Vuke wrote:Da li bi bio ljubazan da nas prosvetliš ko je sa tribine stadiona "Karadjordje" sisao vesla, meni liči na uvredu navijača Vojvodine ta tvoja rečenica i prilično mi smeta.
Ne znam zasto okreces pricu sada na "vredjanje navijaca" no dobro...
Svi oni koji veruju da je Brana Ilic imenom i prezimenom zasluzeno igrao u prvih 11 tih x utakmica kada to nije smelo da se desi ni u kom slucaju.(uzmijuci u obzir njegovu formu)
Svi oni koji veruju da je on zasluzeno pozvan u reprezentaciju Srbije, svi oni koji veruju da nemamo boljeg izvodjaca penala pa ih bas zato sve izvodi Brana itd.
Svi oni su izgleda malo vise naivni, a ja sam u onom delu koji to ne guta. Pa sad iznosio taj deo 3,5 10 ili 90% nase tribine.
Nemoj molim te ja sada da treba da te ucim kako se ovde dobija poziv u reprezentaciju i slicne stvari.
Kako se na spisku nadju Dimitrijevici,Vilotici i ostali gurani igraci pa sve do Brane.
Ne znam koliko imas godina, ali ako pratis fudbal barem 5 godina u nazad u ovoj drzavi ovakve stvari ne bih ni trebao da ti objasnjavam niti da mi trazis dokaze.
To je kao kada bi mi rekao daj mi dokaz da je Karadzic lopov i da nam unistava fudbal, u suprotnom on je verovatno po tebi odlican a ja pricam besmislice.
Sto se tice cinjenica koje takodje navodis.
Bilo ko da je izveo
samo 50% penala koje je izveo Brana bio bi prvi strelac ekipe. Da ne spominjem minutazu jednog Bojovica recimo u poredjenju sa Branom.
Tako da to sto ti iznosis kao cinjenicu nije relevantan podatak.
Vuke, nismo deca.