Finale Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA, sreda 18:00
Re: 1/2 finala Kupa Srbije 24/25, VOJVODINA - TSC, sreda 18.30
Koliki je kapacitet stadiona u Zajecaru? Negde procitah 8000, a negde 5000. Na vise sajtova sam procitao 8000 ali kada gledam slike stadiona, cini mi se da je manji nego Lagator. Nigde nisam procitao nesto zvanicno, a zanima me. Svakako ne ocekujem broj karata vise od jedne tribine.
@ slanobarac
Izvini, onda sam pogresno razumeo, zbog prethodnih konteksta u vezi nase pobede.
Cinjenica, nisi to napisao, ali mi se ucinilo da je u vezi ovih rasprava o pomoci sudije Vojvodini na ovom mestu, i drugim medijima, da je sarkasticno upuceno nama, koji branimo cistu pobedu.
Sad se poteze i neki nedosudjeni penal za TSC (pretpostavljam za situaciju jaceg ulaska u duel naseg igraca). ' ajd' sad i to da nacnemo.
Izvini, onda sam pogresno razumeo, zbog prethodnih konteksta u vezi nase pobede.
Cinjenica, nisi to napisao, ali mi se ucinilo da je u vezi ovih rasprava o pomoci sudije Vojvodini na ovom mestu, i drugim medijima, da je sarkasticno upuceno nama, koji branimo cistu pobedu.

Sad se poteze i neki nedosudjeni penal za TSC (pretpostavljam za situaciju jaceg ulaska u duel naseg igraca). ' ajd' sad i to da nacnemo.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Верујем да су нам шансе за освајање купа не веће од 5% али да видимо шта би добили његовим освајањем:
- Освојен трофеј са Медом капитеном, наша деца освоје свој први трофеј, Сеја освоји свој први трофеј код нас (између осталих)
- Идемо у квалификације за ЛЕ, имали би опет шансу за поправни као летос
- Дижемо репутацију клуба што привлачи квалитетније играче
Бонус:
- Црни остају без ЛЕ, Расим џабе кречио, портали џабе калкулисали њихову путању и потенцијалне противнике у тим квалификацијама
- Терза остаје без пете везане дупле круне
- Бес и црвене и црне струје (опет) усмерен ка нама
- Освојен трофеј са Медом капитеном, наша деца освоје свој први трофеј, Сеја освоји свој први трофеј код нас (између осталих)
- Идемо у квалификације за ЛЕ, имали би опет шансу за поправни као летос
- Дижемо репутацију клуба што привлачи квалитетније играче
Бонус:
- Црни остају без ЛЕ, Расим џабе кречио, портали џабе калкулисали њихову путању и потенцијалне противнике у тим квалификацијама
- Терза остаје без пете везане дупле круне
- Бес и црвене и црне струје (опет) усмерен ка нама
8.168 ваљдаSaki wrote: ↑Thu May 08, 2025 1:06 pm Koliki je kapacitet stadiona u Zajecaru? Negde procitah 8000, a negde 5000. Na vise sajtova sam procitao 8000 ali kada gledam slike stadiona, cini mi se da je manji nego Lagator. Nigde nisam procitao nesto zvanicno, a zanima me. Svakako ne ocekujem broj karata vise od jedne tribine.
slanobarac wrote: ↑Thu May 08, 2025 11:21 am Trebalo bi na vreme krenuti s lobiranjem sudije za finale.
Imali smo prošlo finale ok suđenje, pa smo opet prd.uli u čabar...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Kapacitet gotovo identičan onom u Loznici, a to da nećemo dobiti više karata od jedne tribine ni ne treba nam, jedva smo i onu jednu u Loznici napunili a Loznica je duplo bliža. Očekujem dakle da dobijemo jednu tribinu iza gola kao i u Loznici ali ovaj puta će biti samo delimično napunjena, biće nas petsto,šesto moja procena. Mene lično privlači činjenica da u Zaječaru nisam u životu bio pa bih zato iskombinovao neku znamenitost Zaječara i okoline sa utakmicom.Saki wrote: ↑Thu May 08, 2025 1:06 pm Koliki je kapacitet stadiona u Zajecaru? Negde procitah 8000, a negde 5000. Na vise sajtova sam procitao 8000 ali kada gledam slike stadiona, cini mi se da je manji nego Lagator. Nigde nisam procitao nesto zvanicno, a zanima me. Svakako ne ocekujem broj karata vise od jedne tribine.
- slanobarac
Jeste ali ne treba baš uvek ove situacije sa crvenimMilan wrote: ↑Thu May 08, 2025 2:36 pmslanobarac wrote: ↑Thu May 08, 2025 11:21 am Trebalo bi na vreme krenuti s lobiranjem sudije za finale.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Jednu stvar je Zbilja pametno rekao u onom jadnom intervju kod jadnih voditelja (ako se tako uopšte i mogu nazvati), a to je da je zvezda mnogo manje motivisana u polufinalu.Milan wrote: ↑Thu May 08, 2025 2:36 pmslanobarac wrote: ↑Thu May 08, 2025 11:21 am Trebalo bi na vreme krenuti s lobiranjem sudije za finale.
Smatram da u finalu nemamo šta da tražimo, prošle godine su nas samleli. Čini mi se da ove mi imamo slabiji a oni jači sastav u odnosu na prethodnu sezonu. Šansa nam može biti samo u njihovim povredama u poslednjoj liniji.
Come on you Reds!
-
Nadam se da Tanjga neće biti kukavica i nešto izmišljati. Ako u finalu stavi postavu i postavi igru da to bude nastavak ove Voše kojoj se ide, definitivno smo dobili stručni štab. Ako bude jajario, drži ga na klupi i traži dalje…
Nisu mi postovi visoko kvalitetni i fudbalski znalački, ali ne zamerite
Nisu mi postovi visoko kvalitetni i fudbalski znalački, ali ne zamerite

- Grbavica.021*
Михаило Ивановић: Фантастична атмосфера, сјајна моја Воша, а за финале имам једну жељу…
https://www.fkvojvodina.rs/mihailo-ivan ... dnu-zelju/
https://www.fkvojvodina.rs/mihailo-ivan ... dnu-zelju/
Neko moje iskustvo sa ciganima je da kada god smo otvoreno ušli sa njima u bitku smo najebali, npr poslednja tri kupa. Oni uvek imaju kvalitetniji tim i sa njima se možemo uvek nositi samo u nekoj poluzatvorenoj varijanti, na kontre i polukontre. Znači muška igra i peglanje, striktno pokrivanje i neka poluzatvorena varijanta. Tu su dobri i Korać i Crni a i Meda i Njegoš. Bojim se naših bekova, koga god da stavimo tanki su defanzivno.Savcic Luka wrote: ↑Thu May 08, 2025 4:50 pm Nadam se da Tanjga neće biti kukavica i nešto izmišljati. Ako u finalu stavi postavu i postavi igru da to bude nastavak ove Voše kojoj se ide, definitivno smo dobili stručni štab. Ako bude jajario, drži ga na klupi i traži dalje…
Nisu mi postovi visoko kvalitetni i fudbalski znalački, ali ne zamerite![]()
Sa dobrom postavkom i vrhunskom motivacijom opet teško ali nismo bez šansi.
Биће занимљиво видети како ће поставити наредне четири утакмице. Бодови нам и даље требају у лиги, победа у финалу доноси више него што кроз лигу можемо добити. За другу опцију шансе су мале, за прву се још нешто и питамо.Savcic Luka wrote: ↑Thu May 08, 2025 4:50 pm Nadam se da Tanjga neće biti kukavica i nešto izmišljati. Ako u finalu stavi postavu i postavi igru da to bude nastavak ove Voše kojoj se ide, definitivno smo dobili stručni štab. Ako bude jajario, drži ga na klupi i traži dalje…
Nisu mi postovi visoko kvalitetni i fudbalski znalački, ali ne zamerite![]()
Финале играмо пет дана наког што угостимо Крагујевац, што може бити пресудна утакмица. 2-3 дана након финала играмо са црнима, бод(ови) ће нам требати против њих, осим ако нам резултати осталих екипа не буду ишли на руку.
Видећемо какав ће бити биланс повређених и картона до финала.
- Grbavica.021*
- The Firm 1989
У сенци тренутног стања на трибинама, тренунтог стања у држави, тренутног стања у клубу и на осталим пољима који доводе 2-3 хиљаде људи на полуфинале купа, вреди подсетити се праве сланинарске инвазије на Београд, на данашњи дан пре 12 година чувено Финале Купа и можда најболнији пораз са навијачке стране, Јагодина - Војводина 1:0, 08.05.2013.
Даће Бог да победи младост и да се опоравимо на свим пољима, па да се некад и ово понови !
Даће Бог да победи младост и да се опоравимо на свим пољима, па да се некад и ово понови !

Сва наша гостовања, љубавне песме наше... Издерана грла, испијене флаше !
Utakmica odigrana sa puno zelje i herca, svaki igrac je dao sto posto, svaka ima cast. Tanjga, Kuntic, Moro deluju kao dobar trio. Sto se tice finala, uprava kluba treba kako zna i ume da izdejstvuje DA SE IGRA U ZRENJANIU, to bi nam donelo mnogo vecu cifru nasih navijaca na finalu kupa! Nadam se Zrenjeninu i da se tamo pojavimo u odlicnom broju. Sto se same utakmice tice, neka odigramo sa istom zeljom kao protiv tsc-a, a mi da ih pobedimo navijacki kao u Loznici! Na ternu su favoriti, ali imamo cemu da se nadamo.