Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
UNIT8

Post by UNIT8 »

Pa mi smo sami presli preko te kradje zasto ne bi i on? Mislim ne razumem zasto mi trazimo da neko ko pod jedan nije uopste slaninar,bude veci slaninar od nas samih...?! Pitanje je koliko je ta prica uopste istinita,posto su ovde na forumu pocele ozbiljne madjije da se bacaju i izmisljaju takve price koje ni sam Hickok ne bi izrezirao,ali ajde dobro,bavimo se svakakvim pricama pa zasto ne bi malo i onim sta bi bilo kad bi bilo...
Last edited by UNIT8 on Tue Aug 23, 2011 3:08 pm, edited 1 time in total.
laki

Post by laki »

nije poenta u tome da li je on slaninar ili je cigan, poenta je u necem drugom... ne mogu da verujem da ovo moram da objasnjavam... :roll:
I ko je u opste presao preko svega?! Uprava?! Pa nije uprava FK Vojvodina!
Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Iskreno bih voleo da drug Stanoje preživi Irce i da popije otkaz posle 7-og kola. Od nas i treba da ga stigne zaslužena kazna. Na kraju, zahvaljujući nama je i došao na klupu musavih (posle tri poljupca na jna).
A da li će ga Zoki zameniti to zavisi od mnogo faktora! Ipak je nkp jedna politička institucija gde razne struje duvaju, po najmanje fudbalske!
Ako bi se to i desilo moj pogled na njegovo delo u fk vojvodina se ne bi izmenio.

Sa ovom upravom i u ovoj državi teško do trofeja (poštenog, drugačiji mi ne treba). Daj boze da gresim. :frown:

Post by trelos gia fcv »

Kao prvo - HVALA gospodinu Milinkoviću za sve što je učinio kao trener za naš klub dok je bio na njegovom čelu.

Kao drugo - Bilo kakvo razmišljanje tog istog hvaljenog gospodina Milinkovića da preuzme SEKTAŠKI klub govori o njemu kao čoveku. Zna šta se dešava u Srbiji i zna kakav je nkp klub, povraćalo mu se posle finala kupa na SEKTAŠE i sada navodno trči da ih preuzme :twisted:

Meni dovoljno :!:
Sasvim dovoljno :!:
I previše... :!:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Salvador

Post by Salvador »

Ma neki forumasi ovde konstantno preteruju sa idolizovanjem nekih ljudi.
Svaka cast Kizi, Lanetu, Despotu, Trajcetu i slicnima, ali oni jednostavno nisu ljudi kojima je Vojvodina prirasla za srce na isti nacin kao nama - i zato niti je cudno niti ima smisla gneviti se na njih kada i ako odu u jedan od bg klubova.

I sto neko rece, ako smo mi sami posustali u borbi posle finala kupa, ne vidim zasto ocekivati od jednog Milinkovica da zrtvuje karijeru zbog nas (a pritom je verovatno i sam partizanovac).
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Neusatzer wrote:I sto neko rece, ako smo mi sami posustali u borbi posle finala kupa...
I što pre shvatiš da nismo MI posustali, već PAJACI (ima ih više) iz kluba, biće ti bolje i biće ti jasno zašto se još uvek mnogi ovde (ali ne i većina) borimo za jedinu razumnu stvar a to je UPRAVA NAPOLJE!

P.S. Čekaj samo da vidiš šta nas u ovom prvenstvu čeka pod njihovom komandom.
TomaNS

Post by TomaNS »

Ja se nesto ne secam reakcije severa posle tog odustajanja, bez zle namere....
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
slanobarac

Post by slanobarac »

trelos gia fcv wrote:I što pre shvatiš da nismo MI posustali, već PAJACI (ima ih više) iz kluba, biće ti bolje i biće ti jasno zašto se još uvek mnogi ovde (ali ne i većina) borimo za jedinu razumnu stvar a to je UPRAVA NAPOLJE!

Mislim da grešiš, ogromna većina su dušebrižnici- forumaši ali su drveni advokati pajaca agresivniji. Ali, polako, doći će to na svoje mesto i mnogi će se stideti svojih (ne)dela.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Momci, laprdanje po forumu nikog od vas(nas) ne cini borcem protiv uprave.
Zoran Milinkovic je svojim NEproduzavanjem ugovora sa nasim klubom, protiv uprave ucionio vise nego bilo ko drugi (do sad) :wink:
Salvador

Post by Salvador »

trelos gia fcv wrote:
Neusatzer wrote:I sto neko rece, ako smo mi sami posustali u borbi posle finala kupa...
I što pre shvatiš da nismo MI posustali, već PAJACI (ima ih više) iz kluba, biće ti bolje i biće ti jasno zašto se još uvek mnogi ovde (ali ne i većina) borimo za jedinu razumnu stvar a to je UPRAVA NAPOLJE!

Verovatno nisi citao moje postove, obzirom da sam jedan od onih koji se nikako ne mire sa tim potezom (kao i aferama czv i vaduz), i shodno tome onih koji se nadaju njihovom sto skorijem odlasku.

P.S - Sledeci put malo bolje prelistaj prethodne stranice pre nego sto krenes da delis nepotrebne lekcije.

Edit - @Grba_Ns - Da li je bas tacno da laprdanje po forumu nema nikakve veze? Zar nije ono saopstenje bilo upuceno upravo dusebriznicima - ovdasnjim forumasima?
Takodje - zar nije to upravo nacin da se bolje podele informacije i ukazu na neke stvari, koje ce konacno dovesti do toga da vise mase reaguje?
carlons

Post by carlons »

Neusatzer wrote:Takodje - zar nije to upravo nacin da se bolje podele informacije i ukazu na neke stvari, koje ce konacno dovesti do toga da vise mase reaguje?
Bojim se da oni koji imaju prave informacije, iz opravdanih razloga ne mogu da ih plasiraju ovde.
TomaNS

Post by TomaNS »

carlosns wrote:
Neusatzer wrote:Takodje - zar nije to upravo nacin da se bolje podele informacije i ukazu na neke stvari, koje ce konacno dovesti do toga da vise mase reaguje?
Bojim se da oni koji imaju prave informacije, iz opravdanih razloga ne mogu da ih plasiraju ovde.
Kad se brani svetinja, nijedan razlog za suprotno nije opravdan
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Neusatzer wrote:Verovatno nisi citao moje postove, obzirom da sam jedan od onih koji se nikako ne mire sa tim potezom (kao i aferama czv i vaduz), i shodno tome onih koji se nadaju njihovom sto skorijem odlasku.

P.S - Sledeci put malo bolje prelistaj prethodne stranice pre nego sto krenes da delis nepotrebne lekcije.
Nije mi bila namera da bilo kome "držim lekcije" - to je prvo.
A, kao drugo, ako si takav kakav jesi što se svrstavaš među njih koji su se pokorili SEKTI pa si i ti kao jedinka poražen sramnim pomirenjem?

Ja nisam poražen pomirenjem i nikada neću biti. Ja sam tim pomirenjem dobio još jenog protivnika. Upravu!

P.S. Razmisliš li malo pre nego što bilo šta napišeš druže?
churguzijanac

Post by churguzijanac »

trelos gia fcv wrote:
Neusatzer wrote:
Verovatno nisi citao moje postove, obzirom da sam jedan od onih koji se nikako ne mire sa tim potezom (kao i aferama czv i vaduz), i shodno tome onih koji se nadaju njihovom sto skorijem odlasku.

Nije mi bila namera da bilo kome "držim lekcije" - to je prvo.
A, kao drugo, ako si takav kakav jesi što se svrstavaš među njih koji su se pokorili SEKTI pa si i ti kao jedinka poražen sramnim pomirenjem?

Ja nisam poražen pomirenjem i nikada neću biti. Ja sam tim pomirenjem dobio još jenog protivnika. Upravu!

P.S. Razmisliš li malo pre nego što bilo šta napišeš druže?
Vojvodinaši, moramo prvo da pronadjemo adekvatne osobe koje će zameniti bb i ostatak uprave. Šanse da se neko prihvati tog posla, a da ne pripada društvenom talogu su male, dok se ne stvore uslovi da FK Vojvodina može zakonski da se privatizuje. A onda treba tražiti rešenja kao što bi bio Siniša Mihajlović ili njemu slični.
Moderator

Post by Red Marquis »

churguzijanac wrote:A onda treba tražiti rešenja kao što bi bio Siniša Mihajlović ili njemu slični.
Opet cigani da nam vode klub?! Ne hvala.
Io odio Belgrado
Post Reply