Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Cause

Post by Cause »

Ne znam koliko ste upućeni, pre dve god. sam bio u Crnoj Gori i video stadion Grblja (tako mi je drug rekao). Četiri reda dasaka su tribine! Ne bih hteo ovim putem da prozivam ili vređam nekoga ali je naš fudbal, ma kako to smešno zvučalo,daleko ispred crnogorskog. Očekivati od nekog ko ima 19 god. i pri tom igra u takvoj ligi da učini znatan pomak u igri nekog našeg prvoligaša je malo verovatan.
" Dečko je pun zmajova! "
kuzma liman

Post by kuzma liman »

nemoj te biti toliki pesimisti mozdadecko stvarno zna znanje !!! pa dado prso je poceo profesionalnoda igra fudbal pre 7 god a pre toga je bio mehanicar .........
Cause

Post by Cause »

Ne kažem, moguće, ali malo je verovatno. Slažem se sa tobom da svako treba da dobije šansu da se pokaže i dokaže. Mlad je ali on nije ono instant rešenje koje nama treba.
" Dečko je pun zmajova! "
Friend

Post by Friend »

Nama samo fali jos Ronaldinjo iz Boke Kotorske,pa i mi zajedno sa njim da idemo u ligu gde igra Rusanda :roll: !Voleo bih da gresim,ali me nekakao ova moja lalinska narav tera da na pomen nekog novog pojacanja,pogotovo jos iz bratske nam susedne drzave,da sam sebi j... celu familiju sto su me navukli na fenomen zvan FK VOJVODINA!Mnogo je olosi,govana i korova proslo i prolazice kroz MOJU VOJVODINU,ali naposletku uvek ce doci sunce :!:
Brane

Post by Brane »

da, u vidu novog Ustava :wink:
Friend

Post by Friend »

Naravno,a kako bi drugacije ako ne ustavom :lol: :!:
shecky

Post by shecky »

Polako ce i kraj 3/4 prvog dela ...kakva liga....ne znam ni kako da objasnim.....no..
Kad pocne prelazni rok koga bi trebalo ocekivati u Vosi? A i ko bi trebao na transfer listu? Ima li nekih najava?
Dejan

Post by Dejan »

Ja ocekujem dolazak Igora Burzanovica,Jovana Radivojevica i jos eventualno jednog stranog napadaca!
neko iz mase

Post by neko iz mase »

neko je ocekivao pojacanja iz bezanije,danas sam citao u blicu da su njih trojica ,ne znam tacno koja ,na pragu grobarskog tima .....pa....nista novo ,reklo bi se
Sick boys!!!
limanfkv

Post by limanfkv »

Dejan wrote:Ja ocekujem dolazak Igora Burzanovica,Jovana Radivojevica i jos eventualno jednog stranog napadaca!
sto njega?Po meni nema potrban kvalitet.
Od transfera ocekjem da konacno u PRVOM TIMU ZAIGRAJU VOSINA DECA koja nazalost(ma na srecu) NEMAJU turbo-pogon caleta da ih gura ili menadzere ili mafijase ili neki drugi sljam koji gazi Srpski fudbal.
shecky

Post by shecky »

Ja se nadam pre svega da ce Davidov biti najvece pojacanje! A od nekih igraca i ja bi voleo videti taj trio iz Tutanja u Vosi al....
Mozda bi Tamvanjera bio dobar??
I jos jedan stranac! Pogledajte Dinamo ZG onaj Anderson valjda se tako zove ,je fenomenalan!
Sto da ne....
Anonimus

Post by Anonimus »

limanfkv wrote:
Dejan wrote:Ja ocekujem dolazak Igora Burzanovica,Jovana Radivojevica i jos eventualno jednog stranog napadaca!
sto njega?Po meni nema potrban kvalitet.
Od transfera ocekjem da konacno u PRVOM TIMU ZAIGRAJU VOSINA DECA koja nazalost(ma na srecu) NEMAJU turbo-pogon caleta da ih gura ili menadzere ili mafijase ili neki drugi sljam koji gazi Srpski fudbal.
Burzanovic definitivno ima kvalitet za Vosu,mogli bismo da ga dovedemo!
Djumi

Post by Djumi »

Jevtic(napadac)-Macva Sabac
Damjanovic(napadac)-Bezanija
Rukavina(d.bek)-Bezanija ili Lakic (d.bek)-Podgorica
Stanisic(stoper)-Macva Sabac
Buruzanovic(napadac-vezni) Podgorica
Lazic (vezni)-Mladost Lucani
De Oliveira(vezni)-Srem SM -Brazilac
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
DUB

Post by DUB »

Djumi wrote:Jevtic(napadac)-Macva Sabac
Djumi, je li ovo predlog ili znate "nešto više"...?
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Djumi

Post by Djumi »

DUB wrote:
Djumi wrote:Jevtic(napadac)-Macva Sabac
Djumi, je li ovo predlog ili znate "nešto više"...?
Dub ovo je moj predlog za koji mislim da bi Vosu doveo do pozicije o kojoj svi govore a to je borba za Evropu.Znas i sam da su Nastic,Stosic,Djuric,Kizito,Milutinovic,Dobric,Kacar,Vukobratovic,Pavlovic,Tadic na neki nacin igraci koje sam ili doveo ili prekomandovao u prvi tim.To je u sustini samo jedan deo selekcije koji je zapocet.Drugi deo bi bili ovi igraci koji po svojim kvalitetima i potencijalu apsolutno fale Vojvodini.Ovim igracima bi se zavrsila prva doselekcija i tek onda bi i ovi igraci koji su u Vosi dosli do izrazaja.Naravno tu su jos Davidov,Vujovic,Kahriman (mada mislim da treba dovesti i Radosavljevica golmana Cukarickog).
Kad bi se ovaj prelazni rok ovako zavrsio,onda bi Vosa konacno dobila i igrace koji bi ucinili da se stvari na terenu desavaju.
Sledeca stvar je da svi u klubu moraju da shvate da losi stavovi ruše tim . Dobri stavovi među članovima tima nisu garancija uspeha, ali loši stavovi su garancija neuspeha. Loši stavovi se šire brže od dobrih. Većina loših stavova je rezultat sebičnosti. Svaki put kada želiš graditi tim, ti moraš početi građenjem karaktera pojedinaca.
p.s.opet sam poceo da pametujem :D
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Post Reply