Uvek sa tobom wrote: ↑Wed Sep 21, 2022 6:18 pm
Мени није јасно, ако се знало да ће доћи Чумић, а са њим имамо 4 квалитетна крила( Кабић, Барај, Малбашић и Чумић), зашто онда није продат Симић, ако је већ желео да иде (по партијама којим показује после пропалог трансфер) и таман за те паре да су довели неку квалитетну 10-ку !?
Mozda zato sto Zvezda ima procente pa nam je bolje da je tu nego da ode za ...
Kvalitetna 10ka? Da li je imaju Liverpul, Plzen, Bode, ... Mi vec imamo igraca sa brojem 10 na ledjima i mislim da uopste ne treba da se fokusiramo na to ili na formaciju 4231, 4141, 442 ili kako vec jer fudbal je igra kretanja, kombinatorike, odvlacenja igraca, zavlacenja, ... dakle sve ono sto se radi 90 i kusur minuta a ne jedan potez, vic i namazanost jednog igraca. Znam na sta ciljas ali mi od Djurovskog i Merebasvilija to nismo imali. Stojan Vranjes to nije bio, Ivanic je imao dobru dubinsku loptu, Meleg je mogao biti da je sportista i vojnik ko Nastic ili Radoja. Sergej i Kosovic su bili malo povuceniji te ih nisam ni uzeo u razmatranje. Bio je jedno vreme i onaj Zilkic u omladincima al nije dobio sansu kad je trebalo pa je otisao. Imas sada u omladincima Apostolovskog, fantazija od igraca, moze da igra i to i ono sto su Kica Kosovic i Sergej.