Liga Evrope - sezona 2015/16

Locked
gospodinFKV

Re: Liga Evrope Q1R: Vojvodina-MTK (0:0), četvrtak 20:30h

Post by gospodinFKV »

Budemo li ispali veceras, njima ce se fotelje ozbiljno zatresti, a mi cemo videti koliko snage imamo da ih go*njivom motkom oteramo. Crvenim :shit: se svakako sklanjamo, ''jer su sudijske greske ponekad razumljive, i oni su ljudi, nema poente da se zalimo'', dok ce nas crna :shit: raskantati sa ili bez pomoci sudija, ali cemo se zaliti MUP-u i eventualne sudijske greske okarakterisati kao ''organizovani kriminal''.

S ovim pilicarima ce nam 3. mesto biti kao titula, ali ponavljam, Kokeza postao drugi covek FSS - mozda i cuje ove nase iz debelog creva kako mu nesto sapucu...
tulip

Post by tulip »

Matador wrote:potrebno je istrpeti samo kuknjavu ludih forumasa...
Najzad malo samokritike. Nije na odmet.
Što se tiče Ožegovića, videćemo ga na sledećim utakmicama. Sećam ga se još od pre dve sezone kada je igrao Rad. Na 'Karađorđu' je odlično igrao, zadavao nam najviše problema, a za nas su još igrali Radoja, Poletanović, Sergej... I u Borcu je bio dobar, a ovog proleća su nas razmontirali kući 3-1. Videćemo ga, još je mlad. Ukoliko ne bude ginuo za naš/svoj dres, dobiće šta mu sleduje.
DAJ GOL!!!
Salvador

Post by Salvador »

Hajde ljudi malo pozitive.
Ja se nadam da necemo taktizirati, nego da igramo maksimalno napadacki, na gol vise I siguran sam da prolazimo.
A to sto kazete da moze biti puno indijanaca, pa neka ih, mozda ce mnogi od njih veceras postati Vojvodinasi, nekad moraju poceti. :cheers:
srkins

Post by srkins »

Izasle postave za nas u odnosu na prvi duel izmene su Pankov-Dinga, Stamenic-Palocevic(igrace Ivanic u sredini) Maksimovic-Puskaric
ogi
Administrator

Post by ogi »

Fan-TA-azija!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
мализека

Re: Liga Evrope Q1R: Vojvodina-MTK 3:1

Post by мализека »

Играј Вошо.... :slon: :slon: :slon: ...друго коло, друго коло... :dance2:
N13

Post by N13 »

Sjajna igra, prezadovoljan sam. Posle 2:1 na poluvremenu sam se pribojavao da će se povući i braniti do kraja meča, a to bi nas skupo koštalo. Ipak, bilo je potpuno suprotno od toga, nastavili su da napadaju, drže lopte i igraju relativno visok presing. Sanisavljevic igrač utakmice. Koliko volim kad u timu imamo igrača koji ume dobro da opali sa 20+ metara. Stanisavljevic ima odličnu "levicu"... siguran sam da će se nadavati evrogolova ove sezone.

Nešto me buni, svuda piše da nam je naredni protivnik šampion Letonije - Sparaks. Pa zar ne bi trebao šampion svake države igrati kvalifikacije za Ligu Šampiona? Otkud oni u LE? Ili ipak to novinari greše na portalima?

PS: Upravo, dovedite više Frajdeja, pa da Ožegović bude vodonoša Mrdakoviću i Frajdeju u narednom kolu kvalifikacija... vodu može da im nosi i u ciganskoj majici što se mene tiče!
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

MOLIM VAS!!! Nemojte kvariti sve ovo upisima o guzvi na ulazu, broju onih koji nisu slaninari, upravom ili bilo cime. Ej! Igrali smo fudbal! BRAVO MOMCI! :cheers:
Salvador

Post by Salvador »

Velika pobeda i to ne samo jer smo prosli dalje i savladali sasvim solidnog protivnika, vec i zbog sledecih stvari:
- igra nam se odlicno razgradila i povezala, po meni nije bilo slabe karike, osim mozda odbrane u prekidima, ali ipak tu je Nino
- par igraca je uspesno razbilo led u Vosi, pre svega Mrdakovic, Stanisavljevic, dok Stamenic igra kao da iza sebe ima bar jednu uspesnu polusezonu
- Zagorcic me je prijatno iznenadio sa selekcijom igraca, po meni bez zamerke
- atmosfera na stadionu odlicna.
Sve u svemu, odlican pocetak sezone, vidimo se sledeceg cetvrtka!
Turija

Post by Turija »

Čestitke momcima na pobedi i prolazu u sledeće kolo :!:
Veliko veče Stanisavljevića, velike zasluge Đurića što ne primismo još jedan gol, a dečija radost Mrdakovića od 34 leta je za svaki respekt.
Bilo je i lepih fudbalskih poteza (tehnički naša ekipa je jača nego proletos, treba samo da se iskristališe i uigra postava). Međutim, bilo je i promaje i nesigurnih intervencija na koje ne smemo zaboraviti, ali sve u svemu to je partija Vojvodine koja zaslužuje prolaz u naredno kolo.Da imamo nešto bolje i ofanzivnije bekove, razbili bi MTK ,,petardom".
Pobeda naših igrača za nas navijače, da za trenutak zaboravimo na dovođenje užegovića i srozavanje dostojanstva, imena i tradicije Stare dame.
Svi igrači večeras zaslužuju pohvale (a uprava debele koverte da im podeli, jer spasili su joj stolice).Idemo dalje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
srkins

Post by srkins »

1 Ventspils 36 26 5 5 75 : 20 (+55) 83
2 (-5)Skonto 36 25 1 10 77 : 34 (+43) 71
3 Jelgava 36 20 10 6 57 : 27 (+30) 70
4 Liepaja 36 21 3 12 72 : 45 (+27) 66
5 Daugava 36 19 8 9 53 : 39 (+14) 65
6 Spartaks Jurmala 36 14 9 13 38 : 32 (+6) 51
7 Daugava Riga 36 13 4 19 48 : 64 (-16) 43
8 BFC Daugavpils 36 8 5 23 30 : 65 (-35) 29
9 META/Latvijas Univerzitet 36 3 7 26 26 : 69 (-43) 16
10 (-5)FK Jurmala 36 2 6 28 29 : 110 (-81) 7
6 je bio Spartaks prosle sezone ali Lepaja i Dugava nisu dobili licencu pa je uleteo umesto njih ,trenutno su 5 u ligi igraju utakmice sa malo golova.
ŠoneVoša

Post by ŠoneVoša »

Tako se igra i bori za dres Vojvodine! :hurray:

Nek se spreme Letonci! :lol:
ssnigd

Post by ssnigd »

Turija wrote: Svi igrači večeras zaslužuju pohvale (a uprava debele koverte da im podeli, jer spasili su joj stolice).Idemo dalje.
Ali iz svojih dzepova, a ne klupskih :!:
Cestitke igracima na prolasku. Odlicna utakmica, no sto rece Turija ne smeju se zapostaviti i zaboraviti par nonsalancija na terenu i nesigurnost kod prekida koja nas prati jos od prosle sezone.
PS. Odlicna utakmica Stanisavljevica.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
N13

Post by N13 »

Uf, dobro nam je legao žreb... samo da momci ne budu u fazonu "lako ćemo". Moraju da odigraju jednako kvalitetno kao i danas!

Niko još nije spomenuo Maksimovića. Dečko odličan, trči, gine za svaku loptu, sasvom korektno odradio posao. Čak i sa loptom ume, iako to njegova pozicija ne zahteva previše. Po meni on je 3 nivoa iznad Rogača!
ДушанСП

Post by ДушанСП »

N13 wrote:Uf, dobro nam je legao žreb... samo da momci ne budu u fazonu "lako ćemo". Moraju da odigraju jednako kvalitetno kao i danas!

Niko još nije spomenuo Maksimovića. Dečko odličan, trči, gine za svaku loptu, sasvom korektno odradio posao. Čak i sa loptom ume, iako to njegova pozicija ne zahteva previše. Po meni on je 3 nivoa iznad Rogača!
+1
Locked