19. kolo: Vojvodina-OFK Beograd 1:1
Danas sam pazljivo odgledao celu utakmicu i moji utisci se sledeci. BUAC katastrofa, los pas, lose igranje glavom, nijedan klizeci nije uspeo, defanzivni vezni nije za njega i to je jasno kao dan. Posebno bi naglasio pre svega, onu kontru u kojoj nam je Ofk dao gol, Buac je po meni najveci krivac za taj gol, mogao je da odnese (sto mu je zadatak, dobije karton) njihovg igraca koji je povukao loptu i posalo napred. Buac je nonsalantno njega PUSTIO. Po meni najslabiji pojedinac danas i smislu ispunjavanja svojih zadataka. BUAC MORA DA BUDE NAPADAC DOSTA SA PRETUMBAVANJIMA! Postujem Buaca samo kao napadaca. Brka nesiguran i tih, Lakic dosta iznad ocekivanja, Djuka i Stole sve su skidali, Kiza standardan, Stjepanovic odlican, Pop u odbrani dobar samo su mu lopte katastrofa, njegov pas ni Mesi ne bi mogao da primiri, Buac los, Tadic nespretan, Misa bolji malo od Mrdje, Aleksic dobar ali mnogo igra napamet, Djurovski ekstra koliko je igrao, Panta doktorski. Sudija katastrofa. Igrali smo dobro, imali smo dosta sansi, oni su nam iz jedne dali nesretan gol i to je to. Moze bolje, ali sta je tu je!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Molim te, iscitiraj mi ceo tekst a ne samo delice sa tri tacke... Djurovski je odigrao 10 minuta vrhunski imao 2 strasna pasa u prostor. Igrali smo dobro i primili gol u 94. minutu uz mnostvo sansi. Rezultat los.vladans wrote:Druze,uz duzno postovanje sledeci put nemoj tako pazljivo gledati utakmicu,molim te!Zeljafcv wrote:Danas sam pazljivo odgledao celu utakmicu...Djurovski ekstra..... Igrali smo dobro
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Bruka i sramota!Pripreme kao da nisu ni bile,nasi igraci kao da su danas igrali prvu utakmicu u zivotu zajedno.Jednu jedinu akciju za 100 minuta nismo uspeli da izvedemo.OFK kakav god da bio tim uspeo je da izvede nekoliko kontri na vrlo lep nacin i usudjujem se reci da su zasluzili i sva 3 boda jer kad se branis na svom terenu od jedne prosecne ekipe onda osim zvizduka sa tribina ne bi trebalo nista drugo da dobijes.Nas strucnjak uvodi Mrdju koji po ko zna koji put dokazuje da nista nije nemoguce.Danas je uspeo da upropasti jos jednu 100% sansu,u stvari on nije ni usao u sansu on je samo ispratio loptu pogledom kao i bilo koja osoba sa tribina.Djuric katastrofa,meni nikako nije jasno sta se desava sa tim deckom.Bio je stub odbrane i igrao za dvojicu a sada je postao i kiks igrac.Popovic je toliko nonsalatan da ga ne vadi ni postignut gol.Cak i kod tog faula je imao mnogo bolje resenje tj da uposli cini mi se Kizu na levoj strani od zivog zida ali eto na njegovu i nasu srecu lopta je usla u mrezu i sve se lepo zavrsilo.Posebno me je iznerviralo to kad je kod jednog napada gde je bilo sanse da povecamo rezultat na 2:0 centrirao loptu levom spoljnom (potseticu da u toku cele utakmice nije uspeo da centrira ni jednu loptu kako valja) kao da se igramo fudbala na skolskom igralistu pa izigravamo Ronaldinja ili Mesija.Tadic jos jedan koi je umislio da je neko mudo.Brkic dobar,siguiran ali moram mu zameriti to sto je u nekoliko navrata nerezonski sutirao loptu u aut.Pretpostavljam da su to direktive novog trenera golmana.Slazem se da je nekada bolje ispucati loptu u aut ali svaki put pa i onda kad imas i vremena i prostora da uposlis svog igraca izbacivanje lopte u kukuruze je potpuno nepotrebno.Pored Brkica jos Kiza,Stjepanovic i Panta kod mene mogu da dobiju prolaznu ocenu,ostali su slabo odigrali a neki i toliko bedno da je stvarno neukusno gledati takav fudbal.
Bolje da nije bilo prenosa na TV,sakrili bi bruku a i manje bi se nervirao.Sto jednom neko rece sreca pa imamo naseg Gojka,Despota,Laneta (zelim mu brz oporavak) pa ipak nije sve tako crno.Ove devojcice sto su danas igrale ne bi uzeli titulu ni u konkurenciji zenskih timova.Igraci znaju da kukaju kad premije nisu redovne,kad kasni plata a sad ja njih pitam kad vec zive od tog fudbala zasto se onda tako bezobrazno ponasaju na terenu?Za sta dobijate platu?Zar je toliko tesko pokazati malo postovanja prema ljudima koji odvoje svoje vreme da vama daju podrsku i koji vas prate gde god igrate.Neka vas je sramota
Bolje da nije bilo prenosa na TV,sakrili bi bruku a i manje bi se nervirao.Sto jednom neko rece sreca pa imamo naseg Gojka,Despota,Laneta (zelim mu brz oporavak) pa ipak nije sve tako crno.Ove devojcice sto su danas igrale ne bi uzeli titulu ni u konkurenciji zenskih timova.Igraci znaju da kukaju kad premije nisu redovne,kad kasni plata a sad ja njih pitam kad vec zive od tog fudbala zasto se onda tako bezobrazno ponasaju na terenu?Za sta dobijate platu?Zar je toliko tesko pokazati malo postovanja prema ljudima koji odvoje svoje vreme da vama daju podrsku i koji vas prate gde god igrate.Neka vas je sramota
- KoKanidja
Ujutru me budi poruka opet od istog navijaca Zvezde i opet ista - LJUPKO OSTANI.
Sve mi je bilo jasno, samo sto sam mislio da smo izgubili, ali eto, Ljupko ga je ovaj put zajebao i otisao, pa valjda necu dobijati vise uznemiravajuce poruke.
Sve mi je bilo jasno, samo sto sam mislio da smo izgubili, ali eto, Ljupko ga je ovaj put zajebao i otisao, pa valjda necu dobijati vise uznemiravajuce poruke.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Vidim da se vecina vas nervira zbog danasnjeg rezultata i igre tima...ne znam,ja sve neuspehe dozivljavam ravnodusno u poslednje vreme,al ajde...
Ljupko odlazi,pa sta?
Ekipa je ove sezone promenila 3 trenera,a razlika u igri i njenom pristupu skoro da i ne postoji.Kod kuce igramo na snagu i seljacki pokusavamo da probijemo protivnicku odbranu.Na strani to vec ne ide i najcesce dozivimo brodolom.Da li se neko seca ijedne ako ne lepe,onda bar skolske akcije iz koje smo postigli pogodak?Meni nesto ne polazi za rukom...
Katastrofa je kakve golove primamo jos od pocetka priprema,svaki je plod ocajne reakcije nase odbrane.Padom Djuriceve forma dolazi do izrazaja supljina defanzivne linije,jedino Kizito uspe da zakrpi sta se moze.Sredina totalno nekreativna,kruzimo oko gola kao kisa oko Kragujevca.Nema tog zavrsnog pasa,kao ni otvaranja nasih sporih napadaca.Tadic ocigledno stavlja sopstveni interes ispred interesa kluba i nek mu je sa srecom!Sto bi se on znojio kada ga ceka Ajax?
Brkic i Kizito jedine svetle tacke danas!
Tako bi se nekako mogla opisati igra danasnje Vojvodine,ali daleko od toga da su igraci glavni krivci za situaciju u kojoj se klub nalazi...
Glavni krivci su ljudi koji su danas sedeli na zapadu malo povise parole,ali je nisu najbolje razumeli!
Ljupko odlazi,pa sta?
Ekipa je ove sezone promenila 3 trenera,a razlika u igri i njenom pristupu skoro da i ne postoji.Kod kuce igramo na snagu i seljacki pokusavamo da probijemo protivnicku odbranu.Na strani to vec ne ide i najcesce dozivimo brodolom.Da li se neko seca ijedne ako ne lepe,onda bar skolske akcije iz koje smo postigli pogodak?Meni nesto ne polazi za rukom...

Katastrofa je kakve golove primamo jos od pocetka priprema,svaki je plod ocajne reakcije nase odbrane.Padom Djuriceve forma dolazi do izrazaja supljina defanzivne linije,jedino Kizito uspe da zakrpi sta se moze.Sredina totalno nekreativna,kruzimo oko gola kao kisa oko Kragujevca.Nema tog zavrsnog pasa,kao ni otvaranja nasih sporih napadaca.Tadic ocigledno stavlja sopstveni interes ispred interesa kluba i nek mu je sa srecom!Sto bi se on znojio kada ga ceka Ajax?
Brkic i Kizito jedine svetle tacke danas!
Tako bi se nekako mogla opisati igra danasnje Vojvodine,ali daleko od toga da su igraci glavni krivci za situaciju u kojoj se klub nalazi...
Glavni krivci su ljudi koji su danas sedeli na zapadu malo povise parole,ali je nisu najbolje razumeli!
Napred Voso!
Jos jedna velika "pobeda" vrsnih strucnjaka koji igraju "za gol vise". Fantasticno, nemam reci... Izbrisacu sve ostale kanale iz memorije, necu da gledam ni engleski, ni spanski, ni nemacki fudbal, ne interesuje me Liga Sampiona, ni bedni Kup UEFA, svetska i evropska prvenstva cu da zaboravim. Na svakom kanalu svog televizora memorisacu iskljucivo RTV1 i slacu im milion mejlova mesecno da uvek direktno prenose ovaj graciozni ples sa loptom koji izvode vrli mladici u crveno-belim dresevima. Takodje cu podneti zahtev za izmenu programske seme doticne televizije, pa bi se ostalim danima Vosine utakmice reprizirale u minimum pet termina dnevno, do narednog bala na stadionu Karadjordje...
Patetiku na stranu, danas smo zaista odigrali katastrofalnu utakmicu. Ako je u Krusevcu Ljupko imao na terenu tri i po igraca, danas je ih je imao dva i frtalj. Taj isti OFK je proslo kolo iscupao bod protiv Rada, a danas odigra na ravnoj nozi sa kandidatom za titulu. Ej, kandidatom za titulu! Kakvu titulu? Titulu najvecih prodavaca "muda za bubrege", najvecih sibicara u fudbalskom svetu na kugli zemaljskoj, najnerealnijih optimista? Ko je tu uopste zasluzio prelaznu ocenu; da li je to Brkic koji je imao pregrst nerezonskih izlazaka i luftovanja u samo 90 minuta, da li Stosic koga su protivnicki igraci pretrcavali kao kera sa prebijene tri noge, da li Popovic koji sem tog gola nije imao pet normalnih dodavanja, da li (sto viknu neko sa Zapada) umisljena marioneta Tadic, da li tad-i-nikad-vise reprezentativac Djuric, da li Lakic, koji me je podsetio na heroinskog zavisnika u stadijumu ozbiljne psiho-fizicke krize...? Ljudi, ovo je betonligaski fudbal, u rangu sa trenutnim izgledom tribine koja je nekad nosila ime "mali Jug" (ili "mali Istok", kako vam volja). Dok se sljam ne istera iz uprave i iz igrackog i (hm?) strucnog kadra, nece biti bolje, a mi cemo usput pogubiti jos koju godinu zivota gledajuci kako se sistematski unistava jedan bitan segment naseg zivota. Nije mi vise ni bitno hocemo li biti treci i izaci u kup UEFA da nas opet namuce neki ******stanci, a da nam u drugom kolu pretkvalifikacija napune bulju simikama nama nekad dobre musterije. Vratite nasu decu u klub, pa neka budemo osmi ili deseti, a ne da gledam sljam iz jebenog beograda kako, satro, pogne glavu na kraju utakmice, a onda spere onih par kapi znoja sa sebe sto je iscedio na silu za dva sata i ide u grad da trosi nezasluzeno zaradjeni novac, pri cemu ga boli uvo sto je 10-20 ljudi dobilo prve sede gledajuci ovu tragikomediju (ako uopste nadjete elemente komedije u svemu ovome). I neka mi neko jos posle ovoga kaze da terapija sa kukuruzom nije ispravna - slozicu se samo ako njegov predlog sadrzi mere fizickog kaznjavanja, nista ispod toga... I za kraj da citiram kolegu ciji me je post odusevio iskrenim, realnim pristupom, u skladu sa okolnostima:
Patetiku na stranu, danas smo zaista odigrali katastrofalnu utakmicu. Ako je u Krusevcu Ljupko imao na terenu tri i po igraca, danas je ih je imao dva i frtalj. Taj isti OFK je proslo kolo iscupao bod protiv Rada, a danas odigra na ravnoj nozi sa kandidatom za titulu. Ej, kandidatom za titulu! Kakvu titulu? Titulu najvecih prodavaca "muda za bubrege", najvecih sibicara u fudbalskom svetu na kugli zemaljskoj, najnerealnijih optimista? Ko je tu uopste zasluzio prelaznu ocenu; da li je to Brkic koji je imao pregrst nerezonskih izlazaka i luftovanja u samo 90 minuta, da li Stosic koga su protivnicki igraci pretrcavali kao kera sa prebijene tri noge, da li Popovic koji sem tog gola nije imao pet normalnih dodavanja, da li (sto viknu neko sa Zapada) umisljena marioneta Tadic, da li tad-i-nikad-vise reprezentativac Djuric, da li Lakic, koji me je podsetio na heroinskog zavisnika u stadijumu ozbiljne psiho-fizicke krize...? Ljudi, ovo je betonligaski fudbal, u rangu sa trenutnim izgledom tribine koja je nekad nosila ime "mali Jug" (ili "mali Istok", kako vam volja). Dok se sljam ne istera iz uprave i iz igrackog i (hm?) strucnog kadra, nece biti bolje, a mi cemo usput pogubiti jos koju godinu zivota gledajuci kako se sistematski unistava jedan bitan segment naseg zivota. Nije mi vise ni bitno hocemo li biti treci i izaci u kup UEFA da nas opet namuce neki ******stanci, a da nam u drugom kolu pretkvalifikacija napune bulju simikama nama nekad dobre musterije. Vratite nasu decu u klub, pa neka budemo osmi ili deseti, a ne da gledam sljam iz jebenog beograda kako, satro, pogne glavu na kraju utakmice, a onda spere onih par kapi znoja sa sebe sto je iscedio na silu za dva sata i ide u grad da trosi nezasluzeno zaradjeni novac, pri cemu ga boli uvo sto je 10-20 ljudi dobilo prve sede gledajuci ovu tragikomediju (ako uopste nadjete elemente komedije u svemu ovome). I neka mi neko jos posle ovoga kaze da terapija sa kukuruzom nije ispravna - slozicu se samo ako njegov predlog sadrzi mere fizickog kaznjavanja, nista ispod toga... I za kraj da citiram kolegu ciji me je post odusevio iskrenim, realnim pristupom, u skladu sa okolnostima:
FRIEND wrote:Doslo go**o da odradi posao,pa sada ide kada ga je zavrsio.Samo ostala go**a neka odu vec jednom jer su ona i dovela to isto go**o. GOOOOOOOOOOOOOOOOVVVVVVVVVVVVNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAA
-
Stvarno ni meni nije jasno da li smo gledali istu utakmicu,ali dobro.Igra ista sa sva tri "trenera",igraci kao invalidi,uprava bez imalo obraza.Jedina dobra stvar je sto se sa Zapada konacno culo:UPRAVA NAPOLJE!Ja se najiskrenije nadam da cemo izgubiti i u Cacku,a onda na sledecoj utakmici da se vice 90 minuta protiv ove sramote.Zalosni su ti samoprozvani navijaci koji su kao obozavaoci Vojvodine,a ne zanima ih ni igra,ni prelazni rok,ni ko nam je trener,ali dobro,ovo okretanje ledja je ipak korak napred.Najvise me je zao onih predanih momaka koji su delili one papire i koji nisu zalili ni svog truda,niti svojih novaca,a ova bagra je opet pokvarila svaku iole lepu stvar.Jedva cekam sledecu utakmicu u NS,nadam se da necu biti jedini koji ce izraziti nezadovoljstvo.Zeljafcv wrote:Molim te, iscitiraj mi ceo tekst a ne samo delice sa tri tacke... Djurovski je odigrao 10 minuta vrhunski imao 2 strasna pasa u prostor. Igrali smo dobro i primili gol u 94. minutu uz mnostvo sansi. Rezultat los.vladans wrote:Druze,uz duzno postovanje sledeci put nemoj tako pazljivo gledati utakmicu,molim te!Zeljafcv wrote:Danas sam pazljivo odgledao celu utakmicu...Djurovski ekstra..... Igrali smo dobro
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
А где је фудбал? Зар да чекамо да уђе у игру човек од 35. година да направимо шансу? Ђурићу се канда осладили аутоголови против Офке? Реално, колико Ђурић вреди без Пекарића? Тадић? Ајакс и Амстердам још лију сузе за њим! Све у свему тужан и одуран дан. Ако ништа бар смо на прави начин обележили 95. година клуба. Све остало није вредно помена!
Stvarno bi trebalo pohvaliti akciju obeležavanja 95 godina kluba. Krivo mi je samo što nije bilo uprave kluba u loži kada su papiri deljeni. Žalosno je što navijači moraju da vode računa i o ovim stvarima. A realno, da Podbara nije dao ideju, niko se ne bi ni setio (tu mislim na klub) da obeleži ovako vredan jubilej. Jedino se bojim da je ovo "vekovima" u poruci prerano napisano. Ako ovako nastave da nam vode klub, brine me da li ćemo tih 100 godina uopšte i dočekati...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Upravo sam to i zeleo da kazem...sto rece Red Marquis-neka sidju iz loze da javno obavljaju posao!Mogli su i danas da sidju,samo da vide transparent i upitaju sta taj transparent znaciRadoye wrote:Ne, ekipa je promenila 3 figure koje su glumile trenera... a treneri su ostali isti koji su i bili...mihailov wrote:Ekipa je ove sezone promenila 3 trenera,a razlika u igri i njenom pristupu skoro da i ne postoji.

Napred Voso!