Transferi
Ne znam koliko ste upućeni, pre dve god. sam bio u Crnoj Gori i video stadion Grblja (tako mi je drug rekao). Četiri reda dasaka su tribine! Ne bih hteo ovim putem da prozivam ili vređam nekoga ali je naš fudbal, ma kako to smešno zvučalo,daleko ispred crnogorskog. Očekivati od nekog ko ima 19 god. i pri tom igra u takvoj ligi da učini znatan pomak u igri nekog našeg prvoligaša je malo verovatan.
" Dečko je pun zmajova! "
-
Nama samo fali jos Ronaldinjo iz Boke Kotorske,pa i mi zajedno sa njim da idemo u ligu gde igra Rusanda
!Voleo bih da gresim,ali me nekakao ova moja lalinska narav tera da na pomen nekog novog pojacanja,pogotovo jos iz bratske nam susedne drzave,da sam sebi j... celu familiju sto su me navukli na fenomen zvan FK VOJVODINA!Mnogo je olosi,govana i korova proslo i prolazice kroz MOJU VOJVODINU,ali naposletku uvek ce doci sunce 

-
sto njega?Po meni nema potrban kvalitet.Dejan wrote:Ja ocekujem dolazak Igora Burzanovica,Jovana Radivojevica i jos eventualno jednog stranog napadaca!
Od transfera ocekjem da konacno u PRVOM TIMU ZAIGRAJU VOSINA DECA koja nazalost(ma na srecu) NEMAJU turbo-pogon caleta da ih gura ili menadzere ili mafijase ili neki drugi sljam koji gazi Srpski fudbal.
Burzanovic definitivno ima kvalitet za Vosu,mogli bismo da ga dovedemo!limanfkv wrote:sto njega?Po meni nema potrban kvalitet.Dejan wrote:Ja ocekujem dolazak Igora Burzanovica,Jovana Radivojevica i jos eventualno jednog stranog napadaca!
Od transfera ocekjem da konacno u PRVOM TIMU ZAIGRAJU VOSINA DECA koja nazalost(ma na srecu) NEMAJU turbo-pogon caleta da ih gura ili menadzere ili mafijase ili neki drugi sljam koji gazi Srpski fudbal.
Djumi, je li ovo predlog ili znate "nešto više"...?Djumi wrote:Jevtic(napadac)-Macva Sabac
Damjanovic(napadac)-Bezanija
Rukavina(d.bek)-Bezanija ili Lakic (d.bek)-Podgorica
Stanisic(stoper)-Macva Sabac
Buruzanovic(napadac-vezni) Podgorica
Lazic (vezni)-Mladost Lucani
De Oliveira(vezni)-Srem SM -Brazilac
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Dub ovo je moj predlog za koji mislim da bi Vosu doveo do pozicije o kojoj svi govore a to je borba za Evropu.Znas i sam da su Nastic,Stosic,Djuric,Kizito,Milutinovic,Dobric,Kacar,Vukobratovic,Pavlovic,Tadic na neki nacin igraci koje sam ili doveo ili prekomandovao u prvi tim.To je u sustini samo jedan deo selekcije koji je zapocet.Drugi deo bi bili ovi igraci koji po svojim kvalitetima i potencijalu apsolutno fale Vojvodini.Ovim igracima bi se zavrsila prva doselekcija i tek onda bi i ovi igraci koji su u Vosi dosli do izrazaja.Naravno tu su jos Davidov,Vujovic,Kahriman (mada mislim da treba dovesti i Radosavljevica golmana Cukarickog).DUB wrote:Djumi, je li ovo predlog ili znate "nešto više"...?Djumi wrote:Jevtic(napadac)-Macva Sabac
Damjanovic(napadac)-Bezanija
Rukavina(d.bek)-Bezanija ili Lakic (d.bek)-Podgorica
Stanisic(stoper)-Macva Sabac
Buruzanovic(napadac-vezni) Podgorica
Lazic (vezni)-Mladost Lucani
De Oliveira(vezni)-Srem SM -Brazilac
Kad bi se ovaj prelazni rok ovako zavrsio,onda bi Vosa konacno dobila i igrace koji bi ucinili da se stvari na terenu desavaju.
Sledeca stvar je da svi u klubu moraju da shvate da losi stavovi ruše tim . Dobri stavovi među članovima tima nisu garancija uspeha, ali loši stavovi su garancija neuspeha. Loši stavovi se šire brže od dobrih. Većina loših stavova je rezultat sebičnosti. Svaki put kada želiš graditi tim, ti moraš početi građenjem karaktera pojedinaca.
p.s.opet sam poceo da pametujem

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .