Transferi
- Uvek sa tobom
Dugo vec pratim sa strane ovaj forum,dosta korisnih i svezih informacija o nasoj Vosi i evo resio sam da vam se pridruzim
hteo bi sada samo da se osvrnem na temu o Lazeticu,da se primetiti da je mnogo bolje igrao dok je na klupi bio Maric tj tada nije igrao klasicnog spica nego sa strane mislim da mu ta pozicija vise lezi,za klasnicnog spica nije nikako sto se dosta puta pokazalo ali ovako je trcao i trudio se,ali sad ne mogu reci da me ne raduje cinjenica sto odlazi. . . pozdrav

Jedan po jedan........TITULA!!!FRIEND wrote:a u isto vreme ga je u svetu cuveni sportski novinar i poznavalac fudbala /igrao za FK GRAFICAR/predstavljao kao najboljeg fudbalera VOJVODINE i zrtvu navijaca sa istocne tribine koji su ga bezrazlozno napadali i drznuli se da ga kritikuju . Ja ipak mislim da su se navijaci sa zapada malo vise drznuli od vas sa istoka,pogotovo jedan nas istaknuti clan foruma.

POŠTO OBRAZ ???!!!
Стиже Румун! Видим овде пишу да ће као да игра одбрану, а организатор игрeMondo wrote:"Bomba" iz Novog Sada: Stiže Stoika!? (VIDEO)
Dorel Stoika ime je koje bi moglo da "odjekne" Novim Sadom uskoro. Vojvodina, doduše nezvanično, priprema transfer, koji je malo ko očekivao.
Beogradski "Sport" u izdanju od ponedeljka prenosi vest o interesovanju novosadskog kluba za usluge organizatora igre reprezentacije Rumunije i igrača koji je igrao protiv Srbije u Konstanci (2:3). Tada se "proslavio" sa dva gola, jednim u svojoj, a jednim u mreži Vladimira Stojkovića.
Stoika (31) od 2005. godine igra u Univerzitatei, zabeležio je 105 mečeva za taj tim, postigao sedam golova i podjednako dobro igra na pozicijama zadnjeg veznog i stopera.
On bi trebalo da pojača odbranu Voše, koja je ovog leta ostala bez Igora Đurića (Herenven) i Miodraga Stošića (Nim).
Pored Stoike, novo-staro rukovodstvo kluba na čelu sa predsednikom Ratkom Butorovićem, kao i novim trenerom Dragoslavom Stepanovićem, želi da dovede mlade defanzivceBranislava Trajkovića (19) iz Hajduka i Danijela Gašića (22) iz Napretka.

- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Cica Glisa je najavio Alina Stoiku? O njemu se pisalo ovde.. Ovo sto je postovao Zeljafcv, to je drugi fudbaler... DOREL STOIKA.. je povremeni reprezentativac Rumunije, odigrao je 4 meča za Rumuniju, postigao jedan gol protiv naše reprezentacije, onaj drugi, a dao i autogol na istom meču... Igra u veznom redu i odbrani. Celu dosadašnju karijeru je proveo u Rumuniji, a od 2005 igra za Univeritateu iz Krajove.
Prema tome, neko je ovde pogrešio. Teško da dovodimo 2 Stoike... Dorel ili Alin pitanje je sada?
Prema tome, neko je ovde pogrešio. Teško da dovodimo 2 Stoike... Dorel ili Alin pitanje je sada?
-
Потпуно си у праву то буни и мене, сада видех и на СОС каналу да је реч о Дорелу Стоици. Ја ипак мислим да је реч од Алину СтоициKoral wrote:Cica Glisa je najavio Alina Stoiku? O njemu se pisalo ovde.. Ovo sto je postovao Zeljafcv, to je drugi fudbaler... DOREL STOIKA.. je povremeni reprezentativac Rumunije, odigrao je 4 meča za Rumuniju, postigao jedan gol protiv naše reprezentacije, onaj drugi, a dao i autogol na istom meču... Igra u veznom redu i odbrani. Celu dosadašnju karijeru je proveo u Rumuniji, a od 2005 igra za Univeritateu iz Krajove.

Samo napred Vojvodina!!!
B92 wrote:Miodrag Stošić potpisao za Nim
Dosadašnji fudbaler novosadske Vojvodine Miodrag Stošić novi je igrač francuskog Nima.
Stošiću je ovog leta istekao ugovor sa Novosađanima pa je u redove francuskog prvoligaša prešao kao slobodan igrač. Nisu objavljeni detalji transfera ali je, prema nezvaničnim informacijama, potpisan dvogodišnji ugovor.
Stošić je rođen 24. februara 1981. godine, može da igra na više mesta u odbrani a u Vojvodinu je došao u leto 2005. iz obrenovačkog Radničkog.
Prošle sezone je odigrao 25 utakmica u Jelen Superligi a njegov tim završio je na drugom mestu.
Ja bih najpre rekao da nije rec ni o jednomSlobaNN wrote:Потпуно си у праву то буни и мене, сада видех и на СОС каналу да је реч о Дорелу Стоици. Ја ипак мислим да је реч од Алину СтоициKoral wrote:Cica Glisa je najavio Alina Stoiku? O njemu se pisalo ovde.. Ovo sto je postovao Zeljafcv, to je drugi fudbaler... DOREL STOIKA.. je povremeni reprezentativac Rumunije, odigrao je 4 meča za Rumuniju, postigao jedan gol protiv naše reprezentacije, onaj drugi, a dao i autogol na istom meču... Igra u veznom redu i odbrani. Celu dosadašnju karijeru je proveo u Rumuniji, a od 2005 igra za Univeritateu iz Krajove.

Napred Voso!
Veoma moguce... a onda ce da napisu poznatu recenicu, Vojvodina dovela Alina Stoiku, a ne Dorela kako je prvobitno najavljeno...vladans wrote:Ja sam ubedjen da su ovi kraljevi iz sporta,monda...citali forume da li ovaj li nas bratski i brze bolje krenuli da pisu clanak mrzeci ih verovatno da procitaju jos jednom detaljnije pa se tu i omakla ta graska,nemaju oni blage veze sa zivotom,niti ih bas nesto posebno i interesuje!
Jel to taj iz Čukaričkog, što mu je Mrđa bežao kako je hteo, a kiksao kod 2 gola?Zeljafcv wrote:Вилотић испалио цигусе, неће за џабе да игра, ето можда прилике да се доведе добар штопер.
Ja mislim da mi imamo boljih.Mali Karan je, prema izveštajima, delovao obećavajuće.Istina da je igao protiv nižerazredne ekipe, ali vidi se to i tu.
Ako dođu Trajković i Gašić, nema potrebe - jedino da ga uključimo u priču i smanjimo apetite (novčane) dvojice pomenutih

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nije Vilotic nikog ispalio, nego su potrazivanja Cuke naglo porasla. On je inace izjavio da mu je igranje za gane najveca zelja, a u ostalom nisam ni siguran da li nam je i potrebam ako vec dovodimo Trajkovica i Gasica.
Nadam se da su ljudi iz uprave svesni da je vremena do prve utakmice sve manje, i da bi pojacanja trebalo dovesti sto pre. I sam Stepi je vise puta ponovio da nema bas mnogo vremena za stvaranje tima i igre. A svaki ozbiljan klub pojacanja dovodi na vreme, kako bi se sto bolje prilagodili i uigrali za predstojece izazove.
Nadam se da su ljudi iz uprave svesni da je vremena do prve utakmice sve manje, i da bi pojacanja trebalo dovesti sto pre. I sam Stepi je vise puta ponovio da nema bas mnogo vremena za stvaranje tima i igre. A svaki ozbiljan klub pojacanja dovodi na vreme, kako bi se sto bolje prilagodili i uigrali za predstojece izazove.
Jedem luka i slanine ...
sportal.rs wrote:Miodrag Pantelić, sportski direktor Vojvodine, trenutno je najzaposleniji na stadionu "Karađarđe". Prelazni rok je u jeku i "lale" nastoje da se pojačaju pravim igračima, kako bi bili ozbiljni konkurenti u trci sa Partizanom i Crvenom zvezdom. U Novi Sad stigli su Vulićević i Ađuru iz Javora, a njihovim koracima mogao bi i nekadašnji reprezentativac Rumunije i trenutno vezista Brašova Alin Stojka.
- Za sada ništa konkretno nismo pregovarali. Istina, postoji interesovanje za Stojku, ali to ne znači da se automatski nalazi na spisku pojačanja. Jer, kada bi svakog fudbalera za koga se interesujemo stavili na naš spisak pojačanja, na kraju bi on iznosio nekih 20 igrača - kaže Pantelić za SPORTAL.RS.
Sportski direktor "lala" rešen je da u Novi Sad dovede prava pojačanja, a ne one igrače koji će biti tu samo radi konkurencije.
- Prethodnih godina nismo imali mnogo sreće na tom polju. Oslonili smo se na domaće igrače, koji su izneli ceo teret. Portugalac Košta i Rumun Stojka su kvalitetni, ali težak je put od želje do dogovora. Nije novac u pitanju, već da li oni žele da igraju u Srbiji. Košta je trebao da dođe, ali je odustao i tu je sve stalo. U kontaktu smo, ali nemamo realnu sliku šta će se dalje dešavati po tom pitanju.
Vojvodina je minule sezone razdvojila Partizan i Crvenu zvezdu, a ambicije im ne manjkaju ni za predstojeću sezonu.
- Vojvodina uvek gaji velike ambicije. Poslednjih nekoliko godina imali smo visoke ciljeve i ne odustajemo od njih. Idemo na najvišlji plasman. Što više, što bolje - poručuje Pantelića.
Samo napred Vojvodina!!!
Opšta medijska zabuna koji Stoika je na meti Vojvodine.Dnevnik je još pojačao tu konfuziju.Ja u ovom zamešateljstvu stvarno ne znam ko je kome ovde izvor informacija?
Dnevnik
Dnevnik
Стиже Стоика у Војводину
Дорел Стоика име је које би могло да “одјекне” Новим Садом ускоро.
Војводина, додуше незванично, припрема трансфер, који је мало ко очекивао. Стоика је организатор репрезентације Румуније, у Констанци када смо победили Румуне (2:3) се “прославио” са два гола, једним у својој, а једним у мрежи Владимира Стојковића.
Стоика (31) од 2005. године игра у Универзитатеи, забележио је 105 мечева за тај тим, постигао седам голова и подједнако добро игра на позицијама задњег везног и стопера.Он би требало да појача одбрану Воше, која је овог лета остала без Игора Ђурића (Херенвен) и Миодрага Стошића (Ним).
Поред Стоике, ново-старо руководство клуба на челу са председником Ратком Буторовићем, као и новим тренером Драгославом Степановићем, жели да доведе младе дефанзивцеБранислава Трајковића (19) из Хајдука и Данијела Гашића (22) из Напретка.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov