Jelen Super Liga 2010/11
Drugi gol je sumnjiv do zla Boga, ali prvi mi uopste ne deluje sumnjivo. Nekako standardan gol koji se vidja i u Evropi i kod nas, ostar sut po zemlji u drugi ugao. Po vidjenom zvezda promasila dva zicera u drugom poluvremenu, a u prvom Spartak bolji. Kiza Milinkovic je imao dosta toga da vidi, i zvezdanu pod pritiskom i zvezdanu kada jurisa na pobedu.
Ako sve bude posteno u zadnjem kolu, mi ne mozemo izgubiti ako odigramo kako znamo i umemo. U ovom trenutku imamo bolju odbranu, sigurniji i kompaktniji vezni red. Jedino mislim da su u napadu bolji od nas. Kod njih odskace Koroman i na njega se mora obratiti posebna paznja, jer je uvek igrao kao lud protiv nas, Andrija takodje nema ga nema i onda ga uvek ucacka nekako, u Radu je znao fino da nam zagorca sudbinu.
Ako sve bude posteno u zadnjem kolu, mi ne mozemo izgubiti ako odigramo kako znamo i umemo. U ovom trenutku imamo bolju odbranu, sigurniji i kompaktniji vezni red. Jedino mislim da su u napadu bolji od nas. Kod njih odskace Koroman i na njega se mora obratiti posebna paznja, jer je uvek igrao kao lud protiv nas, Andrija takodje nema ga nema i onda ga uvek ucacka nekako, u Radu je znao fino da nam zagorca sudbinu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- novosadjanin
Ofsajd ko kuća!novosadjanin wrote:Zvezdin pobedonosni gol je postignut iz ofsajda

Naša uprava mora da ospe paljbu po ciganima pre subote, već sutra da zahteva doping kontorlu, da izvrši pritisak na sve načine kako nam se nebi ponovila ovakava situacija. Mada, kada se setimo kako je Mrđa prodat i ko je to "odradio" za nas u poslednjem času, jeste Vladan Lukić, bivši igrač Siona. Pitanje je koliko je taj transfer "koštao" i koliki interes naša vajna uprava ima da dobije cigane u subotu? Da li ćemo u subotu u Begogradu biti svedoci novog lopovluka u režiji Lukić/Butorović?
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
- Red Marquis
- Moderator
Дај доста ми је више бајки о андрији калуђеровићу,јак играч који даје голове у намештеним утакмицама,против партизана се није видео јер га је 36-о годишњи Крстајић стрпао у џеп.Лик је играч ранка стојића и мора да игра на свакој утакмици да би га цигани продали како би платили стојићу,а нама је прошле године могао да загорча живот и мој деда с обзиром каква нам је била одбрана.Где је био против Хајдука из Куле,те две утакмице нису наместили и пукли су,чим је Џомба запретио допинг контролом после утакмице.ssnigd wrote:Drugi gol je sumnjiv do zla Boga, ali prvi mi uopste ne deluje sumnjivo. Nekako standardan gol koji se vidja i u Evropi i kod nas, ostar sut po zemlji u drugi ugao. Po vidjenom zvezda promasila dva zicera u drugom poluvremenu, a u prvom Spartak bolji. Kiza Milinkovic je imao dosta toga da vidi, i zvezdanu pod pritiskom i zvezdanu kada jurisa na pobedu.
Ne treba smetnuti sa uma da je i Rad pokraden protiv cigana! Isto je bio ofsajd, ali sudije to pravilo kada je u pitanju crvena petokraka, kada im trebaju bodovi, po običaju ne vide.
Napomenuo bi još par detalja sa utakmice u Subotici, danas, greške "delioca pravde":
- Naime, prilikom suđenja apsolutno čistog penala, i sam Lukić da je bio sudija ono bi morao da svira, cela klupa i igrači crvene petokrake su skočili u juriš na sudiju. Isto su činili prilikom svake odluke u korist Spartaka, samo u manjem obimu. Prolaze bez sankcija!
- Pre samog izvođenja najstrože kazne, Stamenković i nekolicina cigančića su šutirali loptu sa bele tačke, nisu dozvoljavali izvodjenje i nijedan nije prošao sa opomenom, žutim karotnom, jos jedno poštovanje pravila sudije Grujića!
- Zatim, krivac penala Aval Isah, je pre toga imao žuti + opomenu pred crveni zbog gomile prekršaja posle, i prema pravilima, sudija je bio dužan zbog penala da mu da drugi, tj crveni, međutim nije! Zatim, taj isti igrač, smeta igraču Spartaka da izvede prekid, faul na sredini terena, kod rezultata 1:1, igrač Spartaka ga napucava i sudija, naravno ne sme da dodeli žuti, tj. crveni, iako su to dobro poznata pravila da ako se ometa slobodnjak dobijaš žuti.
- Izmena, "golgetera" koji daje golove u nameštenim utakmicama se dešava u sudijskoj nadoknadi (4 minuta je produžio), i naravno prekršaj se i tu desio, sudija svira kraj i pre isteka 4 minuta, gde se vidi jasna namera da bodovi odu u Bg.
Napomenuo bi još par detalja sa utakmice u Subotici, danas, greške "delioca pravde":
- Naime, prilikom suđenja apsolutno čistog penala, i sam Lukić da je bio sudija ono bi morao da svira, cela klupa i igrači crvene petokrake su skočili u juriš na sudiju. Isto su činili prilikom svake odluke u korist Spartaka, samo u manjem obimu. Prolaze bez sankcija!
- Pre samog izvođenja najstrože kazne, Stamenković i nekolicina cigančića su šutirali loptu sa bele tačke, nisu dozvoljavali izvodjenje i nijedan nije prošao sa opomenom, žutim karotnom, jos jedno poštovanje pravila sudije Grujića!
- Zatim, krivac penala Aval Isah, je pre toga imao žuti + opomenu pred crveni zbog gomile prekršaja posle, i prema pravilima, sudija je bio dužan zbog penala da mu da drugi, tj crveni, međutim nije! Zatim, taj isti igrač, smeta igraču Spartaka da izvede prekid, faul na sredini terena, kod rezultata 1:1, igrač Spartaka ga napucava i sudija, naravno ne sme da dodeli žuti, tj. crveni, iako su to dobro poznata pravila da ako se ometa slobodnjak dobijaš žuti.
- Izmena, "golgetera" koji daje golove u nameštenim utakmicama se dešava u sudijskoj nadoknadi (4 minuta je produžio), i naravno prekršaj se i tu desio, sudija svira kraj i pre isteka 4 minuta, gde se vidi jasna namera da bodovi odu u Bg.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Zeljo, sve što si napisao je apsolutno na mestu i u potpunosti se slažem sa tobom!
Što se tiče nas, nešto se mora preduzeti jer nam se ne piše dobro, a tu ne mislim na kvalitet pruženog na terenu.Mada i tu je sve moguće i ako pustimo eventualno ciganima utakmicu zbog transfera Mrđe, bar mi navijači ne smemo olako da pređemo preko toga!
Što se tiče nas, nešto se mora preduzeti jer nam se ne piše dobro, a tu ne mislim na kvalitet pruženog na terenu.Mada i tu je sve moguće i ako pustimo eventualno ciganima utakmicu zbog transfera Mrđe, bar mi navijači ne smemo olako da pređemo preko toga!
http://img2.imagetitan.com/img.php?imag ... povluk.jpg
Obavezno traziti doping kontrolu za mec sa Zvezdom!
Obavezno traziti doping kontrolu za mec sa Zvezdom!
-
Zaista ovo se kaze slika vredi 1000 reci. Ta rec moze biti samo sramota sramota sramota. Znaci ocigledan ofsajd smesno. Linijski sudija nezna da igrac posle sute ne sme da bude najblizi golu protivnika ili sudija kao
ne vidi . Pa nije ni cudo sto prebacuju odgovornost na komsiju kao da igraju pin pong a ne fudbal. I onda cujem preokreti se svugde desavaju a oni gube od Sloge preokrecu, gube od Teleoptika preokrecu, gube od Spartak preokrecu. Vec su dobrih 5 ili 6 utakmica dobili na ovakav nacin. Covek kad bi gledao vidi ova Zvezda ko Svabe a oni usvari pojma nemaju. Stvarno neznas koji ti je tim vise anitpatican ovaj crni ili ovaj crveni gori su od ruleta na koga god da stavis kuca dobija.

Ko je juče gledao prenos meča Bajern-Ajntraht, lepo je mogao da vidi kako je velikom Bajernu u sličnoj takvoj situaciji poništen gol jer se Gomez reaktivirao posle odbijene lopte od strane golmana, a bio je u ofsajdu prilikom šuta njegovog saigrača.
Ali valjda smo zato i toliko udaljeni od te Evrope.
Ali valjda smo zato i toliko udaljeni od te Evrope.
- severozapad