Transferi
- Deep Purple
Re: Transferi
@Rabba
Apsolutno otvorite se za napadača stranca i onda slobodno dovodite igrače kao što su Majdevac za rotaciju. Bez stranca napadača nema ništa. Mi strance moramo da dovodimo u samom špicu napada i možda na krilu i veznom redu ali sve ostale pozicije možemo da popunimo domaćim igračima ali napadač mora biti kvalitetan stranac.
Doduše ja se vodim tim da ako izleti kvalitetan igrač ne treba gledati pasoš ni koju poziciju igra ako nam na toj fali kvalitet.
Apsolutno otvorite se za napadača stranca i onda slobodno dovodite igrače kao što su Majdevac za rotaciju. Bez stranca napadača nema ništa. Mi strance moramo da dovodimo u samom špicu napada i možda na krilu i veznom redu ali sve ostale pozicije možemo da popunimo domaćim igračima ali napadač mora biti kvalitetan stranac.
Doduše ja se vodim tim da ako izleti kvalitetan igrač ne treba gledati pasoš ni koju poziciju igra ako nam na toj fali kvalitet.
- Red Marquis
- Moderator
Verovaću u želju uprave da konačno iskorači napred tek kad vidim afrikanca pravu devetku i stranca pleja. Sve ostalo može da se budži i iz okoline.
Io odio Belgrado
Први пут кад сам прочитао ово разумео сам да треба да доведемо Младена Деветка из Африке, ништа ми није било јасно.
Nije nam propo transfer leto ima i gorih evo i partizan se raspada

E ovo je 10 za Vosu. 20 asistencija u 29 utakmica, a jos slobodan.
Kad dovedu takvog onda cu znati da su ozbiljni, a do tada ko hoce i dalje ce gledati petu godinu za redom jadnog Zukica.
Koga god da stavis za napadaca ovaj bih ga napravio prvim strelcem lige.
Kad dovedu takvog onda cu znati da su ozbiljni, a do tada ko hoce i dalje ce gledati petu godinu za redom jadnog Zukica.
Koga god da stavis za napadaca ovaj bih ga napravio prvim strelcem lige.
- slanobarac
- churguzijanac
- churguzijanac
Nije novo.O njemu se pisalo prošle godine ( ako me pamćenje služi Deep je pisao) kad je igrao Shkupi 2-2 sa dinamom u Zagrebu u kvalifikacijama za LŠ, gde je lik odigrao super.
Álvarez-Valakari- Ibrahim Olawoyin-Ze Turbo Ima li neko jaci?Karlsson wrote: ↑Fri Jun 23, 2023 6:42 pm Evo ga stranac desetka. Slobodan.![]()
https://www.transfermarkt.com/freddy-al ... ler/309857

Svi zajedno jeftiniji od Bukarija, a sa njima prvo kolo 15 000 ljudi na Karadjordju

Šta je ovim našima dovesti tu četvorku, nego neće sad pošto igramo u Topoli, a samo 4-4,5 hiljade je kapacitet. Ček samo da "renoviramo" "stadion"Voja wrote: ↑Fri Jun 23, 2023 10:55 pmÁlvarez-Valakari- Ibrahim Olawoyin-Ze Turbo Ima li neko jaci?Karlsson wrote: ↑Fri Jun 23, 2023 6:42 pm Evo ga stranac desetka. Slobodan.![]()
https://www.transfermarkt.com/freddy-al ... ler/309857![]()
![]()
Svi zajedno jeftiniji od Bukarija, a sa njima prvo kolo 15 000 ljudi na Karadjordju![]()
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
- Srbendinho
Главни утисак ми је колико је ово бједан прелазни рок.
-
Koji prelazni rok kad nismo realno nikoga ni doveli 

Nasa taktika je da dovedemo one igrace koje niko nece. Pa cekamo da vidimo koga ce oni dovesti pa mi onda one ostale. ili penzionere sa 33+ godina. Uglavnom, one gde se moze nas sportski direktor ugraditi.
Kup je nas!
- slanobarac
Tačno je da nemam nijednu lepu reč da kažem za našu upravu ali ne mogu da poverujem da će usrati ovaj prelazni rok. To bi bila katastrofa. Ajde što smo propustili prošlu sezonu a da to isto opet ponovimo i sa nastupajućom već ne bi bilo slučajno.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!