,jer je za nekoliko godina promenio dosta klubova(doduse istih).Kula,Cacak,Vojvodina,ZTK,Kula,pa opet Vojvodina...Malo li je?Ako valja,treba biti strpljiv,a ako ne valja-prijatno i dovidjenja!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
- Grof Žekula
- Administrator
Ne sporim ja da on (Da Košta) treba da ima "milion" kombinacija u prelaznom roku i ako ih ima (a ni to ne znamo) neka je i dokaz da je tražen i da vredi...Sporim činjenicu da dva puta nije ni seo u avion (a takav je dogovor bio tj ON nije ispoštovao taj dogovor,a na njega je pristao) da dođe da vidi ko smo,šta smo,šta nudimo,šta tražimo (sve može da obavi u jednom danu,a ni te avionske letove ne plaća on-valjda mu pregovori sa nama u trajanju od 30 minuta u životu nisu "ispod časti"?)...Nek dođe i neka kaže da ima još varijanti i kombinacija i da će nam javiti do tad i tad,kad o svemu promisli (ili nek se zajednički utvrdi taj rok,a neki rok MORA postojati)!Kakve god da su (mislim za njega,za ostale će biti odlične)-pripreme su počele!
Možda se uplašio ove "eskalacije" svinjskog gripa u nas?Od noćas možda žali za preminulim kraljem pop muzike?
Ovako mi se čini da on (Da Košta) o nama razmišlja po principu "s njima ću lako ako svuda izvisim i to kad JA budem mogao i hteo" tj da on ni nema nameru da dođe!!!Možda će telefonom,mailom,sms-om javiti da stiže negde krajem jula kad se odmori,izvaga ponude i kada ga svi "otresu" (ako se i sa drugim klubovima u pregovorima ponaša ovako isto)?Da li će nam takav igrač biti istinsko "pojačanje"?Da li su njegovi motivi i želje da obuče naš dres ravni nuli?Tako PROFESIONALAC ne radi!!!
Ovde će mu 99% utakmica biti "male"...Koliko da ga čekamo i da li da u opšte platimo za onaj 1%???
Možda se uplašio ove "eskalacije" svinjskog gripa u nas?Od noćas možda žali za preminulim kraljem pop muzike?
Ovako mi se čini da on (Da Košta) o nama razmišlja po principu "s njima ću lako ako svuda izvisim i to kad JA budem mogao i hteo" tj da on ni nema nameru da dođe!!!Možda će telefonom,mailom,sms-om javiti da stiže negde krajem jula kad se odmori,izvaga ponude i kada ga svi "otresu" (ako se i sa drugim klubovima u pregovorima ponaša ovako isto)?Da li će nam takav igrač biti istinsko "pojačanje"?Da li su njegovi motivi i želje da obuče naš dres ravni nuli?Tako PROFESIONALAC ne radi!!!
Ovde će mu 99% utakmica biti "male"...Koliko da ga čekamo i da li da u opšte platimo za onaj 1%???
Komenatar Djuriceve mame na b92. Ocigledno da je zena bila isprovocirana nekim negativnim i podrugljivim komentarima na racun njenog sina, pa se odlucila da im odgovori na nacin kao sto bi i svaka mama branila svoje dete
b92 wrote:HVALA SVIMA KOJI SU OVDE NESTO LEPO REKLI ZA MOG SINA.
ZASLUZIO JE ON ODAVNO BOLJE... KAO NJEGOVA MAJKA PRE SVEGA DA ZAHVALIM SIPIJU I NJEGOVOJ SKOLI FUDBALA, A ONDA FK INDJIJI, FK PARTIZANU , KOJI NIKO I NE SPOMINJE ,A IGOR JE TAMO IGRAO TRI GODINE, IGOR JE TALENTOVAN SPORTISTA KOJI JEDNAKO DOBRO IGRA I KOSARKU I KAO KLINAC JE BIO DRUGI U TRCANJU, MULTI TALENTOVAN IGRAC.
DOBRO DETE KOJE BI SVAKO POZELEO, DOBAR SIN, BRAT, SESTRIC...
SLABO PAMTITE ,A I BRZO ZABORAVLJATE STA JE IGOR DAO PRVO JUGOSLOVENSKOM, SCG, A ZATIM I SRPSKOM SPORTU.
IGOR JE BIO REPREZENTATIVAC SVIH POSTOJECIH SELEKCIJA, LOGICNO JE BILO DA IGRA I ZA NACIONALNU.
DA LI SE ZAPITAJU ONI KOJI NEGATIVNO KOMENTARISU, KOLIKO JE SAMO ODRICANJA, ENERGIJE I TUGE I NA KRAJU I SRECE... KOLIKO ODVOJENOSTI OD NAJMILIJIH, KAD NEKO KAO IGOR SVOJ ZIVOT STO POSTO POSVETI FUDBALU, ON JE IMAO CILJ, I KAMO SRECE DA MNOGI KOJI OVDE PISU NESTO RADE U ZIVOTU SEM STO SE BAVE TUDJIM ZIVOTIMA.
DA OTISAO JE I BAS GA BRIGA, E NIJE TAKO.
IGOR JE MOJ SIN, DA JA SAM NJEGOVA MAJKA I VOLIM GA MA STA BIO, IGOR JE DOKAZAO DA JE PAMETAN, JER JE ZAVRSIO INDJIJSKU GIMNAZIJU, PORED SVIH OBAVEZA I TO REDOVNO, A SADA VISU MENADZERSKU, ZAR JE SRAMOTA BITI USPESAN U SRBIJI.
DA POTEKAO JE U INDJIJI, PRVE KORAKE JE NAPRAVIO NA STADIONU FK AGROUNIJE GDE SAM GA JA ZAJEDNO SA SESTROM MINOM STARIJOM DVE GODINE POSLE TATINE UTAKMICE VODILA NA TEREN I UCILA KAKO SE SUTIRA I IGRA LOPTOM, DA BAS JA ZA INDJIJU POZNATA KAO RUKOMETASICA ZELEZNICARA, DA ,ALI JA SAM BILA KLINKA SA 15 I 16 GODINA SAM IGRALA KOD SACE NA BETONU INDJIJSKOG STADIONA ZA RUKOMET, TATA JE BIO FUDBALER ,ALI MI SMO BILI DECA, NISMO SE CAK NI POZNAVALI, UPOZNALI SMO SE 77. I POSLE PET GODINA POSTALI BRACNI PAR, DA ZNA INDJIJA KO SU IGOROVI RODITELJI,SAMO POGRESNOJ OSOBI SE PRIPISUJU ZASLUGE...
POSLE BITKE SVI GENERALI.
NEKA JE MOJ SIN ZIV I ZDRAV, A ZA MENE JE SVEJEDNO STA JE ON PO ZANIMANJU .
VELIKI POLJUBAC I SRETNO SINE MOJ
NEMOJ NIKADA ZABORAVITI STA SAM TE UCILA...
U ZLU NEPOKLEKNI, A U DOBRU SE NE VAZDIGNI...
HVALA SVIMA KOJI SU DALI SVOJ KOMENTAR BEZ OBZIRA NA SADRZINU.
VESNA SUVACAR
(mama, 26. jun 2009 11:22)
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Razumljiv komentar i nema smisla da bilo ko napada Djurica.A i nasem klubu je dosta dao i na kraju se nisu lepo poneli prema njemu.
Jedino bih ipak istakao malo preterivanja u tom majcinom postu,jer Djuric uopste nije bio reprezentativac svih mladjih selekcija.Pa za mladu reprezentaciju on mislim ili nije ni igrao,ili je odigrao utakmicu-dve kada je bilo manje vazno.
Da je fin momak stoji,ali da je bas za uzor nije tacno s obzirom da smo ga cesto vidjali u nocnom zivotu pre i posle utakmica i da je jurio mnoge zene.No,to je ljudski.
Sve najbolje Igoru u daljoj karijeri,meni je uvek bio simpatican.
Jedino bih ipak istakao malo preterivanja u tom majcinom postu,jer Djuric uopste nije bio reprezentativac svih mladjih selekcija.Pa za mladu reprezentaciju on mislim ili nije ni igrao,ili je odigrao utakmicu-dve kada je bilo manje vazno.
Da je fin momak stoji,ali da je bas za uzor nije tacno s obzirom da smo ga cesto vidjali u nocnom zivotu pre i posle utakmica i da je jurio mnoge zene.No,to je ljudski.
Sve najbolje Igoru u daljoj karijeri,meni je uvek bio simpatican.
Bato majstore vodi nas do titule 

Jebote,fudbaler kojeg nikad u zivotu niste videli ni kako izgleda a kamoli kako igra,ispade i necovek,neprofesionalac,dedica sa 30 godina,los fudbaler i ko zna sto jos?!
Kazete da mu je karijera u silaznoj putanji,slazem se definitivno vise nije igrac ni za Porto ni za Sporting ali uz duzno postovanje nasem klubu zar vi zaista mislite da Vojvodina stvarno moze da dovede kvalitetnog evropskog igraca kojem je karijera u uzlaznoj putanji,pa to ne mogu ni bolji ni finansijski jaci klubovi od nas,mogu samo da zamislim kako bi se osecali da navijate za Kluz koji je uzgred prosle sezone igrao Ligu Sampiona i to vise nego korektno sa bar pet-sest igraca u silaznoj putanji po vasem misljenju!
Mnogo igraca se ovde pominju kao zelje,od toga mnogo nasih bivsih igraca,Od Davidova koji se iz cuvenog Madjarskog ZTE-a vratio u Kulu,Franciskovica koji dere u Grblju,Radivojevica koji ni u tu Madjarsku ne moze da ode,Bore Filipovica koji je eto uspeo da se proda u Slovacku,Bataka kojeg navijaci Crne Gore proklinju da se penzionise,Pekarica koji ni u mrtvoj zvezdi nije imao mesto i onda jedan igrac kojem u toj njegovoj silaznoj formi,karijeri ili kako vec hocete poslednji klub bude ucesnik Lige Sampiona koju mi mozemo samo da sanjamo bude etiketiran na takav nacin pre nego sto je uopste i stigao,uostalom niko se nije bunio ni kada je Hucisvili stigao kod nas,a imao je sve karakteristike igraca kakvog nezelite u Vojovdini-mator,silazna putanja u karijeri,nista od njega necemo zaraditi jer ce otici kao slobodan igrac...
Kazete da mu je karijera u silaznoj putanji,slazem se definitivno vise nije igrac ni za Porto ni za Sporting ali uz duzno postovanje nasem klubu zar vi zaista mislite da Vojvodina stvarno moze da dovede kvalitetnog evropskog igraca kojem je karijera u uzlaznoj putanji,pa to ne mogu ni bolji ni finansijski jaci klubovi od nas,mogu samo da zamislim kako bi se osecali da navijate za Kluz koji je uzgred prosle sezone igrao Ligu Sampiona i to vise nego korektno sa bar pet-sest igraca u silaznoj putanji po vasem misljenju!
Mnogo igraca se ovde pominju kao zelje,od toga mnogo nasih bivsih igraca,Od Davidova koji se iz cuvenog Madjarskog ZTE-a vratio u Kulu,Franciskovica koji dere u Grblju,Radivojevica koji ni u tu Madjarsku ne moze da ode,Bore Filipovica koji je eto uspeo da se proda u Slovacku,Bataka kojeg navijaci Crne Gore proklinju da se penzionise,Pekarica koji ni u mrtvoj zvezdi nije imao mesto i onda jedan igrac kojem u toj njegovoj silaznoj formi,karijeri ili kako vec hocete poslednji klub bude ucesnik Lige Sampiona koju mi mozemo samo da sanjamo bude etiketiran na takav nacin pre nego sto je uopste i stigao,uostalom niko se nije bunio ni kada je Hucisvili stigao kod nas,a imao je sve karakteristike igraca kakvog nezelite u Vojovdini-mator,silazna putanja u karijeri,nista od njega necemo zaraditi jer ce otici kao slobodan igrac...
Ti si moj covek!!! Ustedeo si mi na vremenu samo,napisao bih isto!!!vladans wrote:Jebote,fudbaler kojeg nikad u zivotu niste videli ni kako izgleda a kamoli kako igra,ispade i necovek,neprofesionalac,dedica sa 30 godina,los fudbaler i ko zna sto jos?!

Ko prica o evropskom igracu u usponu karijere, pre se spominje neki Gaucos ili Karioka! Mrzim da ih pominjem, ali pokazao se kao ubedljivo najbolji model Dinama!vladans wrote:Jebote,fudbaler kojeg nikad u zivotu niste videli ni kako izgleda a kamoli kako igra,ispade i necovek,neprofesionalac,dedica sa 30 godina,los fudbaler i ko zna sto jos?!
Hucisvili je bio najbolji strelac i proglasen za najboljeg igraca Dinama iz Tibilisa! Cak je bio i prvi asistent svog kluba, tako da proveri neke cinjenice pre nego sto napises i tvrdis nesto! U Olipiku je bio najbolji igrac i kao takav stigao u Vosu gde zbog Lazetica i slicnih nije dobio sansu!
Mora se znati da strani fudbaler mora biti duplo bolji od domacih, da bi uspeo i da bi bio vredan dovodjenja. Treba imati u vidu da bi nas to i dosta kostalo, da njemu ocito Srbija i Vosa nisu preterani izazovi, pa je bolje uloziti u dobrog mladog igraca, zeljnog gradjenja karijere!
Samo sto tada treba da se otvorimo i dovedemo pravog igraca/e, a ne da dovodimo strance koji vise dolaze kao anonimni turisti! Koji su predmet sprdnje na Veterniku!
Zanimljiv transfer,da cujem vase misljenje,kako bi odreagovali kad bi mi napravili ovakav transfer!?
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/tex ... est=139005
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/tex ... est=139005

Stvarno nemam nameru da se upustam u neke duze rasprave sa tobom,ali ajd da ti bar na ovo odgovorim,procitaj bolje taj deo mog posta,pa ces shvatiti da ja nista nisam tvrdio oko Hucisvilija,niti sam omalovazavao njegove igracke kvalitete!Somborac wrote: Hucisvili je bio najbolji strelac i proglasen za najboljeg igraca Dinama iz Tibilisa! Cak je bio i prvi asistent svog kluba, tako da proveri neke cinjenice pre nego sto napises i tvrdis nesto! U Olipiku je bio najbolji igrac i kao takav stigao u Vosu gde zbog Lazetica i slicnih nije dobio sansu!
Eto moje pitanje za tebe(pored toga sto otprilike Gruzijsku ligu rangiram kao slicnu Crnogorskoj,pa mi ti svi uspesi,narocito sto su na nivou jednog kluba a ne lige ne deluju kao neki poseban uspeh)kada je on to bio najbolji strelac,asistent i igrac jednog Gruzijskog kluba,koliko je proslo od tada,gde je on to posle igrao,u nekom smesnom Grckom klubu,pa Moldavskom,pa Azerbejdzanskom!?
A pravilo nije da stranac mora da bude duplo bolji od najgoreg napadaca u klubu posto spominjes Lazetica vec najboljeg i onog koji predvidjen da bude starter,a ja definitivo mislim da Hucisvili nije dva puta bolji od Mrdje,pa makar sta ti mislio o njemu!
Somborac, potpuno se slažem sa Tobom.
Hucišvili je bio žrtva Lazetića.A, žrtava smo imali u polednjih 15 godina zaista previše, da smo valjda zauvek naučili lekciju (tako da me čudi da to neki dosad nisu shvatili.Despot je bio žrtva Ronalda i Maradone, Sepuja je bio žrtva čuvenog trija LSMa, Smiljanić je bio žrtva...Buač je bio žrtva....Trivunović je bio žrtva...Brkić je bio žrtva...sve do Ser Todića koji je bio žrtva Vlade Avramova... i da ne nabrajam , daleko bi nas odvelo.
Somborac je u pravu.Imamo iskusnog Hucišvilija i već dovoljno iskusnih igrača u najboljim igračkim godinama .Treba još skupiti mlade lavove i krenuti u ofanzivu.
Ko su 88 bili Siniša Mihajlović, Slaviša Jokanović, Dušan Mijić, Goran Kartalija, Miroslav Tanjga, Ljubomir Vorkapić, Milovac, naši Popović, Dakić, Mijucić...?Prava mera za njih su bili iskusni Šestić, i u zrelim godinama Punišić, Maras, Šapurić, Vujačić, Joksimović....
I danas imamo takvu okosnicu. Čemu moliti jednog probisveta koji se nigde nije skrasio i dokazao?Čak i kad bi došao u Vošu, njegov motiv bi bio ispod motiva jednog Vukajla, Purketa, Lazetića...A taman smo se takvih rešili (bar se nadam, jer još nisu otišli
, a već su jednom proletos ,,povampiravali").
Dovedite tog Babić umesto Košte, Franca ili Davidiva- ako baš njih ne želite.Dečko mora biti potencijal, jer je Borča ubedljivo gazila, a to se ne može bez vrhunskog igrača u veznom redu.
Taj mali će se jako dobro isplatiti.Nisam ga gledao, ali sve ovo iznad govori da ne mogu pogrešiti.
Hucišvili je bio žrtva Lazetića.A, žrtava smo imali u polednjih 15 godina zaista previše, da smo valjda zauvek naučili lekciju (tako da me čudi da to neki dosad nisu shvatili.Despot je bio žrtva Ronalda i Maradone, Sepuja je bio žrtva čuvenog trija LSMa, Smiljanić je bio žrtva...Buač je bio žrtva....Trivunović je bio žrtva...Brkić je bio žrtva...sve do Ser Todića koji je bio žrtva Vlade Avramova... i da ne nabrajam , daleko bi nas odvelo.
Somborac je u pravu.Imamo iskusnog Hucišvilija i već dovoljno iskusnih igrača u najboljim igračkim godinama .Treba još skupiti mlade lavove i krenuti u ofanzivu.
Ko su 88 bili Siniša Mihajlović, Slaviša Jokanović, Dušan Mijić, Goran Kartalija, Miroslav Tanjga, Ljubomir Vorkapić, Milovac, naši Popović, Dakić, Mijucić...?Prava mera za njih su bili iskusni Šestić, i u zrelim godinama Punišić, Maras, Šapurić, Vujačić, Joksimović....
I danas imamo takvu okosnicu. Čemu moliti jednog probisveta koji se nigde nije skrasio i dokazao?Čak i kad bi došao u Vošu, njegov motiv bi bio ispod motiva jednog Vukajla, Purketa, Lazetića...A taman smo se takvih rešili (bar se nadam, jer još nisu otišli

Dovedite tog Babić umesto Košte, Franca ili Davidiva- ako baš njih ne želite.Dečko mora biti potencijal, jer je Borča ubedljivo gazila, a to se ne može bez vrhunskog igrača u veznom redu.
Taj mali će se jako dobro isplatiti.Nisam ga gledao, ali sve ovo iznad govori da ne mogu pogrešiti.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ja stvrano ne razumem to da neko treba da bude DVA PUTA BOLJI od nekog, da bi igrao umesto tog.Za mene je apsolutno dovoljno DA JE BOLJI.Da mi imamo dva puta bolji tim, igrali Ligu šampiona.vladans wrote:[A pravilo nije da stranac mora da bude duplo bolji od najgoreg napadaca u klubu posto spominjes Lazetica vec najboljeg i onog koji predvidjen da bude starter,a ja definitivo mislim da Hucisvili nije dva puta bolji od Mrdje,pa makar sta ti mislio o njemu!
Znate li vi šta znači dvaput bolji u sportu?Pa to je nebo i zemlja.Samo bolji, već je fantastična razlika.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija bez potrebe se menjaju teze,ovde se uopste ne radi o tome dal je Hucisvili bio necija zrtva ili ne,jer ce na kraju ispasti kako sam ja bio na strani Lazetica i Marica a vi na Hucisvilijevoj vec o tome kako je nekom izgledao Hucisvilijev CV pre nego sto je stigao kod nas a kako ovog Portugalca i sta bi vi svi ovde mislili da hipoteticki Hucisvili recimo nije ni dosao kod nas,vec se eto Pantelic u ovom prelaznom roku lomi izmedju nekog Gruzijca Hucisvilija koji igra u Olimipku iz Bakua i nekog Portugalca Da Koste koji igra u Anortozisu?!Ko bi od njih dvojice bio u prednosti kod nas ovde ali realno?!
Za mene, bez dileme Hucišvili, jer sam ga gledao i nije nas zavlačio.vladans wrote: i sta bi vi svi ovde mislili da hipoteticki Hucisvili recimo nije ni dosao kod nas,vec se eto Pantelic u ovom prelaznom roku lomi izmedju nekog Gruzijca Hucisvilija koji igra u Olimipku iz Bakua i nekog Portugalca Da Koste koji igra u Anortozisu?!Ko bi od njih dvojice bio u prednosti kod nas ovde ali realno?!
(a mi njega jesmo, i to fest. Od priprema u Antaliji i potpisivanja Ugovora, pa potom čitavog proleća.I, čovek je, posle svega toga, dao veoma korektan intervju o svom boravku u Novom Sadu . Bio je objavljen ovde, ili je bio link prema Mondu, ili ne znam kojim novinama...?).
Pozdrav, Vlado.
-