Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
JackSparow

Re: Pripreme

Post by JackSparow »

Koliko sam ja mogao da vidim, nisam neki stručnjak ali ajde da probam.
Prvo poluvreme: Rusi uglavnom drže loptu, naši napadi se u većini slučajeva odvijaju po desnoj strani na relaciji Vule-Boske. Njih dvojica nešto kombinuju i onda sledi Vuletov "centaršut" po zemlji koji se uglavnom završava u nogama ruskog igrača koji svaki put ukliže i izbaci loptu u korner. Onda Vuk izvede korner, a bolje da i ne izvodi kako to uspešno radi.
Nisam siguran da li je subjektivan osećaj, ali mislim da Vule ignoriše Moreiru koji je mogao milion puta da dobije loptu, ali to se iz nekog razloga jako retko dešava... možda je i taktika, nisam stručnjak. Paja je pokušao u dva ili tri navrata, ali i od toga nije bilo ništa... sve u svemu nisam siguran da li smo stvorili šans u prvom poluvremenu.
Mada sam primetio da Trajković u više navrata prebacuje ostalim da priđu Vuletu i pomognu, možda se i skrivaju od lopte. Đurić solidan u skoku, ali Rusi su mnogo čvršći u duelu, snažniji...tako da mi odbrana nije delovala baš pouzdano.
Drugo poluvreme: Kada su oko 60-og Rusi promenili 6 igrača došlo je do napretkau našoj igri. Abu je bio dobar celo drugo poluvreme, jer Rusi igraju visoko odbranu, pa ih je pretrčavao kao malu decu. Mislim da je Šušnjar igrao napadača u drugom, imao je tri ili četiri odlične šanse, predribla protivnika i onda se nekako spetlja u petercu, prilikom šuta, ali mislim da tu ima nešto...samo da se malo opusti.
Škule po meni očajan, Novaković odmah uz njega (čak je promašio i čitav gol kod penala), Abu vrlo dobar, prečka sa 16m, jedan gol i stvorio nekolicinu šansi Bilbiji i Šušnjaru.
Rezervni golman (Žakula) dobro komunicira i raspoređuje saigrače, siguran. Pre našeg drugog gola je jedan Rus sam istrčao od polovine terena, nikoga od naših igrača i Žakula mu brani, neviđena bruka za ruskog napadača. Sledi korner za Ruse, ispucavamoo loptu po desnoj strani, neko ubacuje i Boba daje gol. Kraj.
madda fakka

Post by madda fakka »

Dobro je, Abu nije zavrsio na nekom CT skeneru zbog zgloba, kolena, slomljenog rebra...
I Bog je Slaninar...
Firmin mali

Post by Firmin mali »

Mali foto izvestaj nije ga dugo bilo

Image

Image

Image

Abu pogadja precku
Image

Promasen penal
Image

Abu postize prvi gol
Image

Neko je napisao vec ranije,jeste bio je prisutan Green
Image

Galerija :
http://www.fkvojvodina.rs/2012/07/vosa- ... a-d-jocic/
http://s1185.photobucket.com/albums/z35 ... 1QQtppZZ32

Sto se tice utakmice,uglavnom ljudi sto su napisali su dobro opisali,prvo poluvreme prilicno bledo,igra ni levo ni desno,par inicijativa od strane Bosketa i Vuleta i to je to,drugo poluvreme druga prica,ulazak Abua i ekipe uneo mnogo svezine i drugaciju igru ekipi,redjale su se sanse precka,stativa,penal (nazalost promasen),i onda je pao prvi gol,Abu odlican u 1:1,i na kraju Sloba se iskupio za penal,drugo poluvreme,na momente lep fudbal,neko moje misljenje i vidjenje.
budababa

Post by budababa »

Dnevnik wrote:Mojsov izvan ekipe

Pozvali smo sporstkog direktora Vojvodine Miodraga Pantelića i zamolili ga da nam pojasni situaciju s Danielom Mojsovom i razlozima zbog kojih nije konkurisao za tim u duelu s Fakelom.

- Mojsov trenutno nije u planu za sastav ekipe jer ne želi da produži ugovor s Vojvodinom, koji mu ističe na zimu - objasnio je Pantelić.
Već viđeno. Kad se pročuje za ovu praksu, niko neće hteti da dođe u naš klub. Ovaj prelazni rok je nagoveštaj takve budućnosti.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Minja
Administrator

Post by Minja »

Utakmica ko utakmica, ali fotke... prva liga
Helm

Post by Helm »

Da li je moguće više da se to radi?! Pa on je zimus produžio na još pola da bi ga prodali, izašao je u susret i sad opet isto?!
I ko će normalan doći kod nas kad zna za ovu praksu?
Što onda odmah ne potpišu doživotni ugovor sa klauzulom da klub može da ga pusti kad tako odluči. :frown:
Firmin mali

Post by Firmin mali »

Nikola

Post by Nikola »

Dobio je slobodu da ode iz kluba ili da produzi ugovor. Sasvim korektno. Da li treba da zauzima nekom mesto, pa da ga njegov cuveni menadzer odvede za dz u nkp?? Ima dobrih kurseva klizanja u NS.
ПУШТАМ КИШУ!
Tony Starks

Post by Tony Starks »

http://www.fkvojvodina.rs/2012/07/zagor ... -austriju/" onclick="window.open(this.href);return false;
Dve nedelje protekle su od početka letnjih priprema fudbalera Vojvodine za novu sezonu. „Kupanje“ u znoju, što od napora koje nameće stučni štab, što od saharskih vrućina, za sada je završeno. Igrači su nakon subotnje utakmice protiv ruskog Fakela dobili dan predaha, a danas, dan pre polaska za Austriju (još dva treninga) šef stručnog štaba Zlatomir Zagorčić, saopštio je spisak igrača koji kreću na put.

Rukovodstvo :
Gen. Sekretar Radisav Rabrenović i sportski direktor Miodrag PantelićIgrački kadar :
Nemanja Supić, Srđan Žakula, Marko Kordić, Miroslav Vulićević, Vladan Pavlović, Goran Smiljanić, Bojan Nastić, Branislav Trajković, Igor Đurić, Dejan Karan, Milovan Milović, Naemeka Ađuru, Vuk Mitošević, Miroslav Stevanović, Nemanja Bilbija, Petar Škuletić, Almami Moreira, Miloš Deletić, Edin Rustemović, Mirko Ivanić, Đorđe Šušnjar, Oumaru Abubakar i Milan Bojović.
Stručni štab : Šef struke Zlatomir Zagorčić, prvi asistent Zoltan Sabo, pomoćni trener Spasoje Jelačić, trener golmana Saša Todić, kondicioni trener Milan Šolaja i sekretar stručnog štaba Ognjen Krsmanović.
Medicinska ekipa : Dr Borko Vukosav, fizioterapeuti Nemanja Mijić i Goran Marijan.
Ekonom : Nemanja Jotanović
Postoji mogućnost da do polaska spisak igrača bude dopunjen nekim novim imenima.

Tokom desetodnevnog boravka u Austriji, Vojvodina će uz 14 planiranih treninga, odigrati i 4 kontrolna meča. Prvi protivnik Novosađanima biće danski vicešampion Kopenhagen (06. Jul), potom dva dana kasnije (08. Jul) ukrajinska Tavrija, češki Baumit Jablonec (11. Jul) i za kraj, austrijski nižerazredni klub SV Vurmla (13. Jul).
Povratak u Novi Sad planiran je za 14. Jul.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Podmladjivanje tima, davanje sanse klincima iz nase skole, bla, bla, a na spisku nikad manje igraca iz nase skole. Ukoliko sam dobro video, samo osmorica, od 23 igraca. Pa prosle i pretprosle sezone smo (skoro) toliko igraca imali u prvih 11. Ako vec nikog nismo doveli onda je na ovom spisku moralo biti mesta za Glumcevica (stoper), Nikolica (desni bek), Sprema (poluspic, krilo), Kosovica (vezni), Sekulica (zadnji vezni) pa i Saletu Kordica (koji je poslat u pm na pozajmicu). Naravno ne nuzno sve njih, ali bar deo ovih momaka, pa ako se neko pokaze na pripremama, super, ako ne, vratiti ga medju "svoje", gde svi oni (sem Salete Kordica) imaju pravo (bar) jos godinu dana da igraju za omladince (a neki i vise). Vojvodina nastavlja sa svojim macehinskim odnosom prema onima koji to najmanje zasluzuju!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Kad smo mi doveli ovog Rustemovića iz Drine? Sem na spisku za pripreme nigde nisam čuo kad je potpisao za nas...
Io odio Belgrado
madda fakka

Post by madda fakka »

Grba_NS wrote:Podmladjivanje tima, davanje sanse klincima iz nase skole, bla, bla, a na spisku nikad manje igraca iz nase skole. Ukoliko sam dobro video, samo osmorica, od 23 igraca. Pa prosle i pretprosle sezone smo (skoro) toliko igraca imali u prvih 11. Ako vec nikog nismo doveli onda je na ovom spisku moralo biti mesta za Glumcevica (stoper), Nikolica (desni bek), Sprema (poluspic, krilo), Kosovica (vezni), Sekulica (zadnji vezni) pa i Saletu Kordica (koji je poslat u pm na pozajmicu). Naravno ne nuzno sve njih, ali bar deo ovih momaka, pa ako se neko pokaze na pripremama, super, ako ne, vratiti ga medju "svoje", gde svi oni (sem Salete Kordica) imaju pravo (bar) jos godinu dana da igraju za omladince (a neki i vise). Vojvodina nastavlja sa svojim macehinskim odnosom prema onima koji to najmanje zasluzuju!
Sekulic vise nije nas potpisao za Hajduk iz Kule, ne pozajmljen, nego potpisao
I Bog je Slaninar...
Tony Starks

Post by Tony Starks »

madda fakka wrote:Sekulic vise nije nas potpisao za Hajduk iz Kule, ne pozajmljen, nego potpisao
Ti verovatno misliš na Danila Sekulića, a Grba priča o Nemanji Sekuliću.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Tako je, mislio sam na Nemanju Sekulica.
FALCAO 09

Post by FALCAO 09 »

Jesu ovo novi Joma dresovi hahahahahahaahahahahahaha?

Kakva smo mi tuga pa to je strasno, jedini smo klub NA SVETU koji vec pune 3 godine ima isti alo isti dizajin dresova, niti jedna sara se nije promenila od meca sa Beckom Austrijom u leto 2009!! Pa i najobicniji nizerazredni i amaterski klubovi menjaju, renoviraju, prave nesto novo i osvezavaju svoju opremu! Bruka!
Post Reply