Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

Kolko smo napaćeni, e... Nisam hteo ni da odgovorim na ove igrače, a u sebi se izjedoh od muke :lol:

Bravo Vojo :lala:
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Nadam se da je uprava pocela da se bavi pojacanjima za leto, da se ne ponovi prosli prelazni rok u kome nismo doveli nikoga.
Uprava napolje!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Rabba wrote: Mon Apr 03, 2023 7:08 am Bravo Vojo :lala:
Iskreno ocekivao sam malo veci odziv i reakcije i nisam zadovoljan kako sve ispalo,al ajd... grese i bolji od mene :mrgreen:
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Istocno stajanje wrote: Mon Apr 03, 2023 8:28 am Nadam se da je uprava pocela da se bavi pojacanjima za leto, da se ne ponovi prosli prelazni rok u kome nismo doveli nikoga.
U menadžmentu se već prave neke veće promene. Ne mogu o imenima ali će biti nekih bivših fudbalera i ostvarenih ljudi koji su radili u najboljim fudbalskim evropskim državama.
ssnigd

Post by ssnigd »

[quote=Voja post_id=201889 time=1680510656 user_id=22]
[quote=Rabba post_id=201884 time=1680498501 user_id=126]
Bravo Vojo :lala:
[/quote]
Iskreno ocekivao sam malo veci odziv i reakcije i nisam zadovoljan kako sve ispalo,al ajd... grese i bolji od mene :mrgreen:
[/quote]

Sva sreca pa nisam imao vremena da odgovorim, gde se ova drva nalaze i zasto se dovlace kod nas :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Mon Apr 03, 2023 10:47 am
Istocno stajanje wrote: Mon Apr 03, 2023 8:28 am Nadam se da je uprava pocela da se bavi pojacanjima za leto, da se ne ponovi prosli prelazni rok u kome nismo doveli nikoga.
U menadžmentu se već prave neke veće promene. Ne mogu o imenima ali će biti nekih bivših fudbalera i ostvarenih ljudi koji su radili u najboljim fudbalskim evropskim državama.
Znaci Tanjga :mrgreen:
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Voja

Turija

Post by Turija »

Voja wrote: Mon Apr 03, 2023 10:30 am
Rabba wrote: Mon Apr 03, 2023 7:08 am Bravo Vojo :lala:
@Vojo, meni si bio sumnjiv :D zato nisam ni pogledao te linkove, vec napisao onaj post sa pitanjem da nije prvoaprilska sala.
Volis da zakuvas i cekas :mrgreen: :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Немања Човић слободан играч од пре 6 дана.

Погледао сам листу слободних играча на трасфермаркту, има ту занимљивих имена које би барем у маштању могли довести - Бен Арфа, Симоне Заза, Брадарић, Никола Максимовић, Локадија, Дринквотер. Лепа би се екипа скоцкала на ФМ.

Човића би можда требали вратити, имао би он шта да дода овој екипи.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

CRD FCV wrote: Mon Apr 03, 2023 7:04 pm Немања Човић слободан играч од пре 6 дана.

Погледао сам листу слободних играча на трасфермаркту, има ту занимљивих имена које би барем у маштању могли довести - Бен Арфа, Симоне Заза, Брадарић, Никола Максимовић, Локадија, Дринквотер. Лепа би се екипа скоцкала на ФМ.

Definitivno skok igra i siguran penal.
1892

Post by 1892 »

CRD FCV wrote: Mon Apr 03, 2023 7:04 pm Немања Човић слободан играч од пре 6 дана.

Mislim da je uz toliko ofanzivnih veznih Čovićeva pozicija poslednja koju treba da pojačavamo. Definitivno nam fali centarfor za 10-15+ golova, (Na žalost od Mrđe ga nismo imali) i po meni oba beka i eventualno iskusan zadnji/centralni vezni
Come on you Reds!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Ako postoji i promil šanse za Čovića on će biti naš, Zbiljić se kune u njega. Obožava ga, spominjao ga je u nekoliko navrata po medijima.
Milan

Post by Milan »

Koliko god ga poštujem i cenim, mislim da nam Čović sad ne treba.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

I Zlatan je uskoro slobodan :mrgreen:
Image
Duplof

Post by Duplof »

Milan wrote: Mon Apr 03, 2023 8:25 pm Koliko god ga poštujem i cenim, mislim da nam Čović sad ne treba.
Slažem se, samo nagomilavamo igrače na istoj/sličnoj poziciji. Neka se iz kluba otvore za Simonea Zazu ali da ne izvodi penale ni na treningu. Mada, mogao bi i neki Benzema :mrgreen: :mrgreen:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Post Reply