Novosti wrote:Vojvodina rešila nesporazum sa UEFA
Vojvodina je rešila spor sa UEFA, koja je pre nekoliko dana saopštila da su Novosađani u grupi sa još 23 kluba kojima je privremeno obustavljena isplata nagrada za učešće u evropskim takmičenjima.
- Na sajtu UEFA pojavila se informacija da će Vojvodini zajedno sa 22 kluba biti stopirana uplata finansijskih sredstava od strane UEFA. Obaveza Vojvodine kao učesnika evropskih takmičenja bila je da zaključno sa 30. junom 2012. godine dostavi monitoring o poslovanju, shodno "finansijskom fer-pleju". Zbog promene načina ispunjavanja potrebnih podataka Vojvodina nije na vreme dostavila svoj finansijski monitoring pa se zbog toga i našla u grupi klubova kojima je zamrznuta isplata finansijskih sredstava iz fondova UEFA. U međuvremenu, u tesnoj saradnji sa finansijskim ekspertima UEFA, finansijska služba kluba sačinila je i poslala traženi finansijski monitoring pa i očekujemo (kako nam je i potvrđeno iz sedišta UEFA) da će Vojvodina već na narednom sastanku CFCB biti skinut sa liste klubova kojima je zamrznuta isplata - saopštili su iz Vojvodine.
Uprava
Re: Uprava
Evo šta vele iz kluba...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Шта је следећи потез најбоље управе на свету? Дуго нисте издали неко саопштење, можда падне једно после нове бруке која нам је приређена? Напоље из моје друге куће бре!!!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Rezultati smene trenera u svrhu orijentacije ka totalnom fudbalu:
- prva utakmica (Jagodina): jedan gol
- druga utakmica (OFK Beograd): nijedan gol
- treća utakmica (Donji Srem): jedan gol
- četvrta utakmica (
iz Beograda): nijedan gol
J**o vas vaš ofanzivni fudbal!
- prva utakmica (Jagodina): jedan gol
- druga utakmica (OFK Beograd): nijedan gol
- treća utakmica (Donji Srem): jedan gol
- četvrta utakmica (

J**o vas vaš ofanzivni fudbal!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Butorović: Neka Tole pokaže da nam želi dobro
B. Marković | 28. 09. 2012. - 18:54h | Foto: M. Šurjanac | Komentara: 30
Uprkos brojnim zamerkama na račun regularnosti u srpskom fudbalu i još oštrijeg odgovora Tomislava Karadžića, predsednik Vojvodine Ratko Butorović spreman je da mu pruži ruku ako se pojavi na derbiju sa Partizanom u Novom Sadu.
Mi u klubu smo rekli šta smo hteli o sramnom suđenju na našoj utakmici na Karaburmi protiv OFK Beograda, ali nije tačno da sam za to prozvao FSS i Karadžića, kako je insinuirano u nekim medijima. Svu krivicu za ono što se dogodilo prošle subote pripisujem sudiji Danilu Mihajloviću iz Vranja - kaže Butorović za “Blic”.
Po njegovim rečima, predsednik Saveza se izleteo u svojim izjavama savetujući mu “da objasni zašto menja trenere kao košulje” i da se priseti kako ga je upravo on spasao oštre kazne posle napuštanja finala Kupa sa Partizanom.
- Evo da ja njemu odgovorim. Mislio sam da je Tole promućurniji, ali on se upecao na nešto što nisam rekao. Navodno, da se sveti našem klubu što su mu navijači na utakmici reprezentacije protiv Velsa uvredljivo skandirali. Zna on dobro, kao i ja, da to nisu bili navijači Vojvodine...
Butorović kaže da je svima poznato da on nema dlaku na jeziku, ali ne tvrdi da je FSS kriv baš za sve, uključujući i nečije loše suđenje.
- Pružiću mu ruku ako dođe u našu ložu, ali bilo bi korektno da se najpre javno izvini posle svega što je rekao na moj račun. Što se mene tiče, reći ću mu u lice sve što mislim, a ne naokolo preko medija - dodaje Butorović.
U očekivanju da sudijska komisija da konačnu ocenu arbitraže Mihajlovića na Karaburmi, on kaže:
- Neka Karadžić na delu pokaže da li želi dobro srpskom fudbalu. Evo, suđenje će biti analizirano i odluka doneta, pa ćemo videti šta će se dalje dešavati. Mi u Vojvodini, posle svega što nam je učinjeno, nećemo stati na prigovorima i ići ćemo do kraja u dokazivanju da smo drastično pokradeni - zaključuje predsednik Novosađana.
POŠTO OBRAZ ???!!!
http://www.facebook.com/radisav.rabrenovic.1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ona prethodna stranica nije vise aktivna, ali tu je nova. I dalje interesantne price
))
Ona prethodna stranica nije vise aktivna, ali tu je nova. I dalje interesantne price

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Nemam reci ako je ovo zaista njegov pravi profil. U svakom slucaju nasmejace me uvek...ssnigd wrote:http://www.facebook.com/radisav.rabrenovic.1
Ona prethodna stranica nije vise aktivna, ali tu je nova. I dalje interesantne price))
Volem Vošu!
- Само Војводина
Профил је генијалан. Клањање. 

http://youtu.be/pmrJQaj8sIo" onclick="window.open(this.href);return false;
Intervju sa pocetka opisuje stanje u nasem klubu do sitnica
Intervju sa pocetka opisuje stanje u nasem klubu do sitnica

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Meni Rabren 'ladno poslao zahtev za prijateljstvo na FB!
Di sam se i registrovao na to

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Obavezno "lajkuj" neštoMarcello wrote:Meni Rabren 'ladno poslao zahtev za prijateljstvo na FB!![]()

-
Meni je takođe poslao zahtev i rekao mi da je policiji podneo prijavu protiv onih koji su zloupotrebljavali njegov profil...I reče mi da je Zaga otišao jer se zamerio upravi...
Vi stvarno mislite da se iza tog profila krije Rabren??? Ne mogu da verujemLjubomir1996 wrote:Meni je takođe poslao zahtev i rekao mi da je policiji podneo prijavu protiv onih koji su zloupotrebljavali njegov profil...I reče mi da je Zaga otišao jer se zamerio upravi...

Jedan klub na svetu volim jaaaa...
-
Ne mislimo, samo kažem da neko pod njegovim imenom ponovo pravi šou na Facebook-u.milancl wrote:Vi stvarno mislite da se iza tog profila krije Rabren??? Ne mogu da verujemLjubomir1996 wrote:Meni je takođe poslao zahtev i rekao mi da je policiji podneo prijavu protiv onih koji su zloupotrebljavali njegov profil...I reče mi da je Zaga otišao jer se zamerio upravi...

Obavesatavam sve forumase,(al valjda su svi shvatili ) da je profil Radisava Rabrenovica lazan,proverena informacija .ko veruje ,veruje, ko ne veruje nek se dopisuje sa tamo nekom budalom.
-
stevan wrote:Obavesatavam sve forumase,(al valjda su svi shvatili ) da je profil Radisava Rabrenovica lazan,proverena informacija .ko veruje ,veruje, ko ne veruje nek se dopisuje sa tamo nekom budalom.

Šokiran sam! Kurbe belosveCke, verovatno CIA, su ugasili ovaj profil! Hoćemo ga nazad, pravda za Rabrena!
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;