Deep Purple wrote: ↑Sat Jul 01, 2023 11:17 am
A pazi sad Oumaru u kog se mi kunemo kroz celu karijeru makar otkako je stigao u Evropu 25.924 zvanična minuta, 318 mečeva i 90 postignutih golova.
S tim sto Abu cesto u svojim najboljim utakmicama nije davao golove ali je ubedljivo bivao najzasluzniji na terenu za nase pobede. Utakmica u kojoj se nametnuo kao minjenik navijaca bilo je ono silovanje partizana na Karadjordju 2:0 u sezoni 10/11 kad je svojom brzinom i dominantnim skokom pravio cirkus u protivnickoj odbrani iako su golove dali Metro Mario sa penala i (ako se dobro secam) Mrdja, lopta se jedva ukortljala preko linije. Njegov uticaj na nasu igru tih godina je bio daleko veci od broja datih golova, koji takodje nije bio mali.
Abu je s nama "kliknuo" kao ni sa jednom drugom ekipom u karijeri, steta sto je doslo do razlaza tako kako je doslo (no, sam pao sam se ubio), on vise nigde nije dostigao te visine ni kvaliteta igara ni popularnosti i omiljenosti kod publike...
Firma kej wrote: ↑Fri Jun 30, 2023 9:11 am
Vitas, NN, Đorđević šut kartu su dobili ili će dobiti.
Traore odlazi i Busnića stavljaju na štopera.
Živi bili pa videli
Pored toliko stopera?
Dobro, Vitas je precrtan, Bogdanovic nije poveden na pripreme ( ako je on stoper, jer to niko ne zna sta je on po vokaciji?).
Ne znam, meni je Busnic premekan za stopera. Ima visinu, ali nema cvrstinu i cesto pravi neoprezne faulove.
PS
Sta igra taj mladi Drobnjak, sto je poveden na pripreme?
Bogdanović je čist menadžerski igrac koji je doveden da bi sportaki sektor (čitaj Marko Jovanović) uzeli pare od dovođenja igrača kojeg će pustiti ili držati na klupi bez da odigra koji minut.
Po meni je Busnić bolji od Jeličića na poziciji štopera.
Sada gledano moje mišljenje da će biti na štoperskoj poziciji
Crnomarković - Busnić((Ljubisavljevic) ako Traore ode)
Turija wrote: ↑Sat Jul 01, 2023 3:38 pm
Ne znam, meni je Busnic premekan za stopera. Ima visinu, ali nema cvrstinu i cesto pravi neoprezne faulove.
PS
Sta igra taj mladi Drobnjak, sto je poveden na pripreme?
Drobnjak i Tanjga su valjda štoperi.
Crnomarković i Ljubisavljević igraju levog štopera, Traore i Jeličić desnog. To su sve iskusni momci.
Busnić će igrati zadnjeg veznog, tu smo deficitarni. Menjaće ga Miletić. Treba nam ovde baš jako pojačanje.
Kajević, Milosavljević i Zukić ne mogu to da igraju.
Dovoljno bonus igrača imamo u napadu (Kabić, Ivanović, Jovanović, Kovačev), ne bih se ja tu zezao sa odbranom.
Firma kej wrote: ↑Sat Jul 01, 2023 4:07 pm
NN novi fudbaler Crnog Blizanca
Au, kakve tek oni probleme imaju...
Maki wrote: ↑Sat Jul 01, 2023 4:20 pm
Transfermarkt i neki nemački portali kažu da je Tanjga zadnji vezni.
Firma kej wrote: ↑Sat Jul 01, 2023 4:03 pm
Sa ovim se u potpunosti ne bih složio. Jeličić jeste ponekad izgledao kao lane na terenu, ali Busnić je partijama na svojoj prirodnoj poziciji često znao da vređa inteligenciju gledalaca. Na halfu, nikako, jedva sam preboleo što je i dalje u klubu.
Last edited by Rabba on Sat Jul 01, 2023 4:56 pm, edited 1 time in total.
Firma kej wrote: ↑Sat Jul 01, 2023 4:07 pm
NN novi fudbaler Crnog Blizanca
Au, kakve tek oni probleme imaju...
Maki wrote: ↑Sat Jul 01, 2023 4:20 pm
Transfermarkt i neki nemački portali kažu da je Tanjga zadnji vezni.
Firma kej wrote: ↑Sat Jul 01, 2023 4:03 pm
Sa ovim se u potpunosti ne bih složio. Jeličić jeste ponekad izgledao kao lane na terenu, ali Busnić je partijama na svojoj prirodnoj poziciji često znao da vređa inteligenciju gledalaca. Na halfu, nikako, jedva sam preboleo što je i dalje u klubu.
Zovem drugara crno belog, da mu javim za NN. Skenjao se u sekundi
NNa volim gledati, imao je sansu kod nas, ucinilo mi se da je nepravedno nije iskoristio, pozeleo sam da dobije i drugu sansu, al ocigledno nije do kluba vec do njega. Tako da ne zalim ni sekund za njim.
Sto se Busnica tice, u odnosu na Traorea na stoperu nema sta da trazi. Traore je brzi, skocniji i oprezniji u duelima. Busna ako dodje na stopera bice crvendaca samo tako
Karlsson wrote: ↑Sat Jul 01, 2023 5:04 pm
Partizan je u većem kanalu nego mi. Igrače koje dovodi su na nivou Voždovca. Nikolić kod nas višak, a kod njih zamena za Rikarda. Šta reći.
Tamo ce se vise truditi ( ljubav je jaka).
Inace, delim misljenje sa Vojom, iako smo obojica bili za to da se NN da prava prilika i ocekivali puno od njega. Medjutim, sve je, ipak, do NN.
Da li povrede, da li glava, ali svugde se veoma kratko zadrzao. To dosta govori o njemu. Na prvi pogled individualno tehnicki je odlican za napadaca, ali pravi puno stete za ekipu u svojim egzibicijama i neefikasnoscu. Brzina, skok, sut jedva prosecno, a velika plata.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
И после се кука за прелазни рок, а одрађен више него одлично (за сад), Партизан вратио Шћекића и вратио Такија два по мени огромна промашаја... Генерално јако слаба појачања у односу на амбиције и њихова морања, ми кад би озваничили Радуловића и уболи са неким црнцем на задњем везном који је ко што је неко пре рекао Макелеле/Канте , генерално играч који гуши и квари игру противника, висок, чврст на средини прелазни рок би био више него одлично одрађен, са довођењем Вукића реално изгледа да клуб одустао од тога да доведу неког голгетера горе, исто да л неког црнца ил нешто, већ изгледа да ће форсирати Вукића од почетка уз малог Ивановића који ће ваљда бити бољи пројекат од Милошевића и повремено Вукчевића који је у последњем колу одлично одиграо. 10-ка по мени и не треба У.Н је ушао у форму и надам се ојачао да се избегне нека повреда он на месту 10-ке уз Кајевића иза њега имамо сјајан креаторски везни ред само да се поклопе и по мени за нашу лигу не би имали проблема. Кажем само задњи везни и следећи ил зимски или летњи прелазни рок доведеш од пара од одласка ил се надам успеха у тој сезони неког квалитетног шпица уз 10-ку на фору Алвареза и можда једног штопера ил бека ако не исфорсираш Букинца... Све у свему скроз океј прелазни рок с обзиром на наше стање чак и одличан само тај задњи везни и прави екипу па шта нам Бог да...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Deep Purple wrote: ↑Sat Jul 01, 2023 11:17 am
A pazi sad Oumaru u kog se mi kunemo kroz celu karijeru makar otkako je stigao u Evropu 25.924 zvanična minuta, 318 mečeva i 90 postignutih golova.
S tim sto Abu cesto u svojim najboljim utakmicama nije davao golove ali je ubedljivo bivao najzasluzniji na terenu za nase pobede. Utakmica u kojoj se nametnuo kao minjenik navijaca bilo je ono silovanje partizana na Karadjordju 2:0 u sezoni 10/11 kad je svojom brzinom i dominantnim skokom pravio cirkus u protivnickoj odbrani iako su golove dali Metro Mario sa penala i (ako se dobro secam) Mrdja, lopta se jedva ukortljala preko linije. Njegov uticaj na nasu igru tih godina je bio daleko veci od broja datih golova, koji takodje nije bio mali.
Abu je s nama "kliknuo" kao ni sa jednom drugom ekipom u karijeri, steta sto je doslo do razlaza tako kako je doslo (no, sam pao sam se ubio), on vise nigde nije dostigao te visine ni kvaliteta igara ni popularnosti i omiljenosti kod publike...
Apsolutno se slažem. Ni ono oko kompleksa niže vrednosti nije bilo upereno u komparaciji sa Oumaruom. Već jednostavno je ovde bilo stranaca u ligi koji bi se dizali u nebesa da su igrali kao Krstović a njega terali iz
@Mare_Liman
Radulović i Kante-Makelele zadnji vezni i za naše uslove odličan prelazni rok. Slažem se sa tobom sa svim napisanim. Prelazni rok nije uopšteno loš ako se odigra na kraju tako. Gledamo da ni konkurenti ne briljiraju u prelaznom roku. Ja očekujem i beka čim je Đorđević pušten niz vodu.