Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
lexa

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by lexa »

Znam da ce me sada dobar deo ljudi ispljuvati i reci kako nemam pojma o fudbalu ali na mene Vuk nije
ostavio neki extra utisak. Jeste on nase dete, trudi se, igra srcem ali to nije to. Gledao sam ga dosta puta i
mene nikada nije odusevio svojom igrom. Ne znam, ali nisam optimista sto se tice njegove karijere.
Da se razumemo, nisam neki preveliki fan Adjurua da ne bi ispalo da ga stavljam ispred Vuka.
Voleo bih da me Vuk demantuje svojim igrama u nasem dresu pa da se crvenim zbog ovog posta ali
sve vise sumnjam u to.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Vuk je igrac prema kome Vojvodina konstantno ima macehinski odnos. Ima tu mnogo stvari koje se ni ne znaju, a koje svakako uticu na psihu, voljni momenat itd. Sto se tice njegovih (ne)kvaliteta, ja sam bez dileme, Vuk je veliki potencijal i Vuk ce napraviti karijeru, u to nemam nijedan jedini promil sumnje (zivi bili).
Pratim ga jos iz mladjih dana, dobrano sam upoznat sa njegovim kvalitetima. Ono sto decku treba jeste PRAVA sansa, PRAVEDAN odnos, strpljenje, a takvo cinjenje kluba bi rezultiralo time da bi klinac nosio nasu igru. Vrhunski profesionalac, odlican tehnicar (kontrola lopte, tehnika suta, prijem, predaja), odlican rezon, pregled igre... Njega samo treba negovati i zalivati, i razvice se u odlicnog igraca, a ako ne dobije sansu kod nas, karijeru (i to opasnu) ce napraviti negde drugo. Prosto ko pasulj, dete takvog stava i razmisljanja MORA USPETI!!!!
Casual

Post by Casual »

Grba_NS wrote:Vuk je igrac prema kome Vojvodina konstantno ima macehinski odnos. Ima tu mnogo stvari koje se ni ne znaju, a koje svakako uticu na psihu, voljni momenat itd. Sto se tice njegovih (ne)kvaliteta, ja sam bez dileme, Vuk je veliki potencijal i Vuk ce napraviti karijeru, u to nemam nijedan jedini promil sumnje (zivi bili).
Pratim ga jos iz mladjih dana, dobrano sam upoznat sa njegovim kvalitetima. Ono sto decku treba jeste PRAVA sansa, PRAVEDAN odnos, strpljenje, a takvo cinjenje kluba bi rezultiralo time da bi klinac nosio nasu igru. Vrhunski profesionalac, odlican tehnicar (kontrola lopte, tehnika suta, prijem, predaja), odlican rezon, pregled igre... Njega samo treba negovati i zalivati, i razvice se u odlicnog igraca, a ako ne dobije sansu kod nas, karijeru (i to opasnu) ce napraviti negde drugo. Prosto ko pasulj, dete takvog stava i razmisljanja MORA USPETI!!!!
:!:

Treba ga istrpeti malo kao i Medu pre. Ne vidim nijedan razlog zasto Adjuru igra pre njega osim sto mozda oce da ga se rese sto pre... :?
Naravno, sve pohvale za Adjurua protiv partizana ali kao sto neko rece zamislite samo da se Vuk nasao u onih par situacija kod suteva sa distance umesto njega.
Volem Vošu!
Buca

Post by Buca »

Casual wrote:Naravno, sve pohvale za Adjurua protiv partizana ali kao sto neko rece zamislite samo da se Vuk nasao u onih par situacija kod suteva sa distance umesto njega.
Skroz se slažem po pitanju Vuka, ali nema potreba sada na štetu Ađurua da pišemo. Ajde sada iskreno da li bi Vuk pretrčao toliko koliko i Ađuru pa da bude u situacijama da šuta? Vuk mora biti spreman da 90 minuta trči i grize pogotovo jer je mlad i još je naše dete, pri tom ne mislim na njegovu želju koju ima, već na mogućnosti da trči toliko.
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Helm

Post by Helm »

Po mom misljenju Vuk je veliki potencijal ali ne na poziciji zadnjeg vec ofanzivnog veznog. Adjuru i Meda (on posebno) su klasicni defanzivni vezni, resavaju odbrambene situacije ko od sale, imaju brzinu/snagu i mogu puno da trce. Meda je i korak ispred, pored sigurnih kratkih paseva ume da odigra i ozbiljan pas i dovede nekoga u gol sansu a moze i da napravi prodor po sredini ali opet kad mu se ukaze sansa. Vuk je ipak drugaciji tip igraca, on ne moze toliko da trci i nije toliko dobar u odbrani kao ova dvojica, ali zato ima ideju i tehniku kojom ce da je ostvari, po stilu igre podseca na Djurovskog samo bolju verziju naravno, klasican pas igrac koji vidi mnogo stvari a ima i odlican pas i sut, pa ako to nije ofanzivni vezni ne znam sta jeste. E sad jesu ga zalepili na klupu, i ruku na srce, zaista je slabo igrao jedan period. Ali sad je vreme da ponovo dobije sansu pogotovo posle fijaska u prethodna dva kola. Neka ga stavi da igra sa Merebom napred pa da vidimo da li je izasao iz krize, ako bude slab uvek moze da ubaci Ljubinkovica ili Adjurua ali mislim da bi Vuk morao da pocne sledecu utakmicu.
Buca

Post by Buca »

Helm wrote: Meda je i korak ispred, pored sigurnih kratkih paseva ume da odigra i ozbiljan pas i dovede nekoga u gol sansu a moze i da napravi prodor po sredini ali opet kad mu se ukaze sansa.
Ja se stvarno ponekad zapitam da li ja gledam iste igrače sa ostalim forumašima? Meda nema nikakav pas, nikakav prijem, a eto i dokaza protiv groblja...to što je on naš kapiten, i što drugačije gledamo na njega ne sme uticati na naš sud, iskreno ja se bojim svaki put kada on priđe da prihvati loptu od štopera!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Helm

Post by Helm »

Buca wrote:
Helm wrote: Meda je i korak ispred, pored sigurnih kratkih paseva ume da odigra i ozbiljan pas i dovede nekoga u gol sansu a moze i da napravi prodor po sredini ali opet kad mu se ukaze sansa.
Ja se stvarno ponekad zapitam da li ja gledam iste igrače sa ostalim forumašima? Meda nema nikakav pas, nikakav prijem, a eto i dokaza protiv groblja...to što je on naš kapiten, i što drugačije gledamo na njega ne sme uticati na naš sud, iskreno ja se bojim svaki put kada on priđe da prihvati loptu od štopera!
A lopta se sama dodala Abubakaru protiv Novog Pazara? Ne kazem da je Xavi ali ume da odigra odlican pas kad se ukaze prilika. Sto se tice toga sto si pomenuo, za kapitena, ja sam prvi misljenja da je on jos mlad za traku ali posto ce ici uskoro iz kluba morali su mu dati. Nema to veze sa kapiten/ne kapiten, on je odlican vezni i dobar momak i zato ga ljudi vole a ne jer nosi traku.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Meda ima bolji pas jedino od Ađurua u čitavom timu. To i šut su mu slabe tačke. Ono što ima sem borbenosti je da ume i da iznese loptu i povuče kontru, e sad tu ispred nam fali neko ko bi od toga stvorio konkretnu šansu. Tu mi nemamo nikakve druge solucije nego forsirati Vuka i forsirati ga dok se ne oslobodi pritiska i počne da igre kako ume. Pogotovo jer ko zna kad ćemo i da li ćemo videti tog Ljubinkovića...
Io odio Belgrado
Turija

Post by Turija »

Ne dirajte mi Brku, Medu i Vuka (to su naša deca od malih nogu) :lol:
Šalu na stranu, ali ja se potpuno slažem sa Grbom, Helmom i Red Markizom, u vezi Vuka Mitoševića.Mi trenutno nemamo talentovanijeg i perspektivnijeg igrača od Mitoševića, ali najveći problem je to što ne postoji čovek u upravi koji može, i zna, da napravi dobrog i skupog igrača (kao recimo što to radi Mamić, kad stvara i prodaje talentovanog igrača).
Brkić, Kačar, Meda, Aleksić, Katai, Mudrinski.. i sada Vuk su idealni za takve transfere (bio je i Smiljanić, ali svi su oni kočeni u razvoju, grejali klupu slabijim od sebe, pozajmljivani, zapostavljani... zbog neznanja i sujete naše uprave).I umesto da svake godine vidno napreduju, oni su gubili dragoceno vreme i živce u nekoj partiji ličnih obračuna sa njima, a Vojvodina je gubila bodove i trofeje.Na kraju, svi su otišli (ili će otići) iz Voše za nekoliko puta manje sume transfera, nego što su mogli biti prodati, da su imali tretman i kontinuitet igara, u godinama kada se napreduje u čizmama od 7 milja. Oni su odlazili iz Kluba puni gorčine i nezadovoljstva i svaki tranfer im je bio daleko bolja od opcija, nego da ostanu u Voši (da ne kažem spas).
Možda je Meda imao najviše sreće u Vojvodini, ali ne napreduje očekivanom i mogućom brzinom (ne svojom krivicom, kao što nije ni Kačar, jer su ga šetali ovamo-onamo po pozicijama i na kraju nije znao šta je , vezni, centarhalf, centarfor?).
Izmenjali su se mnogi treneri, međutim nijedan, osim Pavkovića, Brzića i Milinkovića, nije ostavio utisak da zna svoj posao i da je bio visoko moralna osoba, da ima karakter i stručni nivo znanja, crvenu liniju ispod koje se nije moglo, bez obzira ko naredi.
Ja sam već sada prilično razočaran učinkom Vukićevića (a verujem da je i on sam, sa svojim dosadašnjim rezultatima; ako je podvlačio crtu?).Očekivao sam daleko više, posle svih onih uvodnih reči, po dolasku u Vošu (čak sam bio i optimista), pogotovo što sam bio uveren da će imati čvršći lični stav i podršku (a i ,,težinu"), ako ni zbog čega drugog, ono bar po toj zemljačkoj liniji i zaleđini.Međutim, za sada je samo još jedan od trenera FK Vojvodine u bezbrojnom i bezbojnom nizu (prodefilovalih u poslednjih desetak godina) :( .
Last edited by Turija on Wed Oct 05, 2011 9:35 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ne dirajte mi Vukicevica!!! :mrgreen:
Dobar je to trener... prodacemo Adjurua i Bilbiju,iz nicega :wink:
Image
lexa

Post by lexa »

Voja wrote:Ne dirajte mi Vukicevica!!! :mrgreen:
Aha, prodacemo ih za kilu tresnji i jedan par vunenih carapa sa futoske pijace. ;)
Pa nasi nisu sposobni prodati ni puno dokazanije igrace od ove dvojice gore spomenutih.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

lexa wrote:
Aha, prodacemo ih za kilu tresnji i jedan par vunenih carapa sa futoske pijace. ;)
Pa nasi nisu sposobni prodati ni puno dokazanije igrace od ove dvojice gore spomenutih.
Baš tako. Oni ni Abua nisu u stanju prodati. Srećom po nas.
Io odio Belgrado
Helm

Post by Helm »

Al su zato iskusno odbili 3 miliona za Mojsova! :furious:
lexa

Post by lexa »

Helm wrote:Al su zato iskusno odbili 3 miliona za Mojsova! :furious:
Evo ja tebi sada kazem kako sam danas dobio ponudu za posao, 5000 evrica mesecna plata,
radim tri dana u nedelji po cetiri casa dnevno. Ipak, odbio sam jer mislim da mogu naci puno
placeniji posao sa manjim radnim vremenom.
Ti ces odmah poverovati u moju pricu?

EDIT: izivnjavam se ako je tvoja poruka bilo u ironicnom tonu!
Turija

Post by Turija »

A, dobar je i Voja kad piše više :wink: (samo nemoj za golmane i sudije :mrgreen: :) )
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply