Transferi
Re: Transferi
Fudbal i košarka pripadaju blizancima. To su dva najpopularnija sporta koja privlače najveći broj navijača i jedina dva sporta u kojima se okreću milioni.
Zato je tu uvek rat između dve uprave, najveće rivalstvo između navivjača, otimanje oko fotelja između najvećih ''zverki'', biznismena, poltiičara, ''istaknutih sportskih radnika'' i ta dva sporta jednostavno pripadaju njima ili barem jednom od njih.
90% navijača blizanaca ne zna ko je predsednik njihovih RK-a, OK-a i VK-a, jer ti sportovi nemaju toliku popularnost kod nas i ne vrte se milioni.
Zato mi tako dobro stojimo u rukometu, pa i u odbojci. Barem do skoro.
Zato je tu uvek rat između dve uprave, najveće rivalstvo između navivjača, otimanje oko fotelja između najvećih ''zverki'', biznismena, poltiičara, ''istaknutih sportskih radnika'' i ta dva sporta jednostavno pripadaju njima ili barem jednom od njih.
90% navijača blizanaca ne zna ko je predsednik njihovih RK-a, OK-a i VK-a, jer ti sportovi nemaju toliku popularnost kod nas i ne vrte se milioni.
Zato mi tako dobro stojimo u rukometu, pa i u odbojci. Barem do skoro.
-
Nije 100% tačna informacija ali meni je prenešeno da Čumić ima 20 hiljada mesečno.
- churguzijanac
Što bi se reklo ni kurca nemamoRed Marquis wrote: ↑Sun Jun 25, 2023 7:59 pm Jel stvaramo klince? Ne stvaramo.
Jel kopamo po egzotičnim zemljama da nabodemo neku buduću premiju za male pare? Ne kopamo.
Jesmo li sve podredili rezultatima pa ove stvari ispaštaju? Nismo.
Porodična srebrnina je rasprodana, skauting nemamo, rezultate nemamo. A sad ni stadion na kom igramo nemamo.
ŠTA KOJI MOJ PA IMAMO?
Još prošle godine i na zimu je bila priča kako su na frku uleteli i nije bilo vremena da se odrade ulazni transferi pred početak priprema/sezone i da će to biti promenjeno jer će imati vremena da se pripreme i da će klub biti stabilan pa će samim tim igrači sami hteti da dođu da igraju kod nas.
U redu za Kajevića, mogu da razumem ako je zaista bila želja trenera i smatra da može da promeni nešto. U redu i za Crnomarkovića, ima do sad korektno iskustvo. Samo ne znam šta će nam toliko štopera a nije najavljena nijedan odlazak na toj poziciji.
Čekam taj 30. da vidim hoće li ozvaničiti Majdevca, ali gde su ostala imena? Koji je to nama tačno kostur ekipe ostao kad je većina bila neefikasna tokom cele sezone?;
U redu za Kajevića, mogu da razumem ako je zaista bila želja trenera i smatra da može da promeni nešto. U redu i za Crnomarkovića, ima do sad korektno iskustvo. Samo ne znam šta će nam toliko štopera a nije najavljena nijedan odlazak na toj poziciji.
Čekam taj 30. da vidim hoće li ozvaničiti Majdevca, ali gde su ostala imena? Koji je to nama tačno kostur ekipe ostao kad je većina bila neefikasna tokom cele sezone?;
Kad bi vratili Medu, sve bi im bilo oprošteno. Tako malo, a tako daleko.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Neka ima zaslužio je .ultra komsa wrote: ↑Mon Jun 26, 2023 4:53 pm Nije 100% tačna informacija ali meni je prenešeno da Čumić ima 20 hiljada mesečno.
Momak je svojim igrama u ekipi koja je bila 5. na tabeli domaće lige dobio poziv u reprezentaciju. Zamislimo da Čumić nije došao, da su ovi iz Olimpijakosa ozbiljnije pritisli? Garantujem, mi ne bismo igrali Evropu.fare wrote: ↑Mon Jun 26, 2023 10:29 pmNeka ima zaslužio je .ultra komsa wrote: ↑Mon Jun 26, 2023 4:53 pm Nije 100% tačna informacija ali meni je prenešeno da Čumić ima 20 hiljada mesečno.
Odavno mi neki igrač koji ne dolazi iz naše škole nije ovako prirastao srcu, još od Alivodića, tako da, kao što je @fare napisao, zaslužio je svaki dinar.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Odmah prestanite sa hvaljenjem Čumića, da nam i njega ne prodaju.
Koliko god da ima, to je novac koji ce se najverovatnije vratiti u klub, jer ako ostane 2 sezone npr, to je plata od 480 000 evra, a realno nece otici ispod milion, potencijalno i 2, tako da ce se zaraditi. Problem su igraci preko 30 godina sa velikom platom.ultra komsa wrote: ↑Mon Jun 26, 2023 4:53 pm Nije 100% tačna informacija ali meni je prenešeno da Čumić ima 20 hiljada mesečno.
Kup je nas!
- Deep Purple
Ne prima on novac 12 meseci. Ugovori su na osam do deset meseci po sezoni. Odnosno po dužini sezone.Djisa wrote: ↑Tue Jun 27, 2023 7:46 amKoliko god da ima, to je novac koji ce se najverovatnije vratiti u klub, jer ako ostane 2 sezone npr, to je plata od 480 000 evra, a realno nece otici ispod milion, potencijalno i 2, tako da ce se zaraditi. Problem su igraci preko 30 godina sa velikom platom.ultra komsa wrote: ↑Mon Jun 26, 2023 4:53 pm Nije 100% tačna informacija ali meni je prenešeno da Čumić ima 20 hiljada mesečno.
Tačno o tome sam pisao u mom "izlaganju". U redu bi bilo da imamo nekolicinu starijih, dobro plaćenih igrača, tipa 3, ali tipa 8-10 takvih igrača, kao mi prošle godine, plus menadžerski igrači poput Bogdanovića, Kerkeza, Vukčevića... To smo mogli i mi sa foruma smisliti. Što se tiče Čumićeve plate, nemoguće je znati da li će igrač opravdati tu platu, pa je negde rizik, kao u slučaju Čumića i sličnih igrača, opravdan. Čumić će, ako nam klub ne vode idioti, ne otplatiti svoj ugovor, nego ako nastavi, ostaviti bar 2 miliona viška svojim transferom.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- slanobarac
Kako prežive ta 2 meseca bez primanja?Deep Purple wrote: ↑Tue Jun 27, 2023 8:35 amNe prima on novac 12 meseci. Ugovori su na osam do deset meseci po sezoni. Odnosno po dužini sezone.Djisa wrote: ↑Tue Jun 27, 2023 7:46 amKoliko god da ima, to je novac koji ce se najverovatnije vratiti u klub, jer ako ostane 2 sezone npr, to je plata od 480 000 evra, a realno nece otici ispod milion, potencijalno i 2, tako da ce se zaraditi. Problem su igraci preko 30 godina sa velikom platom.ultra komsa wrote: ↑Mon Jun 26, 2023 4:53 pm Nije 100% tačna informacija ali meni je prenešeno da Čumić ima 20 hiljada mesečno.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Ovo nije tačno. Novac primaš mesečno od potpisa ugovora do isteka ugovora. Po toj priči ispada da imaš ugovor do recimo 30.06. a sezona se završi u maju, i ti ne primiš poslednju platu.Deep Purple wrote: ↑Tue Jun 27, 2023 8:35 amNe prima on novac 12 meseci. Ugovori su na osam do deset meseci po sezoni. Odnosno po dužini sezone.Djisa wrote: ↑Tue Jun 27, 2023 7:46 amKoliko god da ima, to je novac koji ce se najverovatnije vratiti u klub, jer ako ostane 2 sezone npr, to je plata od 480 000 evra, a realno nece otici ispod milion, potencijalno i 2, tako da ce se zaraditi. Problem su igraci preko 30 godina sa velikom platom.ultra komsa wrote: ↑Mon Jun 26, 2023 4:53 pm Nije 100% tačna informacija ali meni je prenešeno da Čumić ima 20 hiljada mesečno.
Come on you Reds!
-
Fudbaleri imaju najjace ugovore generalno. Ako ga otpustis, moras da mu isplatis sve plate do kraja ugovora.
Sad zamislite da takvi ugovori postoje i za radnike, poslodavac te otpusti i mora da ti placa do kraja ugovora, ako je za stalno ugovor, onda dobro obestecenje.
Sad zamislite da takvi ugovori postoje i za radnike, poslodavac te otpusti i mora da ti placa do kraja ugovora, ako je za stalno ugovor, onda dobro obestecenje.
Uprava napolje!