Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Transferi

Post by Voja »

churguzijanac wrote: Tue Sep 20, 2022 7:11 pm
Voja wrote: Tue Sep 20, 2022 4:49 pm Moj centarfor od kako sam ga promovisao forumasima nije dao gol,sto nam ide u prilog pasce mu cena za zimu :mrgreen:
Treba da promeni sredinu :mrgreen:
Ne spominji sredinu... i nama je potrebna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image
Danilo

Post by Danilo »

Zadnjeg dana prelaznog roka otpao je Nikolov , kockali smo se sa ponudom....i posle je bilo kasno izabrao je Steauu.Ožegovic je želeo da dodje u klub , al nije hteo da čeka kraj prelaznog roka...
Karlsson

Post by Karlsson »

Pa dobro, ako se završio prelazni rok ne mora da znači da moramo prestati sa dovođenjem pojačanja. Neki domaći klubovi su nastali da dovode novajlije i nakon prelaznog roka, a Štutgart recimo prekjuče je doveo štopera.
Ima na tržištu masa kvalitetnih slobodnih igrača, pa čak i iznenađujuće dosta domaćih.
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Radoja baš neće da se vraća u Srbiju (potpuno ga razumem).
Samo, već je skoro oktobar, prodje pola sezone dok on čeka da se neko povredi u Španiji pa da se ubaci.

Ne verujem da ćemo mi ikoga dovoditi do zime. Ove što smo hteli nismo uspeli, dovodjenje nekoga samo reda radi je besmisleno.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Мени није јасно, ако се знало да ће доћи Чумић, а са њим имамо 4 квалитетна крила( Кабић, Барај, Малбашић и Чумић), зашто онда није продат Симић, ако је већ желео да иде (по партијама којим показује после пропалог трансфер) и таман за те паре да су довели неку квалитетну 10-ку !?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Forza Voša

Post by Forza Voša »

Uvek sa tobom wrote: Wed Sep 21, 2022 6:18 pm Мени није јасно, ако се знало да ће доћи Чумић, а са њим имамо 4 квалитетна крила( Кабић, Барај, Малбашић и Чумић), зашто онда није продат Симић, ако је већ желео да иде (по партијама којим показује после пропалог трансфер) и таман за те паре да су довели неку квалитетну 10-ку !?
Mozda zato sto Zvezda ima procente pa nam je bolje da je tu nego da ode za ...

Kvalitetna 10ka? Da li je imaju Liverpul, Plzen, Bode, ... Mi vec imamo igraca sa brojem 10 na ledjima i mislim da uopste ne treba da se fokusiramo na to ili na formaciju 4231, 4141, 442 ili kako vec jer fudbal je igra kretanja, kombinatorike, odvlacenja igraca, zavlacenja, ... dakle sve ono sto se radi 90 i kusur minuta a ne jedan potez, vic i namazanost jednog igraca. Znam na sta ciljas ali mi od Djurovskog i Merebasvilija to nismo imali. Stojan Vranjes to nije bio, Ivanic je imao dobru dubinsku loptu, Meleg je mogao biti da je sportista i vojnik ko Nastic ili Radoja. Sergej i Kosovic su bili malo povuceniji te ih nisam ni uzeo u razmatranje. Bio je jedno vreme i onaj Zilkic u omladincima al nije dobio sansu kad je trebalo pa je otisao. Imas sada u omladincima Apostolovskog, fantazija od igraca, moze da igra i to i ono sto su Kica Kosovic i Sergej.
„Hasta la Victoria Siempre!“
churguzijanac

Post by churguzijanac »

To je to.Kanda nema više ništa do zime.
Karlsson

Post by Karlsson »

Ništa onda gubimo protiv blizanaca ubedljivo, molimo se Bogu da Traore i Carević budu na nivou ne bi li izvukli bod protiv TSC-a i da svaku drugu utakmicu protiv Javora, Napretka, Kolubare, Radnika... dobijemo nekom frljokom u drugom poluvremenu.
slanina

Post by slanina »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... rom/431362

Uprava da reaguje,evo centarfora,ako može Maribor možemo i mi. :mrgreen:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
fare

Post by fare »

Forza Voša wrote: Wed Sep 21, 2022 7:02 pm
Uvek sa tobom wrote: Wed Sep 21, 2022 6:18 pm Мени није јасно, ако се знало да ће доћи Чумић, а са њим имамо 4 квалитетна крила( Кабић, Барај, Малбашић и Чумић), зашто онда није продат Симић, ако је већ желео да иде (по партијама којим показује после пропалог трансфер) и таман за те паре да су довели неку квалитетну 10-ку !?
Mozda zato sto Zvezda ima procente pa nam je bolje da je tu nego da ode za ...

Kvalitetna 10ka? Da li je imaju Liverpul, Plzen, Bode, ... Mi vec imamo igraca sa brojem 10 na ledjima i mislim da uopste ne treba da se fokusiramo na to ili na formaciju 4231, 4141, 442 ili kako vec jer fudbal je igra kretanja, kombinatorike, odvlacenja igraca, zavlacenja, ... dakle sve ono sto se radi 90 i kusur minuta a ne jedan potez, vic i namazanost jednog igraca. Znam na sta ciljas ali mi od Djurovskog i Merebasvilija to nismo imali. Stojan Vranjes to nije bio, Ivanic je imao dobru dubinsku loptu, Meleg je mogao biti da je sportista i vojnik ko Nastic ili Radoja. Sergej i Kosovic su bili malo povuceniji te ih nisam ni uzeo u razmatranje. Bio je jedno vreme i onaj Zilkic u omladincima al nije dobio sansu kad je trebalo pa je otisao. Imas sada u omladincima Apostolovskog, fantazija od igraca, moze da igra i to i ono sto su Kica Kosovic i Sergej.
Paločević samo ne znam jel bio pre ili posle .
churguzijanac

Post by churguzijanac »

slanina wrote: Thu Sep 22, 2022 9:49 am https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... rom/431362

Uprava da reaguje,evo centarfora,ako može Maribor možemo i mi. :mrgreen:
Nama treba sveža krv na toj poziciji, a ne neko pri zalasku karijere.Afrikanac, 25-26 godina, oko 1.90 m visok, razbijač, ko što je brat meri bio :mrgreen:
fare

Post by fare »

Danilo wrote: Tue Sep 20, 2022 11:21 pm Zadnjeg dana prelaznog roka otpao je Nikolov , kockali smo se sa ponudom....i posle je bilo kasno izabrao je Steauu.Ožegovic je želeo da dodje u klub , al nije hteo da čeka kraj prelaznog roka...
Ako je istina za Ožega stvarno šteta taman bi lepo mogao NN na 10 - ku a Ožega u špic.
fare

Post by fare »

Nevernik II

Post by Nevernik II »

fare wrote: Wed Sep 28, 2022 2:24 pm https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1694200/ ... 4b-cJQ_mNE Oće ga neko pokupiti džabe :shock:
Naravno da hoće.
Dobićemo saopštenje uprave da su za to krivi roditelji i menadžeri.
Turija

Post by Turija »

Ovo sa Milosevicem, vec predugo traje i postaje ozbiljan problem za Vojvodinu.
Moze lako da bude: ko trazi vece, izgubi iz vrece - za obe strane.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply