Uvek sa tobom wrote: ↑Mon Jun 26, 2023 8:53 am
Ја сам одма за критику, док још није готово, можда неко од скаута и чита овај форум и види незадовољство навијача, ако им је уопште стало до нас... Од кукања после припрема немамо ништа осим да се помиримо са тим да опет ништа нисмо нити ћемо урадити.
Остаје само да се надамо да су та два играча нека екстра појачања...
+1
I ja sam za to - reagovati dok ima sanse da se nesto promeni.
A, uhvatili su se Topica i Zukica, kao pijan plota, vec 4 godine i ne mogu ih prodati, nego prodaju decu od 17-18 godina bez nastupa u prvom timu. Sta vam to govori?
Mi od generacije Tadica, Milinkovic- Savica, Radoje...nemamo igraca koji konstatno igraju napolju. Ili su rezerve ili povremeno u timu. Kako, onda, pricati o dobrom radu skole, posle toliko godina bez pravog igraca i u Vosi ili inostranstvu?
Sad se pojavilo nekoliko mladih momcica i odmah su ih prodali. Da li ce uspeti tamo, pitanje je?
Gledam npr. statistiku Majstorovica: 9 utakmica u ruskom Dinamu, 4 zapoceo, prosek 46 minuta na terenu. Mozda ce biti pravi, ali trebao je to u Vojvodini imati.
Ovako nasa deca iz Srbije odu prerano i tek poneko se snadje tamo. Promena ritma zivota, okruzenja, i jaki treninzi, velika zelja najcesce to dovede do povreda i pozajmica i selidbi ili povratka u Srbiju. Ko je uspeo napolju u poslednje vreme, ne mogu da se setim.