Istocno stajanje wrote: ↑Mon Apr 03, 2023 8:28 am
Nadam se da je uprava pocela da se bavi pojacanjima za leto, da se ne ponovi prosli prelazni rok u kome nismo doveli nikoga.
U menadžmentu se već prave neke veće promene. Ne mogu o imenima ali će biti nekih bivših fudbalera i ostvarenih ljudi koji su radili u najboljim fudbalskim evropskim državama.
[quote=Voja post_id=201889 time=1680510656 user_id=22]
[quote=Rabba post_id=201884 time=1680498501 user_id=126]
Bravo Vojo
[/quote]
Iskreno ocekivao sam malo veci odziv i reakcije i nisam zadovoljan kako sve ispalo,al ajd... grese i bolji od mene
[/quote]
Sva sreca pa nisam imao vremena da odgovorim, gde se ova drva nalaze i zasto se dovlace kod nas
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Istocno stajanje wrote: ↑Mon Apr 03, 2023 8:28 am
Nadam se da je uprava pocela da se bavi pojacanjima za leto, da se ne ponovi prosli prelazni rok u kome nismo doveli nikoga.
U menadžmentu se već prave neke veće promene. Ne mogu o imenima ali će biti nekih bivših fudbalera i ostvarenih ljudi koji su radili u najboljim fudbalskim evropskim državama.
Iskreno ocekivao sam malo veci odziv i reakcije i nisam zadovoljan kako sve ispalo,al ajd... grese i bolji od mene
@Vojo, meni si bio sumnjiv zato nisam ni pogledao te linkove, vec napisao onaj post sa pitanjem da nije prvoaprilska sala.
Volis da zakuvas i cekas
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Погледао сам листу слободних играча на трасфермаркту, има ту занимљивих имена које би барем у маштању могли довести - Бен Арфа, Симоне Заза, Брадарић, Никола Максимовић, Локадија, Дринквотер. Лепа би се екипа скоцкала на ФМ.
Човића би можда требали вратити, имао би он шта да дода овој екипи.
CRD FCV wrote: ↑Mon Apr 03, 2023 7:04 pm
Немања Човић слободан играч од пре 6 дана.
Погледао сам листу слободних играча на трасфермаркту, има ту занимљивих имена које би барем у маштању могли довести - Бен Арфа, Симоне Заза, Брадарић, Никола Максимовић, Локадија, Дринквотер. Лепа би се екипа скоцкала на ФМ.
Mislim da je uz toliko ofanzivnih veznih Čovićeva pozicija poslednja koju treba da pojačavamo. Definitivno nam fali centarfor za 10-15+ golova, (Na žalost od Mrđe ga nismo imali) i po meni oba beka i eventualno iskusan zadnji/centralni vezni
Milan wrote: ↑Mon Apr 03, 2023 8:25 pm
Koliko god ga poštujem i cenim, mislim da nam Čović sad ne treba.
Slažem se, samo nagomilavamo igrače na istoj/sličnoj poziciji. Neka se iz kluba otvore za Simonea Zazu ali da ne izvodi penale ni na treningu. Mada, mogao bi i neki Benzema