Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Milan wrote: Fri May 12, 2023 1:24 pm Dobiješ Čumića, koji se smatra detetom Slobode, za koju i navija, zna šta je lokalpatriotizam, igrača koji o Voši govori u superlativu (ali iskreno), oseća se lepo ovde, igrača sa ogromnim potencijalom, igrača za kojeg i dalje možeš dobiti fine novce u inostranstvu... I njega da menjamo za cigančiće?! Ne, hvala...
Apsolutno se slažem i sa tvojim i sa @Rabba upisom. Ovo sam pitao jer me je zanimalo kako na Čumića gledate.

Mislim da bi bilo lepo da se Čumić dovede na forum, pokušaću da to izboksujem.

@MiSmoFKV!

Mislim da ima kvaliteta u Super ligi. U svakoj ekipi bi se našao bar jedan igrač koji bi bio pojačanje za nas.

Ja bih npr odmah doveo Krajišnika iz Radničkog. Igrač po svim parametrima za nas i po mom ukusu.

Po mom skromnom mišljenju N.N nije kao Benzema i Žiru jer ne igra leđima više je igrač kao Ljorente ili Morata. Mada je Ljorente isto umeo da odigra leđima.

Načuo sam i da možda pregovaramo sa Šaponjićem.
Last edited by Deep Purple on Fri May 12, 2023 1:57 pm, edited 3 times in total.
Turija

Post by Turija »

Deep Purple wrote: Fri May 12, 2023 1:43 pm
Milan wrote: Fri May 12, 2023 1:24 pm Dobiješ Čumića, koji se smatra detetom Slobode, za koju i navija, zna šta je lokalpatriotizam, igrača koji o Voši govori u superlativu (ali iskreno), oseća se lepo ovde, igrača sa ogromnim potencijalom, igrača za kojeg i dalje možeš dobiti fine novce u inostranstvu... I njega da menjamo za cigančiće?! Ne, hvala...
Apsolutno se slažem i sa tvojim i sa @Rabba upisom. Ovo sam pitao jer me je zanimalo kako na Čumića gledate.
Na Cumica gledam kao na svog. Kao da je sa Vujadina. :cheers:
Valjda se to nece promeniti u narednom periodu i da iz Vose ode u neki jak evropski klub, poput Sergeja i Vanje, Radoje, Kacara, Medojevica, Tadica...
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Pravo da vam kazem, ja nista ne bih trgovao ni sa crvenima ni sa crnima. Niti im prodavao igrace niti pazario kod njih, iz vise razloga koji su vec svakako mnogo puta prezvakani ovde.

Sto se tice kvaliteta igraca u nasoj ligi, slazem se da ima u svim timovima barem po jedan koji bi bio pojacanje za nas, no generalno taj kvalitet je iz godine u godinu sve nizi sto objasnjava zasto pomenuti Cukaricki koji je za nase uslove kvalitetna ekipa kad izadje na medjunarodnu scenu prodje kako prodje - uostalom kao i mi sto prolazimo. Ono sto cini kvalitativnu razliku izmedju blizanaca i svih ostalih u ligi i zbog cega su njihovi izleti u Evropu uspesniji su kvalitetni(ji) stranci koje oni mogu sebi da priuste. Tri domaca "ciganceta" ne bi uopste napravili razliku za nas u poredjenju sa jednim Cumicem, nije to onaj zacin koji nedostaje.

Ja bih cak rekao da su medjunarodni rezultati nas, Cukarickog i ostalih zapravo realni pokazatelj gde se srpski fudbal trenutno nalazi i koji je kvalitet igraca poniklih ovde, to sto blizanci rade je rezultat toga sto oni nemaju brige za budzet, sto ih pokriva drzava pa mogu da dovedu sa strane igrace o kakvim drugi ne smeju ni da sanjaju, i onda jos pride da pokupuju sa domaceg trzista sve sto valja ne u nameri da ti igraci ikada zaigraju za njih nego samo da oslabe protivnike. Ne mozemo se mi s njima porediti na ravnoj nozi, naprosto propozicije takmicenja za njih i za nas (i sve ostale) nisu iste.

Nama bi cilj trebalo da bude da pokusamo da otkrijemo nekog novog neafirmisanog stranca koji bi kod nas eksplodirao, nekog novog Abua ili slicno, i da ga zadrzimo kod nas na neki malo duzi period. To bi bila ta razlika kako na domacem planu tako i za izlazak u Evropu. Jedan ili dvojica takvih i oko njih graditi ostatak tima i Bog da nas vidi.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
fare

Post by fare »

Nama treba mlađi klonirani Merebašvili :D
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Pa dobro, gde je 6, tu je i sedmi centarhalf... Ako neko može da me prosvetli, što je Crnomarković unapređenje u odnosu na, nemam pojma, Ljubisavljevića? Ili Vitasa?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Neko je na ovom forumu želeo Crkomarkovića ranije ali se ne sećam ko? Verovatno će neki štoperi dobiti voljno. Jedino je dobro što su odmah krenuli u angažovanje igrača.

MaxBet nema neke izvore. X puta su pogrešili do sad. Zatocovo treba uzeti sa zadrškom.
Turija

Post by Turija »

Opet slobodan 30ogodisnjak, za ,,novi optimizam" :oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Мислим да је за штопера у одличним годинама. Млађи се неретко слабије снађу на тој позицији као Јеличић на пример.
Црномарковић би дошао из шампионске екипе. Изгледа да Олимпија не рачуна на њега ако му уговор истиче. Иначе би тешко приволели играча из клуба који ће играти квалификације за ЛШ.

Од тренутних штопера Јеличићу се можемо захвалити, Витас чесро повређен, Траоре од сјаја до очаја некада, Љубисављевић је ту и тамо, углавном ок. Фали један стабилан у одбрани да смањимо киксеве којих смо имали поприлично ове сезоне.

Биће занимљиво ко ће још доћи а ко отићи. Треба нам доста тога а опет не може се довести много и очекивати да се то све уклопи до почетка квалификација. Реално је да се квалификације батале и фокусира се на формирање тима за следећу сезону.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@CRD FCV

Olimpija ima finansijskih problema koliko znam. Evo otišao i trener koji im je doneo duplu krunu. Ovo bi trebalo da znači ili Batak dobija podršku da radi dalje ili je doveden neki drugi trener pa se dovode fudbaleri po njegovoj želji. Mada me ne bi iznenadilo i da dovode na svoju ruku bez trenera :D
1892

Post by 1892 »

Deep Purple wrote: Sat May 20, 2023 10:26 am
MaxBet nema neke izvore. X puta su pogrešili do sad. Zatocovo treba uzeti sa zadrškom.

Otprilike kao i ti :mrgreen:
Come on you Reds!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

1892 wrote: Sat May 20, 2023 2:52 pm

Uzimaju informacije od mene :mrgreen:

EDIT: Igra Olimpija upravo protiv Celja pa ako neko ima vremena može da pogleda Crnomarkovića. Startovao je utakmicu.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Deep Purple wrote: Sat May 20, 2023 3:13 pm
1892 wrote: Sat May 20, 2023 2:52 pm

Uzimaju informacije od mene :mrgreen:

EDIT: Igra Olimpija upravo protiv Celja pa ako neko ima vremena može da pogleda Crnomarkovića. Startovao je utakmicu.

Crnomarkovic ako dodje po meni bilo bi dobro pojacanje.
Igra u vazduhu i vise nego solidna,ono sto je nas mucilo celu sezonu, iznosenje lopte mu je takodje jako dobro.Za nasu ligu je odlican,a mislim da nije ni za Evropu los.
On i Ljubisavljevic u tandemu bi nam donelo sigurnost u odbrani koju nismo imali.
Firma kej

Post by Firma kej »

Crnomarković je igrao protiv nas čak 9 puta ( 4 puta njegova ekipa nas nadigrala, 1 nerešeno, 4 poraženi)
fare

Post by fare »

Vitas, NN, Malbašić, Jeličić Busnić, Milosavljević po meni mogu komotno da pakuju kofere UN i Barayu dati još polu sezonu fore a popričati sa VS ako je moguće za produžetak ugovora i probati onog Fernandeza iz Visle dovesti.
Post Reply